Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz
madkiller #18327 üzenetére
Jaaaa, lehet,h tényleg a nillkin tok miatt, mert azt írta,h hardveraprón vagy min írkáljak...pffff.
Én ingyen odaadtam volna a barátnődnek, ha kecskeméten vagytok, nem hirdettem semmit!!! Mikor megrendeltem, még azt hittem, h szép piros, de inkább rózsaszín, így már azóta van több másik is, egy fillér nem kellett vna érte, na mindegy.(#18328) Canonfan
Pár napja feltünt, hogy baromi sok akku %al megyek haza melóból, azelőtt ennyi használattal 40% körül mentem haza, most meg 70-75-tel. Valahogy azóta lehet, amióta a Play áruház frissült. De ugyanúgy a google play szolgáltatások ébresztget legtöbbször. de az is lehet, h mióta swiftkey helyett a swype-ot használom...
-
adamsz82
tag
válasz
madkiller #18015 üzenetére
Csak párra emlékszem: horvát-magyar szótár, valami bubbles-os játék, valami first gps tracker, a google saját gps tracker-e, google earth, még lehet, hogy volt egy kettő, de nem ugrik most be.. (ezek is nyaralásra mentek fel, szóval egyébként tök haszontalan és felesleges dolgok..) mind a google play-ről volt, ingyenes verziókban.
Én a gps trackerekre gyanakszom.. (természetesen nem voltak elindítva a követő funkciók..a beállítások szerint.. aztán meg ki tudja..) adatkapcsolatot gps-t nem kapcsoltak be, azt azért csekkoltam. -
Tomacko
őstag
válasz
madkiller #17877 üzenetére
Nekem nem hogy lassú, de anno semmilyen net elérésem nem volt a GXI-n mert a cég az összes előfizetésén letiltott minden adatforgalmat.......ja és működött a navi, igaz, hol milyen eredményekkel de ment, jó időjárási viszonyok közt teljesen rendben poícionált, és nem öregedtem meg mellette
-
-
-
heidricha
őstag
válasz
madkiller #17539 üzenetére
Hali,
Nem az adat áll meg, pontosabban nem csak az. Ilyenkor mintha nem lenne a telefonban telefon hardver, még vészhívás sincs, a térerő jelző szürke, kis x az adatkapcsolat típusa, vagyis nincs lefedettség. Hálózat keresés esetén "hiba lépett fel". Repülő nem használ, csak a reboot. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
madkiller #17410 üzenetére
Nem hagyott nyugodni, szóval megnéztem most részletesebben. Valami a Facebook plugin-jével nincs rendben, valamint két rendszer közeli fájlból is egyedit használna, ám azok cseréje különösebben nem hatotta meg, ugyan úgy kilépett. A FB beépülőt nem találtam meg benne, csak a logban látom. A megoldás: mail a fejlesztőnek...
-
curtis2
aktív tag
válasz
madkiller #17319 üzenetére
Ezzel a vacak kábellel nem is csoda. Minden alkalommal kicsit mozgatni kell, ki- és lecsatlakoztatásnál, ami hosszú távon nem egészséges. A sokat szidott Samu és egyéb kábelek viszont simán (mozgatás, feszítés nélkül - úgy gondolom ez lenne a természetes..) illeszkednek, csatlakoztathatóak.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
madkiller #17200 üzenetére
Megveszed a Play!-en, majd letöltöd PC-re az apk-t, pl. a Chrome-nak van ilyen plugin-je. [link]
Root képes fájlkezelővel (Root Explorer + Root) bemásolod a data/app alá. Majd beállítod úgy a jogokat, ahogy az ott lévő fájlokon is van. (Hosszan rányomsz a fájlra: Premissions. A kis "táblázatban" az első oszlopban mindenhová pipa, a másodikban az első helyre, a harmadikban sehová, ok). megkeresed az ikont, katt. Játszol.
-
bsanzika
tag
válasz
madkiller #17141 üzenetére
Regpon, screen booster, GPS fix, ezek fel vannak téve és hála az égnek működnek is. Viszont azzal nem tudok kibékülni hogy néha lefele görgetnék de ő mindenáron csak oldalra akar, pl a telefonkönyvben....
A lilásodást meg megoldom a másik kezemmel vagy forgolódással....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
madkiller #14085 üzenetére
Igen, mivel közben rájöttem, hogy úgy sem megy. Nemsokára csinálok egy módosítást az első hsz-hez... kis türelmet kérek...
@counterbill:
Ha csak ma nem írtam le 5-ször, hogy NEM KELL az ADATOKAT VISSZAÁLLÍTANI! NEM nyúl a data meghajtóhoz a csomag, NEM törli az SMS-eket, kontaktokat, képeket, SEMMIT!
CSAK a SYSTEM érintett felhasználói részről!
De te még mindig az gyári adatok visszaállításánál tartasz...
-
xtevo
őstag
válasz
madkiller #13761 üzenetére
Én Power Toggles-t használok, ezzel nagyon alaposan be tudsz állítani mindent.
-
heidricha
őstag
válasz
madkiller #13667 üzenetére
Nekem regpon mellett is fagyott, még úgy is, hogy a WiFi épp ki volt kézzel kapcsolva.
GPS jelzi a statusban, hogy keres, vagy meg sem jelenik a kis kerek villogó cucc? Ha nem, reboot, ha igen:
- van működő mobil neted?
- AGPS-t feltöltötted (GPS tools, GPS status, vagy ilyesmi...)
- Mennyit vártál?Jelenleg azt próbálom, hogy szinte semmit nem telepítek, főleg olyat nem, ami root jogot kér. Végképp nem állítok el semmit, csak amit nagyon kell - pl. Next_v2A-ban a GPS eredetileg ki van kapcsolva.
Ha így elmegy két hétköznap reboot és fagyás nélkül... akkor majd kitalálom, hogy ebből mi következik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest