- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Szerencsére jó ideje nem vagyok már tulaja a készüléknek, de néha-néha azért visszanézek kíváncsiságból.
Van bármi fejlemény frissítéssel kapcsolatba, vagy még mindig B06 a legfrissebb?
-
Mate
nagyúr
A fóliák elkeltek!
Az Xperia L-ről meg annyit tudok csak mondani, hogy akinek rosszalkodik a grand X In-je és cserére adja a fejét, de SP-t, illetve Idol s-t nem tud választani, az nyugodtan válassza az Xperia L-t.
Nagyon elégedett vagyok vele. -
Mate
nagyúr
válasz
Csapoati #18757 üzenetére
Az SP jobb lett volna nyilván, de 2 okból az nem jöhetett most szóba.
Amire nekem kell, arra ez jobb, mint a Grand X In.
1. Programok amiket használok, azon nem indultak el.
2. Nem volt benne rádió
3. Erre normálisan lehet másolni dolgokat.
4. Frissebb android.
5. Számomra nem elhanyagolható módon, ezzel tudok telefonálni.Úgyhogy számomra ez jó választás volt
-
Mate
nagyúr
A MOM park bevált. Bevették tesztelni a készüléket és érdekes módon a hibák 80% előjött nekik, míg allee-s szerviznél nem. 15 nap alatt kellet volna hívniuk, de nem tették meg. Így hát 3 hét után bementem, bocsánatot kért az ügyintéző és mondta, hogy csere.
Mondta, hogy az árlistáján a grand X In 95.000 Ft, így 100k-ig nézegethetek. Listát nem tudott nyomtatni, mondta, hogy ez belső használatú, de ha van ötletem, akkor mondjam.
Mondtam a Sony Xperia SP-t. Az 107.000 Lett volna, így kilőve.
Ezután Alcatel Idol S-t, ami szintén 106.000 körül volt, így az se jöhetett szóba.A drágábbak közül ajánlott Blackberry-t, Nokiát, Samsung galaxy Advance-t Sima Idol-t és Sony xperia M, Sony Xperia L-t.
Mivel időm nem nagyon van és microsim-es telefon nem is nagyon jöhetett volna szóba, így Sony Xperia L-t választottam.
Nagyon tetszik a telefon, eddig minden fronton jobbnak tűnik, mint a Grand X In.
A garancia ráadásul újra indult, de ami számomra még fontosabb, hogy saját nevemre íródott a készülék és új számlát is csináltak.
Úgyhogy búcsúzom a fórumtól, akik cseréltetik azoknak kitartás, akik megtartják... Hát nekik még több kitartást
Búcsúzóul felajánlok 2 jó minőségű Grand X In fóliát annak, aki megtartja a készüléket. Akit érdekel írjon, belföldön ingyen eljuttatom neki.
-
Mate
nagyúr
válasz
adamsz82 #18610 üzenetére
Nekem nem az a bajom, hogy kap valaki vagy sem. Hanem ismerem a hasonló cégeket és ha tömegesen mennek hozzájuk az emberek cseréltetni az nem tetszik nekik. Ennek ellenére T a legtöbb embernek kicserélte.
Ha most ezután az jön, hogy mindenki visszamegy és siránkozik, hogy nem kapott új garanciát, míg XY igen, akkor be fognak keményíteni.
Illetve az, hogy eddig csomó ember örült annak, hogy cserélték és boldogan ült otthon. Most viszont, hogy megtudták valaki új garanciát kapott vérszemet kapnak és döngetik a kapukat.
Nekem nem lesz jobb vagy rosszabb attól, hogy kapsz-e új garanciát vagy sem. Sőt, inkább jobb, mint rosszabb ,hisz aha esetleg végre kegyeskedik T cseréltetni annál nagyobb eséllyel kaphatok új garanciát. Viszont ha nem kapok, akkor se fogok zokogni.
-
Mate
nagyúr
Volt már olyan amúgy akinek nem cserélték egyből, hanem bevették szervizelni és később kicserélték?
Ahogy nézegettem nem találtam ilyet. Kezdem feladni.
-
Mate
nagyúr
válasz
Krysz74 #18570 üzenetére
Legyen igazad
Egyelőre mindenhol falakba botlok. Franc tudja miért akar mindenki tesztelni egy köztudottan hibás telefont, ami meg még érdekesebb miért adják vissza "tartós teszt" után, mondva semmi baja.
2 dolog már szinte biztos. Se ZTE-t nem fogok venni többet, se T-mobiltól telefont.
-
Mate
nagyúr
Számomra azért fura ez a tesztelgetős dolog, mert 3x cseréltem már és egyből adták mindig a másikat. Nem teszteltek semmit, bevette, nézelődött a telefonon valamit 1,5 percig, pötyögött majd hozott egy bontatlant.
Most meg ez az állandó tesztelgetés. Nagyon remélem, hogy ezúttal végére jutok a dolognak.
Bár azért is furcsa, mert mom-ban volt fórumozó aki írta, hogy egyből cserélték neki. Nekem meg tesztelik. Franc se érti ezt.
-
Mate
nagyúr
válasz
Krysz74 #18518 üzenetére
A gondom az, hogy tudtommal nem sok helyen van tényleges szervize a T-nek. Egyik ilyen hely az allee, úgyhogy gondolom átküldik oda tesztelni, akik eddig se csináltak semmit. Ha így lesz, akkor felveszem a kapcsolatot ZTE hungary-val, hogy állítsanak ki egy szerviz jegyzőkönyvet, amiben elismerik, hogy rossz a készülék. Remélhetőleg azzal, már cserélik.
-
Mate
nagyúr
Momparkban már normálisabb volt a szervizes, mint allee-ban.
Bocsánatot kért és nyomtatott papírokat ingyen, nem húzta a száját amiatt, hogy lenyúlták a kollégái Allee-ban.
Viszont ő is csak bevenni tudta a telefont tesztelésre.
-
Mate
nagyúr
válasz
Jano_023 #18510 üzenetére
Igen, nekem is ezt mondták.
Elvileg honlapjukon szereplő információk alapján nem tudják pótolni a garanciajegyet.
Ennek ellenére telefonon azt mondták, hogy számlával igazolva kiadják a garanciapapírt újra 600-700 Ft körüli összegért. (Biztos aranyozott papírra nyomtatják)Ha viszont egyik papír sincs, akkor megint ügyintéző függő a dolog. Aki normális, rendes az megcsinálja, aki lepattintós, okoskodó az elhajt, csak ne kelljen dolgoznia.
A sony hardveresen erősebb és egy fokkal jobb a supportja. Alcatelnek picivel nagyobb a kijelzője és miután én nem láttam egyszerre a kettőt, így csak számok alapján tudom megítélni a két kijelzőt, de papíron sony-nak van egy minimálissal jobb kijelzője.
+Sony-ban van pl. NFC, ami ha jól tudom Alcatel-ben nincs.
-
Mate
nagyúr
válasz
callmeakos #18493 üzenetére
Nagyon érik, hogy berohanjak Allee-ba és sorszám nélkül felpofozzak valakit.
-
Mate
nagyúr
Pofám leszakad a T-től komolyan mondom.
Múlt héten lett ügye elhozva Allee-ból a telefon, amivel az ég világon semmit nem csináltak. Össze volt tűzve a három korábbi csere papírjai a garanciával. Visszaadtak mindent, telefont, tartozékokat, egy rakat papírt stb.
Erre ma nézem a papírokat és újra van tűzve a papírköteg és hiányzik a garanciajegy.... Nem adták vissza.
Nem tudom, hogy véletlen, vagy direkt, de rohadt unalmas már.
-
Mate
nagyúr
Hát én pezsgőt durrantok ha sikerül cseréltetnem, ha még ráadásul sony-ra és nem Alcatel-re. Hát akkor el is élvezek ott a boltban
-
Mate
nagyúr
válasz
callmeakos #18482 üzenetére
A gond az, hogy Alcatel se hiszem, hogy jobb lenne. Sony-val kapcsolatban is hallani érdekességeket.
-
Mate
nagyúr
Nagy kár azért, hogy nincs grand X2 IN Európában. Baromi jól sikerült telefon. Volt szerencsém kezemben fogni és egyből beleszerettem. Bár grand Flex-se rossz, de sajnos az se került szolgáltatói kínálatba
-
Mate
nagyúr
A gyári ZTE-s időjárás-óra widgetet nem lehet valahogy lementeni a telefonról és átrakni másikra?
-
Mate
nagyúr
Na elmennek ezek a *icsába.
Elvégzett javítás:
Hiba tartós teszt során nem tapasztalható.
Mi van? 2x 10 perc amit kb. rászántak tartós tesztnek minősül?
-
-
Mate
nagyúr
válasz
adamsz82 #18420 üzenetére
Az messze van, oda nem megyek.
Amúgy ma nézegettem, hogy hol vannak szervizek és már az felhúzott
Van egy nem mesze tőlem (Kb. 15 perc) ami nem T-pont, hanem partner, de elvileg van szerviz. Na a gond ott van, hogy legelőször hozzám vitték és elhajtottak, mondván ők nem szervizek.....
-
Mate
nagyúr
Most beszéltem tesómmal.
Ő ment el a telefonért. Visszaadták neki és mondták, hogy hosszas vizsgálgatás után sem találtak hibát....
Hétfőn napközben adtam le a telefont, kedd délelőtt kaptam az sms-t, hogy mehetek érte. *urva hosszas lehett az a vizsgálás.....
Levelemre meg egyelőre csesztek válaszolni....
-
Mate
nagyúr
Ma már jött is az sms, hogy kész a telefon mehetek érte.
Durván 1 nap telt el. Szerintetek érdemes érte mennem egyáltalán?
1 nap alatt biztos nem tesztelték le most sem. A kérdés, hogy végre cserélik vagy ugyan úgy visszaadják?
A levelemre amit írtam nekik természetesen még nem válaszoltak. -
Mate
nagyúr
Baszki hagyjátok már abba
Egy ZTE Blade-et adtak cseretelefonként szar aksival, míg a világ legnagyszerűbb szakemberei nagy-nagy tanácskozások közepette elemzik a telefonom, míg ezzel párhozamosan csak azt hallgatom, hogy mennyire jó az idol S
-
Mate
nagyúr
Most jövök Allee-ból.
Enyhén szólva a *ököm tele van.
Múlthéten 2 óra utazás majd 1 óra várakozás után közölték, hogy tesztelniük kell. Mondom oké, teszteljétek bmeg.
Rá pár nappal később már kaptam is sms-t, hogy elkészült.
Ma újabb 2 óra utazás után és 1 óra 20 perc várakozás után kihozta a szervizes a zte-t....
Mondom ez most mi?Hát valóban találtak hibát, de szoftverfrissítés megoldotta....
Megnéztem a telót ugyan úgy B04 volt rajta, tehát nem csak, hogy nem frissítették, de még tesztelni se nagyon.
Mondta, hogy 1000%, hogy nem viszem el a ZTE-t, mert tudom, hogy még mindig *ar. Úgyhogy visszavitte a szervizeseknek és megint 15 napon belül tesztelik, frissítik vagy nem tudom mi a *aszt csinálnak.
Már előre látom, hogy jövőhéten 2 óra utazás, 1,5 óra várakozás után kihozzák a ZTE-t és elmondják, hogy sose látott, extra szoftverfrissítés után tökéletesen működik....
-
Mate
nagyúr
válasz
gonger #18345 üzenetére
A kérdés az, hogy samsung galaxy Express 2 vs. alcatel one touch idol s.
Nem gondolnám, hogy jobb a samung, kérdéses a megjelenése és kérdéses az ára. Jelenleg az alcatel a legjobb választás szerintem cserénél, utána a samsung galaxy Express 1.
Amúgy most nézegettem a papírt és jó pár dolog furcsán szerepel rajta.
Pl. a leadott készülékemnél csak telefon szerepel, én meg ott hagytam dobozt, töltőt, fülest mindent.
A cserekészülékként kapott Blade-nél meg csomag szerepel (töltő, adapter, kábel, akku, telefon), miközben csak a készüléket kaptam kézhez.Nem pánikolok, nem hiszem, hogy T átverne ilyesmivel, mindenesetre ha kis cégtől kapnék ilyen papírt eléggé kivertem volna a balhét.
-
Mate
nagyúr
Most nézem a jegyzőkönyvet amit kaptam T-ben.
Vásárlás időpontnak a legutóbbi csere időpontját írták be, de nem is ez zavar.
A cikk vételára: 19.990 Ft.
Ez mit akar jelenteni? Mi az hogy 20k az ára?
-
Mate
nagyúr
Kedden voltam ügye T-ben és tesztelésre bevették a telefonom.
Ma jött egy sms:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Leadott készüléke átvehető szervizünkben, a XXXX/XXXXXXX bizonylaton feltüntetett nyitvatartási időben.
Köszönettel, T-Mobile szerviz."Az üzenet szövegére nem nagyon hagyatkozom, szerintem mindenkinek ezt írják. Viszont az, hogy ennyire gyorsan elkészültek nem tudom, hogy jó vagy rossz hír-e.
1. Ránéztek, látszólag semmi baja és visszaadják.
2. Tudják, hogy szinte mindegyikkel gond van, így már automatikusan visszaküldték a szervizesek, hogy cseréltethető.Nagyon remélem, hogy utóbbi lesz.
Jó lenne hétfőn végre pontot tenni a több mint 6 hónapja tartó ügyintézéseknek.
-
Mate
nagyúr
Nekem ügye nem cserélték, csak bevették tesztelni.
Ha kitalálják, hogy nem cserélik, mert nincs baja és én átviszem egy másik T boltba, akkor mi van? Megnézi a gépben és egyből látja, hogy most volt tesztelve és "jó"?Amúgy ha sikerülne nekem is cserélni, kijelzőfóliát fel tudok ajánlani
-
Mate
nagyúr
Zte megerősítette, hogy bevezetik Európában a grand s Flex-et.
Nagyon jó kis készülék, természetesen ugyan úgy szoftveres hibákkal, mint minden ZTE. Viszont ha szolgáltatóhoz, esetleg T-hez bekerülne akkor talán, hangsúlyozom talán arra is lehetne cseréltetni.
De rengeteg a talán és a de.
-
Mate
nagyúr
Most voltam T-nél. Végre nem mondta az eladó, hogy nem lehet cserélni. De ennyi a jó hír.
Azt mondta, be kell vennie tesztelésre.... 15 munkanap.... -
Mate
nagyúr
Ezek szerint sima listaárat néznek?
És annál a készüléknél amit veszel, annál is?Ha listaárat néznek 67500+5000, vagyis 72.500 a keret. Az alcatel Idol S pedig 72 990. Annyit szerintem engednek.
Nagyon gondolkozom rajta, hogy holnap elintézzem-e.
Illetve azon, hogy várjak-e karácsonyig.
-
Mate
nagyúr
Most derítettem ki milyen díjcsomaggal és mennyiért lett véve a telefon.
Egy valami nem teljesen világos.
Ha cserélik más típusra a telefont és felajánlják a levásárlási lehetőséget akkor az árakat ugyan azzal a díjcsomaggal nézik, mint amivel meglett véve?
-
Mate
nagyúr
válasz
k_imre #18210 üzenetére
Ezekbe a *arokba bezzeg nem sajnálják a 4.2-t.
3 gond lesz csak vele.
1. Biztos vagyok benne, hogy gyengébbek lesznek, mint Grand X In
2. Telenor kínálatába illik, szerintem T nem vezeti be ezeket se.
3. Miután szoftveresen eddig minden telefont elkeféltek, várható, hogy ezzel is problémák lesznek. -
Mate
nagyúr
válasz
reallalesz #18198 üzenetére
Tehát eredeti számla nem kellet?
-
Mate
nagyúr
válasz
reallalesz #18195 üzenetére
Tőled is csak garanciapapírt kértek?
Saját neveden volt a ZTE?
Előfizetéses volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Magyar az űrben
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Horgász topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest