- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
ez az enyémmel is így van, de sztem nem érdekli őket. Bár egy próbát lehet, hogy megér...
-
snyper990
őstag
Most már szinte biztos, hogy behalt a kis LED. Gyári visszaállítás (belső memória+ sd wipe) után visszatelepítettem mindent, továbbra sem működött, úgyhogy újabb gyári visszaállítás volt (már bele sem raktam az sd-t), és nem működik, illetve csak töltésnél világít. Valakinek valami ötlet, hogy tudnám életre kelteni? Együtt lehetne élni vele, de amíg garis, addig nem tűröm, hogy valami ne működjön rajta.
-
snyper990
őstag
válasz
Tigryss76 #19115 üzenetére
Nekem is produkálja manapság, bár eddig azt hittem, random. De most így belegondolva, lehet, hogy csak a napi első hívást hangosítja ki alapból. Most fogom visszaállítani gyári állapotra emiatt + az állapotjelző led nem akar jelezni nem fogadott hívásnál és sms-nél sem.
Amúgy szeretem, jó kis teló, a használati értékéből csak az elég érzéketlen érintőkijelző von le (meg egy kicsit nagy az alapzaja az audio kimenetnek, de csak egy kicsit zavar, főleg, ha a környezetem csendes, egyébként együtt lehet élni vele) -
snyper990
őstag
válasz
callmeakos #18891 üzenetére
egy az egyben cserélték? milyen gondok voltak a ZTE-del? milyen előfizetésed van, ha lehetek indiszkrét? mert az sp meg a gxIn úgy tudom nem egy árkategória...
-
snyper990
őstag
A fejlesztői változat már elérhető, egy sima Nexuson is elfut. Az Ubuntu Edge egy más tészta, ott nem azért olyan a hardver, mert az Ubuntu Touch megköveteli, hanem hogy kiválthasson egy mindennapi használatra szánt asztali gépet.
Azon felül akkor is lesz még embereknek GXI-jük, nem gyári Ubuntura gondoltam, hanem egy lelkes fan által készített custom romra, amennyiben léteznek még lelkes fanok ezen telefon esetében... -
snyper990
őstag
elkezdtem Ubuntu Touch-os videókat nézni, nagyon bejövős lesz. A hozzáértőket kérdem: van rá esély, hogy valaha valaki elérhetővé/használhatóvá teszi GXI-n is?
-
snyper990
őstag
válasz
Keeperv85 #15884 üzenetére
nem kötekedésből, de ha a ZTE Hungary igazgatója sem tudja jól, hogy lesz-e frissítés, akkor nagy gáz van. mert Gabee76 beszélt vele, és ő azt mondta, hogy lesz. lsd: Gabee76 hozzászólása
-
snyper990
őstag
válasz
feelurself #14565 üzenetére
van fólia a kijelzőn? mert százszor jobb az érzékenysége fólia nélkül. én vettem anno egy 3M fóliát, azzal konkrétan használhatatlan volt... szóval most egyáltalán nincs rajta semmi, és simán meg vagyok vele elégedve. annyi, hogy jobban vigyázok rá, ami amúgy is alap nálam, meg tokban tartom.
-
snyper990
őstag
válasz
Keeperv85 #13099 üzenetére
no meg azért azt sem kell elfelejteni, hogy kínaiakról beszélünk, (pár) 10000 ember ott semmi.
emlékszem, egyszer a tv-ben mesélte valami diplomata, hogy viccből megkérdezte valami kínai politikustól, hogy mi lenne, ha a magyar hadsereg megtámadná őket. erre megkérdezte, hogy az hány főt jelent, mire mondta a magyar, hogy kb 25-30 ezer. erre elmosolyodott a kínai, és mondta, hogy náluk egy kisebb városban csak rendőrből van annyi... szóval vannak itt nagyságrendbeli különbségek, még ha egy ilyen kis országban kevés lakossal ezt nehéz is felfogni... -
snyper990
őstag
Egy hetet bírtam a Vikuiti dqc160 fóliával a kijelzőn. Miután normálisan méretre vágtam (mert hiába vágták a gyárban lézerrel (ha jól tudom), akkor is nagyobb volt, mint a kijelző), és sikerült felrakni majdnem teljesen pormentesen (2 kicsi maradt alatta, alig észrevehetően, az egyik nem is a kijelző feletti részen, hanem alul), észrevehetően romlott az érintőképernyő érzékenysége. Nem tudom, hogy mitől, de ha nem tartottam a kezemben a telót, egyáltalán nem is érzékelte, ha hozzáértem. Szerintem vagy feltöltődhetett a fólia elektrosztatikusan, és bezavart, vagy teljesen leárnyékolta a kijelzőt, de tény, hogy csak akkor érzékelte az érintést, ha hozzáértem közben a fólia széléhez. Asztalra letéve, egy ujjal érintve egyáltalán nem reagált. Érdekes... Természetesen ezek után senkinek sem ajánlom ezt a fajta fóliát.
Amit még észrevettem, hogy valamilyen szögből nézve szabályosan elhelyezkedő pöttyök vannak a képernyő üvegén. Először azt hittem, hogy a gyári fólián van, de nem, azután is ott maradtak, hogy a fóliát leszedtem. Biztos az érintések érzékelésére kellenek. Nem is zavaróak, csak még nem láttam ilyet egy érintőképernyős telón sem. De lehet, hogy ott voltak máshol is, csak nem vettem észre. Meg most, hogy egyszer észrevettem, már nem tudom nem észrevenni többé...
Ja, és így teljesen fólia nélkül sokkal pontosabbnak tűnik az érintés érzékelése, és nem is ugrál annyira. -
snyper990
őstag
válasz
philoxenia #12712 üzenetére
nem is itthon gondoltam megvenni... szerintem itt nem is fogják forgalmazni...
-
snyper990
őstag
ezzel mondjuk vitatkoznék:
[link]
a támogatást mondjuk nem tudom, milyen lesz, de ennyi pénzért ilyen telefont... sztem ilyenem lesz (vagy Play, vagy One), ha normális áron be lehet hozatni. (amit mondjuk kétlek, de jövő nyáron úgyis tervezek kimenni USA-ba, legfeljebb személyesen veszem meg kint, vagy az utódját, ha lesz) ja, és ha jó vélemények lesznek róla, természetesen.
azt sem árt tisztázni, hogy a Samsungnál megfizeted a gigantikus reklámkampányt is (Times Square lefoglalása included...), az Apple-nél meg a logót... -
snyper990
őstag
vettem rá egy vikuti dqc160 típusú fóliát. ([link])
ez egy rakás szar. először sikerült pormentesen felrakni, csak annyira precízre akarták csinálni, hogy akárhogy igazgattam, 2-3 sarkán mindig "felült", levegő volt alatta. aztán visszaraktam arra a fóliára, amin gyárilag volt, és óvatosan lejjebb vágtam belőle, így legalább felfeküdne, ha az igazgatás alatt nem ment volna alá a széleinél egy pár szösz, így tele van a széle buborékkal... nem tudjátok, le lehet szedni és meg lehet mosni? vagy már menthetetlen?
ja, egyébként gyűjti az ujjlenyomatot elég durván, és elég nehéz róla letörölni...
már bánom, hogy nem a gyári fóliát hagytam rajta, az alatt csak egy szösz volt...
és 2700 forintba került... -
snyper990
őstag
de mit csinálnak vele addig? azért olyan sok T-snek tűnő változtatást még nem sikerült felfedeznem a szoftverben
(persze csak abból tudok kiindulni, amit a felhasználói felületen látok: az értesítő lap alján T-Mobile H felirat, bár az lehet, hogy az éppen aktuálisan csatlakozott szolgáltatót írja ki, nem tudom. + a "SIM-kártya eszközkészlet", amit nyugodtan ki is hagyhattak volna belőle, ha egyáltalán a szolgáltató tette bele, nem értek hozzá, csak ezeket tippeltem) -
snyper990
őstag
[link]
ezek szerint márciusban várható JB... jó, a T-s kiadás eltart majd egy darabig, ha egyáltalán... -
snyper990
őstag
én azért még reménykedek egy JB frissítésben.
például facebookon kirakta a ZTE a legfrissebb e-magazinját (http://www2.zte.com.cn/uploads/mobile_world/201301_en/), aminek a hátulján Grand X In reklám van... szóval még mindig próbálják tolni a népnek, nem feledkeztek meg róla... és akkor már illik támogatni is...
már csak az a kérdés, ha esetleg lesz JB, a T mikor teszi elérhetővé a népnek... (és mennyire cseszi el) -
snyper990
őstag
válasz
Cooler96 #9362 üzenetére
nem tudom, tisztában vagy-e a fülhallgatók működésével, de ez csak és kizárólag a telefon hibája lehet. Amúgy sem hiszem, hogy egy vadi új Denon fülessel gond lenne...
Zsolt_72 - most megnéztem, az AB-SW még mindig kifagy, ha egy pályát megpróbálok újraindítani. De nem annyira vészes, tudok nélküle élni
De a TouchPal nem a ZTE terméke
ezt nem tudtam, de ettől függetlenül nekem nagyon nem jött be -
snyper990
őstag
válasz
snyper990 #9360 üzenetére
bocsánat, mire eszembe jutott, már nem lehetett szerkeszteni az előzőt
a gyári zenelejátszó nem annyira nyerte el a tetszésemet, a google play-es meg 1-2 előadót összekever. (gyári visszaállítás után is. konkrétan a RHCP Greatest Hits albuma mellé rakja be a Foo Fighters Greatest Hits albumát, és nem vágom, miért. A tagek rendben vannak) A PowerAmp viszont nagyon bejött, meg is vettem, annyit simán megér. És az nem keveri az albumaimat, és jól szól. Csak ajánlani tudom.
Egyébként elég "nagy" a zaj fülessel, ha nem szól semmi. (Annyira azért nem vészes, de lehet hallani, meg azt is, hogy mikor kapcsolja le a hangchipet, mert akkor tényleg csend lesz) De a zene nagyon szépen szól rajta (Denon agybadugós fülessel és alap Sony fülessel is), így megbocsátom neki azt a kis zajt, és remélem, nem lesz rosszabb. Vagy esetleg ez is hardveres gond, és ki kéne cseréltetnem? -
snyper990
őstag
Én több mint egy hónapja használom a Grand X In-em. Eddig fagyás nem volt, egyedül a hívás szakad meg néha, és akkor vagy egy fél percig nem tudok új hívást indítani, se engem nem tudnak visszahívni. Szerintem a hívás közbeni hálózatváltás (3g->2g) lehet a háttérben, vagy valami program (facebook/gmail) frissítése, mert ha kikapcsolom az adatkapcsolatot, mikor nincs rá szükségem, akkor nem jön elő a probléma. Persze azért jó lenne, ha lenne folyamatos adatkapcsolat, hogy szóljon, ha új mailt kapok, de tudom mellőzni.
A másik problémám, hogy ha hívnak, és felveszem, van, hogy kb. 2 másodpercig nem hallanak a túloldalon, ami elég gáz, mert ugye akkor köszönök, és így az első pár másodperc "hallózással" telik, és arra is volt már példa, hogy rosszul hallottak a vonal másik végén. Ezek elég zavaróak tudnak lenni, nem tudom, mi lehet a megoldás. Ma csináltam egy gyári visszaállítást, remélem, rendbe jön. Vagy ez hardveres gond? Esetleg szolgáltató (T)?
Egyébként meg vagyok vele elégedve ezt a pár inkább bosszantó, mint fatális hibát leszámítva.
Eddig nem sok játékot próbáltam, egyedül talán az alap Angry Birds meg a AB Space van fent, gond nélkül fut. A Star Warsos rész, mikor próbáltam, szaggatott, meg kifagyott, azzal nem kísérleteztem többet, lehet, már csináltak vele valamit azóta.
Ami még egy picit zavar, hogy a VLC player nagyobb felbontású videókkal kicsit szaggat, viszont hardveres támogatással meg kifagy, valószínűleg nem szereti az x86-ot. Mondjuk eleve ez a program még béta verzió, Mobo Playerrel hibátlan.
Egyébként írtam a ZTE Corp-nak facebookon, hogy lesz-e JB, visszaírtak, hogy a ZTE Smart-ot zaklassam ilyen kérdésekkel, szóval nekik is írtam. Onnan még nem jött válasz. Ti tudtok valamit az esetleges JB frissítésről? Lesz-e egyáltalán, ha igen, mikor?jah, még annyit, hogy az egyik első dolgom volt a ZTE-s billentyűzet és feloldó képernyő letiltása, ezek helyett a gyári androidost használom, eddig nem volt velük gondom.
-
snyper990
őstag
azért olyan szempontból nem mindegy, hogy ugyebár RAM-ról beszélünk, ami annyit tesz, hogy pár órajelenként ki kell olvasni és visszaírni a tartalmát, különben elvész, mint kikapcsoláskor. és ilyenkor nem mindegy, hogy 200 megát vagy egy gigát kell kiolvasnia-újraírnia párezerszer másodpercenként... fogyasztásban meg kell mutatkoznia
-
snyper990
őstag
Nálam a hangrögzítő nem vesz fel semmit. Meg próbáltam egy call recordert is, az sem vett fel semmit, bár azt tudom hanyagolni, de a hangrögzítő fontos lenne. Valami tipp?
Update: Közben megoldódott valahogy, most megpróbáltam, és megy. De azért, ha már beírtam, valaki tudna ajánlani egy jó call recordert, ami működik?
-
snyper990
őstag
Üdv mindenkinek!
Eléggé piszkálja a fantáziámat ez a teló, de lenne néhány kérdésem:
Fülhallgatóval (nem a gyárival, hanem valami normálisabbal) milyen a hangminőség? Amikor nem játszik le semmit, nincs a fülesben valami zaj, sercegés? Számok közötti váltáskor kattanás/egyéb zaj? (ilyen jellegű problémák miatt adtam el anno a nokia 5630-asomat, pedig szerettem...)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged