- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
-
gonger
senior tag
válasz
callmeakos #18479 üzenetére
Az Idol S (Krait 200) is 2 magos...
-
gonger
senior tag
válasz
callmeakos #18468 üzenetére
nem tudom, én kp-ra vettem, előfizetés nélkül, tehát nálam ilyen csavar nem volt a dologban. De egyáltalán nem szervizelik, hanem visszaküldik az egészet a ZTE-nek és a 2 cég elszámol egymással.
-
gonger
senior tag
válasz
callmeakos #18463 üzenetére
Igen,de azt gondolom ez a normális, ha nem tudják szervizelni. Úgy tűnt ismerik jól a GXI-t, egyáltalán nem akadékoskodtak.
-
gonger
senior tag
válasz
callmeakos #18459 üzenetére
hívásoknál sokszor szólt a másik fél, hogy nem érti mit mondok, olyan volt, mintha szakadozott volna a térerő. 1-1 szó kimaradt, vagy teljesen recsegős volt a vonal. Ezen túl nyugalmi állapotban többször vettem észre azt, hogy nem talál térerőt, aztán 5-10 perc múlva megint volt. Nem hálózati probléma volt, mert más telefonok működtek mellette. Próbáltam kártya cserét is, az sem oldotta meg a hibát. +az utóbbi időben bejövő hívásoknál fagyott a képernyő, nem tudtam felvenni.
Még most is sajnálom egyébként, szerettem ezt a telefont. -
gonger
senior tag
Duna Plaza Nagy T-be vittem be a GXI-t, elmondtam mi a baja, csak annyira vették kézbe, hogy az IMEit-t kiírják, a már ismert listából választottam IDOL S-t(mától a Galaxy Express drágább!), a GXI dobozába sem néztek bele, hogy minden tartozékát visszaadom-e, aztán megkaptam az új telefonra mától induló 2 év garanciát és a készülékcsere dokumentációit.
Ilyen szempontból a Duna Plaza szervizeseit tudom ajánlani.Fel sem merült, hogy tesztelgessék, mondta az Úr, hogy múltkor már valakinek rendeltek GXI-t, de nincs készleten, így választhatok mást helyette.Ráfizetést nem engednek az utasításuk szerint. -
gonger
senior tag
Én céges kártyát használok és meg kell várnom a Micro SIM-et, amit az ügyintézőnkön keresztül intézek, de utána választok egy csere telefont és megnézem a garancialevelét. Határozottan emlékszem, hogy elmondta a szervizes: "Jól járok, mert újra indul a 2 év garancia" és ez így is lenne normális...
-
gonger
senior tag
Tegnap volt egy hasonló szitum. A főnökömet kellett hívnom, nagyon fontos és sürgős ügyben, már várta, hogy csörögjek.Természetesen ekkor nem épült fel rendesen a hívás. Egyikőnk sem hallotta a másikat.
Meg is jegyezte, hogy ilyen csak a velem való beszélgetéseknél szokott történni... Na persze ez nem a világ vége, de nem kellene ilyennek történnie.
Még ezt a ráfizetéses sztorit kellene kideríteni, hogy is működik egyes T szervizeknél. Iphone 4s 110 e Ft listaáron... -
gonger
senior tag
Nekem nagyobb a bizadalmam a SAMU felé, de a felbontása a nagy ikonokkal nem tetszik, egyébként képminőségben nincs hiba, de GXI után..
Amúgy az alcatel kamerája tényleg annyira tré? Ma olvastam az Idol X tesztjét, ott is azt jelölik gyenge pontként. Tudom nem ez kell legyen a meghatározó tényező, de a párom kő egyszerű Lumiája is nagyon szép képeket csinál és biza azt én is élvezném, még ha 1 éve teljesen máshogy gondoltam volna... -
gonger
senior tag
Lehet csak elírás,nincs jelentősége!Nem az határozza meg a csereárat.
Én a Samsung Express-re cserélném, azt is ajánlgatták, de lehet érdemesebb lenne megvárni a Samsung Galaxy Express 2 T-mobile-os bevezetését. -
gonger
senior tag
Sajnálom, hogy ez a forum már csak ilyen témákat boncolgat a Grand X-ről:-( de egy cipőben járunk...
Érdekes ez a 106.144 Ft-os ár, már mástól is hallottam. Én tegnap voltam érdeklődni, 78.980 Ft-os értéket határoztak meg, amin belül választhatok(ráfizetés nem lehetséges)
És ezt a kisker AKCIÓS árlistát adták ide, hogy válogassak. Látva a két árlista közötti különbséget, már értem, hogy nekem miért értékelték kevesebbre a ZTE-t.
Ma megnéztem az Alcatel Idol S-t. Tetszetős, de a Samsung Express-ben jobban bíznék. Kedden szerintem én is intézem. -
gonger
senior tag
Méretre kisebb készülék nem kellene a 4,3"-nál.
Felsoroltak közül átlagos felhasználónak mind megfelel, de kicsit magam is meglepődve egyre többször használnám a kamerát posztolásra, alkalmak megörökítésére. Ha már váltanék akkor olyat választanék, amiben jobb a fényképező a grand X-hez képest. Ez pedig a Samsung. Hátránya részemről a kijelző felbontás (az is csak azért mert nagyobbak az ikonok) és arról hiányzik az értesítő led.
Egyébként szinte minden készülék fórumában írják, hogy néhány naponta lefagy, újra kell indítani, belassul, gyenge akksi, a kamera minősége (alcatel), nem találja a fókusz az élességet stb. Gyenge akksit leszámítva nekem ilyen gondjaim a ZTE-vel nincsenek, csak néha eldobja a térerőt és időnként rosszul hallanak.de ez épp elég szívás!
-
-
gonger
senior tag
válasz
Canonfan #18228 üzenetére
Én is megvagyok vele, de a hangminőséggel olykor vannak problémák. Nem találom az összefüggést, van, hogy én hallom recsegősen a másik felet, van, hogy Ők nem értenek egy-egy szót, mintha szakadozna a hang (azt mondják) persze a térerő mindkét oldalon tökéletes.
Egy Galaxy Express csere így ismeretlenül akár nekem is megfelelhetne, nem vagyok hajlandó ráfizetni és több pénzt adni telefonért.
Ha lesz időm egyszer be is megyek a Duna plaza szervízbe rákérdezni, hogy milyen opciók vannak. -
gonger
senior tag
válasz
reallalesz #18192 üzenetére
És a komolyabb bajokat (kikapcsolgatás, fagyások stb) hogy tudtad a helyszínen bemutatni?
nekem a hangminőséggel van bajom, sokszor nem értenek, vagy épp teljesen recsegős a hívás. -
gonger
senior tag
válasz
reallalesz #18186 üzenetére
Milyen hibával vitted vissza?
Elég ellentmondásos tapasztalatok vannak az értékegyeztetős csere kapcsán...
Mások azt mondják, hogy a számlán szereplő áron számolják be, vagy +-5000 Ft-os differenciáig választhatsz telefont, megint máshol pedig ráfizetéssel elhozhatsz egy komolyabb készüléket. Hogy van ez??? -
gonger
senior tag
Első Grand X-emen recsegős volt a hangszóró, de nagyon. Cseréltettem és kaptam egy felújított készüléket. Ez nem recseg, nem fagy stb, de a hívott felek nálam is panaszkodnak a hangminőségre. Én akkor jól hallom a másik felet, de Ők arra panaszkodnak, hogy az én hangom szakadozós, full térerő mellett is. Olyankor ismételnem kell a mondatokat, annyira nem értenek.Szeretem a ZTE-t és nem szeretnék másik készüléket, de ez már nagyon bosszantó hiba.
Létezik olyan, hogy garanciában akár ráfizetéssel elhozok egy másik telefont? Milyen értékben számolják be a Grand X-et? -
gonger
senior tag
válasz
philoxenia #18048 üzenetére
okostelefon mobilnet nélkül mit sem ér...
-
gonger
senior tag
Pár napja beleszaladtam olyan akksi fogyasztásba, hogy reggel levettem töltőről, este 8-kor pedig már majdnem 10 %-on volt az akksi. Ugyanilyen használat mellett az utolsó 2 napban még este 8-kor 50%-on az akku!! (???) ki érti ezt? na mindegy, tehát tuti nem az akksi gáz, hanem van fent nekem is vmi app, ami nagyon sokat fogyaszt.
Ja és ha nagyon merül vagy normálisan merül, akkor is ugyanúgy a fényerő viszi a legtöbb kraftot. -
gonger
senior tag
-
gonger
senior tag
válasz
golyós #17997 üzenetére
Ez esetben nem szeretném hibernálni a FB-ot.
Mai adat: reggel 7-kor levettem a töltőről,most 18:00-kor 33%-on áll.
A fogyasztás így állt össze:
Képernyő 27% (minimál fényerőre vettem 11:00-től)
Andorid OS 25 %
Cella készenlét 16 %
Hanghívások: 7%
Android rendszer 5%
Google szolgáltatások 4%
Telefon - tétlen 4%
Facebook 3%
Go SMS Pro 2%
Chrome 2%
Ha megnézem a FB egyáltalán nem eszik sokat. Ami dúrv az a képernyő+Andorid OS.
Érdemes lenne megnéznem a futó appokat és egyenként leszedegetni őket? -
gonger
senior tag
válasz
tonyqa23 #17993 üzenetére
Ez a Greenify-s megoldás a Facebook-al viszont hibernálás miatt azt eredményezi, hogy ha nap közben kapok üzenete fb felületen (nem szeretem, de sajnos egyre többen spórolnak ezzel, hogy sms helyett fb üzenetet írnak) akkor arról nem kapok jelzést csak ha elindítom az alkalmazást úgy tudom csekkolni, jól gondolom? Illetve talán root jog is kellene(?), ahhoz meg nem konyítok.
Regpont, fényerőt intézem, az nem olyan nagy áldozat. -
gonger
senior tag
Sziasztok!
Az normális gyári ROM-al (B06), hogy reggel 7-kor leveszem a töltőről beszélek napközben max 15 percet vele, 1-2 rövid email és sms, kb 5 perc facebook, és itthon kb fél óra wifi-n böngészéssel 23:00körül már 15% alatt van az akksi?
A fogyasztásba így jött össze:
29% Andorid OS (nem sok ez?)
27% cella készenlét (Vagy ez?)
21% képernyő
6% telefon - tétlen
4% facebook
3% hanghívások
3% wifi
3% Aura (GPS program, ezt az utolós töltés óta nem is használtam és elvileg legutóbb kiléptem belőle)
2% Regpon
2% Zedge
és így, hogy akksi lemerülőben, működő képernyő mellett 3 perc alatt 4 %-ot merült. Fényerő automatán áll. -
gonger
senior tag
Szia!
Először is azért írok félkövérrel, mert így kiemelem a hosszú mondatok közül a kérdésem lényegét! Tiltja ezt itt valaki/valami a fórumon? Akit nem érdekel, vagy nem tud/akar válaszolni, az továbbmegy!
Másodszor Javasoljatok lszi (lszi-re később kitérek) véleményem szerint nem sértő felszólítás, inkább határozott,de még udvarias kérés.
Harmadszor a "Nekem" és további személyes névmások nagybetűvel írása egyre elterjedtebb udvarias levelezésben, vagy egymást nem ismerő emberek körében, például fórumozás közben. Gondolom az "Ön"-t sem írod kis ö-vel? (Igen! kellően egosita vagyok)
Negyedszer a "lszi" a légy szíves / legyetek szívesek rövidített (szleng) változata. Most már ezt is tudod! (Munkám során napi 100-150 emailt váltok, rám ragadt ez a hasznos rövidítés; úgy gondoltam ebben a körben ezt használhatom, de igazad van, nem helyes. Sajnos a mai fiatalok az interneten nőnek fel és ezt látják, így most Én sem mutatok nekik jó példát. Bárcsak ez lenne a legrosszabb amit az internetről összeszednek)
Ötödször Grand X In-hez keresek autós tartót! De ha Te is tudod (és Én is), hogy a Grand X és a Grand X In egyforma méretű, akkor ez nem értelmetlen kukacoskodás? - szerk. Most látom az eredeti hozzászólásban lemaradt a D(az csak elütés volt, kukacoskodóak véllek! De szépen fejeztem ki magam :-))
Hatodszor az eredeti kérdésben írtam, hogy a 4.900 Ft-os Nokia tokot sokallom, akkor a normális ár ez alatt van. Ha tudsz javasolni ez alatt, akkor azt megköszönöm.
Hetedszer, lásd hatodszor :-)Ja! Te írhatsz félkövérrel? És mi az a "T"? Biztos, hogy mindenki tudja ezt értelmezni?
-
gonger
senior tag
Sziasztok!
Javasoljatok Nekem lszi Gran X-hez autós tartót normális áron, olyat ami jól is fogja a telefont! Speedshopban nézegettem univerzálisokat, de azok kitakarják az USB csatit és folyamatosan nyomják a hangerő gombot.
Volt egy nokia tok tartó ~4900 Ft-os áron (ennyit nem adnék érte) ami jól fogta, de az meg kar nélküli volt, szinte a szélvédőtől 5 cm-re állna el a készülék. -
gonger
senior tag
Sziasztok, megjött az értesítő a frissítésről, azért is néztem be ide. Az Én GrandX-emen a sima B04-es szoftver megy(semmi mókolás nem volt), kérdésem lenne, hogy ha letöltöm és felteszem a frissítést, akkor előtte le kell-e mentenem a jelenlegi appokat (pl Titanium BackUp-al?) vagy ezek közül minden marad a régiben és az adataim sem vesznek el?
Van esetleg egy összefoglalás, hogy a frissítés milyen újdonságokat /javításokat tartalmaz? -
gonger
senior tag
Sziasztok, rég jártam itt. Recsegés és vonalmegszakadási hibák teljesen eltűntek mióta 3G hálózaton használom a készüléket, így a vonalminőség is tökéletes.(kopp-kopp)
Régen írt itt valaki OTG kábelről... Tudnátok adni egy összefoglalót, hogy OTG kábellel milyen lehetőségeket lehet kihasználni a GXI-n?USB-s eszközök közötti fájlmozgatást tudna vezérelni? HDMI csatolóval TV-re kötve slideshow-t lejátszani? esetleg rövid videót lejátszani hanggal együtt a TV-n?
-
gonger
senior tag
megvolt már, kétszer is. az az érdekes, hogy van olyan hét amikor egyszer sem tapasztalok ilyen hibát..aztán ha előjön, akkor egyfolytában, minden hívás, serceg, pattogó hangokat hallok és egyszer csak megszakad. ha nincs szerencsém vissza sem tudom hívni az illetőt, és mindeközben full térerőt mutat.
-
gonger
senior tag
válasz
Winchester95 #11672 üzenetére
apple fórumokon is panaszkodtak már rossz hangminőség és hívásmegszakadás miatt. De engem az érdekelne, hogy erre van-e gyógyszer? ha nem mindegyik GXI-nél van ilyen hiba, akkor a hardware-ben van szórás...
azt hiszem írok is a zte supportnak, kíváncsi vagyok mit reagálnak erre... -
gonger
senior tag
nem mai cikk de én pont ezt tapasztalom.
-
gonger
senior tag
válasz
kelekyle #11432 üzenetére
No miután a GSM Band-ot átállítottam, 1 hét után újra előjött a megszakadó hívás problémája.
Ma egy Samsung S2-es tulaj számolt be ugyanezekről, Ő is T-mobile-os.
Napokig nem volt gondom, de ma a hívásaim 70 % megszakadt legalább 1-szer. Volt olyan is, hogy már a kicsöngésnél recsegő-ropogó volt a vonal, nem értett a másik fél sem és én sem Őt. Letettem, újrahívtam, tökéletes volt.
Továbbra is azt mondom, hogy a T mobil hálózati gyengeségeit a GXI nem tudja kezelni, ergo így használhatatlan. (legalábbis az én példányom) Érdemes ezzel is szervízbe menni? Van ezzel kapcsolatos tapasztalat?(#11661) Canonfan Azért ez így elég vicces, hogy ki kell támasztani az akksit, nem?
Arra is kitalálhatnának valamit a frissítésben, hogy lezárt képernyő mellett zsebben ne kapcsoljon ki ha benyomódik a power gomb...(#11643) golyós nekem is cserélték már egyszer a készüléket (akksit, hátlapot nem) és a garancia nem indult újra... pedig direkt rákérdeztem.
-
gonger
senior tag
válasz
atillaahun #11489 üzenetére
Én a Sony MH 750-et néztem ki, de nem vettem, mert nem lehet kipróbálni. Vajon az is működne a GXI-vel?
-
gonger
senior tag
válasz
piltom83 #11417 üzenetére
No! És ezzel mit lehetne kezdeni?
Nekem nagyon tetszik a telefon, mindene bejön, de ez a használhatóságát számomra lecsökkenti.
Ha nem mindenkinél van ilyen, akkor elgondolkodom, hogy újra bepróbáljak egy garanciális cserét.Vagy lehet ez szofvteres kérdés? Elképzelhető, hogy egy jövőbeni frissítés megoldja ezt a megszakadó hívás hibát?
-
gonger
senior tag
válasz
Robbertho #11409 üzenetére
Már párszor le lettem ezért oltva, de nekem a GXI előtt ilyen tapasztalatom nem volt a Blade-el sem. Dühítő, hogy mellettem ugyanolyan céges T-s kártyával a kollégák 10000 Ft-os Nokiákon naphosszat beszélnek probléma nélkül én meg hívogatom vissza a hívó felemet.ha meg 3G hálón hagyom akkor estére nullára merül, haza sem érek vele...
De ráadásul nem is értem, még akkor sem ha a hálózat rossz...miért csak a GXI-ket dobálja le??? -
gonger
senior tag
Jó ideje szerencsére semmi bajom nem volt a GXI-vel, azonban ma többször is előfordult, hogy felhívtak és olyan rosszul hallott a másik fél, hogy mindig visszakérdezett, volt aki le is tette és visszahívott, amikor is már jó volt a vonal, pedig én nem mozdultam sehova. A telefonom mindig 2G-n van!!!
Aztán ma este 21:00 körül itthonról telefonáltam és 5 perc alatt kb 5-ször megszakadt, de közben is szinte folyamatosan 'pattogott-recsegett' a vonal. Végül már nem is tudtam visszahívni a másik felet és Ő sem ért el engem, végig full térerőt mutatott, majd mikor 3G-re váltottam, akkor tudtam új hívást idnítani, onnan minden OKÉ volt.Mellettem a párom végig beszélt a Pannonos Nokiáján és ismerőseimet kérdezve, ŐK nem tapasztalnak ilyet T hálón más mobillal. Lehet, hogy a ZTE nem bír valamit a gyengébb minőségű vonalon?
-
gonger
senior tag
válasz
Joeee25 #10813 üzenetére
Mikor én vittem vissza Duna Plazaba a legbunkóbb szervizeshez kerültem.már a stílusa sem volt szimpi,aztán mikor jött a bevizsgálással meg hogy ő nem ismeri a zte telcsiket ,szóltam, hogy ezt nem kell vizsgálatra küldeniük.Erősködött hogy egyből csere nincs,én pedig kértem,hogy beszéljen egy kollégájával aki ért ezekhez a dolgokhoz...2perc múlva megkaptam a csere készüléket :-)
-
gonger
senior tag
válasz
andikaaa #10630 üzenetére
Azt hiszem Én voltam aki azt állította, hogy nem fogyaszt többet észlelhetően Regponnal. Mondjuk én a szürkülés miatt használom, de mások is azt tapasztalják, hogy fagyásra is megoldás lehet.
(#10627) Peti198506 Örülünk, hogy elfogadod és ez a "vaku" "probléma" még belefér Neked is....
-
gonger
senior tag
Gyári Rom-ra fel tudok(hogyan?) tenni %-os akku töltöttség kijelzőt?
Rootolva nincs a telefon, és nem widgetet szeretnék. -
gonger
senior tag
válasz
Joe Cockroac #10520 üzenetére
Erről beszéltem. Szerintem megéri használni ezt a kis segédappot :-)
-
gonger
senior tag
válasz
atillaahun #10416 üzenetére
2G-s mobilnettel (+ hívások + néhány email, kicsi facebook) nekem is elmegy 2 napot. de ha kicsit többet használom, akkor is este 40-50%-os akksival teszem fel a töltőre. Kollégám iPhone 4-esén egész nap megy a 3G mobilnet amin emailezik, meg VOIP-ozik és estére neki 30%-körül van az akksija, de terheli is rendesen. Én ugyanezt a GXI-vel nem tudom megcsinálni csak 2G-s mobilnettel.
Nos ez van, emiatt még nem veszek ájfónt...(#10415) domerator igen, én is arról az appról beszélek, amit állítólag mások használnak Blade III-on, de nem tudom, hogy kell feltenni, illetve működés közben nem tudom milyen a hálózatváltás (pont amiatt amit írtál)
-
gonger
senior tag
válasz
Canonfan #10412 üzenetére
Kikapcsolt mobilnettel, ez akár reális is lehet ha nem beszélsz túl sokat.
De szerintem egy okostelefon mobilnettel együtt használható normálisan.(azt feltételezve, hogy nincs elérhető wifi) Widgetek, email kliensek, voip-ok,facebook app stb. mind igénylik.
Úgy tudok spórolni az akksival, ha mobilnetet 2G hálózaton használom, de úgy meg kompromisszumokra kényszerülök, ahogy azt már korábban is leírtam. Ezért lenne jó, ha tudna mókolni a háttérben egy app a 2G/3G között.
Ha le van téve a teló, elég ha 2G figyel, de ha felveszem és netezek vagy VIBER-ezek akkor kapcsoljon át 3G-re. -
gonger
senior tag
válasz
Keeperv85 #10402 üzenetére
Szerinted nincs értelme(bár nem indoklod)...szerintem pedig van. 2G vs 3G -óriási különbség van a fogyasztásban, ezt Te is tudod.
Rajtad kívül még más nem mondta, hogy folyamatos 3G-vel 2 napot megy a telefon.
Ekkora különbség nem is lehet az akksik között (hacsak nem szór a hardver)
-
gonger
senior tag
válasz
Keeperv85 #10392 üzenetére
Mindig megy a 3G (éjszaka is?) és 2 naponta kell töltened? Gondolom még hívásokat is bonyolítasz időnként!
Nem tudom, hogy csinálod! Gyári ROM van fennt? TOGGLE "G-vel kapcsolatban tudsz segíteni?
Én nem beszélek sokat, de ha napközben 3G, itthon este 6-tól éjfélig wifi, akkor naponta kell töltenem. Nem hinném, hogy az akksim rossz, és nem is beszélek sokat.
Többieknek meddig bírja az akksi, ha egész nap megy a 3G? -
gonger
senior tag
válasz
Keeperv85 #10388 üzenetére
Én nem észlelek a Regponnal drasztikusabb merülést. Különben meg nincs értelme wifin tartani a telefont, cserébe így is kevesebbet eszik, mint bekapcsolt 3G-vel!!!
Már 2 napja egyébként folyamatosan 3G-t használok, mert azt vettem észre, hogy így nem szakadnak a hívások(úgy, mint 2G hálón) viszont így mire hazaérek mindig 10% ra szívja az akksit.
Ezért szeretném felrakni a Toggle 2G-t, de nem boldogulok, pedig ezzel szépen lehetne optimalizálni a fogyasztást.
Mit kell letölteni pontosan? Hogyan tudom feltenni? Kell hozzá root is? -
gonger
senior tag
válasz
Joe Cockroac #10366 üzenetére
Regpon Wifi keeap Alive kell Neked és nem fog szürkülnia wifid. senki nem tudja mitől szürke, de enélkül az app nélkül hiába jó a jel egy idő után nem lesz wifi-n adatkapcsolatod, ezért nem észleled a Voip hívásokat sem.
-
gonger
senior tag
válasz
tonyqa23 #10322 üzenetére
Fb-hoz miért nem szeded le az appot playből? Sokkal jobb, mint böngészőből szendvedni vele.
(#10319) Garry84 Regpon Wifi Keep Alive nekem abban is segít, hogy ha wifin lóg a telefon, akkor alvás közben sem szürkül be, ugyanis akkor nálam leáll a wifin keresztüli adatkapcsolat és nem jönnek be levelek, Voip hívások stb.
Remélem ez azért egy Frissített ROM-ban már javítva lesz.Jut eszembe: van már Jelly Bean GXI-re ?
-
gonger
senior tag
-
gonger
senior tag
-
gonger
senior tag
válasz
Garry84 #10246 üzenetére
Lehet, hogy ez lesz a baj...Nálam a 2G mindig megy az email szinkornizáció miatt. 3G-t manuálisan szoktam kapcsolni, ha netezéshez nagyon kell, amúgy ha egész nap azon hagyom, hamar megeszi az akksit.
1-2 napja ezt felhoztam itt ezt a témát és kaptam egy javasolt alkalmazást.[(Toggle 2G + plugin)] Root kell hozzá, de azzal meg lehetne adni, hogy mikor rmilyen adatkapcsolatra álljon. (én arra gondolnék, hogy készenlétben legyen 2G-n és GSm hívás, VOIP hívás és netezés során álljon át 3G-re.)(#10248) Tomacko az előzőleg visszavitt készülékemen is ilyen gyenge volt a rezgő és mellette baromi hangos. a cseredarab ugyanilyen.
-
gonger
senior tag
válasz
Canonfan #10231 üzenetére
Én pontosan nem tudom mit neveztek fagyásnak.
Nekem itthon ha wifin van a teló, és a kikapcsoló gombbal felkeltem, akkor a képernyőfeloldó érintésre kb 1-2 mp múlva reagál. Van, hogy el kell róla emelni az ujjam,de újra érintve már oké a dolog és feloldja a képernyőzárat. Olyan még sosem volt, hogy nem tudtam volna eloldani és kikapcsolás/akku levétel vagy más durva beavatkozásra lett volna szükség.Mindez a fagyás(amennyiben ez az) kevésbé idegesít, inkább csinálná ezt mindig, minthogy bontogatja a vonalat beszélgetés közben.
-
gonger
senior tag
-
gonger
senior tag
válasz
Winchester95 #10158 üzenetére
Nem tudom miből gondoljátok, hogy a GXI fülese nem egyezik meg a Blade-hez csomagolt headsettel!?
Teljesen megegyezik azzal. Nekem spec. kiesik a fülemből, nem szeretem használni.egyébként a root jogot vissza lehet állítani? (garanciáztatás miatt kérdezem)
-
gonger
senior tag
válasz
kelekyle #10068 üzenetére
Nekem ez a hívás 1perc 21 mp-ig tartott. ez nem túl hosszú idő. Elég kellemetlen volt, épp az egyik ügyfelünkkel beszéltem.Érdekelne, hogy ez csak a gyári romon tapasztalható, vagy a többin is...
(#10066) jose999 nekem a hálózat végig full térerőt mutatott eközben, igaz a tel.kikapcs után sem működött a mobilnet, csak annak külön kis és bekapcsolása után(de lehet nincs összefüggésben a hívásmegszakadással)(#10067) zer0fill örülj neki :-) nálunk időnként halk a GXI-n wifivel is. Az lenne a normális amit írsz: Viberen jobb hangminőség mint GSM-en
-
gonger
senior tag
Ezen a héten is többször produkálta azt a GXI, hogy hívás közben spontán megszakad a vonal. Ez előfordult már utcán, irodában, otthon, tehát különböző helyeken is. Eddig azzal nyugtattam magam, hogy a T rendszere ilyen; de egyre kevésbe hiszem ezt már el. Másik telefonnal ilyen soha nem fordult elő.
Ma pl úgy szakadt meg a hívás, hogy én még pár mp-re hallottam a másik felet, hogy hallózik, aztán már én sem hallottam őt. Onnan letenni nem tudtam, piros gombot nyomva nem történt semmi, a hívásidő számláló is megállt. A telefon eközben nem fagyott le, mert home gombbal ki tudtam lépni. Újra beléptem a Go Dialerbe de hívást indítani nem tudtam, mert azt írta hibának, hogy 'hívás nem indítható'. Csak a ki és bekapcs segített.
Nem tudom más tapasztal-e ilyet, esetleg a SIM kártyámmal lehet gond, vagy a dialerrel, passz.
megjegyzem másik készülékkel ugyanez a SIM nem csinál ilyet. -
gonger
senior tag
erre tudtok esetleg javasolni valamit? "Lehet láma kérdés, de nincs valami megoldás(app) arra, hogy szükség esetén kapcsoljon 3G-re, de ha semmi nem használja ki, akkor váltson az energiatakarékos 2G-re"?
vagy technológia korlátai vannak?Ma már kétszer kapcsolódott ki a telefon zsebben tartva.(kikapcsológomb hosszan benyomódott)
Egyszer akkor mikor reggel indultam el itthonról és leguggoltam cipőfűzőt bekötni, majd délután egy ügyfélszolgálaton kellett várakoznom és egy kanapéra ültem le. Most mindkét alkalommal megéreztem a kikapcsolás során adott rezgést, de mindenképpen zavaró.
Öltönyben járok, nem szűk gatyát hordok, zsebben akarom tárolni a telefont.
Pl az átalakított ROM-okat nem lehetne úgy módosítani, hogy képernyőzár feloldása nélkül ne lehessen kikapcsolni a telefont? -
gonger
senior tag
válasz
Winchester95 #9956 üzenetére
nekem a Blade 2 éven keresztül zsebben volt hordva, tok nélkül. azon túl, hogy a hátlapból kirepedt egy darab(széria hiba) semmi baja nem volt. pedig párszor elejtettem stb. fólia kb 1 évig volt rajta és eléggé zavart a sok dzsuva rajta. aztán leszedtem és utána is max 1-2 hajszálkarcot kapott.
ha ennyit bírnak akkor nem biztos, hogy megéri eltakarni tokkal azt a szép intel logót :-) -
gonger
senior tag
válasz
kelekyle #9941 üzenetére
Nálam a 2G folyamatosan megy(email szinkronizáció miatt kell), most is volt egy bejövő VIBER hívás, a másik fél iPhone-on rosszul hallott én őt teljesen jól. Lehet, hogy 3G-vel ez megjavulna, de ha egész nap engedem, hogy 3G is menjen akkor megeszi az akksit.
Lehet láma kérdés, de nincs valami megoldás(app) arra, hogy szükség esetén kapcsoljon 3G-re, de ha semmi nem használja ki, akkor váltson az energiatakarékos 2G-re? -
gonger
senior tag
válasz
kelkaresz #9938 üzenetére
alszik a telefon valószínűleg.
nekem bekapcsolt (szürke) wifivel a Regpon wifi keep alive app oldotta meg ezt a problémát. mióta ez fut a háttérben csak egyszer láttam szürkének a wifit és nálam biztos, hogy ez volt a probléma.(#9937) feelurself - amikor jó a hangminőség akkor is nagyon halk. maxra felvéve a hangerőt is zavaróan halk. de az utóbbi néhány viberes hívásnál wifi router mellett is rossz volt a hang. le is tettük, mert nem értettük/hallottuk egymást.
-
gonger
senior tag
válasz
Joe Cockroac #9934 üzenetére
Pár napja tapasztaltam hasonlót Viberen(írtam is ide) bár ott egyikőnk se nagyon hallotta a másikat. Majd sykpe-on hívtuk egymást, ott tökéletes volt minden.
-
gonger
senior tag
válasz
kelekyle #9751 üzenetére
erre a Nillkinre gondolsz? nekem elég lenne csak a fólia is, bár ha nincs más tokkal együtt is megéri, itthon dupla áron adják ezt a szettet.
-
gonger
senior tag
válasz
callmeakos #9747 üzenetére
ÚÚÚ Téged most nagyon el fognak kalapálni
-
gonger
senior tag
olvastam itt, hogy próbáltatok matt fóliát, ami nem gyűjti az ujjlenyomatokat. melyik gyártó csinál ilyet?
esetleg ez? -
gonger
senior tag
VOIP alkalmazásokat használóktól kérdeznék.
Végre Blade után már a VIBER hangját is normálisan kezelné a GXI, de mióta megvan azt veszem észre, hogy sokkal halkabb a hangerő, mint normál GSM hívásnál. ezzel nem is lenne baj, de most már annyira halk, hogy használhatatlan. Itthon wifi router mellél beszélve is olyan rossz a hívás minősége, hogy inkább letettem és skype-ra váltottam, mert a hívott félnek az is be volt éppen kapcsolva.
Tudom, hogy a VIBER szerverei is túl lehetnek terhelve, de az, hogy nem hallanak engem vagy éppen én nem hallom a másik felet, nem biztos, hogy ebből adódik. Másik készüléken tökéletesen megy.
Tudom, hogy itt nem Voip-ozik mindenki, de hátha vettettek észre hasonlókat vagy éppen az ellenkezőjét. -
gonger
senior tag
válasz
Cooler96 #9632 üzenetére
ezt honnan veszed?
nekem nincs ilyen téren műszaki tapasztalatom és ZTE részvényt sem vettem
de ha csak a software rossz, akkor minden készüléken jönnie kellene a hibáknak, nem? Mivel ez pedig nincs így, mert vannak hibátlanok, így csak arra tudok gondolni, hogy a felhasznált alkatrészek minősége eltérő.
Az előző GXI-n recsegett a hangszóró, rossz volt a hívás minősége, zörgött a vibra stb.... cseréltettem, ezen nincsenek ilyen hibák, pedig ugyanaz a gyári ROM figyel rajta. -
gonger
senior tag
válasz
Keeperv85 #9609 üzenetére
Viszont a hálózatot már dobta le...
szórt a hardver:-)
Amúgy nekem az új (már egyszer cserélt) nem fagy és nem recseg a hangszóró, nincs 2 mp-es késésé hívásnál, de teganp pl kétszer is megszakította a vonalat beszélgetés közben. Elég ciki mikor a főnökömmel beszélek vagy ügyfél hív és egyszer csak eltűnök, mintha lemerültem volna. Indokolatlan. -
gonger
senior tag
válasz
andikaaa #9417 üzenetére
Ezt a wifi szürkülést én is felvetettem a napokban,de nem az zavart, hogy kék helyett szürke a jel, hanem, ha szürke akkor nincs adatkapcsolatom wifivel sem, így pl nem kapom meg az emaileket, nem érnek el a voip alkalmazásokon keresztül stb..
Pár napja feldobtam a Regpon Wifi Keeap alive appot, ami megy a háttérben, és azóta nem szürkül a wifim :-) Érdekes, hogy egyeseknek nem kell ilyen trükköt alkalmazni a szürkülés elkerüléséhez, de tény, hogy ha beszürkül, akkor nem tudok netre kapcsolódni, csak a wifi le és újra felcsatlakozása után...Most vettem új sd kártyát a régi megy vissza a blade-be és azzal együtt eladom. Kell valamire figyelni az új kártya installnál? vannak kötelező mappák, amiknek meg kell lenniük?
-
gonger
senior tag
válasz
kelekyle #9314 üzenetére
Jégkorizáskor kikapcsolt.. erről az jut eszembe, hogy a GXI-n felül jobb szélen van a kikapcsoló gomb. Azt már én is észrevettem, hogy ha szűk farmerben zsebre teszem és leguggolok bekötni a cipőmet, simán nyomódik addig a Power gomb, hogy kikapcsoljon.ez még nem a telefon hibája, leszámítva azt, hogy képernyő feloldás nélkül is ki lehet kapcsolni (gyári ROM)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged