- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kajt
tag
-
gonger
senior tag
-
golyós
addikt
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Joccc07 #17871 üzenetére
Még nem is lesz! Írtam a fejlesztőnek és válaszolt, hogy egy emberke dolgozik rajta de a processzor architektúra miatt nem tud még semmit kezdeni vele és úgy néz ki, hogy mostanában nem is lesz Xposed Framework x86-ra, vagyis van de az pont nem ehhez a procihoz, én már kipróbáltam, máshogy felraktam de az app.process inkompatibilis pedig x86-os...
-
válasz
Joccc07 #17855 üzenetére
Szerintem ezzel menj a Nagy Android alkalmazás topikba, hátha. De én is úgy tudom, hogy csak a build.prop fájlt módosítva tudsz másnak látszódni.
Többieknek. Visszakaptam a telefont. És hatalmasat csalódtam a pécsi szervizben. Az egy dolog, hogy nem tapasztaltak semmi hibát. De olyan pofátlanul hazudnak, hogy nagyon...Újrahúzták a rendszert. Ja, csak rootolva van a téma, tehát maximum egy Factory reset volt. Szétszedték és kitakarították az akusztikus nyílásokat (aha, mindkét mikrofon lyukja ugyanolyan poros, beleértve az első és hátsó hangszórókat takaró rácsot is...). Úgyhogy most újra pakolok rá fel mindent. Viszont nagyon pozitívan ért, hogy még jó régen egy órát szenvedtem, mire normálisan megcsináltam minden névjegyet, és most, megadva a fiókom, öt másodperc múlva már a teljes névjegyzék olyan volt, mint mikor leadtam. Mondjuk a képek sajnos csak alacsony felbontásúak, ezen a Google dolgozhatna...
Az Árkád tetején álltam, de kifelé nem érvényesítettem a jegyet, ez már a lenti kijárati kapunál jutott eszembe. Már készültem, hogy ez szívás lesz, bedugtam a kártyát, és kiengedett...meg is lepődtem...
-
Canonfan
senior tag
válasz
Joccc07 #17549 üzenetére
Nálam a merülést megoldotta az, hogy a google beállításokban kikapcsoltam az alkalmazások ellenőrzését és az android eszközkezelőben kivettem a pipát a második pont alól.
Ezután egy restart és segített!Ezt pontosan hol kapcsoltad ki?
Amúgy nekem eddig Next V3 alatt már úgy tűnik sokkal barátságosabb a merülés, bár belakva olyan jó nem maradt mint amit korábban írtam, most pl 39%-on raktam töltőre 2 nap 20 óra aksiidő után, ami azért már használható, bár az Andoid OS most is vezeti a listát kb 50-60%-al, de ha már ennyit kibír akkor annyira nem zavar, főleg az eddigiek után.
Annyi furcsaságot tapasztaltam az előző 2 töltésnél, hogy amikor rendesen feltöltöttem 100%-ra, akkor elkezdett szemmel láthatóan jobban merülni, és amikor pl 70-80%-ról visszatöltöttem 100-ra + restart, attól kezdve merült normálisan...
De most így marad a V3, csere egyelőre elnapolva, + a V3 nagyon jó rom, nagyon meg vagyok elégedve vele! -
heidricha
őstag
válasz
Joccc07 #16406 üzenetére
Nekem legfeljebb időlegesen, idővel visszajön minden!
A YT-os zenehallgatás nem csoda, hogy melegszik, de mintha nem is lett volna a user meglepve! Ha használjuk, azért tud melegedni rendesen, pl, Goo világa kimondottan olvasztja a ragacslabdákat! Háttérben nekem még sosem melegedett jelentősen, csak valami képernyőző előtér alkalmazás csinált eddig ilyet, mint a navigáció, vagy a játékok!
A ZTE időjárás modulban meg lehet oldani, hogy ne a gyári ébresztőt indítsa az órára koppintva?
WiFi nekem nem dobálózik, de nagy ritkán tényleg újrakéri a jelszót. Részemről nem gáz, sokkal jobban zavar a touch fagyás, amikor épp van.
Ja, WiFi... Viber hajlandó ébren tartani a WiFi-t ha kérjük, és egész kulturáltan teszi. Nem vészes a fogyasztása, bár nyilván több, mintha hagynánk kikapcsolni néha.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest