- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem lesz iPhone 19
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Köszönöm szépen a hasznos infót!
Beleolvastam én is a topicjába, sajnos elég volt az utolsó oldalt elolvasnom hogy felmérjem a helyzetet...
Ez most sajnos elszomorított, ő volt a jelöltem kezdettől fogva, de így tényleg felejtős, sajnos.
Pedig máshol, és a Moilarena TV-ben dicsérik...Alternatív megoldásként eddig a 2014-es Moto G, és az LG L90 ami felmerült, majd meglátjuk, még addig mikorra tervezem a dolgot változik-e a helyzet.
A 2014-es Moto G-ről igazából még sok mindent nem olvastam, eddig egy gsm boltban találtam 60-ért de magyar tesztet, felhasználói tapasztalatot még nem olvastam, remélem mire telefont veszek elterjedtebb lesz több boltban is, és korrekt tapasztalatok is lesznek vele. Az előző Moto G-t azt tudom hogy sokan szeretik, de nekem a bővíthetőség miatt fontos az új verzió.
Az LG L90 meg pár dologban visszalépés, illetve stagnálás lenne a GXI-hez képest, gondolok pl. a kijelző változatlan felbontására, és a fényérzékelő, illetve az értesítő led hiányára, ami nem tudom mennyire zavarna. Az LG viszont szerintem egy megbízható márka, állítólag a szervizük is korrekt, így őbenne elsősorban ezért gondolkodom, semmi nagy extra, de amit tud az kiforrottan tudja.
A Hongmi 1S-t viszont nagyon sajnálom, ezért úgy vagyok vele, hogy mivel úgyis leghamarabb novemberben tervezem a váltást, annyi esélyt még adok neki, hogy akkor még ránézek a fórumára, és megkérdezem változott-e a helyzet, mert addig lehet kijön rá a 6-os MIUI, vagy az 5-öshöz valami nagyobb hibajavítás, meg olvastam ott valami készülőben lévő CM romról is, bár azt nem tudom meg lehet-e oldani a Xiaominál garivesztés nélkül. (Alapból magyar úton tervezem a dolgot, Kínából nekem túl lutri, főleg így. )
Ha nem, akkor sajnos a két alternatíva valamelyike az esélyes...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Direct One (műholdas és online TV)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nem lesz iPhone 19
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő