-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
kelzsoca #17550 üzenetére
Viszont a Hangouts (lánykori nevén: Talk) nem indul el nélküle, így akinek ez fontos, lehetőleg ne törölje le.
Csak a Hangouts nem múködik nélküle, másba pl Pay, appok telepítése/frissítése nem zavar bele?
Csak azért kérdezem, mert akkor nekem is lehet megérne egy próbát, egyelőre csak a letiltása, mert a Hangoutsot abszolút nem használom.
-
Mate
nagyúr
válasz
kelzsoca #16641 üzenetére
Miután kijött a B06 azután nem sokkal kaptad az info-t, hogy érkezik egy újabb frissítés. Még a szorgos gyártók se kezdenek új frissítésbe, amíg alig jött ki az aktuális. Nem beszélve ZTE-ről. Kétlem, hogy egy frissítés után pár nappal már a következőn jár az eszük.
És mint a mai példa mutatja, ők most tudták meg, hogy van egyáltalán B06, azt is felhasználótól.
-
Mate
nagyúr
válasz
kelzsoca #16135 üzenetére
Ja, ezt nem tudtam. Azt hittem arra is való, hogy ha feltesz valaki egy kérdést hivatalos formában megválaszolják. Szólhatna akkor ZTE Samsungnak, Huawei-nek, Sony-nak és a többieknek, hogy rosszul csinálják. De Több hasonló cég, T-mobile, T-home, UPC, stb. is rossz úton járnak.
-
Mate
nagyúr
válasz
kelzsoca #16120 üzenetére
Minden épeszű ember tudja, hogy hiába ígérik meg, hogy lesz az nem jelent semmit. De az, hogy te vagy néhány felhasználó ideírja, hogy nem lesz, közben meg reklámozzák, hogy *aszák vagyunk és csinálunk azért nem ugyan az.
Egyébként meg már tőled is kérdeztem, hogy milyen minőségben vagy itt. Hivatalos ZTE-s emberként, akinek az írása hivatalos ZTE információnak tekinthető, vagy csak egy felhasználó aki szerez ZTE-s infot. Mert hivatalos infot bármiről nem igen adnak ki.
-
feelurself
aktív tag
válasz
kelzsoca #16110 üzenetére
Épp ez a lényege, hogy mindegy milyen hibája van, meg mennyit gyártottak le, ha ugyanúgy hibásat kapunk cserekészüléknek.
Azt próbálom elmagyarázni, ha tényleg nem mérvadó ez a fórum statisztikailag és a készülékeknek csak a töredéke hibás, akkor miért kapunk folyton valami hibával rendelkezőt cserének ? Mert talán mégis elég nagy százaléka(szerintem nem kizárt, hogy több mint a fele) a készüléknek hibás ? Igen, a legyártott Grand X In-eknek nagyon nagy százaléka hibás.
Ezen nincs mit ragozni, ez saját- és majdnem minden ember tapasztalata, aki cserélte már ezt a készüléket. Ha megnézitek, hányan mondták azt, hogy cserélték és egyből jót kaptak? Naugye.. -
feelurself
aktív tag
válasz
kelzsoca #16107 üzenetére
Fél százalék, ami azt takarja jelen esetedben, hogy kb. minden 150. készülék hibás. De legyen csak 100.
Ezt remélem senki sem gondolja komolyan, már ha csak abból indulunk ki, amiket cseréltetünk -> hány cserére van szükség úgy átlagban, hogy normálisat kapjon az ember? Megsúgom, nem egyre, tehát már borul a szisztéma(ergó, ha tényleg csak minden 100. lenne hibás, miért kapunk folyton ugyanolyan hibásat cserekészüléknek ? akkor sokkal nagyobb eséllyel kéne hibátlant kapni, SŐT majdnem minden cserekészüléknek jónak kéne lennie, mégsem ez történik !!!)
Nehogy jöjjön a mese, hogy a cserekészülékek selejtek, vagy azok mások, mint amiket forgalmaznak, mert hanyatt vágom magam. -
Gabor777
aktív tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca #15047 üzenetére
Én csak azt mondom, amit a userektől "hallok". Lásd éppen felettem.
Tudomásom szerint a touch fagyás az utóbb detektált hiba, ami elvileg a B06 sem javít ki. Gyakorlatilag a lehető leghalványabb sejtésünk sincs mit haxolnak a kis sárga mérnökök. Viszont a sejthető, hogy az Intel felől nem a következő milliókat kapták, hanem valami rendkívül kellemetlen kis levélkét, másképp a B06-tal nem kerülik meg a T-t, mint hazai forgalmazót...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca #15041 üzenetére
"Mivel nincs config fájl, azt sem látni, hogy hány féle touch driver lett alapból beforgatva, így működhet egy másik touch is például."
Ott van a dmesg alatt. Ugyan az a touch van bennük, mint a korábbiban. Nem változott.
"mikor a fő problémákat nem orvosolja"
Fogalmunk nincs mi a fő probléma, csak a fő problémaként látott végeredményt írja le a legtöbb user.: "Fagy a touch". Hogy miért? Lövésünk nincs. Ennek fényében kijelenteni, hogy éppen ezt a hibát érintő javítás nincs, úgy hogy nem is tudjuk mit kéne javítani, elég merész kijelentés...
Egy dolog, hogy náluk konkrétan csak most kerül a figyelem középpontjába és ezzel most kezdenek komolyabban foglalkozni.
Majdnem elfelejtettem, hogy valahogy nagyon eltűnt a 2mp-es késések megemlítése a B06 óta...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca #15034 üzenetére
"Szerintem touch panel csere volt az újabb szállítmánynál"
Nem volt. Akkor a B03-as kernellel meghalna az egész érintés.
"Mondhatnám azt is, hogy a B06 nem jó semmire, csak van.
"
A B06-os egy jóval frissebb forrásból van, mint a B04. Rengeteg dolgot javítottak, frissítettek benne. Butaságot beszélsz, azt kell hogy mondjam sajnos. Ha már csak magában az egyik legfrissebb kernel állapotot veszem alapul, azért is megéri frissíteni rá, de több 100 másik van mellette, ami azóta az AOSP felől jött.Viszonyításképpen a B04 alapja kb. tavaly májusi ICS, a B06-os meg nagyjából decemberi...
@kennystyle:
Cseréld ki az USB kábelt, mert rossz. Az enyém semmit sem kapcsolgat és semmi esetre sem normális dolog!
-
kennystyle
aktív tag
válasz
kelzsoca #15034 üzenetére
"Mondhatnám azt is, hogy a B06 nem jó semmire, csak van."
Épp ezt akartam írni én is, hogy semmi változást nem vettem észre, csak hogy gyorsabban merül az akksi, azt meg nehéz lenne pozitívumként értelmezni. Ha lesz egy kis időm foglalkozni ezzel visszatolom a gyári B04et.
Közben most nézem, hogy amíg töltőn van pár percenként bekapcsolja a képernyőt aztán 1 perc múlva elsötétedik... Lehet ezt nyomja töltő nélkül is és ezért is merül gyorsabban.
-
Garry84
tag
válasz
kelzsoca #14771 üzenetére
Akkor mi a megoldás?
Nem kekeckedésből, de tényleg meglepődnétek, ha látnátok a kijelzőmet. Teljesen jogos, hogy ne rohangáljon mindenki minden szarért cserélgetni, ezt én is el akarom kerülni. Az elsőt sem cseréltem volna, ha nem dobálta volna el szinte minden hívásnál a 2G hálót. A készülék legtöbb hibája szoftveres, amit előbb-utóbb remélem javítanak. Ezt sem akarom cserélni, ha nem muszáj. Ezért akarom letesztelni, hogy másnak ez mennyire durva. Az enyém nagyon.
Keeperv85: Pár napja ex Blademmel hasonlítgattam össze, olyan helyzetben, ahol azt még simán látom, a GXI megfekszik. Pedig ezt leszámítva nagyságrendekkel szebb a kijelzője. Tényleg nem pár fokos tartományról van szó. Ha utcán vagyok, muszáj teljesen hátat fordítanom a napnak, és bevállalnom azt, hogy az erős fény miatt gyengén ugyan, de látom. Mondom, nem szőrszálhasogatok, napfényben nem lehet egyszerűen látni sok mindent. Nem ez a legfontosabb, de pl. névjegyzékben a neveket épphogy, a számokat (kicsit szürkébbek) már sehogy nem tudom kivenni.
Az járható, hogy beviszem ZTE-hez, hogy nézzenek rá, láttak-e már ilyesmit?
Ja, enyém az a kétes dicsőség, hogy elsőként említettem meg a fórumban a lilulást! :-)
-
illes.bence
tag
válasz
kelzsoca #14676 üzenetére
Valamit nem engedélyezhettem (pedig, Root jogokat, amikor megnyitottam az Explorert engedélyeztem), mert "Warning rowser.apk permissionns cannot be change because the file system is read-only."
2. Nem gyári szoftver van fent, hanem CWM, V3, B06. Így is kellenek az odex kiterjesztésű fájlok? Ha, igen hol találom ezeket?
-
válasz
kelzsoca #14451 üzenetére
Akkor jó. Csak ugye friss kernel, és a B04-hez volt egy olyan, mint te is írtad, ami ennek cseréjével ügyködött, csak erre voltam kíváncsi
gonger: már volt róla szó. Semmi nem vész el, minden megmarad. Nem kell semmit lementeni (maximum sms-t érdemes, ha számodra fontosak), minden megmarad.
Changelog nincs.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
kelzsoca #14381 üzenetére
Ez a 3 recovery miért van? Telepítéskor ki lehet választani,h melyiket akarom feltenni a 3 közül? Gondolom, ha lesz módosított rom, akkor a cwm recot érdemesebb? Vagy ezeket bármikor lehet cserélgetni?
Ez a root jobb, mint amit a multkor linkeltél GR-X-Root_supersu?Asphalt 7-et nem lehet döntögetéssel irányítani...tiszta ideg voltam,h kiadtam érte 217ft-ot
-
Keeperv85
nagyúr
-
formengil
tag
válasz
kelzsoca #14017 üzenetére
Megvolt, de így sem jó.
Viszont érdekes, mert letöltöttem most a Voodoo OTA Rootkeeper nevű appot, és azt írja, hogy a Superuser app telepítve van, viszont a készülék nincs rootolva, alatta meg be van pipálva, hogy "root permission granted".
Hogy kaphatott root jogot, ha azt mondja hogy nincs rootolva?
-
-
boxos23
aktív tag
-
heidricha
őstag
válasz
kelzsoca #13775 üzenetére
Igen, írtad, örülök is neki! Csak eddig nem volt ilyenem, meg aztán nem is hiszem, hogy meg lehetne szokni!
Jelen esetben a touch fagyásról beszélek, nem a touch "standard" viselkedéséről.
Érdekes jelenség volt a minap. A T egy (volt) szervizese a haverom, rég nem találkoztunk. Valami sziFonja van neki. Nem is azért, hogy oldja meg, de meséltem a gondjaimról. Nem volt lényegi hozzászólása, pl. ki akarta kapcsoltatni a sync-et, mondván, hogy az fogyasztja az akksit.
Viszont az iPhone-hoz szokott kezével EGYÁLTALÁN nem tudta használni a GXI touchscreen-t!! Ha nem látom, el sem hiszem, azt hittem, épp fagyott, mert az ő kezére meg sem rezzent a rencer. Viszont kivettem a kezéből, és nekem tök jól ment, mint bármikor.
Vagyis tényleg szokni kell... ha ez bárkinek kérdéses lett volna
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz
kelzsoca #13775 üzenetére
Az ok, h mondjuk a tesztkészülékükön nem jött elő eddig a fagyás, de az érzéketlenség csak megvolt azon a telón is, nem? Az ő tesztkészülékük vajon olyan fainul érzékelt, mint egy iphon5, vagy mi? Szerintem csak parasztvakítás az egész,h csöndben maradjunk,oxt hagyjuk őket a levelekkel...
-
ithomas
őstag
válasz
kelzsoca #13673 üzenetére
Most az komoly, hogy fél év kellett ahhoz, hogy reprodukálni tudjanak egy olyan hibát, ami az emberek 50-60%-ának vagy ritkán vagy rendszeresen, de előjön?
És a T-Mobilos B6 akkor vajon milyen javításokat tartalmaz?
Miért van olyan érzésem ,hogy az a csomag nem is létezik? -
tonyqa23
senior tag
válasz
kelzsoca #13673 üzenetére
Ez az érzéketlenség szoftveres hiba? Nem lehet,h rossz az anyagminőség vagy ilyenek? Tuti javítható? Ez az is, pl amikor tovább rezeg a képernyő, mikor megáll az ujjunk rajta? Idegesítő,h beállítom a képernyőt és mikor felemelem az ujjam, akkor elugrik... Más telón is ilyen? Ez sztem túl érzékeny.
Lehet úgy lesznek vele a kínaiak,h , na ha már fejleszteni kell, akkor csináljuk az egészet Jelly Bean-re... -
-
Canonfan
senior tag
válasz
kelzsoca #13230 üzenetére
Hogy látod most, a Next2 az utolsó romotok a GXI-re, vagy ha esetleg kijön egy újabb frissítés (ICS hibajavítás) akkor abból csináltok új Next verziót még?
Az enyém most kb 5 hónapos, eddig cask a mobilnet szakadozás, néha hálózati gondok és a kikapcsolgatás jött elő, de ez utóbbit az aksi kitámaszás eddig megoldotta, ha marad így akkor nem fogom cseréltetni. Szóval ezeket a dolgokat leszámítva nagyon elégedett vagyok vele, de szomorúan olvasom, hogy egyre többen annyira kiábrándultak a GXI-ből hogy inkább megszabadulnak tőle.
Tényleg ennyire rossz a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest