- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Köszönöm a sok segítséget ma búcsúzóm én is, átvándorlok az Idol S topikba.
-
madkiller
őstag
Ma vittem be, azt mondták hétfőn küldenek másikat.
Tehát újra van újrahasznositott gxi? -
madkiller
őstag
Most már nagyon ott vok, hogy bevettem, de letelt az 1év, ilyenkor mi van? Úgye a csak a telefonra van
gari, kapok egy más típust aksi nélkül vagy az is lehet, hogy kisebb értékben cserélhető?
Másik kérdésem robot jog nélküli alkalmazás mentő létezik a telefonra? Mert, ha mondjuk becserelném egy idol se amire még nincs root akkor cseszhetem a titaniumot... -
madkiller
őstag
A kapott új nem gxi készülékekre mennyi garancia van? Újra 2 év vagy a hátra lévő időtartam?
-
madkiller
őstag
Színes szilikon tokokat honnan tudnék rendelni a Gxihez?
-
madkiller
őstag
válasz
Keeperv85 #18173 üzenetére
Sajnálatos
Bár most a dv cachet 64ről 128mbre emeletem +a proci grovernort performancere állítottam (de ezt csak játék alatt mivel zabálja az aksit rendesen) és így lényegesen jobban futnak a játékok. Sőt a go launcheres teleeffektel menű is full folyamatos lett, sehol egy akadás, de hát az aksi meg merül mint állat
-
madkiller
őstag
Ha a zte kiadja a kernel forrását akkor lehet csinálni rá akár 4.4et? Mostanában néztem elég sok telójét kiadta, bizok abban, hogy ez is sorra kerül a jővőben.
Elvileg a 4.4nek 2.3 szerű hardver igénye van ami a megújult külsőn és funkciókon kivűl gyorsaságot és +aksi időt kecsegtet -
madkiller
őstag
A gyári aksijelző ikont szeretném kicserélni úgy , hogy gyári b06 és recovery van a telón. Hogy tudnám ezt megtenni? Gondolom a mester tudja rá a választ
sajnos xposed-ben az a modul ami ezt tudná ics-en nem mükődik
-
madkiller
őstag
válasz
szaszii #18038 üzenetére
Valszeg agyon telepitgetted és némej programok feltelepítése zavarja. Pl swiftkey, lux némely verziója 1.72jó, de a .75el voltak gondok.
Több program most nem jut eszembe.
Minimum le kell gyalulni néhány progit estleg újra telepíteni.
Wifi jelszót nem tudom melyik okozza, mert régen még nem jöttem rá, hogy a telefon hibáinak java részét egyes progik hozzák elő.
Wifi nekem regponnal tökéletes.
Kikapcsolgatásra aksi kitámasztás.
Ennek a mobilnak lelke van, vigyázni kell rá. -
-
madkiller
őstag
-
madkiller
őstag
Tudni arról, hogy ezt árulni fogják itthon? http://www.jsxltech.com/collections/c1-cellphone-c2-brand-c3-zte/products/zte-v975-geek-smartphone
-
madkiller
őstag
válasz
tonyqa23 #17818 üzenetére
Kb igen, de ha kitámasztod egy darab fecnivel, akkor már használható.
Más márkábe ezek a nagy aksik 4-6$ért mozognak, persze van aki ettől drágábban adja.
50 körüli értékelésem van amúgy, rendeltem már pár dolgot pl. van 5000mhA-s külső aksim is 3000volt, és sosincs lemerülve a telóm, volt hogy úgy töltöttem egyik zsebembe az aksi a másikba a teló és az övemnél meg futott egy usb kábel -
madkiller
őstag
válasz
cseri01 #17808 üzenetére
Tegyél egy papir darabot úgy az aksi alá mögé, hogy az érintkezőnél a rés kisebb legyen. Majdnem eltűnjön, de egy pici maradjon, hogy a hőváltozás miatt tudjon tágulni, összébb menni.
Bár most vmit csinált a tmobileos az aksim érintkezőjével és most enélkül is jó egyenlőre. -
madkiller
őstag
Hozzászólás törölve
-
madkiller
őstag
Zacsiban volt, kijelző lefóliázva az egész telefon szép, karcmentes. Hátlap, aksi a régiről került rá.
Raktáron volt ezért egyből kaptam.
Nem nézték meg a telom. Levették a hátulját kikapták a cuccokat belőle átrakták és ennyi. Vissza raktam a mentéseimet és kész megy tovább az élet
Jah és B04el volt, azt még frissítettem. -
madkiller
őstag
Ha a térerő jel helyén kérdőjel van és nem tudok telozni, újra indítás új szoftver után akkor mi a teendő?
-
madkiller
őstag
GXI2:
https://www.youtube.com/watch?v=E2WvCfmVxTM&feature=youtube_gdata_player -
madkiller
őstag
Nálam a sorozatszámra az van írva, hogy unknow ez mit jelent?
Már mint nem a szó -
madkiller
őstag
Proxy sensor folyamatos használata mennyire egészséges?
-
madkiller
őstag
Közbe rájöttem, hogy elvileg a kernelben nincs netfilter.
Mester vagy vki tud erre megoldást? -
madkiller
őstag
B04 gyári build.prop fájlt tud küldeni vki?
köszi
-
madkiller
őstag
Köszi, nekem is ez van ha gyorsan nyomkodom még egy pillre a játék maga is bejön, adott másodperc után kilép.
-
madkiller
őstag
Új probléma merült fel nálam a telomat csak a hálózati töltő és a számgép tölti, külső aksi és szivargyújtó nem több újraindítás eszközölve, viszont barátnőm gxi-ét gond nélkül töltik ezek az eszközök.
-
madkiller
őstag
Nincs kitörve inkább kikopva van. Laza a kábel lötyög bent. Még most el vagyok vele, de nem tudom meddig.
-
madkiller
őstag
Engem is elért újra a kikapcsolgatás, de én biztosra meg mondom, hogy a kánikula miatt. Intelnek nem tetszik a meleg. Legutóbb is akkor volt ez mikor ilyen melegek voltak.
-
madkiller
őstag
válasz
bsanzika #17140 üzenetére
Nekem is lilul néha ha nincs gps, akkor egy újra indítás ráfér, wifi is fagyott amíg fel nem került rá a regpon, régebben volt újra indulgatás is (kimondottan utálja ha töltöd játszol és még meleg is van), de én így szeretem
U.i: az enyém amúgy se tölt 45fok felett 50nél ki is kapcsol,de ha ráérzel a teló ritmusára akkor ezeket a szitukat reflexből elkerülöd -
madkiller
őstag
Más országokban milyen néven fut a telefonunk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest