Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
Canonfan #19323 üzenetére
Addig nem cserélném amíg nincs semmi olyan korlát ami zavaró lenne, főleg úgy hogy alapvetően elégedett vagy vele. Én cserlétettem januárban, de ha vásárlásól lett volna szó már akkor se tudtam volna olyan telefont mondani ami annyira megérte volna (most se tudnék mit ajánlani). Szerintem megvárnám a következő Android verziót és/vagy kínai telefont vennék szolgáltató nélkül.
-
Rimuru
veterán
válasz
Joe Cockroac #19020 üzenetére
Itt a megoldás rá.
-
Rimuru
veterán
válasz
pappbence96 #18963 üzenetére
Ezért írtam hogy nálam hidegbe jött elő, lehet tesztelni,
de ezért ne rakd hűtőbe. Amúgy van nillkin tokom plusz 1(-2) fólia ha érdekel valakit. -
Rimuru
veterán
válasz
pappbence96 #18961 üzenetére
Na új néphiba?
Igen olyasmi, egyébként hidegben csinálja. Amúgy még be tudtam kapcsolni a kijelzőt háttérvilágítás nélkül, néha 1 érintőgomb nem működik, szóval voltak még érdekességek.
-
Rimuru
veterán
válasz
gorogtibor #18955 üzenetére
T-mobile kisker árlista kb 106500Ft-ig választhatsz. Szóval lényegében Idol S és Xperia SP
-
Rimuru
veterán
Ha már mindenki ennyire szeret fényképezni.
[link]
-
Rimuru
veterán
válasz
illes.bence #14671 üzenetére
Ha ténylegesen letörlöd nem lehet, max kiszeded a v3.zip-ből és visszamásolod (vagy nem törlöd hanem áthelyezed).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest