Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni a Next V3 userektől,
hogy összességében mi a véleményetek a rom-ról, mennyire stabil, miben jobb mint a gyári?Én eddig mind halogattam a váltást, (még mindig B04 van a telómon
) egyrészt kényelmességből másrészt mert a B04 + root is jó rom, nagyon stabil és gyors is, (legalábbis nálam) + amikor olvastam itt a fórumon hogy a B06 után jobban merül az aksi és semmi használatba észrevehető változást nem hoz akkor gyorsan le is tettem a frissítésről, főleg nem érte volna meg csak ezért újraraknom az egész romot (Nextgen-es root), ezért gondoltam megvárom az új frissítést illetve az abból készült újabb Next romot.Viszont most hogy olvasgatom hogy nagy valószínűséggel a ZTE szerint a B06 a beígért új frissítés,
szóval lehet nem lesz már rá semmi (ami engem annyira azért nem zavar, mert a gyári rommal sem volt nálam eddig különösebb gond) + van most nálam is ez a megmagyarázhatatlan merülgetős dolog, gondolkozok hogy itt az idő... 
Úgyis gondoltam hogy veszek a GXI-be egy 16-os kártyát (most 8-as van benne de azon már nincs sok helyem) lehet azzal együtt menne fel a V3 is, így legalább a szűz sd az adott lesz

Ezért azt szeretném megkérdezni, hogy mik a tapasztalataitok, a V3-al ugyanúgy jobban merül az aksi mint gyári B06-nál, illetve általánosságban mennyire vagytok megelégedve vele, mennyire stabil?
Bármilyen infót előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
hogy összességében mi a véleményetek a rom-ról, mennyire stabil, miben jobb mint a gyári?
) egyrészt kényelmességből másrészt mert a B04 + root is jó rom, nagyon stabil és gyors is, (legalábbis nálam) + amikor olvastam itt a fórumon hogy a B06 után jobban merül az aksi és semmi használatba észrevehető változást nem hoz akkor gyorsan le is tettem a frissítésről, főleg nem érte volna meg csak ezért újraraknom az egész romot (Nextgen-es root), ezért gondoltam megvárom az új frissítést illetve az abból készült újabb Next romot.
szóval lehet nem lesz már rá semmi (ami engem annyira azért nem zavar, mert a gyári rommal sem volt nálam eddig különösebb gond) + van most nálam is ez a megmagyarázhatatlan merülgetős dolog, gondolkozok hogy itt az idő...