- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
voci
tag
-
heidricha
őstag
válasz
Tomacko #17878 üzenetére
Ez csuda érdekes!
Lehetnek egyéni eltérések, nekem a mai napig is az van, hogy ha nincs net - akár csak a szolgáltató csuklik egyet - akkor lényegében nincs GPS sem. Persze van, de elég speciálisan. Álló helyben 2-15 perc, mozgásban 10+ perc, vártam már tesztként autóban egy órát is - és még mindig semmi, viszont minap reggel 40 perc kerékpározásnak több, mint a felét sikerült rögzíteni, pont 13 perc volt a fix, látszik a trekken - aznap sokat betegeskedett a mobil net.
Egyébként üzemidőben megtáltosodott a telefon az utóbbi időben, 40 perc GPS, és 7 óra készenlét (net igen, WiFi nem) után 92% körül áll, volt, hogy 85%-kal mentem haza. Lehet, hogy mostanában többet dolgozom, és nincs időm fárasztani szegényt?
-
-
89BDave89
tag
válasz
Tomacko #17752 üzenetére
Igen, utánanéztem PTKban meg egyéb helyeken, és azért vannak lehetőségeim, de úgy döntöttem jobban járok, ha elfogadom valamelyik telefont, ami többet ér készülék árban, mint amennyiért vettem a Grandot, aztán elpasszolom zsír újonnan, hozzáteszek, és veszek valamit.
Ez lesz a legjobb megoldás. -
válasz
Tomacko #17717 üzenetére
Nekem a legjobban az Ultimate Caller Screen ID tetszett [link], a többitől eltérően itt nem csak kettő gomb található (felveszed/lerakod), hanem több beállítási lehetőség is van (2.3 módszere, ICS módszer, a rotary módszer a CM-ből, stb). Egy darabig használtam, de néha idegesített, hogy kell neki pár másodperc, mire átveszi az irányítást bejövő híváskor, addig marad a gyári módszer, ha nagyon gyors vagy...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #17622 üzenetére
Dehogy is árulják címkével...
Csak párat mondok a nagyobb nevek közül, akik egy darab címkét nem nyomnak rá: Samsung, Blackberry, ZTE, Huawei, hTC, Sony, Sony Ericcson... Az SE telókat itt szereltük át Pécsett anno, aztán csomagoltuk vissza az új dobozba, a Blackberryket szintén...
-
-
Torento
tag
válasz
Tomacko #17373 üzenetére
Szarügy....Reménykedtem de gondoltam én is h ez csak véletlen egybeesés volt....
Mostanában am pont abbahagyta ezt a fajta hibát is...ennek ellenére ez miatt elment a kedvem a zte telóktól :S Ez a hiba sajnos kőkemény.Idegbeteg vagyok amikor nem tudom arra használni a telefont amire való. (remélem aztért még h elmúlik mert ezen kívül nagyon jó erős és szép telefon) -
-
Mate
nagyúr
válasz
Tomacko #17283 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy ki hibázott.
1. ZTE: Megeshet, hogy ZTE-hez visszakerülnek a telefonok és le se tojják, küldik vissza egyből T-hez.
2. T-mobile: Lehet ki van adva központilag, hogy adjanak egy visszavitt készüléket.
3. Helyi Tmobile: Előfordulhat, hogy úgy gondolják egyszerűbb házon belül megoldani, úgy se lesz hibátlan a készülék.Nem tudom miként működik a dolog, de valaki nagyot hibázik ezzel. Jogilag szerintem simán támadható az ügyfél részéről. Mármint annak a részéről, aki visszavitte a készüléket. Oké, hogy illik törölni róla mindent, de T felelősségének kellene lennie, hogy 3. fél kezébe ne kerülhessenek bizalmas adatok. Szerintem ez a felháborító kategória.
-
heidricha
őstag
válasz
Tomacko #16688 üzenetére
Nekem ugyan nem rémlik semmi eltérés a 4 és a 6 között, de a fenti fogyasztást szerintem ez a telefon akkor sem tudja, ha repülő módban van.
Azért komolyan megnézem egyszer, hogy ha kikapcsolok minden netet, akkor mi lesz az eredemény.
- FB-on (Fast for FB, plusz Fast notification) nem kapok értesítést, csak a privát üzenetekről. Jól működik, még sosem volt az "első 100"-ban az áramfogyasztási listán, nem ébresztget...
- Google+ dettó - nem fogyaszt, csak előtérben
- GPS statusz végképp nem fogyaszt, ez teljesen fals irány (tudom, már volt, más mást tapasztalt, mindenesetre nekem sosem fogasztott még egy elektront sem, ha nem indítom el kézzel. Pedig még az üzenet sorban is aktiválódik, ha a GPS feléled!)A "push notification" nagyjából arra jó, hogy nem kell az alkalmazásnak aktív figyelem miatt ébren tartani a telefont, ha nem térnek el az ajánlásoktól, akkor nincs is ezzel semmi gond. Nyilván nem mindenkinek sikerül ezt tökéletesen kivitelezni. A G+ semmivel sem rosszabb, mint maga a Gmail, vagy a Viber. Egyik sem fogyaszt szinte semmit, ha nincs elrontva.
A Skype korábban fogyasztásra igen rossz volt, az tuti, most az újról még nincs semmi tapasztalatom, csak tegnap óta működik.
A Google Maps az más kérdés, ha be van állítva a helymegosztás, akkor még a telefon is használhatatlan lesz - nem sikerült a fogyasztását megtippelni, mert hamarabb lefagy tőle a rendszer. Viszont ha csak ott van, és vagy megnézem, vagy nem, akkor vagy fogyaszt, vagy nemNálam van még akksi jelző (MIUI style), és Auto cover lock, ami miatt a fénymérőnek élnie kell, ezekkel lehetne még játszani - főleg az utóbbival, mert az akksijelzőt nemigen vélem kockázatosnak, főleg, ha nem animálja a töltést.
Ja, van pár widget, ami esélyes, hogy dolgozgat a frissítésekkel, mint a ZTE clock, vagy az AIX weather. Ezeket lehet állítani, és pl. nem tudom, hogy hatással van rájuk a sync ki/bekapcsolás, vagy nem! Tudja valaki esetleg?
-
Mate
nagyúr
válasz
Tomacko #16374 üzenetére
Egyet értek, senki nem állítótta az ellenkezőjét
A gond ott van, hogy telenor pesten az utcákon is használhatatlan, vodafone meg jó pár helyet tudok pesten, ahol szintén használhatatlan. De biztos igaz ez T-re is, csak direkt őket választottam, mert velük még nem tapasztaltam annyira ezeket a problémákat.
Amin még el kéne gondolkozni, hogy kell-e nekünk 100G vagy inkább kezdetben egy jól működő 2G/3G hálózat.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #15993 üzenetére
"Meg tudod, mutatni, hogy hol írtam azt, hogy mindegyik telefonon ugyanazok a hibák voltak?"
Te pedig azt, hogy hol írtam, hogy rólad van szó. Szerintem egy szóval sem emeltelek ki téged! Általánosságban írtam véleményt!
"Azt hiszed magadról, hogy félisten vagy mert dolgoztál telefonokkal, NEM, nem vagy az és a felhasználók sem hülyék."
Nem hiszem azt. Szerintem neked folyamatos kisebbségi érzésed van és ezt rendre előszeded. Múltkor is volt erre példa...
"Na de az, hogy itt nekem estek és próbáltok teljesen hülyének nézni, szépen kerekített mondatokkal terelve, miután le mertem írni, hogy mi a személyes és a környezetem tapasztalata röviden a GXI-vel, no komment....."
Tartok tőle, hogy valamit nagyon csúnyán félrenéztél, ÉN ugyanis NEM szóltam hozzád! A témára reagáltam általánosságban. Engedd meg, hogy hadd legyen saját véleményem és én kérek elnézést, de a nettó hülyeséggel szembe, amit egyesek -és itt most nem rólad van szó- napi szinten tolnak az emberek arcába, hadd legyen ellenvéleményem!
"MILYEN ALAPON MERED ENNYIRE HÜLYÉNEK ÉS BUTÁNAK NÉZNI AZ EMBEREKET ISMERETLENÜL ?!"
Ha üvöltözöl, attól neked nem lesz jobb... Ismerem az embereket, meg a hozzáállásukat. Az átlag felhasználó megy a csordaszellem után. Egy ember beírja, hogy lila a kijelző, halál biztos lesz még 20 másik, aki kontrázza, pedig nekik nem olyan. Egy ember kitalálta, hogy a Blade gradiens hibás, két hónapig mindenki wc tesztelt nincs-e neki is ilyen hiba, meg pixeleket vadásztak...
@andikaaa:
Nem azzal van a baj, hogy valaki leírja, hogy neki ilyen hiba van és ezért viszi vissza, hanem az, hogy van rá kontrában 20 másik, akinek tuti nincs ilyen, de lehazudja a csillagot az égről...
-
TBG
senior tag
válasz
Tomacko #15993 üzenetére
Tudom, hogy nem nekem címezted, de mivel én voltam az, aki elsőnek emelte fel a hangját, idézném a (számomra) bicskanyitogató hozzászólásod:
Ne vedd meg ezt, semmi támogatás rá....abszolút nulla minden téren, kivéve, azt, hogy szervíz helyett cserélik, még, ki tudja meddig.
Ez a mondatod nettó hazugság. Többen és többször leírták már, hogy igenis van rá támogatás, mivel ingyen cserélik és nem baszakodnak vele, mint a Samunál pl. Plusz érkeznek a hibajavító frissítések is. Ezt nem is ragoznám tovább, azt gondolom, hogy nyilvánvaló.
-
TBG
senior tag
válasz
Tomacko #15977 üzenetére
Én ugyan nem. Azt írtam, hogy dühít. Nem kívánom a különbséget elmagyarázni, hiszen majd' 40 éves vagy
Negatív kritika? Szeretném megjegyezni, hogy minden kritika negatív. A tiéd meg ráadásul felületes is. Fasza gyerek lehetsz, idehánysz, aztán röhögsz az egészen
Én is befejeztem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Tomacko #15973 üzenetére
Most erre mondanám, hogy jöttek a lilás képernyővel, tűző napfénybe. Akkor amúgy se látna lósz*rt se, de erre találták fel az ember kezét, odarakja, eltakarja kicsit, nem mellesleg nekem sose jött elő.
A telefon meg jóformán az első Intelesek között volt, gyermekbetegségekkel küszködött, de vállalható bőven, és ennyiért nem nagyon volt jobb.
A support meg létezik, mert jött már pár frissítés szerintem, és jönni is fog még egy.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #15960 üzenetére
Nyilván ezért jelent meg rá a legfrissebb ICS kiadás a múlt hónapban... Amúgy mielőtt valaki nagyon elkezdene a ZTE-re mutogatni: egyetlen Inteles telefon van csak, ami eddig JB-t kapott. Nem meglepő módon a Google sajátja. (Motorola Razr I). A többi úgy hal ki, ahogy megjelent szép sorban. Azok még frissítést sem kaptak. Pedig vannak páran: hogy mást ne mondjak pont ez az állítólag szar szoftver fut a xolo x900-asán is. Érdekes módon ott nem picsognak hibák miatt... Mondjuk hiába is: zárt a BL, abba nincs turkálás. Elfelejtheted, hogy majd módosítasz valamit... Mit szóljanak a K900 tulajok? Ott csak GB van...
@Lazarus911:
De, újra lehet. Root >> Töröl >> Play!-ről telepíted. Kész.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #13354 üzenetére
Én írtam az app.-okat, nem a kolléga.
Ez a másik véglet: másfél hétig szenvedni, de közben semmit sem tenni. Mondjuk ennyi idő alatt meg lehetett volna nézni a routert stb-stb... Már unom sokadszorra leírni.
Sok sikert a következő modellekhez. Remélem Advance. Csak ha igen: ne merítsd le, mert többet nem kapcsol vissza...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #13040 üzenetére
Mintha nem azt mondtam volna, hogy szerintem a RIL szar, de kishíján le lettem itt is idiótázva, hogy az nem lehet...
Nem baj, hogy:
Zajosak a hívások
Két mp.-et késik a kapcsolás (ez egyébként nem bug, ez direkt van benne!)
Random szakad a 3G..de mindez semmit sem jelent. Nyilván a Wifitől fagy, amit nem is használtam... aham...
-
boxos23
aktív tag
válasz
Tomacko #12973 üzenetére
nem csak a pozitívokat, jöhet a negatív is nyugodtan.
Csak tudod vannak fórumtársak akik a leirtakra nem tudnak normális választ adni,erre céloztam ezzel.
Tisztelet a kivétel.
sorryEd3r_X_
Igen a dirt3 egész jól megy csak rá kell érezni, nekem kanyarodik rendesen, no de nem profi módra -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #12493 üzenetére
Teljesen. Oda, már ha tényleg egyszerre érsz hozzájuk, tudnia kéne, amit éppen nem tud nálam. Tehát itt sem az van, hogy rárakom a kezem, megyek előre, majd a másik kezem is és kiakad. Úgy semmi baja. Baj akkor van, mikor pl. megpróbálok lőni és hirtelen hátrálni egyszerre. Egyből FC. Vagy az említett Cut The Rope esetén van olyan, hogy két kötelet kell egyszerre elvágni... aham... kéne. Úgy kirak, hogy öröm nézni...
-
Garry84
tag
válasz
Tomacko #12369 üzenetére
Nemrég szedtem le a gyártási fóliát, azzal is csinálta, nélküle is, meg új fóliával is. Olyan, mintha minden második-harmadik pixel behülyülne, mert ilyenkor - ahogy a képen is látható - szemcsés is.
Lehet, hogy találtunk még egy komoly hibát? Zseniális koncepció ez a telefon, "elvileg" imádom, de úgy tűnik, hogy minőségileg egy kalap sz*r.
-
w333
félisten
válasz
Tomacko #12217 üzenetére
Nagyon jó kis telefon én is azt akartam de engem nagyon zavart az áttetsző sáv és az hogy a vissza home és menü gombokat egy kis pontot kell megérinteni ami nem mindig érzékelte az érintést de ezen kivül szerintem nagyon jó kis telefon használd egészséggel és sok sikert hozzá
-
TBG
senior tag
válasz
Tomacko #11936 üzenetére
Nehéz kérdés, mert elvileg mindkettő benne van fizikailag, de a rádió szoftveres dolgok miatt nem megy, az NFC-nek meg nincs antennája...mindkettő a ZTE sara, ergó a T mondhatja simán, hogy benne van(ahogy hirdették is), de a ZTE miatt nem működik. Szóval...a rádióhoz sanszos(nem nagy), hogy lesz szoftverfrissítés....az NFC meg teljesen lutri.
-
kelekyle
őstag
-
kelekyle
őstag
válasz
Tomacko #11430 üzenetére
De kötekedés. Ő azért postolta mert ez egy GXIn megjelenő bug... ha belépsz valami appba utána kilépsz a képe ott marad a háttérbe, én is tapasztaltam többször. Egy idő után eltűnik vagy ha kilövöm a háttérből azt a programot amelyiknek a képe ott maradt akkor is.
Tomacko legközelebb légyszíves építőjellegű HSZ.-okat írj és ne kötekedős, fikázósat -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #11055 üzenetére
Ja, nekem is mondta. "Szoftvert fogunk frissíteni... " Oh... mondom: "ezeket biztos idomítják erre..."... Mondom neki: "Két verzióval újabb van rajta, mint a maga gépén... nem hiszem hogy ennek sok értelme lenne... " >> "Jó, azért én frissítek..." "Hát próbálkozni lehet, persze...
" 5 perc próbálkozás után... "Hát... lehet mégsem... nem javítjuk, cseréljük..." "Ember, ezzel kezdtem...
"
-
Winchester95
őstag
válasz
Tomacko #10823 üzenetére
Témobilos és elvileg dominós.Visszamondtam tegnap este.(4ezret rá kellett volna fizetnem)
Igen Xperia P ről van szó csak keveset aludtam nagyon.......x)
Csináljuk úgy hogy szerzel egy galaxy s advance-t.Elcseréled velem a zte re.És te a zte t az xperia p re.
(Amúgy is hülyén hirdette az illető.Fent lesz neki még egy jó darabig)
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Tomacko #10826 üzenetére
Oké, köszi szépen, bár nem tudom hogy megint mit mondanak majd rá, ezelőtt is visszavittem T-be, azzal az indokkal hogy elkezdett recsegni a hátlapja, és kérdezték hogy a telefon még használható? mondtam rá h. igen, és elküldtek a francba.. :S
Sztem megint hasonló fog történni, végül is használható a mobil.. Nem tudom, azért egy próbát megér
-
Coolmat
őstag
válasz
Tomacko #10487 üzenetére
NFC-ben akkor látnék fantáziát, ha már nálunk is szélerkörűen elterjedt lenne az ezzel való fizetés. Az hogy gyorsabban összepárosíthatsz két mobilt nagyon nem hat meg. Apropó, elvileg van Wifi-direct támogatásunk is, de még nem akadtam össze ilyen menüponttal, erről van már tapasztalat, hogy valaki használta volna? Elvileg szoftveres megoldás, úgyhogy ha netán kimaradt, akkor egy új ROM-ban ezt is pótolhatnák.
-
atillaahun
veterán
válasz
Tomacko #10332 üzenetére
Köszi.
Viszont ezek nem igazán tűnnek jobbnak mint az enyém volt. Ezeken is csak a nagy betűk, kiemelések, színes feliratok olvashatóak, a normál kb. 12-es betűmérettel írt szövegrészek ugyanolyan homályfoltok.
De már most én is kíváncsi lettem, mindjárt lövök pár képet az LG OB-vel is vakuval sötétben, hogy az mit alkot. Mondjuk annak se egy bajnok éppen a kamerája.(#10339) andyTM
Úgy rémlik már másnap, ráadásul hétvégén. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #9989 üzenetére
AOSP (Android Open Source Project) >> tiszta alap droid, semmi sincs benne változtatva. Úgy van, ahogy a Google kiadja.
AOKP (Android Open Kang Project) >> Tele van olyan modokkal, ami a még nem került be, de felajánlott módosítás (esetleg elutasított...) az alap kódban.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Tomacko #9984 üzenetére
Én meg ezt!
Kíváncsi vagyok milyen,h az oldala átlátszó, a hátlapja fehér csak. Ha ez se lesz olyan, mint amilyet várok, akkor marad az S-Line. -
heidricha
őstag
válasz
Tomacko #9868 üzenetére
Folyamatban... mondjuk az nem csoda, hogy azok a mikrofonok, amik telefonálásra vannak beépítve, ilyeneket csinálnak. Épp az előbb vettem fel egy percet (baromi nagy lett!), elég könnyű valamelyik oldalon eltakarni a nyílásokat is.
https://www.box.com/s/y0tpba5s6adoiehupel3
A zene nem volt hangos, de jól hallható, a felvételen is hallani, halk, de tiszta, mellékes zaj a szokásos irodai ventilátor zajokból állt elő leginkább.
Ez most off lenne? Hibát keresünk nem?
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Tomacko #8885 üzenetére
Az e-care kft küldte postai úton... 3000 Ft plusz áfa áron- ezt írták levélben!
Amire ideért, 5080 Ft lett!!!
Pff... De nem baj, mert december közepe óta leveleztem, mire sikerült rendelnem... A T-ben sem tudtak segíteni, Kínából rendelhettem volna, de az így néz ki...
-
andyTM
őstag
válasz
Tomacko #8525 üzenetére
- így igaz, hülye vagyok, de még mindig nem tudunk érdemi előrelépést, hogy ténylegesen a harmadik egybefüggő számsor jelzi-e a kiadás dátumát, valamint hogy ténylegesen köze lehet-e a dologhoz.
- ez egy lehetségesnek tűnő hiba, de alul marad, mert van itt olyan, akinek meg új a sim.(kíváncsi vagyok, hogy hányan juttatják még az eszembe, hogy hülye vagyok)
-
atillaahun
veterán
válasz
Tomacko #7921 üzenetére
Nah EZ lenne az esti 1080p-s autós videó, de igazából elég szörnyű, reflektorokon meg közlekedési lámpákon kívül nem látni rajta semmit, de esetleg a hangot összehasonlíthatod ... a rádió szól a háttérben.
Most megy fel a nappali autós videjó is, az már elég jó minőségű lett, még kb. 2 óra.Bár már át is állítottam a minőséget 720p-re, mert egyrészt az 1080p-s úgysem látszik még monitorokon sem rendesen, legfeljebb tévén, meg fél élet feltölteni is bárhová.
-
válasz
Tomacko #4884 üzenetére
Ez a G-Mask nevű cég volt, többször csináltattam náluk különféle telefonra fóliázást, minőségi munkát kaptam. Utána elköltöztek a Photo Hall üzletébe, de onnan is eltűntek, azóta sem láttam őket az Árkádban, pedig kerestem...Konkrétan ez az előző kép is ennek a cégnek a munkája.
-
ux1
addikt
válasz
Tomacko #4650 üzenetére
Elég sok teló topicját olvasom, ezek a hibák ott is megvannak. Röhögő frászt kapok az olyan emberektől akik saját "hülyeségük" miatt egyből a szervizbe rohannak többségében user-error miatt, vagy szoftver hiba miatt amit amúgy se tudnak orvosolni a következő update-ig.
Amúgy én is a Blade3 táborát fogom erősíteni, de kizárólag anyagi gondok miatt...
-
apeelme
addikt
válasz
Tomacko #4445 üzenetére
Ha az SDK-ra gondolsz akkor attól még egyáltalán nem garantált hogy lesz is rá az említett rendszer. Ha viszont a ZTE kiadná a készülékhez tartozó device tree-t (eszköz fa) - aminek az esélye egyenlő a nullával - akkor igen...de egyelőre kernel forrás sincs, amit viszont kutya kötelessége lenne megosztani!!!!
A Tools pedig az alkalmazás fejlesztéshez segítség...
-
Gabor12
tag
válasz
Tomacko #3619 üzenetére
Azt hiszem én említettem először az NFC-t, akkor azt írtam,
1. nincs benne NFC menü pont, nem lehet bekapcsolni, ott ahol a szokásos menü helye lenne. (Wireless & networks ->More... ->..) NFC nincs!
2. A Google play nem enged egyetlen NFC alkalmazást sem feltenni.
Ez alapján arra következtetésre jutottam, NFC nincs.
Ezt néhányan vitatták mondván, hogy bluetooth alatt van, és láttak egy leállíthatatlan NFC processt a telefonban (én is láttam).
Szeretnék két videót belinkelni, ami világosan és segyszerűen bemutatja, milyen amikor NFC működik a telefonban,
[link]
[link]A Grand X in, nem ilyen NFC nincs ezek szerint.
Ha valakinek sikerülne mégis beindítania, akkor persze írjon, de puszta feltételezések alapján nem fog működni. Előbb a fenti két pontot kell cáfolni.(Aki úgy gondolja az NFC nem érdekes szerintem téved, nagyon hasznos és fontos funkciókat tud, programozható, ami nagy sok lehetőséget rejt. Pl. érintéssel rendbe lehet hozni szétbarkácsolt telefonokat, automatikusan. A lehetőségek végtelenek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- HP 635 laptop eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest