- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
bajaki
üzenetére
Szia!
Én már használom a V3-mat mióta publikálva lett és azt kell hogy mondjam, hogy nem vettem észre hogy jobban merülne. Sőőt...szerintem tovább is bírja nálam. (ehhez hozzátartozik ahhoz hgy V2-t rendesen belaktam akkor már és lehet hogy volt valami ami húzta az akksit). Szóval szerintem nem merül jobban, legalábbis én így tapasztaltam.
A másik kérdésedre sajnos nem tudok választ adni.
Köszi a válaszodat,
sajnos viszont úgy látom többeknél jobban merül B06 után, illetve nekem most B04-el is jobban merül az utóbbi időben, (valami megint eszi az aksimat
) szerintem én egyelőre maradok a B04-nél...Az ES Root Explorer problémára viszont van egy tippem.
Nekem még a gyári B04-es rom van fent Nextgen-es módszerrel rootolva, és a napokban vettem észre hogy az új, 3-as ES File Explorernél nekem sem megy a Root explorer ("A teszt nem sikerült, az önt telefonján ez a beállítás nem működik.") viszont a régi ES-el biztos ment, mert a massstorage appot azzal másoltam be a helyére és adtam neki jogokat. Szóval lehet nem a B06 miatt nem megy hanem a 3-as ES nem szereti a telefonunkat ki tudja,
csak sajnos letesztelni nem tudom B04-es romon úgyhogy csak tipp... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Jófogás tapasztalatok
- Asztalos klub
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

sajnos viszont úgy látom többeknél jobban merül B06 után, illetve nekem most B04-el is jobban merül az utóbbi időben, (valami megint eszi az aksimat
) szerintem én egyelőre maradok a B04-nél...
csak sajnos letesztelni nem tudom B04-es romon úgyhogy csak tipp...