- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Aethelstone #19160 üzenetére
Kinek, hol, mire?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Cseréhez pontosan milyen papírokat kérnek? Dominós, előfizetéses esetében pl.
Köszönöm
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
tonyqa23 #17918 üzenetére
LCD= kijelző , Digitizer = érintő
A kettőt gyakran ragasztják egybe. Megnehezítve ezzel a szerelést. Mondjuk ha betörik az érintő, de a kijelző jó, akkor az egész kuka, hacsak le nem fejti valaki az üveget, ami macerás. Fordítva ugyan ez, csak ott az LCD a kuka, és a digitizer a jó.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
agressor12 #17287 üzenetére
A mázlista
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
feelurself #17244 üzenetére
Mert az LG nem szarja le a 4X-et, csodálkoznék, ha kijönne rá a 4.2-nél nagyobb frissítés, neadj Isten 4.3
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
agressor12 #16913 üzenetére
Az mi már
Nagy mákja volt, bár én járnék így, az Xperia Minimmel, egy U jöhet helyette
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mit kételkedjek? Volt egy hibátlan darabom és kész.. De attól az nem azt jelenti, hogy mindegyik hibátlan. Visszaolvastam 3 oldalnyit kb, nem láttam a neved, egyedül valaki más hozzászólására reagáltál rá, hogy márpedig neked jó Elhiszem, és? Ettől másnak múltkor csontra fagyott, mikor hívták. Ez se éppen normális.
Én köszönöm szépen megvagyok a HIBÁTLAN Grand X Tegra 2-esemmel. A RAM-on kívül nincs más gondom vele. De az utódja kínai telefon lesz.
TBG: Én tuti elnéztem akkor valamit, mert nem szándékosan írtam
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
illes.bence #16296 üzenetére
Ezt?
Ennyiért GPS-t veszek LOL.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #16219 üzenetére
Tudom, a típushibákra reagáltam ezzel.. Hogy azt a Samsungot sem kerülte el, mert annak meg ez volt a gondja.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Alcatel meg moderáltatja, ha valami hibát is írsz, szóval. Csesznek rá. A UPC-t meg nem emlegesd nekem, írtam nekik hányszor, mert a kedves netjük mindig elment, nekem meg csak a 0.facebook.com volt a telefonon. Aha, szépen válaszoltak, hogy biztos az alaplapommal van a gond. Mondom azt kötve hiszem, mert a sarki boltos net ment rajta, apám netje ment rajta, barátnőm netje ment rajta. Azóta válaszra se méltattak Facebookon, de telefonos zargatásra már csak kiküldtek valakit.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Emberek, mit vártok el egy első szárnypróbálgatástól? Mindenki tudhatta, mikor megvette, hogy ezzel lehetnek bajok, mivel Intel, kevésbé kiismert, első ilyen ZTE készülék. Ha ennek ellenére bele mertetek vágni, akkor ne csodálkozzatok. Lett volna S Advance helyette, de elmondom, mivel olyanom is volt, hogy az bűn gyenge sz*r annyiért. A GPU benne egy vicc, szó szerint, a TW meg megzabálja a RAM felét, hogy az alkalmazásoknak alig marad valami. A JB-vel sokaknak csontra fagy az Advance, ennyire jó lenne? Sokak szabadultak meg attól is, mert laggos lett a JB. Nem tudom javították-e már, de ott hiba volt még, hogy a tárcsázóba kb. 5 mp-et kellett várni, mire belépett.
GPS-re GPS-t kell használni, én azt mondom. Egy telefon sose váltja ki az adott céleszközt, bármennyire próbálják is. Egy olcsó kompakttal még mindig jobb képet csinálsz, egy 10 ezres GPS-el jobban navigálsz, egy butafon jobban bírja a strapát. Az akkumulátora tovább bírja, és lehetne még sorolni.
De akinek rossz a telefonja, vigye vissza, kérjen újat, és adja el. Nem logikus? Ehelyett mazochista módon magatokat őrlitek, hogy így szar ez, úgy szar ez. A frissítés meg elviekben úton van, én nekem tökéletesen megfelelt az első Grand X In is, nem vártam tőle többet, mint amennyibe került. És azt meg teljesítette. Most Tegra 2-es Grand X-em van, és ezzel sincs semmi gond, a touch érzékel rendesen, nem fagy, pedig ebbe csak 512 RAM van, így gyengébb is.
A lilás kijelzőt meg hagyjuk is, tűző napfénybe amúgy se sokat láttok a telefon kijelzőjéből. De ha éppen valami fontos lenne, ott a keze az embernek, a telefon fölé rakja, ez ne legyen már gond.
Na mindegy, de ez így kibukott már belőlem. Adjátok el, ha nem jó, ez lenne a megoldás. Saját idegeitek feszítitek ezzel.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Tomacko #15973 üzenetére
Most erre mondanám, hogy jöttek a lilás képernyővel, tűző napfénybe. Akkor amúgy se látna lósz*rt se, de erre találták fel az ember kezét, odarakja, eltakarja kicsit, nem mellesleg nekem sose jött elő.
A telefon meg jóformán az első Intelesek között volt, gyermekbetegségekkel küszködött, de vállalható bőven, és ennyiért nem nagyon volt jobb.
A support meg létezik, mert jött már pár frissítés szerintem, és jönni is fog még egy.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm, újból Grand X tulaj lettem. Csak nem In, hanem Tegra
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
counterbill #15533 üzenetére
Nézd meg a naptárat
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
callmeakos #15277 üzenetére
1-2 játék kéri azt a plusz kraftot
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
callmeakos #15267 üzenetére
Vedd feljebb az órajelet, a beállítások, akkumulátor, menügomb, battery tweaks alatt. Rakd fix 1.6 Ghz-re, úgy már azért játszható, bár nem laggol, de mint a lassított felvétel, kissé lassabb a játékmenet.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
illes.bence #14624 üzenetére
30? OMG, nagyon jó ár. Nekem ma jött meg a Sensation, elbúcsúzom a közösségtől, de azért benézek néha-néha
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
bsanzika #13896 üzenetére
Ne idegeskedj, csak baja lesz a telefonnak. Én az asztalhoz csaptam a Galaxy Minit, már nem is tudom mi miatt, ja kidobott valami játékból, de nem is egyszer. Alig volt 40 cm és repedt kijelző
Érdekes mert előtte vonaton pofára esett, futás közben kiesett, és pont ez tett be neki.
Egyszóval: nyugi, mint ahogy Te is mondtad, úton a frissítés a kínai barátainktól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged