Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
89BDave89
tag
válasz
pudingstyle #17776 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hogy hanyadjara, és mit mondtál, mire hivatkoztal, illetve nem akarták kicserélni neked?
-
89BDave89
tag
válasz
Canonfan #17770 üzenetére
Ez elvileg opció.
Ha megrendelik az új csere Grandot, és nem érkezik 72 órán belül (asszem) akkor cserélhetsz másik típusra, de ne várj semmi jót, korábban leírtam mit ajánlanak fel a Tnél csere gyanánt (pár hsz-sal feljebb).
Elvileg a pénzt vissza tudod kérni, és rá tudsz fizetni, én amikor legutoljára ezt kérdeztem, a szervizes csávó vadul bólogatott, és azt mondta hogy nem adnak vissza pénzt, mert tudnak adni másik telefont. -
89BDave89
tag
válasz
Tomacko #17752 üzenetére
Igen, utánanéztem PTKban meg egyéb helyeken, és azért vannak lehetőségeim, de úgy döntöttem jobban járok, ha elfogadom valamelyik telefont, ami többet ér készülék árban, mint amennyiért vettem a Grandot, aztán elpasszolom zsír újonnan, hozzáteszek, és veszek valamit.
Ez lesz a legjobb megoldás. -
89BDave89
tag
a témobil jelenleg a következő készülékeket ajánlja cserére amennyiben nincs cseredarab:
Lg L7II
Samsung G Advance
Sony Xperia U
Sony Xperia MHirtelen ezeket sorolta fel, én meg otthagytam a picsába
Cserekor, egy saját listájukon néznek valami kiskereskedelmi árat, és attól lehet eltérni + - 5000Ft értékben -
89BDave89
tag
Nem javítják a készüléket, azonnal cserélik ha olyan a probléma.
Más típusra csak akkor cserélnek, ha nincs már cserekészülék Grand Xből, és akkor is csak olyanra, ami 5ezer forinttal drágább vagy olcsóbb eredetileg. Hogy milyen árat néznek nem tudom, de érdemes a készülékárat, illetve a saját csomagod árát megnézni.
Ezen kívül, ha nagyon erőlteted, és nem értesz egyet a garanciális javítási móddal, akkor visszavásárolják a telefonodat. Legalábbis van aki már így intézte.
-
89BDave89
tag
A tré mobil levette a listájáról a Grandot, ha megtalálod így vagy úgy, akkor is azt írja a lapján, hogy a termék már nem rendelhető.
-
89BDave89
tag
Ha midnenképpen úgy alakul, hogy cserélnem kell telefont, akkor már most kénytelen vagyok foglalkozni a jelöltekkel.
Az első jelöltem a Sony Xperia SP, de lehet hogy az nem fog menni mert drágább.
A két említésre érdemes telefon ebben az árkategóriában mint a Grand X In:
Sony Xperia L
LG Optimus L9mi a véleményetek a 2 telefonról, illetve melyiket választanátok?
Valamelyik esélyes arra, hogy betöltse az ŰRT amit a Grand hagy?Válaszotok, és véleményetek előre is köszönöm! Sokat segítetek, nagy a dilemma.
-
89BDave89
tag
Azok kedvéért írom, akik esetleg figyelemmel követték eddigi szervizeltetéseimet:
A 3. készülék kikapcsolgatása után, kaptam végre egy új akksit is, a héten viszont megint kikapcsolgatott a telefon, naponta többször, egyik alkalommal telefonálás közben. 2szer. Szóval az eléggé idegesítő volt, ma újra bent voltam Tnél, megint rendeltek cseredarabot, de azt mondja a csávó, hogy valszeg nem lesz, szóval másik típusra cserélünk. Mondtam neki hogy a múltkor is ez volt, és jött cseredarab. Erre azt mondta, az pech
Jó szóval most várom mi lesz pénteken. A lényeg, hogy nem az Akksi volt a rossz. (Vagy megint rossz akksit kaptam) -
89BDave89
tag
válasz
dokee78 #17419 üzenetére
Én 3 telefont vittem vissza kikapcsolgatással, cserélik, nem kell produkálnia a hibát a szervízes előtt, ha szerencséje van. Most akksit is cseréltek VÉGRE, és most egyelőre jó, valszeg az akksi a hibás a kikapcsolgatásnál.
Illetve most CSAK az akksit cserélték ki, szóval egy olyan telefon van nálam ami kikapcsolgatott, de az új akksival nem csinálja. -
89BDave89
tag
válasz
Keeperv85 #17303 üzenetére
Ki is cserélték ma az akksit, de úgy hogy semmi papír nem volt nálam, csak a telefon, mondtam egy telefonszámot, meg a nevet, még személyigazolvány se kellett, és adták.
Néha elég lazán veszik a dolgot, máskor meg túl szigorúan. Ennyire szeszélyes ez a Tmobil, vagy csak a kiszolgáló személyétől függ? Ki tudja?
A lényeg, hogy most egy másik akksival remélem teljesen jó telefonom lesz, még mindig nem akarom cserélni. -
89BDave89
tag
Tegnap a 3. csere telefonom is 20szor újraindult, alig bírtam bekapcsolni, mert pinkódnál újra kikapcsolt állandóan.
Ma bevittem ismét Thez, és azt mondta a csávó hogy lehet az akksi sz@r, mivel azt ugye nem cserélték, csak a fődarabot, szóval most rendelt egy újat. Hát legyen, pénteken kiderül.
Vélemény? (egyébként erre én is gondoltam már, hogy lehet csak az akksi volt rossz) -
89BDave89
tag
Erős szemüvegem van, szóval én is elég jól látok
De én is azonnal átnéztem, megnéztem a galériát, amit lehetett azt kipróbáltam, amíg megírta a papírokat a csávó, és nem találtam semmit amivel megfoghattam volna, pedig szerettem volna. A keret karc mentes, mint a képernyő is, és a csavarokon se látok érintési nyomot, se matricát. -
89BDave89
tag
válasz
counterbill #17060 üzenetére
Én is nagyon sajnálom, hogy ennyire kifogom a hibásakat, még az Ügyintéző is teljesen egyet értett abban, hogy ár érték arányban is nagyon jó telefon, és mellesleg nagyon jó felszereltségű, csak hát elég sok hibás van. Most ezzel a 3. készülékkel eddig egy napja semmi baj. Csak lockscreen fagyás volt egy, de az nem érdekel, mert én általában nem hagyom bekapcsolva a wifit, mert ha itthon vagyok, megy a gép, és azon netezek. Nekem mind a 2 előző telefon a random kikapcsolgatást csinálta, elkezdte hogy 1szer 1szer, aztán meg ahogy mondtad a napi 20. vagy több... sőt olyan is volt hogy utána nem tudtam bekapcsolni: Nyomtam a bekapcs gombot, kialudt ugye a led, majd zölden pislákolt egyet megint, és semmi. Ilyenkor csak aksi ki, aztán be, és megjavult. Vagy nem.
Ha ez is ilyen lesz, én is megyek és másik típust kérek. A jelenlegi lista és ár arányok mellett, én is az L9 et választom. Igazából csak a processzor gyengébb, ami a nagyobb kijelzővel valszeg gyengébb telefont eredményez, és a kamera az csak 5 Mpixel nem 8. Ez engem nem zavar. De ezen kívül mindenben egyeznek, vagy jobb az L9.
Ja és tök jó lenne ha lenne fehérben, mert nagyon vágyom már egy fehér telefonra.
-
89BDave89
tag
Valahogy éreztem, én is ezt kérdeztem tőle hogy dehát ez nem egy olyan amit javítottak.
De nagyon magabiztosan állította hogy nem..
Hát mondom oké.. ez még csak a 3. GrandXem NAGYON remélem tényleg hogy ez jó lesz, mert nem vagyok finnyás, és ez egy nagyon jó felszereltségű telefon, de az előző kettőnél ugyan az a nagyon sűrűn magától kikapcsolós hiba volt, amit nem viseltem el, mert telefonálni se tudtam néha.Legközelebb cserélem a márkát. De tényleg remélem hogy ez most jó lesz.
-
89BDave89
tag
Na szóval ma voltam Tnél megint, ugye azt ígérték hogy ha nem hívnak hogy lett cserekészülék, akkor kicserélik másik típusra.
szóval megyek, mondom mi van, erre kiderült ma érkezett 3 db Grand X szóval kicserélik, kapok újat. Jeee
végülis jobb mintha valami szarra lecseréltetnék.Zacskósat kaptam, nem dobozosat, egyből megkérdeztem miért, és mondta hogy ezt úgy küldi a ZTE hogy csere telefonnak garisan, szóval nem dobozoltatnak mert az drága.
Elhittem.Szóval 3. csapó, remélem ennek már nem lesz baja.
-
89BDave89
tag
válasz
Canonfan #17009 üzenetére
Én amikor az első cserét kaptam, mondták hogy olyanokat adnak vissza, amiket elküldtek szervizelni, és visszakaptak. Én is olyat kaptam, hogy nem dobozban volt, hanem egy kis nejlon csomagban, és van egy matrica a hátlap alatt a fődarabon, (asszem egy csavaron keresztül) amit akkor láttam először amikor a Blade-et szervizeltettem,
-
89BDave89
tag
válasz
pudingstyle #17004 üzenetére
Szerintem már feltűnt nekik, mert mind2 ZTE telefon kifutó lett, és nem lehet vásárolni, és nincs új ZTE modell. Lehet soha többé nem lehet ZTEt venni tőlük.
-
89BDave89
tag
Lehet. Én holnap ilyen tájt már másik telefont tartok a kezemben, legalább is remélem dűlőre jutunk, szóval minden kiderül. Még ha minden simán is megy, azért érdeklődés szinten kifaggatom a szervízest, hogy legyen infónk, ha van kérdés még holnap délutánig tegyétek fel, és továbbítom.
-
89BDave89
tag
válasz
pudingstyle #16992 üzenetére
Azért az SP az listaáron 14e Ft-tal drágább is mint a Grand
az nálam nem egy 'kicsi' kiegészítés
(igaz relatív)
-
89BDave89
tag
Ez érdekes:
Ma voltam Europarkban vittem vissza 2. alkalommal Grand X et, és azt mondta a csávó, hogy ha holnap nem telefonálnak, akkor holnap után mehetek be cserélni másik készülékre. szóval gondolom nekem is ez lesz, ebben az esetben egyébként én is az L7 et választanám, de ahogy néztem az L9 kb 5 ezer forinttal drágább jelenleg, szóval én ezt mindenképpen elöltetni fogom, mert a felsoroltak közül a Grand X In a legerősebb. Egyébként se értek egyet azzal, hogy azért mert nem tudnak működő cserekészüléket adni, ezért nekem egy olcsóbb készüléket adjanak! Szerintem ez nem jogos!
Szóval ha így járok, mint a kolléga, akkor mit tanácsoltok? Mit tennétek a helyemben? Még van 1 napom gondolkodni!
Előre is köszi a véleményeket!
-
89BDave89
tag
Köszönöm mindkét választ.
Az Europarkban eddig csak rossz élményem volt sajnos. 1 kivételével, mert akkor sikerült cserélni a készüléket. De ha nem tudtam reprodukálni hibát, akkor az esetek 80%ban elzavartak. (Vagy bevették a telefont 3 napig tesztelni, és persze akkor nem produkálta a hibát a régi Blade készülék) -
89BDave89
tag
Egyetértek az előttem szólókkal. Nagyon jó ár/érték arányú telefonokat csinálnak, első okostelefonom egy Blade volt, imádtam, a Grand Xet is szeretem, de silány a support, szóval.... nem hiszem hogy a következő ZTE lesz... inkább beállok a samsungosok sorába, vagy LG. Vagy alcatel talán.
-
89BDave89
tag
válasz
gyuribácsi88 #15794 üzenetére
Eléggé az elején vettem, de már már az 1. frissítés rajta volt alapból (B04 vagy B02?) a lényeg, az akksi az teljesen jó, néha nekem is lemerül 1 nap alatt, vagy gyorsan, olyankor tuti hogy valami idióta program telepítettem, vagy valami beragadt.
De átlag 2 napig bírja. Van hogy 4 napig is, olyankor tényleg csak telefonnak van használva. -
89BDave89
tag
válasz
golyós #15681 üzenetére
Én akkor vittem el cserére, amikor már az is előfordult, hogy bekapcsolás és pinkód megadás után azonnal kikapcsolt, de egymás után 5ször, aztán telefonálás közben is. Az aksit is kitámasztottam akkor is, ha nem támasztottam ki, és üütöttem a tenyeremhez, akkor meg nem. Szóval ezt kizárnám. Sajnáltam hogy vissza kellett vinnem mert amúgy teljesen jó telefonom volt (2sec késést megszoktam, a lilulást meg megoldottam elfordulással)
-
89BDave89
tag
Ma visszavittem a telefont, a random kikapcsolásos gonddal. Először Soroksári Ósönben voltam, ott már mondta a csávó h oké, csere, de nincs készülék, rendelni tud, akkor hétvégére lesz. Mondom kösz nem, persze nem tudta megkérdezni hogy hol van raktáron, átmentem europarkba, ott volt készülék, nejlon csomagból vett elő, szerintem régi szériás, (fekete keretes, nem látom szürkébbnek), szóval nem dobozosat, és B04 gyári Romos, szerintem ez már szervizelve volt. Azt mondta a csávó, hogy lehet hogy nem zsír új, de javított.. hát kösz... ha szar lesz, max megint megyek. Végülis kicserélték. (vagy fél óráig tartott.)
-
89BDave89
tag
Sajnos rendszerességet vélek felfedezni, a telefonom kikapcsolgatós hibájában. Mások is mondták hogy előfordul, szal talán 'tipiku' hibának is nevezhetem. Szóval kb havonta jön elő, de mindig elő jön, hogy először csak nagy ritkán, majd egyre sűrűbben, kikapcsol, míg végül már csak a pinkódig jutok, és azonnal leáll.. az akksi ki-be (2szer) megoldja. Mindig, Szóval lehet hogy valami betelik? valami memória vagy mittudomén, ami az aksi kivétellel kiürül?
Ilyesmi a tippem van. Nem vagyok egy szakértő, bocsi ha baromság. -
89BDave89
tag
válasz
Keeperv85 #14876 üzenetére
Pont ma jártam úgy hogy mérgemben ledobtam az ágyba és kikapcsolt. De amúgy amikor nagyon kikapcsolgatott (bekapcsolni se tudtam mert pin kódnál kikapcsolt) akkor meg se mozdítottam. Szóval nem tudom... szvsz ha nagyon nagy ütést kap, lehetséges hogy attól kapcsol ki, de tuti van valami geb@sz ami nem ezzel függ össze, nem az akksival, és állandó kikapcsolódást okoz egyes készülékeknél. Amúgy amikor nekem előjön ez a kikapcsolgatás, kiveszem az aksit, és megjavul 1 hónapra, aztán megint előjön, és kiveszem az akksit, vissza, és megjavul. Bevált módszer, még ezt is elnézem a telefonnak.
-
89BDave89
tag
Nem akarja... még türelmes vagyok, de lassan feladom...
-
89BDave89
tag
válasz
feelurself #14113 üzenetére
Ok köszi, akkor nem indítgatom újra... nálam az aksi kivétel se segített
Hagyom had dolgozzon.
még egyszer kösz -
89BDave89
tag
válasz
feelurself #14108 üzenetére
amikor végre sikerült, mennyi idő alatt találta meg?
Csak hogy tudjam mennyi ideig érdemes hagyni keresni, és újra indítani.
Valamint... minden keresés előtt újraindítottad a telefont? Aksit kivetted? Vagy csak újra rányomtál a keresésre? -
89BDave89
tag
Hali!
Valaki megtenné hogy kipróbálja nekem hogy nála fut-e az OPEN TTD (Transport Tycoon) nevű játék? Ingyenes. Itt a link: [link] -
89BDave89
tag
Érdekes dolgot csinált a telefonom.
Játszottam vele, és erősen merült, ahogy kell, 14%nál felraktam töltőre, és játszottam tovább.
Ilyenkor még jobban melegszik ugyebár, nos kis idő múlva azt kaptam hogy !!!10%!!!... és nem tölt a telefon.
Akkor átdugtam hálózatra, (mert addig gépről USBről ment), és töltött, aztán ugyan ez.. nem vette fel a töltést...
Arra tippeltem hogy túlmelegedett, mert most tölt, (már nem játszom vele), de régebben is volt olyan hogy akár órákig játszottam töltés mellett, fel is töltötte teljesen a telefont.
Szóval találkoztatok már ilyennel? Mi a véleményetek? -
89BDave89
tag
válasz
kelzsoca #13147 üzenetére
Én ezt már sose értem meg... Nekem a GrandXemnek, (de a Bladenek is) az egyik erőssége volt, hogy nekem akkor is van/volt térelerőm, amikor bátyám már biztos nem tudott telefonálni..
de apu se.... (samsung és nokia)
De lehet csak szerencsés vagyok... mondjuk más hibája sajnos van a telefonnak...Nem azért írom ezt meg hogy nyilvánosan cáfoljak, hanem hogy azt bizonyítsam, hogy szerintem iszonyatosan nagy szórással lehet beszerezni ezt a készüléket a különböző hibáival.
-
89BDave89
tag
A leállogatást, "szűz" (gyári B04, semmi root, se semmi) telefon is csinálja.
De nekem pl magától 'javult' meg. (csak 4 naponta 1 szer kapcsol ki, pedig volt 2 este hogy azonnal bekapcs után kikapcsolt... (aksi ki-be segített csak)) -
89BDave89
tag
Nekem semmilyen fólia nincs rajta, és nem lila. (csak hogy ilyet is mondjunk)
-
89BDave89
tag
Ki érti ezt a telefont....
Egyik pillanatról a másikra elkezd leállogatni, magától, miközben semmit se telepítettem rá. (gyári B04 rom)
Aztán, már bekapcsolni se lehet, mert pin kód megadása után azonnal leáll, felmérgesedek aksi ki-be, megjavul, másnap megint vagy 6 szor kikapcsol, aztán estére megint nem lehet mit csinálni vele, már telefonálás közben is kikapcsol, aksi ki-be, aztán azóta, egész nap semmi baja...
Ismerős valakinek a dolog?
Még ha holnap nem csinál semmit, akkor hagyom, de ha sz@rakszik viszem vissza, mert ez nem jó vicc... csak ha ott meg nem produkálja magát, el se hiszik nekem... -
89BDave89
tag
Tegnap óta folyamatosan leall magától a telefonom. Vihetem cserélni?
-
89BDave89
tag
válasz
Joe Cockroac #9942 üzenetére
Használom az elmúlt pár napban a skypeot, Franciaországgal tartom a kapcsolatot neten, wifivel, és mobilnettel is tökéletes.
-
89BDave89
tag
Bocsi az offért, de hátha tudtok válaszolni...
Kéne nekem olyan program amivel a telefonnal készített 3gp fájlokat avi vagy mp4 formátumba tudom konvertálni, úgy hogy a felbontást ne rontsa.
Előre is köszi -
89BDave89
tag
Csak Főzött rom feltételével, vagy roottal oldható meg, hogy ne 3gp formátumban vegyen fel videót a telefon, vagy van valami más módszer, vagy app?
köszi a választ! -
89BDave89
tag
Tudom nem egészen idetartozik, de melyik a legjobb launcher véleményetek szerint?
A Go launcherrel nem vagyok teljesen elégedett, mintha lassú lenne.
A Next -ben milyen van?
Köszi -
89BDave89
tag
Olyannal tényleg senki nem találkozott még hogy a wifit pár percenként újra kell indítani hogy legyen adatforgalom?
Fel van kapcsolódva, működik, de pár percenként meghal. Pedig kapcsolódik, csak nincs adatforgalom.
Ötlet?
köszi -
89BDave89
tag
Kollégák!
Olyan gondom van, hogy néha hiába van tiszta wifi jelem itthon, vagy akárhol, nem tudok betölteni semmit, se honlapot se facebookot, se youtubeot, csak ha újraindítom a wifit, de akkor azonnal meg is javul, de ezt sajnos 10 percenként el kell játszani. Valaki tudja mit kell tenni, hogy ez elmúljon?
Köszi
-
89BDave89
tag
válasz
snyper990 #5633 üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval, még annyit tennék hozzá, hogy nekem Blade-em volt, rohadt halk volt, minden fülessel, és a Grand ehhez képest iszonyatosan szól. És jól. Van hangszínszabályzó, szóval kedved szerint alakíthatod a hangzást, és én pl nem bírom full hangerőn használni agybadugós fülhallgatóval, mert egyszerűen már fáj
Én nem észleltem semmi kattogást, sistergést, stb... zajt. (Most próbáltam ki Trust fejhallgatóval) -
89BDave89
tag
Én meg azt mondom hogy a T egy shit. Sajnos én is náluk vagyok, ettől függetlenül utálom, hozzá nem értő emberek gyülekezete. tisztelet a kivételnek.
Inkább a felhasználói tapasztalatokra hallgass, illetve azok alapján te döntsd. Vannak hibái A telefonnak, itt a fórumon mindrol olvashatsz , de amúgy hibátlan telefont ne is keress. -
89BDave89
tag
válasz
ASRMartyn #5420 üzenetére
Abszolut használat, meg odafigyelés függő... én az előző ZTEmet (Blade) nem kíméltem, egyáltalán, másfél évig így is bírta, de láttam másfél éves telefont, újszerű állapotban.
Szóval ha a Márka marad a hasonló minőségnél, akkor bírni fogja szerintem a 2 évet, de én attól tartok, hogy a Grand X jobb mint a Blade volt, szóval simán.
Egy tokkal, meg egy kijelző fóliával, akár mintha zsír új lenne 2 évig.@andy:
ide klikk -
89BDave89
tag
Nektek nem porosodott be a front camera előtti tér? Nekem bejutott oda pár porszem, egyik elég jelentős méretű, szabad szemmel is látszik, és hát a képminőséget rontja.
Igazából nem használom, de picit idegesít.
Szétszedni nem merem (féltem a garanciát).
Emiatt meg nem tudom vissza akarom-e vinni, valszeg úgy is csak azt mondanák hogy 'nem porálló'.vélemény?
-
89BDave89
tag
Igen a wifi nekem is húzza, már ha használom, de nekem mintha alvó módban nem maradna bekapcsolva, hiába jelöltem be a beállításokban hogy maradjon meg.
A mobilnettel is egyetértek.Nekem valszeg szerencsém van, mert még semmi említett probléma nem húzta az agyamat. Leszámítva a kijelző érzékenységét, amit meg meg kell szokni.
Amúgy ha már itt épp tapasztalatokat írok:
Elégedett vagyok (így 2 hét használat után), mind a hangerőkkel, a teljesítménnyel, és én még a kamerával is. Van egy kis kompakt digitális fényképezőm, ha nagyon fontos dolgot akarok fényképezni, vagy videózni, akkor azt úgy is viszem magammal, ez meg vész esetére tökéletes.
ha úgy csinálom hogy éjjel töltésen van, akkor 1nap+1éjszaka+1nap -ot kibír, persze estére könyörög az etetésért. Nem folyamatosan használom a netet, csak hébe hóba, de olyankor pl játszok is (Szókirakós, az egyik kedvencem) itthon viszont folyamatosan be van kapcsolva a wifi, (meg egyetemen is), és azért barátnővel elég sokat beszélek napközben, néha fél órát egyhuzamban. Apu is rendszeresen keres
. Néha egy gyors térképes helykeresés, útvonaltervezéssel, meg van amikor egy fél órás Navigáció is becsúszik, ha mennem kell valahova.
A szoftverhez még nem nyúltam, megkaptam a gyárilag frissebb B04et, és én semmit se tettem még rá. Root se volt.(remélem valakinek meghoztam a kedvét ehhez a telefonhoz, ezzel a kis beszámolóval.)
-
89BDave89
tag
válasz
atillaahun #4837 üzenetére
Nekem se lett olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest