- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz madkiller #13667 üzenetére
Wifi beállításoknál mindigre van állítva az alvás közbeni wifi bekapcsolva tartása?
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
heidricha
őstag
válasz madkiller #13667 üzenetére
Nekem regpon mellett is fagyott, még úgy is, hogy a WiFi épp ki volt kézzel kapcsolva.
GPS jelzi a statusban, hogy keres, vagy meg sem jelenik a kis kerek villogó cucc? Ha nem, reboot, ha igen:
- van működő mobil neted?
- AGPS-t feltöltötted (GPS tools, GPS status, vagy ilyesmi...)
- Mennyit vártál?Jelenleg azt próbálom, hogy szinte semmit nem telepítek, főleg olyat nem, ami root jogot kér. Végképp nem állítok el semmit, csak amit nagyon kell - pl. Next_v2A-ban a GPS eredetileg ki van kapcsolva.
Ha így elmegy két hétköznap reboot és fagyás nélkül... akkor majd kitalálom, hogy ebből mi következik!
-
tonyqa23
senior tag
válasz madkiller #13700 üzenetére
az én sim-em 2001es.semmi baja nincs tőle. Kijelzőfagyás meg nekem úgy rémlik,h van, akinek percekig nem engedte el...gps-t nemtom.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
xtevo
őstag
válasz madkiller #13761 üzenetére
Én Power Toggles-t használok, ezzel nagyon alaposan be tudsz állítani mindent.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz madkiller #14085 üzenetére
Igen, mivel közben rájöttem, hogy úgy sem megy. Nemsokára csinálok egy módosítást az első hsz-hez... kis türelmet kérek...
@counterbill:
Ha csak ma nem írtam le 5-ször, hogy NEM KELL az ADATOKAT VISSZAÁLLÍTANI! NEM nyúl a data meghajtóhoz a csomag, NEM törli az SMS-eket, kontaktokat, képeket, SEMMIT!
CSAK a SYSTEM érintett felhasználói részről!
De te még mindig az gyári adatok visszaállításánál tartasz...
[ Szerkesztve ]
-
bsanzika
tag
válasz madkiller #17141 üzenetére
Regpon, screen booster, GPS fix, ezek fel vannak téve és hála az égnek működnek is. Viszont azzal nem tudok kibékülni hogy néha lefele görgetnék de ő mindenáron csak oldalra akar, pl a telefonkönyvben.... A lilásodást meg megoldom a másik kezemmel vagy forgolódással....
2gb ingyen felhő tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/AACGXFiKSRj59u0ldEvB1--_EMSApcEsaFU?src=global9 --- Használd egészséggel!!! :)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz madkiller #17200 üzenetére
Megveszed a Play!-en, majd letöltöd PC-re az apk-t, pl. a Chrome-nak van ilyen plugin-je. [link]
Root képes fájlkezelővel (Root Explorer + Root) bemásolod a data/app alá. Majd beállítod úgy a jogokat, ahogy az ott lévő fájlokon is van. (Hosszan rányomsz a fájlra: Premissions. A kis "táblázatban" az első oszlopban mindenhová pipa, a másodikban az első helyre, a harmadikban sehová, ok). megkeresed az ikont, katt. Játszol.
-
curtis2
aktív tag
válasz madkiller #17319 üzenetére
Ezzel a vacak kábellel nem is csoda. Minden alkalommal kicsit mozgatni kell, ki- és lecsatlakoztatásnál, ami hosszú távon nem egészséges. A sokat szidott Samu és egyéb kábelek viszont simán (mozgatás, feszítés nélkül - úgy gondolom ez lenne a természetes..) illeszkednek, csatlakoztathatóak.
curtis
-
Keeperv85
nagyúr
válasz madkiller #17410 üzenetére
Nem hagyott nyugodni, szóval megnéztem most részletesebben. Valami a Facebook plugin-jével nincs rendben, valamint két rendszer közeli fájlból is egyedit használna, ám azok cseréje különösebben nem hatotta meg, ugyan úgy kilépett. A FB beépülőt nem találtam meg benne, csak a logban látom. A megoldás: mail a fejlesztőnek...
-
tonyqa23
senior tag
válasz madkiller #17472 üzenetére
Hogy tudom letiltani? Csak kényszerített leállítás van. A letiltás gomb inaktív.
-
tonyqa23
senior tag
válasz madkiller #17508 üzenetére
De olyan jónak se, nálam 12% a képernyő és egy nap 3 óra alatt 73%-nál járok. Ha szinte kézbe se vette, akkor ez nem olyan jó.
-
heidricha
őstag
válasz madkiller #17539 üzenetére
Hali,
Nem az adat áll meg, pontosabban nem csak az. Ilyenkor mintha nem lenne a telefonban telefon hardver, még vészhívás sincs, a térerő jelző szürke, kis x az adatkapcsolat típusa, vagyis nincs lefedettség. Hálózat keresés esetén "hiba lépett fel". Repülő nem használ, csak a reboot. -
heidricha
őstag
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz madkiller #17814 üzenetére
Akkor ezek szerint azzal a 25%-al bírná tovább, amivel épp nem használható,mert kikapcsol?
-
tonyqa23
senior tag
válasz madkiller #17819 üzenetére
Miért kell kitámasztani? Nem értem, 100%-ról elmegy 25%-ig, onnan meg ki kel támasztani? Mi??
-
tonyqa23
senior tag
válasz madkiller #17822 üzenetére
Ja, értem, mert ahogy fogy belőle a kraft, úgy zsugorodik és nem éri el az érzékelőket. Kir golyóstoll rugókat kell alá tenni.
-
Tomacko
senior tag
válasz madkiller #17877 üzenetére
Nekem nem hogy lassú, de anno semmilyen net elérésem nem volt a GXI-n mert a cég az összes előfizetésén letiltott minden adatforgalmat.......ja és működött a navi, igaz, hol milyen eredményekkel de ment, jó időjárási viszonyok közt teljesen rendben poícionált, és nem öregedtem meg mellette
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
adamsz82
tag
válasz madkiller #18015 üzenetére
Csak párra emlékszem: horvát-magyar szótár, valami bubbles-os játék, valami first gps tracker, a google saját gps tracker-e, google earth, még lehet, hogy volt egy kettő, de nem ugrik most be.. (ezek is nyaralásra mentek fel, szóval egyébként tök haszontalan és felesleges dolgok..) mind a google play-ről volt, ingyenes verziókban.
Én a gps trackerekre gyanakszom.. (természetesen nem voltak elindítva a követő funkciók..a beállítások szerint.. aztán meg ki tudja..) adatkapcsolatot gps-t nem kapcsoltak be, azt azért csekkoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Külpolitika
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest