Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok!

Végre letelt az a pár töltés mi alatt teszteltem a GXI-t a play frissülés óta, és azt hiszem elmondhatom hogy végre optimalizálódott a helyzet, szóval annyit bír az aksim mint régen! :) :)

Ezért nálam még mindenképp marad a GXI, mert ezen kívül csak a kikapcsolgatás jött elő nekem, ami az aksi kitámasztás után meg is szűnt, szóval (kopp-kopp) most ok. :)

Annyit szeretnék megkérdezni tőletek, hogy tudnátok ajánlani olyan appot, amivel a play-t és a play szolgáltatások appot le lehet menteni? Külön backup appot még nem használtam a GXI-n, mivel a gyári nagyon jó, de úgy néz ki a play-t nem látja sajnos... :N

Bármilyen infót előre is köszi! :R

Más:

Bár én még nem szándékozok cserélni, de azért mindennap követem a fejleményeket itt a fórumon hogy képben legyek, :) bár tartok kicsit attól hogy elfogy a fél fórum rövid időn belül... :D :DD

Ne értsétek félre, nem kötekedni akarok, sőt kívánom azoknak akiknek sikerült jól cseréltetni (Alcatel Idol S, Xperia SP) hogy hosszú időn át megelégedéssel használják új telefonjukat, én is inkább más típusra cseréltetnék (mivel már nincs bontatlan új GXI) mint visszavitt GXI-re.

Szerintem is furcsa ez a dolog a T-nél, hogy a különböző üzletekben más és más a gyakorlat, én kezdek gyanakodni arra sajnos, hogy lehet sok olyan GXI-t cseréltettek vissza aminek nem jött elő semmi baja a T-nél, ezért van most a szigorítás, hogy tesztelik, ill. a szervizes előtt produkálni kell a hibát stb...

Bár bevallom nekem is volt olyan ötletem, hogy kiszedem a papírt az aksi alól és visszaviszem hogy kikapcsolgat a teló és egy Idol S, de mivel megszűnt az aksimerülés (eddig) most megtartom mindenképp, bár nem tudom, hogy a gariidő vége felé érdemes lenne-e megpróbálkoznom a cserével olyan megfontolásból, hogy utána ha valami baja lesz akkor szívás kategória, mert se csere, se szerviz... :F

Új hozzászólás Aktív témák