- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimiki
csendes tag
válasz
formengil #18726 üzenetére
Dec 2.-i árlistát mutattak, abból választhattam azt hiszem 79000ft-ig. Ennél a T-partnernél van szervíz, és a mikrofon hibát ők is tapasztalták, amikor hívtam őket. Kértek másik telefont de nem kaptak, ezért választhattam.
Sajnálom a Grand-x-et. Nagyon szerettem, de a mikrofon hiba idegesítő volt. Nálam más hiba nem jelentkezett. -
-
spinkler
tag
-
counterbill
senior tag
válasz
formengil #17326 üzenetére
Nincs rá fizetés nem is engedik. Összevissza beszéltek. Egyik kolléga mondja h persze nyugodtan lehet cserélni semmi gond megérti menjek a szerviz pulthoz. Az meg kb leugat h ezt a baromságot kimondta és veszi elő a zacskós GXI-t. Bezavartam a főnökhöz 10sec múlva jött is ki h persze lehet stb stb. Telefon választás megint érdekes. 3 helyen voltam ,2 telefonossal beszéltem illetve chaten a t oldalán több emberrel és mindenki azt mondta h a telefon aktuális listaárát kell nézni. Erre itt a hölgy közli h azt kell nézni h én mennyiért vettem ebben a csomagban. Amivel nekem nincs gondom, legyen így mert olcsóbb a xperia sp mint a gxi és alapból az spt hoztam volna el szívem szerint nem az L-t. Erre közlik h olyat nézzek ami pontosan forintra megegyezően annyiba kerül mert olcsóbbat se drágábbat nem lehet. Hát jól kinevettem őket h mondom sok sikert mondom nyomtasson már egy listát. Ő se talált olyat ami ennyibe kerül pont. Erre elkezdi ajánlgatni nekem a samsung galaxy advancet. Mondom az gyenge csúnya stb tuti nem kell illetve rávilágítottam ,hogy az kb dupla áron van jelenleg az én csomagomban. Úgy ,hogy jelen állás szerint a sonyt viszem holnap ha csak ki nem találnak vmi baromságot megint. De az biztos h minimum egy xperia L-t fogok elvinni. Szeretem ezt a telefont mert tetszik sebességgel sincs gond csak arra nem tudom használni amire való.Telefonálásra. Vicc h a boltból kifele menet kikapcsolt és amíg leértem a parkolóba megint kikapcsolt egyszer.
-
golyós
addikt
-
bajaki
őstag
válasz
formengil #16286 üzenetére
Nekem is vannak hasonló gondjaim a kamerával. De csak random jönnek elő...én sem értem miért csinálhatja. Bár amit te írtál olyat nekem mostanában nem csinált, inkább azt, hogy amikor csinálok egy 2-3 perces videót és leállítom a felvételt vagy fél percet kell várni mihez magához tér és újra használni tudom a kamerát.
-
heidricha
őstag
válasz
formengil #16223 üzenetére
Nem a talapített alkalmazásaid jelennek meg automatice? Mert nekem igen, a jelenlegi play-ben nem lehet kikapcsolni ezt a fícsört! Legalább nekem nem sikerült...
GPS fix - az egy szputnyik!! Rég mosolyogtam ekkorát, mint a szürke pötty izén!
Akinek nem talál gyorsan jelet: van engedélyezett, teljesen működő mobilnet? Nekem csak akkor műxik a GPS, ha van, de akkor nagyon. Sosem kell 10 mp, pláne több. Lehet 2G, 3G, az mind1, csak legyen!
-
szaszii
tag
válasz
formengil #16204 üzenetére
Nem vagyok teljesen meggyőződve róla, de szerintem 2 "generáció" létezik belőle. Gondolok itt pl. a keretek közötti különbségre is akár. Mindkettőnél vannak hibák, valamelyiknél kevesebb jön elő, vagy akár egy sem. Nem hinném, hogy bármelyik új GXI B06-al lenne felvértezve.
-
szaszii
tag
válasz
formengil #15932 üzenetére
Ja, mert ezáltal fel van mentve a helyesírás alól?
Nem kötöttem én bele senkibe, csak azt akartam elérni, hogy többé ne kövesse el azt a hibát, de akkor bocsánat, többé nem szólok. (Ja és ha tudni akarod, még egyetlen ROM-ját sem raktam fel, még csak rootolva sincs a telefonom.
Folytasd csak nyugodtan, ha mindenképp te akarsz nyerni, bár megértem, hisz itt a tiszteletedről van szó.
-
válasz
formengil #15706 üzenetére
Köszönöm a választ
Igaz hogy a forumon regisztrálni kell mert addig nem tudok letölteni, amit meg is tettem de nem jön értesítő email. Na mind egy várok és várok.
A leírtak alapján megpróbáltam a telefont a géppel felismertetni, egyszerűen nem hajlandó látni.
A másik hogy a telefont már nem tudom 72%-nal jobban feltölteni.
Szóval megcsinálom rajta valahogy egy a ROM felrakást és eladom a telefont, mert számomra ez szánalmasan nevetséges hogy egy olyan funkció ami már 8 évvel ezelőtt alap volt ( hogy rádugom a gépre és látja a telefont mint pendrive-ot) azért most itt meg kell szenvednem. Szóval volt bő fél évig ZTE telefonom, köszönöm elég is volt.
Szerk: hogy rakjam fel a recoveryt ha azt úgy kell hogy a géppel össze van kötve a telefon? Ha egyszerűen a telefont nem látja a gép
-
counterbill
senior tag
válasz
formengil #15353 üzenetére
PROMO VERZIÓ tehát csak 1 napig van ingyen. Egy napig próbálhatod ki aztán meg kell venni. Van free verzió de az nem a teljes.Kevesebb autó stb. Úgy h érdemes volt megvenni már pénteken. Pár pályán már túl vagyok teljesen élvezhető mint anno gépen. 400 forint nevetséges ár egy ilyen játékért. Rég nem találkoztam droidon ilyen jó gamel.
Már csak egy RTS-t szeretnék mint anno windowsos pdamon az Age of Empires -
boxos23
aktív tag
válasz
formengil #15308 üzenetére
Pont ezt akartam én is, de ott a kép amit linkeltem, pont erről a tokról.
Bele van esve a készülék, ezért féltem megrendelni.Aláírom a képeken nagyon jól néz k,i meg szépen rásimul a készülékre.
De remélem jó lesz, majd ha megjött és bele raktad küldj képet léci és akkor talán én is megrendelem.
De lehet a flipesnél maradok. csak találni kéne abból is valami jobb fajtát. -
Tomacko
őstag
válasz
formengil #15245 üzenetére
Én amíg meg volt a telefon egy Meifeng TPU tokban használtam, könnyen lehet le-fel varázsolni, a gombok is nagyjából jól kezelhetőek vele, a bekapcsoló gombot kivéve, az kicsit nehezen nyomható volt benne. Viszont a zsebben hordáshoz meg pont jó, mert sokkal nehezebb kikapcsolni abba a tokba. Így csak ajánlani tudom. Bár izlés kérdése, hogy kinek milyen minta felel meg. Ennek a fogása is jó volt, mert ott volt érdesítve ahol a leg gyakrabban fogja egy átlag felhasználó.
-
heidricha
őstag
válasz
formengil #15059 üzenetére
Nv3. Látszólag sírok, mint a fürdős qrv@, valójában a 2mp elmúlt, egy hete touch fagyásom sem volt - kb. mióta a wifi alvást visszavettem. GPS stabil, ha van indításkor mobil-net, hálózatot sosem dobta el, WiFi-t sem...
Egyedül a 2 Napi teljes fagyi okát kell megtalálnom.
SgsTouch-ot ki használja? Nekem érzésre minimálisan jobb, mint magában - ritkábban szalad el oldalra érintéstől. -
Mate
nagyúr
válasz
formengil #14585 üzenetére
Én bedugom a gép hátuljába, többet ki nem húzom
Füles miatt cseréltettem mindent, mert nem tudom mit csinált vele előző tulaj, de hiányzott róla jack
B04 van rajta gyárilag, most még nem is frissítek, majd ha jelentkezik valami hiba
Ami egyből feltűnt, hogy a hátlap nem recseg sehol, masszív, jól összeszerelt darab.
-
Samus
addikt
válasz
formengil #14328 üzenetére
Szerintem a beállításvarászló mindenkinél hibát észlel ott, hogy először megnyomod a Tovább gombot. De mivel ezt nem tudod átugrani, újra is indul a folyamat, másodszorra már jó. Háromszor pakoltam fel ROM-ot a telefonra, újra (egyszer a gyárit, után a Macedónt, utána újra a gyárit tegnap, a frissítés miatt), és háromszor előjött a "hiba"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest