- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Megosztanám az első tapasztalataimat Next V3 rom + aksimerülés ügyben.
Én múlt hétvégén (pénteken) raktam fel, és eleinte a V3-nál is az Android Rendszer vezette a listát bár igazából csak a GPS-t próbálgattam vele, de túlzott merülés akkor sem volt már a GPS-próbákat leszámítva, elég barátian merült az aksi. Aztán később még azon a hétvégén felraktam hozzá külön-külön a Chrome és az mp4 patcheket is, + feltöltöttem teljesen az aksit, és azóta stabilan a cella készenlét vezeti az aksihasználatot ahogy kell, pl. több mint két nap uptime idővel így néz ki most az aksigrafikonom V3-at használva:
Szóval eddig nagyon biztató viszont azt hozzá kell tennem, hogy ebbe csak nagyon minimál használat, (kevés net, pár telefonhívás egyébként csak készenlét és offline mód) volt benne, kimondottan azért mert kíváncsi voltam hogy a rom magában mennyit fogyaszt. A rom appjait természetesen frissítettem, de azokon kívül csak a Maps (GPS tesztelés miatt) és az ES File Explorer van fent eddig.
Most akarom majd belakni a V3-at terveim szerint majd apránként, hogy ha esetleg van az általam használt appok között olyan ami eszi az aksit azt könnyen ki tudjam szűrni, de ha már belaktam a romot akkor arról is írok majd, hogy mennyire változott a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest