-
14148 - 14001
14148 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
WilliamG
csendes tag
Ezt használtam a Redditről. Működik. „Először fizetned kell a szervizelésért, ha már vannak szervizelt autóid. Kapcsold ki a repülőgép módot, és indítsd el a játékot az aktuális idővel, zárd be a játékot, és kapcsold be a repülőgép módot, állítsd át a dátumot 2026. március 20-ra, mert azelőtt vagy utána lévő dátumok nem működnek, majd indítsd el a játékot bekapcsolt repülőgép móddal.”
Nekem ezzel a módszerrel szervizel egyelőre.És tényleg, nálam is megy! Király vagy Faur, köszönöm!
Sajnos sok aranyat el kell csesznem erre, mert majdnem az összes autó szervizelés alatt volt, amiket használok.
De a lényeg, hogy még lehet folytatni egyelőre. -
cappa72
nagyúr
Ezt használtam a Redditről. Működik. „Először fizetned kell a szervizelésért, ha már vannak szervizelt autóid. Kapcsold ki a repülőgép módot, és indítsd el a játékot az aktuális idővel, zárd be a játékot, és kapcsold be a repülőgép módot, állítsd át a dátumot 2026. március 20-ra, mert azelőtt vagy utána lévő dátumok nem működnek, majd indítsd el a játékot bekapcsolt repülőgép móddal.”
Nekem ezzel a módszerrel szervizel egyelőre.
És működik.
Sőt, miután márc 20-ról visszaáltam mai dátumra, eltűnt a szerviz, kész lett az autó.
Olyan, mint instant szerviz okosba'. 2x is is kipróbáltam, múúúkodik'. Még 3 autót szervizeltem így 2 perc alatt.
Feigyelni kell, de működik szépen.Nagyon köszi a tippet!
-
Faur
csendes tag
Nekem ezzel a módszerrel szervizel egyelőre. -
WilliamG
csendes tag
Számomra (Androidon) most ért véget a játék. Nem mennek a számlálók, nem tudom szervizelni a kocsikat offline módban sem. Tegnap éjszaka történhetett valami, abban az állapotban maradt minden.
Bíztam benne, hogy játszható marad offline, de úgy látszik nem jött be. -
balintka
addikt
-
ataaa
csendes tag
-
balintka
addikt
Én ebéd után próbáltam, akkor még ment. Van 2 projekt arra, hogy offline fusson a játék, szerintem sikerülni fog. Én lementettem a mentésemet, ezt javasolták.
-
cappa72
nagyúr
A játék még megy.
Ha ez így marad, akkor lehet még vele szórakozni, szórakoztatni magát az embernek.
De ha csak addig megy, míg az amcsik is utoljára még bepróbálkozhatnak, és holnaptól már nem... hát akkor
lesz. -
balintka
addikt
-
ataaa
csendes tag
Én ma csak ofline-ban léptem be. Tudtam versenyazni, viszont a pontokat már nem számolta fel, csak pl amikor elértem a sorozatban a 25%-ot.
Nekem már csak pár F1-es volt hátra. Na meg at Audi 2012-es DTM sorozatból a 10.3 ami elég lehetetlennek tűnik.
Ha így tovább lehet majd játszani, talán meg is lesz egyszer minden. -
cappa72
nagyúr
-
szaszyka
senior tag
Ugye nem felejtettétek el, hogy ma lehet utoljára reklámokat nézni...

-
cappa72
nagyúr
-
balintka
addikt
-
balintka
addikt
Mindenképpen. Magamnak is elrakom emlékbe. Fájó, hogy megszünik a játék.
-
cappa72
nagyúr
Már kivett tartalmak lehet pluszban benne. Amikor ő már játszott, te még nem. Ez az eltérő mennyiség előfordult már másnál is. Én később csatlakoztam a játékhoz, nekem is kevesebb az össz event szám azt hiszem, mint Cappa-nál.
414 event maradt vissza a játékból nekem, most 2 nap alatt több mint 100-al csökkentettem, remélhetőleg 2 hét alatt a végére érek.

414 event maradt vissza a játékból nekem, most 2 nap alatt több mint 100-al csökkentettem, remélhetőleg 2 hét alatt a végére érek.
👍😮😁
Az igen!
Majd egy képernyőképet a 100%-nél lécci' tegyél ide, egy kis emlék az utókornak címmel. -
balintka
addikt
Már kivett tartalmak lehet pluszban benne. Amikor ő már játszott, te még nem. Ez az eltérő mennyiség előfordult már másnál is. Én később csatlakoztam a játékhoz, nekem is kevesebb az össz event szám azt hiszem, mint Cappa-nál.

-
Faur
csendes tag
-
balintka
addikt
-
cappa72
nagyúr
-
balintka
addikt
Én még csak 373-on vagyok, 51%, 106 nap játékidő.
Sokat ez már nem fog változni, mert így már nem sok értelmét látom. Csak azért nem törlöm, mert még reménykedem, na meg azért néha 1-1 versenyt lenyomok.Kipróbáltam a Grid-et, mint alternatívát, de eddig nem jött be.
A Grid-et én is megvettem anno, de az irányítását nem tudtam megszokni, a RR3 sokkal jobban kézre állt mindig is.
-
Gumi.kacsa
újonc
Én még csak 373-on vagyok, 51%, 106 nap játékidő.
Sokat ez már nem fog változni, mert így már nem sok értelmét látom. Csak azért nem törlöm, mert még reménykedem, na meg azért néha 1-1 versenyt lenyomok.Kipróbáltam a Grid-et, mint alternatívát, de eddig nem jött be.
-
balintka
addikt
Lehet félreérthető voltam, a futam alatt az összes eseményt értettem.
Rendes Cup futam nem annyira sok már.
De sok rövid esemény is van vissza, 90 %-a ez.Kábé ennyit nyomom naponta, amennyit írsz. Jövő héten nem lesz annyira időm játszani, de szerintem 1,5 -2 aktív hét elég lesz a maradékra.
-
lansone79
csendes tag
-
lansone79
csendes tag
-
balintka
addikt
-
Petya25
őstag
Hát már nem tudom megnézni, letöröltem.
430 körüli level volt
Minden autó megvan pár F1 és FE gép kivételével.
64%-on álltam a végén, de már 5 éve nem tolom a szériákat csak a TT-t.
Csak annyit játszottam hogy a nyerhető autók meglegyenek.... -
szaszyka
senior tag
-
Aladdin
aktív tag
-
cappa72
nagyúr
-
Petya25
őstag
Uff ezt 11 éve mentettem le:

-
nagysandor79
aktív tag
Megint kaptam 1000 goldot belépéskor
-
DJGABI
addikt
Oldalt bedobta a topicot, te jó ég, micsoda nosztalgia kapott el, anno nagyon szerettem. Mikor megjelent csak ámultunk a grafikán. Most látom csak írjátok hogy lassan bezár a bazár, picit sajnálom hogy nem játszottam vele többet. Freemiumhoz képest azért lehetett vele haladgatni ingyen is. Arra emlékszem anno custom romozgattam, aztán a letöltési mérete azért sok volt, azért nem raktam fel sokszor.
Lett egyébként utódja? Vagy valami hasonló játék? Az Asphaltok azért árkádabbak, Mario Kartosabbak.
-
cappa72
nagyúr
-
szaszyka
senior tag
Így a végére eltörölték az 5milliós m$ korlátot?
-
lansone79
csendes tag
Még én is belépek minden nap, felveszem a jutalmakat (megy a napi rutin
), szerettem volna eljutni 100%-ig, de úgy számoltam, ahhoz legalább 5000 arany kellene még. Nem értem miért nem tudtak adni mindenkinek legalább 10k aranyat, hogy be tudja fejezni aki akarja. Nekik már nem mindegy?!
Vagy legalább egy 50%-os kedvezményt a tuningra minden autóra...
Még reménykedem, mert a napokban volt 200%-os fame szorzó, hátha betolnak még egy-két kedvezményt.
Megcsappant az én lelkesedésem is, bár minden nap belépek, (megszokásból) hébe-hóba játszom csak. Talán még a Motorsport kategóriát megpróbálom kimaxolni, de ennyi... -
WilliamG
csendes tag
Még én is belépek minden nap, felveszem a jutalmakat (megy a napi rutin
), szerettem volna eljutni 100%-ig, de úgy számoltam, ahhoz legalább 5000 arany kellene még. Nem értem miért nem tudtak adni mindenkinek legalább 10k aranyat, hogy be tudja fejezni aki akarja. Nekik már nem mindegy?!
-
Aladdin
aktív tag
Belépek minden nap, felveszem az aranyakat, de nem játszom. Tudom, hülye vagyok, reménykedem még valamilyen csodában...
-
cappa72
nagyúr
Én megvárom mindenképpen a végdátumot, de ha az előző bug-ra gondolok, hogy bizonyos dátumtól nem volt játszható, akkor vélhetően tényleg beépítették a dátumhoz kapcsolódó blokkolást, offline sem lesz játszható... hát... nem inspirál.
-
szaszyka
senior tag
-
Petya25
őstag
Én ma feladtam, elköltöttem minden aranyat, mentettem egyet és töröltem.... RIP
-
cappa72
nagyúr
-
Faur
csendes tag
Kijavították a hibát, most már elindul.
Csak bukjuk az uccsó jutalom napot. Én most átlöttem Honolulura, és ott még tegnap van. Így működhet. -
cappa72
nagyúr
-
szaszyka
senior tag
Nekem sem indul már el IOS-EN. Reggel még offline elindult, de most már úgy sem

-
cappa72
nagyúr
-
ataaa
csendes tag
Nekem ma már el sem indul...
-
Faur
csendes tag
"A 2025. december 18. előtt végrehajtott összes vásárlás 2026. március 19-ig használható fel. Ezt követően az RR3 már nem lesz játszható, és a fel nem használt pénznem lejár. Javasoljuk, hogy a pénznemet 2026. március 19. előtt költsd el. "
Ezért félek, hogy offline is kikapcsolják. -
Faur
csendes tag
Már most nem elérhető s játék a play áruházban.
"Ha korábban már letöltötted a játékot, 2026. március 19-ig újra letöltheted az alkalmazáskönyvtáradból."
Félek letörölni, pedig tárhelyprobléma miatt újra kellene telepítenem. -
szaszyka
senior tag
Az Assoluto Racing-et megpróbáltam megint, de valamiért nem igazán jön be. A GRID Autosport-ot megnéztem, de nem mélyültem el benne. Ha jól emlékszem, akkor egyszeri fizetős és választhatsz, hogy milyen kategóriát szeretnél megvenni.
Viszont a Gran Velocita eddig megfogott. Inkább szimulátor, mint a RR3, vannak különböző beállítások, de még nem tapasztaltam meg teljesen, hogy mennyire befolyásolja az autó irányítását. Aránylag új játék és vannak még benne bőven bugok. A legrosszabb talán, hogy egy M1-es iPad-en közepes grafikával is rettentően melegszik a gép és nagyon gyorsan merül. Illetve tele van reklámmal
Minden verseny előtt és után dob egyet, még egy azonnali restartnál is. És elég drága a reklámmentesség, 5 dollár HETENTE…
Viszont a grafika nagyon jó, a hangok iszonyat jók (a RR3-hoz képest mindenképpen). Az utcai autók irányítása szerintem borzasztó, de örülök, hogy nem adtam fel egyből, mert a GT4 és a GT3 már nagyon jó.
Van benne valami bajnokság szerű, de sok értelme nincs. Van szabad verseny, kör alapú és endurance (30 vagy 60 perc). Illetve óránként van egy challange, ami az autocross-nak felel meg és ha első vagy, akkor 15000-et kaphatsz érte, amit reklámmal megduplázhatsz. Így nagyon hamar meg lehet venni az összes autót és fullozni is lehet ebből a “pénzből”.Szia. Köszönöm szépen a tippeket, megnézem majd őket

-
Szbtms
csendes tag
Nekem 318 napot ír, 92%-on állok. Minden autó megvan, kivéve a Ferrari 360 Modena. Évek óta várom, hogy hátha visszajön az eseménye, de valószínűleg már nem fog

Minden pálya kész, ameddig el tudtam jutni fejlesztés nélkül, egyedül a Peugeot 9X8 exclusive van hátra. 22513 aranyam van, ezzel az F1-et leszámítva lehet, hogy meg lehetne csinálni mindent, lehet, hogy ki fogom számolni
A heti TT-ken szinte mindig a B-ben voltam, azzal elég sok aranyat tudtam szerezni, ez hiányozni fog majd.
Nekem is nagyon sok éve a mindennapjaim része (11 év kb), de az utóbbi időben már kicsit untam, főleg az LTS-eket, amik már amúgy is megvoltak. Most mégis szomorú vagyok, ha vége lesz. -
Szbtms
csendes tag
Az Assoluto Racing-et megpróbáltam megint, de valamiért nem igazán jön be. A GRID Autosport-ot megnéztem, de nem mélyültem el benne. Ha jól emlékszem, akkor egyszeri fizetős és választhatsz, hogy milyen kategóriát szeretnél megvenni.
Viszont a Gran Velocita eddig megfogott. Inkább szimulátor, mint a RR3, vannak különböző beállítások, de még nem tapasztaltam meg teljesen, hogy mennyire befolyásolja az autó irányítását. Aránylag új játék és vannak még benne bőven bugok. A legrosszabb talán, hogy egy M1-es iPad-en közepes grafikával is rettentően melegszik a gép és nagyon gyorsan merül. Illetve tele van reklámmal
Minden verseny előtt és után dob egyet, még egy azonnali restartnál is. És elég drága a reklámmentesség, 5 dollár HETENTE…
Viszont a grafika nagyon jó, a hangok iszonyat jók (a RR3-hoz képest mindenképpen). Az utcai autók irányítása szerintem borzasztó, de örülök, hogy nem adtam fel egyből, mert a GT4 és a GT3 már nagyon jó.
Van benne valami bajnokság szerű, de sok értelme nincs. Van szabad verseny, kör alapú és endurance (30 vagy 60 perc). Illetve óránként van egy challange, ami az autocross-nak felel meg és ha első vagy, akkor 15000-et kaphatsz érte, amit reklámmal megduplázhatsz. Így nagyon hamar meg lehet venni az összes autót és fullozni is lehet ebből a “pénzből”. -
cappa72
nagyúr
Hú... és tényleg.
11 év... -
Petya25
őstag
Én most elkezdtem szórni az aranyat, és megkísérlem a lehetetlent, hogy végig viszem,. Bár ~ 3100 hátralevő futam sok, és nem lesz annyi idő, és arany rá szerintem.
Gondolkodtam új tablet vásárláson, de egy játék miatt így már lehet, hogy lemondok róla. Nem tudom mi lesz ha fullra letöltöm a játékot, akkor márc.20-án már el sem indul vajon?
Talán kapunk még infót, vagy megoldják hogy offline játszható maradjon. Aztán lehet nem működik technikailag. Sokan meg is vennék a végleges verziót, remélem eszükbe jut.
Nekem 276 napom van benne...
Eddig offline is használható volt a játék, ha nem tettek bele egy dátum figyelőt akkor menni fog ezután is.
Annyit mondjuk betehettek volna extraként a vgére, hogy bármelyik géppel bármelyik páályán lehessen botok ellen versenyezni.... -
Gumi.kacsa
újonc
Én most elkezdtem szórni az aranyat, és megkísérlem a lehetetlent, hogy végig viszem,. Bár ~ 3100 hátralevő futam sok, és nem lesz annyi idő, és arany rá szerintem.
Gondolkodtam új tablet vásárláson, de egy játék miatt így már lehet, hogy lemondok róla. Nem tudom mi lesz ha fullra letöltöm a játékot, akkor márc.20-án már el sem indul vajon?
Talán kapunk még infót, vagy megoldják hogy offline játszható maradjon. Aztán lehet nem működik technikailag. Sokan meg is vennék a végleges verziót, remélem eszükbe jut.
-
Faur
csendes tag
-
Aladdin
aktív tag
Elszomorító dolog ez

-
Petya25
őstag
Én 206 napot tettem bele, majdnem a megjelenés óta játszok vele, igaz az utolsó 5 évben már csak a megszerzős dolgokat toltam meg a tt-t. Voltam 100%-on, most már csak 63%. Az F1 és a FE gépek között hiányzik csak pár, a többi a garázsban (2,9 Mrd)... Hiányozni fog, gondolom új telóra nem lehet majd átvinni...
-
Gumi.kacsa
újonc
Én az elmúlt napokban tök lelkesen játszottam reklámoztam, mondom jól befarmolok aranyból, az elkövetkező eventekre. Mikor megjött a két körös friss etap, jó sok ajcsival, még akkor is csak arra gondoltam, hogy rápihentek az év végére, na meg megszórnak minket ajándékkal. Sőt ma játék közben kaptam 1500 aranyat (1000 arany, ill. két verda ára) tökre megörültem, bár az üzenet címe már gyanus volt... Gondoltam, ha nem jön több frissítés, nem baj, van még tartalom a játékban, pár évig még el leszek vele.
Erre most full sokkba vagyok, mert nem hogy nem jön frissítés, hanem mától már letölteni sem lehet, illetve ha jól értettem, márciustól nem is lehet vele játszani. Ráadásul holnap veszek új telefont... amire már nem is tudom át tenni.Az okát nem nagyon értem, miért nem maradhat az áruházban, miért nem lehet tovább játszani?
-
cappa72
nagyúr
Most elindítva koszonetnyilvanitas és 1000 gold jött.
-
Aladdin
aktív tag
-
szaszyka
senior tag
Te tudsz egyébként az rr3-nak alternatívát, amire érdemes lenne váltani majd? Grid talán?
-
Aladdin
aktív tag
46 évesen kezdtem el játszani ezt, 2014 decemberében. Életem első olyan játéka lett, amit tényleg komolyan játszottam. Napi rutin része lett. Én több pénzt beleraktam, de nem bántam, mert adott érte valamit.
-
szaszyka
senior tag
Végülis csak 189nap játékidőt tettem bele, de "szerencsére" csak 699Ft-ot költöttem benne az évek során. Remélem azért lesz majd valami utódja...
-
Aladdin
aktív tag
-
cappa72
nagyúr
-
Aladdin
aktív tag
-
baéd
csendes tag
Legyen igazatok. Csak elgondolkodtató, hogy 41 napra 2 autó jó nyereményekkel.. De se multi se idő futam.
-
Faur
csendes tag
Lehet, hogy kárpótlásként, vagy az ünnepekre való tekintettel, de elég sok a jutalom arany. Ennyit nem szoktak csak úgy osztogatni. (625 gold)
Ebből a két eventből pedig fullra kijönnek a VP pontok.
Időmérő sincs!? Karácsonyi sale? -
Aladdin
aktív tag
-
szaszyka
senior tag
-
baéd
csendes tag
Szeretnék optimista lenni, de ez nem néz ki jól. Ennyi lenne az egész 3. forduló?
-
cappa72
nagyúr
-
szaszyka
senior tag
Sziasztok, nektek is 3 arany jön most a reklámokból?:
-
ak05
tag
Volt ma frissítés,
ad 50 aranyat ha rányomsz az NFS no limit reklámra, play store-ra átdob, onnan csak vissza kell lépni, nem kell telepíteni a játékot. -
Aladdin
aktív tag
-
Petya25
őstag
Ma megcsináltam a Radicalt, két szervizzel lement, egész jó gép.
A heti TT-n is a B elején vagyok, az sem volt rossz. -
cappa72
nagyúr
-
Aladdin
aktív tag
Ez a Radical ez nem rossz. Nem eszetlenul gyors, cserebe jol kanyarodik es fek is van rajta.
-
Aladdin
aktív tag
Áhh, szar vagyok
Tegnap mentem egy olyan időt, hogy a legutolsó S kanyarban még csak 6 tizeddel voltam lemaradva, és ott elkúrtam az egészet. Vagy kisodródom, vagy nagyon lassú vagyok, vagy levágom a kanyart. Azt nem tudom jól bevenni. Ha az menne, simán megvolna az A. Mindegy, örülök ennek is
Jaja, 3 fékezés, nem több. Bízni kell ebben a szarban, piszkosul jól kanyarodik
-
Petya25
őstag
-
Aladdin
aktív tag
-
cappa72
nagyúr
Az szép! 👍
Na csak hajrá!(Nekem is van 2x reklámarany elég rég óta, nekiálltam rápöttyögetni okt elején... egy hónap alatt majdnem 5k-t sikerült betakrítani).
-
Aladdin
aktív tag
0,13-ra vagyok az A-tol, perpill 25. vagyok a B-ben. Tok jo lenne bekerulni az A-ba. Asszem a 11 ev alatt ketszer sikerult
-
Petya25
őstag
Nem fullos autóval elég nehéz bejutni a B-be manapság, most 206e idő van bent, ebből az 500. az elég derék. Én most 1600 körül vagyok, ami a B alső fele, de nem eröltetem ilyenkor már tovább, A-ra nincs esély.
-
Aladdin
aktív tag
Ereztem en, hogy a mostani wtt-n be kell mennem a B-be. Sor3 a Lancia, futottam egy jot, most eppen az 500. vagyok, 2,8-as splittel. Probalkoztam egy parszor 😂😂
-
szaszyka
senior tag
Wow, jól nyomjátok, nekem a fullos Astonnal sikerült kínkeservesen egy D közepét összehozni, 18700. pozícióval a listán. Sor3 Emirával pedig a közelébe sem érek az Astonos időnek.
-
Aladdin
aktív tag
-
cappa72
nagyúr
-
ataaa
csendes tag
Én az első nap futottam egy C elejét, aztán a napok múlásával betolódtam a B-be.
Nem ez szokott lenni a jellemző, csodálkoztam is. -
Aladdin
aktív tag
Nekem sor 3-as, eselyem nincs a B-re, hosszu a palya, es lassu az auto. 0.66-ra vagyok a B-tol.
-
cappa72
nagyúr
A mostani WTT nekem durva.
Azért, mert hol B-ben utolsó, hol C-ben első vagyok.
Hét elején még 0,4s volt a távolság a B-től, most ránéztem, és ott billegek a két csoport között.
Mondjuk inkább lennék utolsó B-ben, mint első C-ben.
Lehet, hogy futni kellene még pár kört... -
szaszyka
senior tag
-
ataaa
csendes tag
Ezt az Audit büntetésből kaptuk?
-
cappa72
nagyúr
-
Aladdin
aktív tag
Na, az Audi megvan. Bo masfel ora volt. Sor 3 nem eleg, sajnos. Maga az auto eleg fos…
-
szaszyka
senior tag
Most jött meg a frissítés ios-re.
-
cappa72
nagyúr
-
szaszyka
senior tag
-
Faur
csendes tag
Ma este 10-kor jön ki elvileg.
Igen, eddig 6 hetente volt, de a legutóbbi kettő már 8 hetes lett. -
Petya25
őstag
-
cappa72
nagyúr
Érdekes. Ma új frissítés kellene, de a play-en nincs.
Lehet, hogy gond volt vele, és még várni kell? -
cappa72
nagyúr
-
Aladdin
aktív tag
Vicces ez a Huracan a WTT-ben. 300 km/h-s sebesseg folott a fordulatszam mar nem valtozik, csak a sebessege no. CVT valto van benne 😂😂
-
cappa72
nagyúr
-
ataaa
csendes tag
-
cappa72
nagyúr
-
ataaa
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lassan egy hete duplán fizet reklámnézésért.
Volt már nektek ilyen? És ha igen, meddig tart.
Azért remélem nem veszik vissza a végén a plusz aranyakat.
-
WilliamG
csendes tag
Én annyira viszem végig amíg a PR engedi. Így vagyok most kb 90% körül az össz játékot tekintve. Ez nagyon lassan nő, és amikor frissítés jön, akkor visszaesik 1-2%-ot.
Az új autókat addig tuningolom amíg kell hogy megkapjam. Ezután csak várakozás, és csak akkor tuningolok maxra egy autót amikor sale van, és ha mákom van akkor be tudom fejezni a régi eventeket, amikből kb minden esetben csak pár futam van hátra.
Nekem csak az új autókra kell költenem, vennem már nem kell mert 1-2 kivételre (Formula-e) nincs szükség. A meglévő kocsikból 70% maxon van.
Így gyűlik szépen az arany, +időmérő, szintlépés, reklám, egyéb jutalmak. Mondjuk ez olyan soha végetnemérős dolog úgy érzem....
Egyébként pedig nagyon unom már....
A csapat kihívásokat kijavíthatnák, mert az még talán motiválna egy kicsit.Én nagyon hasonlóan vagyok, mint Faur, azt leszámítva, hogy nálam csak 71-73% körül mozog a teljes haladás és onnan esik vissza frissítéseknél. De nagyon egyetértek azzal, amit írtál. Persze az Exlusive seriesben lehetne haladni, de az meg valamiért nem motivál. Leginkább csak az új autók és a pályák miatt nyomom még, de már többször letettem, mert hatalmas időrabló. Az meg, hogy a már megszerzett kocsit egy flashback eventben újra végigvigyem számomra felejtős.
-
Faur
csendes tag
Én annyira viszem végig amíg a PR engedi. Így vagyok most kb 90% körül az össz játékot tekintve. Ez nagyon lassan nő, és amikor frissítés jön, akkor visszaesik 1-2%-ot.
Az új autókat addig tuningolom amíg kell hogy megkapjam. Ezután csak várakozás, és csak akkor tuningolok maxra egy autót amikor sale van, és ha mákom van akkor be tudom fejezni a régi eventeket, amikből kb minden esetben csak pár futam van hátra.
Nekem csak az új autókra kell költenem, vennem már nem kell mert 1-2 kivételre (Formula-e) nincs szükség. A meglévő kocsikból 70% maxon van.
Így gyűlik szépen az arany, +időmérő, szintlépés, reklám, egyéb jutalmak. Mondjuk ez olyan soha végetnemérős dolog úgy érzem....
Egyébként pedig nagyon unom már....
A csapat kihívásokat kijavíthatnák, mert az még talán motiválna egy kicsit. -
szaszyka
senior tag
Hali. Szériákat már nem nagyon csinálom, csak az autókat szerzem meg, de a 4. Gt4 autó megszerzésének sem sok értelme van már. Elkezdtem spórolni az arannyal. Picit sűrűbben jöhetnének új pályák, akkor kicsit izgalmasabb lenne a játék.
-
Petya25
őstag
Na, nem túl nagy itt a mozgás.
Van aki vegigtolja az összes eventet?
Én csak a kocsikat szoktam összehajtani. -
Aladdin
aktív tag
Bakker... Csinálja most valaki az éppen aktuális eventet a Radical-al?
A 4/2-nél érdekes feladatba botlottam, be kell taszigálni Natalia-t a célba adott idő alatt.
Gyerekek, ilyen nincs... A csaj épphogy nem tolat, annyira lassan megy
Elképzelésem sincs hogy fogom ezt megoldani, végtelenül idegesítő... Minél jobban tolom, annál jobban fékez. Ide egy Kraz kellene, nem ez a fos Radical
Komolyan nem értem, hogy az ilyen kihívások mire jók
Nekem is sor 3 van rajta, moge alltam, oszt nyomtam, siman maradt 3-4 sec
-
szaszyka
senior tag
A 4/2-nél érdekes feladatba botlottam, be kell taszigálni Natalia-t a célba adott idő alatt.
Elképzelésem sincs hogy fogom ezt megoldani, végtelenül idegesítő... Minél jobban tolom, annál jobban fékez. Ide egy Kraz kellene, nem ez a fos Radical
Sor 3 tuninggal sikerült betaszigálni a célba, maradt is talán 4-5mp a végén. Hajrá!
-
lansone79
csendes tag
-
szaszyka
senior tag
-
Aladdin
aktív tag
-
cappa72
nagyúr
-
Aladdin
aktív tag
Hmmm, hát akkor nem ez a gond

-
szaszyka
senior tag
Nem tudom, én is IOS-EN játszom. Az elmúlt pár hétben nekem felváltva volt az, hogy egyből bedobálta azt a bélyeget(vagy mit), vagy el kellett indítanom valami rövid futamot, hogy megjelenjen. Nem kellett végigmennem, csak elindítom, egyből kilépek, és megjelent.
-
Aladdin
aktív tag
-
szaszyka
senior tag
-
cappa72
nagyúr
-
szaszyka
senior tag
valami gebasz van megint, újra nem adja be az aranyat és nem lehet gyűjteni.
Ha elinditasz egy versenyt, azonnal ki is lépsz, utána sem?
-
nagysandor79
aktív tag
valami gebasz van megint, újra nem adja be az aranyat és nem lehet gyűjteni.
-
Aladdin
aktív tag
-
cappa72
nagyúr
Változott az animáció.
Gyorsabb, simább lett. Legalábbis nálam . Előnyére változott.A speedtail csúszós fos, ahogy Aladdin is említette.
-
Aladdin
aktív tag
Pininfarina sor 3 tuninggal nem volt igazabol kihivas.
-
Aladdin
aktív tag
Az nem furcsa, az egy ilyen csuszkalos fostalicska 😂😂
De ertem mire gondolsz, semmilyen valtozast nem tapasztaltam
-
szaszyka
senior tag
Na, megjött a frissítés. Kérdésem, hogy csak nekem tűnnek furcsának az animációk a menüben lépegetés közben, vagy ez eddig is ilyen volt, és csak most vettem észre? Gyorsan mentem egy kört az új wtt-n, és a Speedtail is olyan furán mozog.
-
szaszyka
senior tag
-
Petya25
őstag
-
szaszyka
senior tag
Sebring 4490-ért? Ajándék....
Kíváncsi leszek rá, biztos jó lesz rajta menni, de jó lenne, ha több helyre bekerülne, nem úgy, mint Interlagos... -
cappa72
nagyúr
Nekem így sem mindig megy.
De van elég elfoglaltságom más téren, hogy ne is nagyon érdekeljen. Persze zavaró, amikor nekifekszek, vagy rászánom magam, de aztán elengedem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
14148 - 14001
14148 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen TV-t vegyek?
- Bedöntheti a processzorpiacot az ügynökalapú AI
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Suzuki topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Másfél billió dollárra perli a Facebookot Amerika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 I i7-10610U I 16GB I 256SSD I 13,3" HD I W11 I 6 hó gari
- Samsung Galaxy Watch8 40mm / GPS / Bontott, de 0 Perces / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Sajnos sok aranyat el kell csesznem erre, mert majdnem az összes autó szervizelés alatt volt, amiket használok.
De a lényeg, hogy még lehet folytatni egyelőre.

lesz.