Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ti hogy vagytok vele, gari lejárta után is megtartjátok a GXI-t vagy már ki van nézve az utódja?
Nekem szerencsére jól működik (kopp-kopp) és ki is szolgál (kivéve talán a zseblámpaként is használható led ami már párszor jól jött volna, a kijelzős megoldás meg annyira nem az igazi szerintem).
Egyedül az ICS és az hogy újabb rendszer felejtős rá ami miatt gondolkodok a váltáson majd ha lejár a gari és a hűség, hiszen már 4.4-nél tartunk és talán a közeljövőben jön az 5-ös droid is. Emellett 1 vagy 2 appal már találkoztam playen aminek min. 4.1 kellett volna, bár szerencsére nem volt szükségem egyikre sem.Cseréltetni nem fogom, meg már szerintem nem is sikerülne, és szerintem érdemben nem is lehetne egy kategóriára cserélni már a t-nél, emellett úgy vagyok vele, hogy ha veszek új telót akkor min. kitkat legyen rajta, az alá nem akarok menni.
Szóval a fentiek miatt még nem tudom mi lesz majd, mert ha lenne rá min főzött 4.1 vagy 4.2 akkor nem váltanék, csak nem tudom, hogy pusztán a 4.0 és a gari után bármi baja van az probléma helyzet miatt érdemes-e gondolkodni a váltáson...
Ti mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest