- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel topik
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Canonfan #11282 üzenetére
Hasonló jelenségről én is beszámoltam már anno, azóta is felváltva "halott" és "jó" az akkumulátor állapota a kijelzés szerint.
Ennek ellenére:
- Az MX Player 15-ös fényerő skáláján 5-ösön egy kb. 2 órás fullHD film pendrive-ról (!) kb. 50%-ot szív le az akksiból.
- Síeltem tegnap, s ezt rögzítettem Cardio Trainerrel. 4 órán át folyamatosan ment a GPS, kikapcsolt kijelző mellett, fél percenként beszélt hozzám, hogy eddig mit produkáltam. 20% ment le összesen. Nem szabad elfelejteni, hogy max. 7-8 °C volt a telefon eközben.Véleményem szerint ez is valami rosszul megírt kód vagy az akksi elektronikájának hibája (de maga az akkumulátornak nincs baja), mint ahogy mindig USB Töltést ír, akkor is, ha hálózatról megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest