Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Nem rossz az, ha minden értesítést kikapcsolsz, akkor már csak a GPS-t kell kivenni alóla, mert akkor is piszkálja, ha le van amúgy tiltva benne a helyközlés. Amúgy használatban tényleg jó, nekem most mégis Friendcaster van, mint amikor még az eredeti hulladék fb volt.
Liluláshoz. Ma a durva napfényben forgattam a kijelzőt kicsit. Létezik olyan állás, ahol lilás, de abban a tartományban, amiben amúgy is alig lehet látni bármit a napsütésben. Bár tudnám, mindenkinek ugyanígy viselkedik-e! Nálam csak teljesen életszerűtlen körülmények között lehet látni, akkor sem durva.És a lock fagyás: nekem a wifi alvás átállításával egy időben jött helyre. Azóta eltelt vagy két hét és talán egyetlen alkalommal volt.
Azért kíváncsi leszek arra a javításra, ami elvileg ezt is megoldja. Amúgy mit is még?
Ja wifi jelszó. Nekem sosem felejtette el. Ha nem kapcsolódik, eddig minden alkalommal a routert kellett újraindítani!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- 2db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest