- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Keeperv85
Szia!
Nemrég írtam hogy nagyon merül az aksim, és ez ügyben szeretném újra a tanácsodat kérni.
Akkor az Alarm Clock Xtreme-re gyanakodtál a log alapján amit azóta le is töröltem, + volt amikor a gyári e-mail appot is letiltottam a G+-al együtt, az emil appot azóta visszaállítottam, a G+ maradt letiltvaSajnos azonban valami még mindig nem ok, mert napközben már elmegy az aksimerülés, de offline módban eléggé merül most is, főleg ahhoz képest, hogy optimális esetben max pár %-ot kéne neki ennie offline-ban, hiszen akkor elvileg alig szabadna fogyasztania valamit...
Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy ha csinálok egy új log fájlt úgy hogy nincs fent az Alarm Clock Xtreme, akkor rá tudnál nézni esetleg még egyszer, illetve mit javasolsz, a Factory Resetet érdemes lenne meglépnem (túl sok kedvem nincs hozzá...
)
Illetve még annyit szeretnék megkérdezni tőled és azoktól akik Next V3-at használnak, hogy a mindennapi használatban hogy vált be a rom, érdemes áttérni rá gyári B04-ről, illetve mennyire lenne érdemes megvárni a főzött romra váltással a következő frissítést?
Az aksigrafikonom így néz ki most:
Segítségedet, illetve bármilyen információt előre is köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest