- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
gorogtibor #18955 üzenetére
T-mobile kisker árlista kb 106500Ft-ig választhatsz. Szóval lényegében Idol S és Xperia SP
-
tPedro_
őstag
válasz
gorogtibor #17423 üzenetére
Nekem volt mikor az asztalon fekve is kikapcsolt, ugyanakkor direkt probaltam razni, forgatni es nem tortent semmi.
-
TBG
senior tag
válasz
gorogtibor #17423 üzenetére
Azért ez a darab papír engem mindig kiakaszt. 2013 van. Öldöklő küzdelem az okostelefon piacon és akkor ilyen megoldásokra kényszerül az ember. Elmehetnek ám ezek a telefongyártók néha a pitsába...
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
gorogtibor #16229 üzenetére
Szia! Nekem volt, hogy 45 percig nem talált jelet de megoldódott.
Playen keress rá a GPS fix nevű progira ( ilyen szürke pötty izés ikonja van ) Rakd ki a szabad ég alá és amint fixálta a jelet utána restart után is jó lesz! Nálam a többi gps fixes program csúnyán csődöt mondott -
bubi92
őstag
válasz
gorogtibor #16229 üzenetére
-
moriak
tag
válasz
gorogtibor #15519 üzenetére
Alaplapi USB port amiben nem működik rendesen? Vagy gépház USB csatlakozó?
-
gonorrea
senior tag
válasz
Nekem simán másolt usb 2.0-ról 1,8 GB-s filmet, viszont nem lehet NTFS-re formázni a kártyát, mert akkor azt mondja ismeretlen formátumú vagy formázatlan SD kártya! Másnál is ez van, vagy csak engem sz.pat?!
-
Mate
nagyúr
válasz
Nálam formátumfüggő, hogy kiírja-e, hogy "nem biztos, hogy letudja játszani"
-
Canonfan
senior tag
válasz
gorogtibor #11969 üzenetére
Én is még az elsők között vettem a telefont, eddig nekem is jó volt, de múlt héten egyszercsak kikapcsolt nekem is.
Utána nem csináltam semmit, gondoltam meglátjuk előjön-e még, és elő is jött, kb 3-4 nappal utána kikapcsolt megint...
Itt a fórumon több embernek is bevált úgy tudom az aksi kitámasztás, (megfelelő vastagságú papír az aksi alja és az aksikeret közé, hogy jobban nekifeszüljön az érintkezőknek az aksi) én ezt e hét szerdán csináltam meg, most még megvárom hogy ez megoldja-e a kikapcsolgatást, ha igen akkor hanyagolom szerintem a cserét még, (a 2 év gariból még van idő) de ha ez és utána a B04 újratelepítés (root eltüntetése) után is csinálja, akkor beviszem majd én is a T-hez.A mobilnet szakadozás témára lehet van megoldás, van egy ötletem, bár 100%-ra nem írom még, mert még nem tudtam rendesen letesztelni pont a kikapcsolgatás miatt....
Szóval a 3g Watchdog lehet megoldást jelenthet erre, legalábbis eddig nálam bevált.
Ezt abból gondolom, mert amikor megvettem a telót akkor szokás szerint felraktam a szokott appjaimat, köztük mobilnet figyelésre a 3g Watchdogot is, és így kb dec. közepéig semmi gondom nem volt a mobilnettel..
Aztán miután leszedtem a Watchdogot mondván hogy ezt az ICS is tudja minek erre külön app azután kezdett megszakadozni a mobilnet legkésőbb 3-4 naponta.....
Először én is a T hálózatára gyanakodtam, de motoszkált bennem a gondolat hogy egy próbát megérne kikapcsolni az ICS-ben a mobil adatforgalom figyelést és visszarakni a 3g watchdogot, és azóta mióta visszaraktam egyszer sem szakadt meg a mobilnetem, bár nekem alapból sincs állandóan bekapcsolva...Viszont pont a kikapcsolgatás miatt azóta nem ment 4 napnál többet a teló egyhuzamban, szóval még tesztelem a dolgot, remélem az aksi kitámasztás megoldja a kikapcsolgatást, és jövő héten már jobban le tudom szűrni a dolgokat...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gorogtibor #11969 üzenetére
Üdv!
Ne vacakolj vele! >> Szerviz! Csere lesz!
-
pakkerpista
csendes tag
válasz
gorogtibor #4803 üzenetére
Mennyi idő alatt jött meg? Gondolom nem 2 nap
Az enyémet tegnapelőtt adták fel, ha minden igaz
-
moriak
tag
válasz
gorogtibor #4803 üzenetére
Honnan rendelted? Lehet lemaradtam a korábbi kommentről amikor írtad, ha írtad! Köszönöm!
-
rizso
addikt
válasz
gorogtibor #1757 üzenetére
Kíváncsi vagyok mikor jön működő frissítés...
Más: kurva nagy készlet lehetett. Öcsém 17:12-kor kapott készletértesítő email-t, pár perce meg akarta venni, de már megint csak a készletértesítő jött össze...
-
válasz
gorogtibor #1753 üzenetére
Igen, jól írja rizso, nálam ugyanez volt, frissített és állandóan leállt, töröltem a frissítést, és így már tökéletes.
-
rizso
addikt
válasz
Engedted frissülni/frissítetted? Nálam a frissítés után leállt, de a frissítés törlése után ismét jó volt. Szóval az 1.9.6-os nálam gond nélkül megy.
-
TBG
senior tag
válasz
Mr. Cukorhegy bosszúja
-
Pi86
csendes tag
válasz
gorogtibor #1280 üzenetére
Igen! Azt hiszem neked is ilyen problémád volt
-
rizso
addikt
válasz
gorogtibor #1176 üzenetére
Simán jó
zannor: én is nagyon sokat agyaltam a P-n, de végül már inkább S2 felé hajlottam, és legvégül megjelent a GXI, és megvettem
P-hez képest gyorsabbnak, folyamatosabbnak érzem a működését (P elég sokszor microlaggolt, meg-megakadt). Nálam lassan 1 nap 13 órája megy, jelenleg 49%-on áll az akksi. Nem azt mondom, hogy nagyon megizzasztottam ez idő alatt, de azért volt benne egy jó fél óra telefonálás, mobilnetezek néha, állandóan 3G-n van (már ha van 3G hálózat, illetve csak manuálisan szoktam szinkronizálni/frissíteni), telepítettem ezt-azt, bújtam a Play-t, teszteket futtattam, sokat fényképeztem meg videóztam vele, filmeztem is, stbstb. Ez nálam ilyen átlagos felhasználás (másnak ez már nyúzás, illetve van akinek ez szolid). De a lényeg: szerintem ha reggel leveszem a töltőről, és napközben nyúzom, akkor is hazaérek vele délután/este...
cs0csi: nem teljesen értem mire gondolsz, de nem vettem észre semmi rendellenességet.
sambuce: na, ez már jó hír
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
gorogtibor #1176 üzenetére
Kicsit ott van a minőség, még ilyen hulladék időbe is.
-
rizso
addikt
válasz
gorogtibor #1083 üzenetére
Beallitasok - tarhely - opciok/beallitasok gomb - szamitogepes usb kapcsolatok?
Illetve a fejlesztoi lehetosegnel megvolt a cdrom-os driver telepites?
-
predator00
tag
válasz
gorogtibor #1077 üzenetére
usb hibakeresést lehet nemártana kikapcsolni
-
Peter_Pan
tag
válasz
gorogtibor #1067 üzenetére
Tipp: dugd rá néhányszor a kábelt úgy, hogy közben a képernyő irányában is közepes erővel (persze érzéssel) tolod a csatlakozót. Nekem ettől ez rendbe jött (lehet valami gyári máz marad néha az érintkezősoron).
-
rizso
addikt
válasz
gorogtibor #830 üzenetére
Ezekre szerintem tökéletes, kivéve:
- ha sötétben akarsz videózni, ugyanis a vaku nem megy videófelvétel közben
- ha zenehallgatás alatt az FM rádiót is érted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest