- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Ez teljesen érthető, én is hasonló számokkal úszom meg a napot, és szintén nem szeretek lemerülni, pedig az esély mindig megvan egy kis eksönre, amikor kellene a power, de honnan is?
Na erre szerintem teljesen jó egy kis külső power (főleg, ha nem felejti az ember a kocsiban). Ha lenne dupla (vagy legalább jelentősen többet bíró) akksi, az még jobb lenne, de tudtommal jelenleg ilyen nem létezik. -
heidricha
őstag
Vihetsz tartalék akksikat is, de ez a szétszedési módszer nem alkalmas szerintem a cserélgetésre. A plusz kütyü nem olyan rossz, a nagy dilemma mindig a méret és a kapacitás lesz. Nekem jelenleg egy 2200mAh-s van, nagyon kicsi, és könnyű, de kb 70%-ot tud emelni - és egyszer megszopatott, mert ezzel való töltés után 70% alá nem ment a kijelzés, annyit mutatott akkor is, mikor szó nélkül kikapcsolt!
Kedvencem a 4x18650 akksis cucc a dx.com-ról, nagyon nézegetem. 1-4 akksiva elmegy, nekem ilyen kell a zseblámpába is - és tölteni is tudja őket, ott is mindegy a darabszám. Ezzel csak annyi baj lehet, hogy egy akksival is megy, vagyis felfelé nyomja a feszkót gondolom; ilyenem eddig egyszer volt, de az spec nagyon bénán oldotta meg.
http://dx.com/p/4-x-18650-batteries-emergency-charger-w-led-illumination-light-usb-port-for-iphone-ipad-white-128888
-
snyper990
őstag
A fejlesztői változat már elérhető, egy sima Nexuson is elfut. Az Ubuntu Edge egy más tészta, ott nem azért olyan a hardver, mert az Ubuntu Touch megköveteli, hanem hogy kiválthasson egy mindennapi használatra szánt asztali gépet.
Azon felül akkor is lesz még embereknek GXI-jük, nem gyári Ubuntura gondoltam, hanem egy lelkes fan által készített custom romra, amennyiben léteznek még lelkes fanok ezen telefon esetében... -
heidricha
őstag
Nekem repülőben pont ennyi. Egyszer megnézem, hogy ha marad a mobil bekapcsolva, akkor mi van.
A WiFi elég sokat fogyaszt, ha rajta hagyom a WiFi-t napközben (ébrentartás: csak töltés alatt), akkor 20% alatt kerülök haza, ha nem, akkor 60-70 körül. Mondjuk az igaz, hogy ha a WiFi nem aktív, akkor leveszem a Sync kapcsolót is (ha el nem felejtem).
-
Keeperv85
nagyúr
Akkor én nem voltam egyértelmű látom...
Az ÖSSZES olyan app. ami valamilyen hardvert IS vezérel, pl. szenzorokat, kamerát, proxi szenzort, FM rádiót (ha lenne), GPS-t, BT, GSM, 3G stb, MIND natív kódban fut. Az említett emulátor a NDK-ban fordított kódokat tudja futtatni, így ha az Eclipse alól jössz át C-vel, akkor ha "tisztességes" a kód, akkor ARM kódúton fut, ha ténylegesemen gépi rutin, akkor mindenféle hibaüzenet nélkül kilépteti. Kipróbáltam nemrég, képtelen elindítani...
-
tPedro_
őstag
(Mellenyomtam, nem valasznak ment.)
Csere megtortent, jo 45 percet alltam sorba.
1-2 kerdes (mit csinalok mikor kikapcsol, bekapcsol-e utana, akksi mennyit bir stb.) es kaptam is egy uj telot.Rezgo jo, erintes jo, kamera jo, mast meg nem probaltam ki.
Lilasodast majd letesztelem ha sut a nap.Dobozostul csereltek, igy a repedt tolto is cserelodott.
(Mondjuk eloszor mintha csak a telefont akarta volna cserelni, de mikor eszrevette, hogy itt vannak a tartozekok is akkor mondta, hogy akkor mehet egyben a csere. Legalabbis nekem igy tunt.)Eddig meg nem kapcsolt ki, remelem nem is fog.
-
Keeperv85
nagyúr
Ez sajnos nem igaz. Addig még az a szoftver nem natív kódolású, addig nincs gond mert a telefonnak van "Houdini" kódnevű emulátora, ami mindent ARMv7 emulációban futtat, DE: amint ezt kikerülöd egy natív kóddal is akár és azt nem x86-ra fordítod, már felejtheted is el, hogy elindul...
Mivel neked nem kell bemutatnom mennyibe kerül egy app átírása, így nem részletezném ennek mi a következménye.
Részletezem, ha megcsináltam otthon a netet...
-
xSide
őstag
Miben jobb egy idézőjeles elfuserált akármi, mint egy Grand X-In rootolva?
Semmiben!!Edr3x... ugye Te sem gondolod komolyan?
Egy app a fejlesztőtől függ nem pedig a telótól...
Másrészt aki egy olyan telót fikáz ami a 2. Inteles a világon és fingja nincs milyen, inkább hagyjuk
Egyébként TÖKÉLETES!
(Nálam 2 és ismerettségi körben immár 6). -
tonyqa23
senior tag
Én is azt mondtam kollégámnak, h ne vegyen ilyen telefont. Annak ellenére, h az enyémnek nincs baja. Ráadásul én még 43ért vettem, most meg még több. Ki tudja, mennyi darab van még, ha csere kell, mert rossz. Könnyen kifog egy rosszat ebből a típusból, az biztos. Csak azért,h utána várja a "javító frissítéseket",amik még csak nem is olyanok, mint máshol,h a pl kamera jobb lesz vagy ilyesmi,hanem még csak azért, h sokaknak ne faggyon szarrá, mikor hívása érkezik.Egy év mulva Android 100.0 lesz, itt meg még várják a javításokat.Ez a telefon most zsákutca, ha vesz vki.
-
Keeperv85
nagyúr
Engem az dühít, hogy valaki kettesével hordja vissza, de nem venné a fáradtságot, hogy végig gondolja: vajon mekkora az esélye annak, hogy másodszor is pont az a hiba jön elő, ami elsőre. Pláne akkor, mikor a baráti körben is vannak, akik hordják és na ná, hogy azok is ugyan azt a hibát produkálják.
Nem kéne ilyenkor gondolkodni, hogy:
"Halk a hívás közben, zajos a vonal" >> Biztos hogy nem a hálózat hibás? Biztos, hogy a legalább 10-15 éves T-s antennák mindenhol jól teljesítenek? Biztos, hogy mindig 100%-os a vétel?
"Fagy a lock, ha bekapcsolom a WiFi-t" >> Tuti, hogy a telefon szar, attól mert másik 4-5 megy gond nélkül tovább azon a routeren? Nem kéne megpróbálni, hogy hátha mégis nem 3 teló hibázik ugyan úgy, hanem van egy maradandó közös pont...?!
"Érzéketlen a touch" >> Ezt tegnap volt szerencsém az Alcatel OT-995 mellett kipróbálni. Javaslom másnak is, mint referencia! Sírva fogjátok visszakérni a GXI-t és ez nem az én véleményem: azért adtam egyrészt a srác kezébe, mert ilyet szeretett volna inkább venni, másrészt azért, mert szerettem volna, ha végre valaki olyan mond róla élőben véleményt, akire nem lehet ráfogni, hogy megbeszéltük előre... Hát nem csak a touch volt a téma és nem negatív irányba...
Folytathatnám még, de ezek már lefutott körök. Visszatérhetnénk a Blade I-re, ahol volt nem létező gradiens hiba, amit "kijavítottak" (nem csináltak vele semmit) és érdekes mód azóta sem panaszkodott rá senki... stb...stb...
-
Tomacko
őstag
Te vagy aki meg sértődött a negatív kritikámon, ráadásul hogy merem ide tólni a pofámat mivel már eladtam....ATRIX 4G van a zsebben most is, Xperia S a szervíz rögös útján jár. De egyik fórumba se ugrok neki senkinek ahol az adott telefonról negatívan mer írni valaki mert ő azt tapasztalta. Szóva NEM én vagyok az aki meg sértődött, most is folyamatosan röhögök az egészen.........
Részemről vita vége, nem hullattam könnyeket maximum mosolyogva ezeken
-
Tomacko
őstag
Elferdíteni ?
Nekem 2-ből 2 rossz volt, munkatársamnak szintén 2-ből 2 rossz. Aztán a baráti körömben 3-n vittek még vissza vásárlástól számított 3 napon belül GXI-t !!!!!
Az elferdítés nem ez, hanem az amit itt sokan művelnek, nem nevesítek, az vegye magára aki magáénak érzi.
Szóval az ilyen gyakoriságú rossz példányokat leszámolnva én is imádnám, mert tényleg amikor jó volt öröm volt használni, és jobb volt bárminél amit 100k körül adtak év végén-évelején.
Így 40-hez közelítve merem venni a bátorságot igen.
-
Csapoati
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
5.000Ft dragabban vehettem volna 1,5 eves SGS2-ket, 1-3 honap garanciaval.
Ehelyet vettem ezt, jobb kijelzo (ket lakotarsamnak is SGS2 van, sokkal elesebb a kepe a GXI-nek), teljesitmenyben is veri azt (SGS2 2330 vs GXI 3335 Quadrantban, JB-ICS)
Ami zavaro: hivas minosege romlik, neha 2-3mp nagyon rosszul hallanak. Hetnte elojon a kijelofagyas rajta, egy nap alatt produkal 4-6 ilyet, utanna napokig semmi.
GPS neha nem talal jelet, ez is ritka. Maskor ugy 10mp es mar stabilan tartja is. -
golyós
addikt
Én használom az Fb-t de a Taptu sokkal többször kelti fel a telefont mint a Face.
Estére meglesz a 24 órás Gsam megfigyelés akkor többet tudok.
Nekem is 1-1,5 nap az átlag.
Sajna a Greenify nem megy pedig az sokat javítana az aksi időn.
Megvárom Kelzsoca által megszellőztetett frissítést és ha ebből is készít Keeperv mester egy Next romot akkor kipróbálom most már. -
gzbotii
nagyúr
FB app nelkul nektek mennyivel birja tovabb a telefon?
Utobbi idoben nekem rendesen megcsappant a keszenlet.Pl, ma este amikor lefekudtem 55% volt, nem volt kedvem mar toltotre dugni...reggel 9.30-kor kelek es le volt csutkara merulve. Hat szep..
A telefon szerint 2% hasznalt csak a FB, tegnap kb 2x volt megnyitva telefonrol.
-
Mate
nagyúr
Mi nem igaz? Voltál a wifi hálózatomon vagy mi?... Mint írtam, nekem is bármelyik wifihálózattal megtalálja kivéve az itthonival. Ez tény, és biztosan igaz.
Bonkheads:
Ne ronts el semmit. Ha van valami hibája cseréltesd azzal, de ne a karccal. Ha karcon kívül nincs más hibája, akkor meg ne cseréltesd, mert csak rosszabbat kaphatsz.
-
xSide
őstag
Call Delay Patch 1.3 (Updated: 2012-07-27)
Opera app store (közvetlen letöltés) -
kelzsoca
félisten
Szerintem touch panel csere volt az újabb szállítmánynál, és ha ez igaz lenne, mindjárt ki is derülne, hogy hardveres probléma (gagyi touch panel) volt a touch érzékenység, bár még a kis sárgák dolgoznak ezen, hiszen az OTA-n érkező szoftver február végi, az nehezen javítja ezeket a problémákat, amit ~2 hete azonosítottak.
Mondhatnám azt is, hogy a B06 nem jó semmire, csak van.
ui: egyébként lehet menni lázadni is, nem csak a pozitív visszajelzéseket várják.
-
Mate
nagyúr
Korábban mikor írták páran, hogy lilásodik, ha egy bizonyos szögben éri a nap én is ugyan ezt mondtam. Egészen addig, míg nálam is előjött.
Gyakorlatilag 3 módja van annak, hogy használható legyen a telefon kültéren, nyáron.
1. Fejjel lefele tartja a készüléket az ember.
2. Csak árnyékba, aluljáróba használja
3. Úgy állítja össze az útvonalat, hogy mindig háta mögül süssön a nap... -
golyós
addikt
Nekem meg pont,hogy mintha rosszabb lenne.
Felraktam még a multkor a Touchscreen booster progit akkor jobb volt még a Pou alatt is az érintés.
Most olyan mint progi nélkül volt.nyomogatom mint a hülye mire veszi az érintést.
Igaz, hogy ez idáig csak a Pou-nál észrevehető jelentősen, másnál még nem tünt fel.
majd a hétvégi tesztelésen kiderül. -
w333
félisten
Igen ezt írtam ...
De mivel egy kicsit félreérthető voltam, itt: Link javítottam a hsz.
Lehet hogy ez egy ilyen nap, de ne rajtam töltsétek már ki
És azért olvasom az emberek siralmait mert amiben tudok segítek, lehet hogy neked nem kell, de szerintem azért másoknak elég jó esik ha valaki tud rajtuk segíteni -
tonyqa23
senior tag
Már úgy gondoltam,h a listában, ahol a többi alkalmazás is van. Ahol fönt írja,h mennyi idő alatt...Nem értem,h ugyanilyen telefonban másnál miért ébresztget a facebook vagy akármi, nálam meg max 2szer...mikor tényleg be is lépek..
Elmerottyot kapok már ettől a szartól,h mitől merül... havonta rakjam újra a nextv2 meg minden beállítást?
-
bajaki
őstag
Én sem látom sok értelmét annak a launchernek... Igaz sokszor felmegyek én is facebookra de aztán rájövök, hogy feleslegesen nyitottam meg, mert nincs semmi olyan dolog ami nagyon érdekelne. Egyedül az osztályon belüli kommunikáció ami miatt azt mondom, hogy nekem hasznos a face...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest