Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

kelzsoca (#10743), Keeperv85 (#10745):
    Köszönöm szépen a megnyugtató infókat! :) :R :R

Keeperv85:
    Unrootolható az után is. Akár a rendszer újrarakásával, akár a másik csomag unroot lehetőségével.

Ez 100%-os biztonsággal működik így?
    Csak azért kérdezem, mert akkor az nagyon jó hír, :) :) nem hittem hogy unrootolni lehet a ko9 féle csomag unroot lehetőségével mert az más metódusra épül, ezért gondoltam hogy csak akkor használható hogy ha a rootolás is a restore módszerrel történt...

Természetesen gariztatás esetén (ne kelljen) semmi gondom sincs nekem sem a rendszer újrarakásával leszedni a root-ot, mert ugye szervízbe adás előtt amúgy is javasolt a factory reset, :) csak tudod egy esetleges (bár inkább valószínű, legalább 1) gyári frissítés esetén tartanám túl macerásnak hogy rendszer újrarak pl recoveryből, frissítés, aztán újra root, mert inkább az OTA frissítést preferálom (nem kell leszedni a hátlapot ;] ) az SD-ről telepíthetővel szemben.

Válaszodat előre is köszi szépen! :R

A füles témához:

Nekem egy noname szédszedkető Samsunghoz való headsetem van Maxell Metalics [link] fülessel, + EQ-s álítgatás, szerintem teljesen jó, utazáshoz nekem nem is kell jobb. :) (Otthoni zenehallgatáshoz egy Sennheiser HD 201-es fejest használok Denon avr 1306-os házimozi erősítővel :) )

A zenelejátszók kapcsán szeretném megkérdezni tőletek, hogy a [Google Play Music] lejátszót (tehát nem az alap androidos zenelejátszót, az tényleg fapad) próbáltátok a legutóbbi frissítés óta, szerintetek hangzásban most mennyire hasonlítható össze a jobb ingyenes zenelejátszókkal, illetve a két profival (PlayerPro, Poweramp)?

Én eddig nem igazán foglalkoztam vele, persze jobb mint a gyári droidos player, de nem tudtam mit várjak tőle, tudásra hozta a szükségeset, de nem volt benne eq, stb..
    Viszont a legutóbbi frissítés óta belekerült az EQ is, és sokkal jobban néz ki, + bár funkciókban nem igazán bővelkedik, a szükséges minimumot hozza ami út közbeni zenelejátszáshoz kell, csak nem tudom hogy milyen szinten van a többi lejátszóhoz képest.

Természetesen az Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topikban már kérdeztem ezt korábban, de semmi választ nem kaptam rá, ezért bármilyen infót előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák