-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Ugyan azt használja és a telefon is ugyan az, ám nem ugyan úgy használjuk! Nincs két egyforma környezet, egyforma használati feltételek. Az enyém pl. eldobálja a wifi jelszót, de soha sem fagy le. Másé folyton lefagy, de nem dobálja el... és így tovább. Több 10 vagy 100 környezeti paraméter befolyásolja a használatot. Adótornyok távolsága, típusa, szoftvere. SIM kártya kora, SIM szoftver. Használt router, abban lévő FW verzió, telefonálási szokások, van-e aktív adatkapcsolat... stb... és ezek kombinálva is...
-
Keeperv85
nagyúr
Nem tudsz valamit kijavítani, amihez nulla támogatást kapsz. Pl. az érzéketlen képernyőzárat ők is észrevették, leadták a supportnak... és... és... nem történt semmi, mivel a forráskód elvileg jó: más modelleken ez fut és ott nincs ilyen visszajelzés...A ZTE hibája az, hogy nem elég előrelátóak: ha tudnák kivel nem kell üzletelni, akkor nem itt tartanának. A másik dolog nem ZTE specifikus: Kínában még mindig nem elég erős a GPL, hova tovább nem is nagyon tartják be... ez alól sajnos a ZTE sem jelent jelentős kivételt, noha egy fokkal jobban állnak a dolgokhoz, mint a kisebb cégek...
-
Keeperv85
nagyúr
Az Intel kérte. Kifejezetten csak egy cég írhat Intel SoC-ra szoftvert, az Intel belső zárt forrását felhasználva. Ennek némileg ellenmondott a Moto, akik a már megírt szoftverük is felülírták egyetlen modellen, a Google szárnyai alatt. Más nem... A Lenovo és a Lava pontosan ugyan ebbe a csapdába gyalogolt bele. A Xolo x900-as koppra ezt a szoftvert viszi, csak érdekes módon ott nem volt ennyi picsogás. Vajon miért...? Igen: nem egy olyan országba hozták, ahol egy hülye után lesz 200 másik... Egy hibás telefon után kollektív rinyálás... és így tovább...
-
Aethelstone
addikt
Nem értek egyet. Aki megvette, az 4-es Droiddal vette meg, azért fizetett. Nem azért, hogy majd a jövőben 2*500K évig még a ZTE szoftvert fog fejleszteni rá. Amiben igazad van, az annyi, hogy az eredetileg kiadott, hibákat tartalmazó szoftvert kijavíthatná. Semmi egyéb. Máshol ezeket összevonják egy verzióemeléssel is.
-
adamsz82
tag
Nem mentem végül a T-hez, mert beszéltem az ügyfélszolg.-al, ahol kaptam egy szerviz számot (Sugár) és felhívtam ezt a szervizt. Segítőkész volt az emberke és mondta, hogy volt már ilyesmi miatt panasz épp egy Sony telefon miatt, mert: 1+1 év garancia van a telefonra. Az első év korlátlan, a második év pedig nem csak a kiegészítőket mellőzi a garanciális tételek közül, de a telefon csere - fő alkatrész csere sem indítja újra a garanciát, tehát, akinek még nem volt egy éves a telefonja és úgy vitte be, annak szó nélkül újraindult a garancia, az esetemben kb. pont két héttel letelt már az 1. év garancia mikor bevittem.
-
ASRMartyn
tag
Na én ma mentem vissza a szervizbe a fentebb említett elkészített videofájllal. A másik szervizeshez kerültem, nem kérte a felvételt, elhitte, sőt már volt az asztalában egy kis post-it, amire ki voltak neki írva a lehetséges cserekészülékek. Sony Xperia M-et és Samu Galaxy Ace 3-at ajánlott. Kérdeztem Nokia? Mondja van, Lumia 625, de hogy nem ajánlja android után a windows phone-t, mert hogy más, meg zártabb. Segíteni próbált, de én már döntöttem, hogy oprendszert váltok, szóval hozta nekem egyből!
Bár 820-t szerettem volna, de mivel nem volt neki felírva, nem akartam kekeckedni. Garanciáról annyit, hogy mondta, elvileg nem indulna újra, de mivel neki nem fáj, ezért állított ki nekem egy újat, szóval ez szervizestől függ. Szóval ma én is sikerrel jártam!
-
Jano_023
őstag
A sok komment nem csak a variálás miatt van szerintem:
1. Azért vettem GXI-t mert az tetszett és mert erre volt pénzem akkor épp.
2. Most ha a szolgáltató nem tud adni egy másikat akkor már hagy válasszam én ki, hogy mit szeretnék helyette. Félre ne érts, NEM ingyen, de milyen hozzá állás egy szolgáltatótól az hogy nem engedi egy drágább készülék megvételét ?? Nehogy már ő mondja meg hogy milyen 5 telefonból válasszak ...
3. A harmadik nagy baj az, hogy nem egyértelműek az információk, van akinek 2 év garancia van akinek csak a megmaradt, van akinek kisker listát mutatnak van akinek semmit csak azt mondják ez van azt kész.Egy ekkora szolgáltatótol sokkal precízebb és profibb eljárást várna el az ember.
Valamint az hogy kicserélik a hibás készüléket azért meg szerintem nem a felhasználónak kell hálásnak lennie, ez jár neki, Ugyan úgy ahogy a szolgáltatónak meg a havidíj.
Csak itthon néha fordítva ülnek az emberek a lovon szerintem ... a szolgáltató van értem és nem fordítva.
Hangsúlyozo ez az én véleményem ... -
xtevo
őstag
Elhiszem persze... de ez így felettébb érdekes... szerintem akár jogszabályt is sért... Amúgy ha pl utolsó héten cserélteted csak a telefont, akkor az új készülékre 1 hét gari van?!
@kfz81
Köszi az infókat, nekem is az Idol S szimpatikus.Amúgy többnyire addig szépek a Samu kijelzői, amíg egy hasonló kategóriás IPS paneles kerül mellé, és akkor már nem.
-
gonger
senior tag
Sajnálom, hogy ez a forum már csak ilyen témákat boncolgat a Grand X-ről:-( de egy cipőben járunk...
Érdekes ez a 106.144 Ft-os ár, már mástól is hallottam. Én tegnap voltam érdeklődni, 78.980 Ft-os értéket határoztak meg, amin belül választhatok(ráfizetés nem lehetséges)
És ezt a kisker AKCIÓS árlistát adták ide, hogy válogassak. Látva a két árlista közötti különbséget, már értem, hogy nekem miért értékelték kevesebbre a ZTE-t.
Ma megnéztem az Alcatel Idol S-t. Tetszetős, de a Samsung Express-ben jobban bíznék. Kedden szerintem én is intézem. -
xtevo
őstag
Ha összehasonlítod a két telefont, akkor 3/2-ben nyer az Alcatel.
CPU:
HTC 4 magos 1,2GHz (Snapdragon 200)
Alcatel 2 magos 1,2GHz (Snapdragon 400) Krait 200
Összehasonlítás: katt (nem tudom mennyire hiteles)GPU:
HTC Adreno 203
Alcatel Adreno 305DISPLAY:
HTC 480 x 800 pixel (217 ppi) TFT LCD
Alcatel 1280 x 720 pixel (312 ppi) IPS LCD -
t1
veterán
Nah Grand X In pàlyafutàsànak vége. Kerestek a T szervìzből, hogy nem küldött csere készüléket a ZTE ìgy vagy elfogadom a Galaxy S Advance-t vagy Xperia M-t. Ezzel én nem éltem ìgy levàsàroltam az àràt (42k) (azt az összeget vonjàk le ami a Grand szàmlàjàn van). Az ùj készülék egy HTC Desire 500 lett 66k-ért. Hitelre vettem amùgy és ùgy vontàk le a règi telò àràt, hogy addig nem kell fizetnem a törelsztőket ameddig a 42k lett.
-
Keeperv85
nagyúr
Valószínűleg nem kapcsol vissza többé. Hagyd egy ideig a töltőn, nehogy meglepjen, aztán marad a szerviz. Csak nem indul pont ott el. Ha igen, akkor: "Jéé.. de jó, akkor már nem is kell itt hagynom..." felkiáltás keretében igyekezz mielőbb visszaszerezni. Ha nem, akkor úgyis csere.
-
tonyqa23
senior tag
Azt hogy lehet megoldani,h bemegyek a galériába, kiválasztok egy ottani képet és szeretném facebookon megosztani, ha nincs fent a facebook? Mert nekem csak ezért van fent hibernálva,h meglévő képet tudjak facebookon megosztani, mert ha nincs fent, akkor ezer másféle helyre tudom megosztani, feltölteni, de facebookra nem, mert nincs a listában...Ezt hogy lehet megoldani? Mert akkor én is törölném a rákba,ha van vmi mód.
-
Robbertho
aktív tag
A héten döntöttem úgy, hogy a facebook alkalmazás megy a kukába*, mert szinte nem is használom, ennek ellenére egy hónap alatt a háttérben 25 MB adatforgalmat generál és tökéletesen működik a böngészős verzió is.
Így annyi változott csak, hogy a facebook ikon helyett van egy könyvjelző a mobilos facebook oldalra, ami megnyílik Chrome-ban és tök ugyanaz az egész*azt sajnálom csak, hogy nem jutott ez hamarabb eszembe :\
-
Keeperv85
nagyúr
-
Najlahu
csendes tag
Job kétszer, mint egyszer se..
REGPON wifi
-
xtevo
őstag
Ezt keresed: REGPON wifi KeepAlive
-
TBG
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zelda Játékok
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged