- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benyo0210
csendes tag
Szintén pécsett voltam hasonló problémákkal, annyi hogy nekem már olyat is csinál hogy 1-2 perc beszélgetés után random (tehát nem ugyanazzal az emberrel) eltűnik a másik fél, és nem hallom. A szervízes idióta egy szót nem szólt hátrament rakott bele egy másik akksit és annyit mondott rá hogy így már jó lesz... Nyílván nem lett jobb, de nem érdekelt különösebben nem is vártam többet ezektől + kövi héten mentem pestre úgyis, gondoltam akkor majd ott normálisak lesznek. Westendben voltam, rögtön mondták hogy csere de várjak 2 hetet amíg rendelnek másikat... Na ez a két hét épp ma telt le én már ugyan hazajöttem de fennhagytam a testvéremnél a telefont azt mondták nem gáz hogyha nem én viszem vissza. Őt elküldték annyival hogy még nem érkezett cseredarab és másra meg nem cserélik esetleg hagyja benn javításra!
Ennyire hülyének nézik a vásárlókat... Hozzá teszem platina kártyás vagyok! Köszönöm T- mobile!
-
Benyo0210
csendes tag
válasz
Canonfan #18228 üzenetére
Én szívesen megtartanám de mostanában sajnos az enyém is elkezdett újraindulgatni. Első gxi sosem kellett cserélni és nem is szívesen tenném, de ha ezt továbbra is csinálja kénytelen leszek bemenni a pécsi szervízbe. Van itt esetleg pécsi aki vitte már vissza, milyenek a tapasztalatok?
-
Benyo0210
csendes tag
Akit érdekel ma jött egy frissítés a Real Racing 3 Graphic cucchoz és nekem most működik.
-
Benyo0210
csendes tag
válasz
kelekyle #11635 üzenetére
Igen én is ennek tudtam be a dolgot mindenesetre vicces jelenség... Más üvegképernyős telefonnál is megesik az ilyen? Amikor megláttam először eléggé megijedtem, remélem nem lesz emiatt gáz nyáron a használata.
Szerk: közben olvasom hogy az s3 is ilyen hát jó majd hozzászokunk...
-
Benyo0210
csendes tag
válasz
Winchester95 #10782 üzenetére
Én nem feltétlen hiszem hogy a te füleddel van baj.
A fülhallgatókban is legalább akkora a szórás mint a telefonokban. Például az enyém teljesen hallgatható. Persze nem egy AKG de sokkal jobb mint pl a blade-é volt márpedig kb ugyanaz. Szerintem elképzelhető hogy valamelyik kicsit jobban sikerült. Mondjuk én sem használom csak ritkán ha lemerül a bluetooth füles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motoros topic
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest