Hirdetés
- iPhone topik
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia

- 

Mobilarena
ZTE GRAND X In

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Canonfan
senior tag
válasz

Keeperv85

üzenetére
						Őszintén szólva meg lennék lepve, ha nem lehetne vele unrootolni, bár a mostani verzióban Zsoca lehet nem cserélte vissza a kernelt, ami azt jelenti, hogy hiába unrootolod, mert azon lebukik. Meg kell próbálni. Jobb, mint egy komplett rendszer visszaállítás.
Köszönöm szépen a válaszodat,
 ettől lehet baj amúgy, úgy értem hogy bezavarhat valamibe, vagy egyszerűen leáll a script ha nem tudja unrootolni, és minden marad érintetlenül?Bár úgy emlékszem hogy volt arról szó anno valami unsecured kernelről valóban ennél a megoldásnál, szóval a biztosabbnak valóban a rom újrahúzása tűnik...
Viszont (nem akarom hogy úgy tűnjön esetleg) abszolút nem azt akarom mondani ezzel hogy nem vagyok elégedett kelzsoca megoldásával, épp ellenkezőleg, nekem ez volt az első rootolásom és elsőre rendben megvolt tökéletesen, bárcsak minden ilyen simán menne....

Gariztatásra remélem nem lesz szükség, frissíteni sem akarok mindenáron, mert a mobilnet problémát leszámítva (ami rootolás után eddig nem jött elő, bár semmi közük egymáshoz, mert elvileg hálózati a hiba) tökéletesen megy a B04-es rom, (az eddig emlegetett hibák vagy nem jöttek ki nálam, vagy nem zavarnak) úgyhogy szerintem azzal járok legjobban, ha majd (és reméljük lesz) a JB frissítésnél is le lehet szedni külön a romot mint a B04-nél akkor majd akkor felrakom a JB-t recoveryből ha lehet rootolni, illetve ha nem akkor meg az arra épülő Next romot majd...

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ettől lehet baj amúgy, úgy értem hogy bezavarhat valamibe, vagy egyszerűen leáll a script ha nem tudja unrootolni, és minden marad érintetlenül?