- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxos23
aktív tag
válasz
Keeperv85 #19474 üzenetére
Üvd.
De sokkal egyszerűbb lenne. De sajna itt a környéken nem tudom kinek van még ilyen teló.
Én az enyém már rég eladtam és elég messzire ment a postával
Ez a teló meg az unoka öcsémé volt, csak kipurcan az utángyártott aksi és kap uj telót.tPedro_: Én samsungra váltottam, méghozzá egy Samsung galaxy S4 LTE
4x2300mhz 2gb ram 16gb belső tárhely, és bővithető +gorilla glass3 üveg full hd kijelzővel. -
boxos23
aktív tag
Vagy esetleg valakinek használt akumulátorja nincs véletlen??
Hátha tényleg aksi baja van, megvenném hogy ne vegyek egy ujjat nehogy pofára essek.
Előre is köszi. -
boxos23
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Ujra itt vagyok egy kis segítséget kérve.
Valakit nem érdekel esetleg egy szép állapotban lévő de hibás gxi??
Valószínüleg csak akumulátor hibája van és megy.
Nem akarom eladni mindössze egy silányabb minőségű okos telefon kéne érte.
Nem lényeg ha kopott de azért nézzen ki valahogy.
A GXI-hez dobozza van meg meg talán még a gyári töltő.
Ha valakit érdekelne irjon privit.
Szép estét mindenkinek. -
boxos23
aktív tag
Üdv néktek.
Sajna eljött az idő, le cseréltem a ZTE GXI-t. A méltó utód egy Samsung Galasy S4 LTE lett. -
boxos23
aktív tag
válasz
depe95 #18985 üzenetére
huuu nem bunkóságból!!! Bírom az ilyet mintha mindenkinek lenne ideje a gép előtt ülni. Irtam és majd valamikor megtaláltam volna a választ a kérdésemre, nem volt olyan sürgős hogy itt üljek, és tudom vannak rendes emberek itt, akik leírják hogy mi a teendő, Hozzáfűzés nélkül!!!!!
De azért kösz. -
boxos23
aktív tag
Hali
Én már egyszer cseréltettem kaptam egy LG L7II amit a páromnak adtam és az ő ZTE GXI-je lett az enyém.
Ez a GXI mind idáig hibátlan volt, most viszont elkezd és pl böngészés, skype közben .... magától újra indul.
Na most ilyenkor mi a teendő mivel decemberbe lejárt az 1 év csere gari!!!!!De ugy van a papíron hogy 1 év készülék csere és 1 év garancia!
Mit tudok tenni ilyenkor?
Köszi -
boxos23
aktív tag
Hali.
Ugy látom itt az éven sem lesz ujj rom, sem gyári sem custom ??Ennek a telónak beáldozott pedig frankón pörög, vagyis nem rossz.
-
boxos23
aktív tag
Hali.
Látom haldoklik a telefon, nem kapunk semmi újat már rá
Szerintem ez a készülék nem egy gyenge, lehetet volna vele kicsit jobban törődni a gyártónak, nem értem miért nem tette.
Még a Xolo x900 hátha kap valami új rom-ot és ide jó lesz, de ezt is ki tudja??? -
boxos23
aktív tag
Hali
Van egy 16gb memókarim de a windows azt irja nem tudja befejezni a formázást és igy a teló nem ismeri fel, érzi hogy csatlakoztatom de az sem formázza meg.
Valakinek a kukán kívül esetleg mentő ötlete van??
Valami olyat halottam hogy ki lehetne szűrni a hibás részt valami mélyformázó programmal, de sajna én élyat nem ismerek. Esetleg ötlet?? Előre is köszi. -
boxos23
aktív tag
Köszi már nézem is
-
boxos23
aktív tag
Hali.
Gyorsban valaki tud egy olyan video lejátszó app-ot ami megbízható és szépen viszi a HD-t
Jöhet a link vagy a neve.
Köszi -
boxos23
aktív tag
-
boxos23
aktív tag
válasz
89BDave89 #16993 üzenetére
Egyet értek 14k nem mindenkinek kis kiegészítés.
Mondom nektek én kértem az L9-et és nem akarta adni, lehet még erőteljesebbnek kellet volna lennem így jártam
De újra GXI tulaj vagyokNeki adtam a páromnak az LG L7 II-őt és enyém a GXI-je.Neki bőven elég az LG, és még jól is áll a kezében
Valahogy mégis ehez húz a szívem. -
boxos23
aktív tag
válasz
pudingstyle #16983 üzenetére
Ez lehet nem ilyen egyszerű ahogy te képzeled. De majd elválik.Sok sikert.
-
boxos23
aktív tag
válasz
89BDave89 #16976 üzenetére
Igen az LG L7 II-ről van szó, nem pedig a sima L7 ről.
Én is akartam az L9-et de nem adták. sajna.
És igen mint fentebb irják ügyintéző függő a dolog.Akárki akármit mond erre tutam cseréltetni és szerintem nem rossz a ketyere, tudom hardveresen a gxi erősebb, de mást nem adtak
-
boxos23
aktív tag
Igen.
Vártam egy pár napot hogy jön e készülék, de végül nem jött és ár egyesztetéssel ezt a 6db-ot hozák ki választásnak. L9-et szerettem volna de az nem adtákde ez az L7 csak a ramban kisseb nem 1gb csak 768mb de jó ez legalább működik
eddig
És szerintem tényleg jól döntöttem.
Ja ez már a 2. cserém volt.
-
boxos23
aktív tag
Hali.
Elköszönök minden kedves fórumtárstól, sajnos nem kaptam grand x in csere készüléket de 6db közül választhattam, másikat.
Xperia E, Xperia J, Samsung GSA, Még egy samu valami kicsi, LG optimus L7 II, Hauwei y300,
Nem tudom jól tettem e de végül sok variálás után LG optimus L7 II lett a választás.
Eddig nem csalódtam nagyon pörög a kis telcsi.Mondjuk a páromnak még megvan a ZTE Grand X In úgy hogy lehet még nézelődök néha itt.
-
boxos23
aktív tag
Ugy látom azért sok memória kárty megy a telóval. Ezt arra értem hogy nem kell a drága memókat megvenni jó az olcsó is.
Köszi srácok. -
boxos23
aktív tag
Köszi a gyors válaszokat.
Hálás köszönet. -
boxos23
aktív tag
Hali
Olcsó de jó Micro SD kártyát szeretnék a Grand x-be, legalább 16gb de 8 is elég.
Ki milyet használ és milyet ajánl, hogy vegyek?Nem akarok találomra vásárolni és vagy jó vagy nem.
Előre is köszi.
Jöhet egy pár link is, ha van. -
boxos23
aktív tag
válasz
Keeperv85 #16800 üzenetére
Értem.
Az az sem rosz megoldás ha viszar rakom a gyári 3e rocoveryt és utánna uptadte.zip gyökérbe és visza tudom tenni B04-re.
gondom nem lesz belőlle?? Utána frissítek B06-re.
Lényegében ugyanaz amit irtál csak nem kell a b04 hanem egyől mehet b06?ui: már igy csináltam és jó.
-
boxos23
aktív tag
Hali.
Holnap vinném garira a telóm, de most Nevt v3(B06) van fent, hogy tudom vissza rakni a gyári B06 rendszer és recoveryt. egy Linket kérnék.Vagy először B04-re kell vissza tenni aztán frissíteni B06-ra.
Köszi szépen. -
boxos23
aktív tag
válasz
Coolmat #16574 üzenetére
A lockscreen fagyás nállam is előjőtt pedig eddig nem volt.Mondjuk az ithoni routerrel nekem nem fagy de a párom gxi je igen. Ruter a thome tól kapott Zte,pontos tipust nem tudom de majd leirom.
Hatótáv 30cm téglafalon át légvonalba még kb 25-30m és méghozzá nem kűlső antenás.Ezzel elégedett vagyok de ha van jobb akkor az jó lenne. -
boxos23
aktív tag
A kijelzőm közép tájon ha ráteszem az ujjam olyan fura foltok jönne ki mintha erősen nyomnám.Ehez még jön az hogy ha napon vagyok, mivel most elég sokat süt a nap, iszonyatosan lilúl.
Szerintetek cserélnék? -
boxos23
aktív tag
Semmi hír az beígért új frissítésről??
-
boxos23
aktív tag
Hali
Tud már valaki időpontot az új frissítésről?
-
boxos23
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
boxos23
aktív tag
válasz
formengil #15308 üzenetére
Pont ezt akartam én is, de ott a kép amit linkeltem, pont erről a tokról.
Bele van esve a készülék, ezért féltem megrendelni.Aláírom a képeken nagyon jól néz k,i meg szépen rásimul a készülékre.
De remélem jó lesz, majd ha megjött és bele raktad küldj képet léci és akkor talán én is megrendelem.
De lehet a flipesnél maradok. csak találni kéne abból is valami jobb fajtát. -
boxos23
aktív tag
Hali.
Milyen tokot ajánlanátok a zte garnd x in -re ??
már csak azért mert nézegettem ezeket a szilikon tokokat és ilyen képeket is találtam.
nem akarok igy járni hogy bele esik a teló a tokba, és feleslegesen adom ki érte a pénzt.
Valami linket küldhetnétek vagy képet, hogy melyik az a típus amit megéri megvenni, és tartaja is a telót rendesen.Szerk:
-
boxos23
aktív tag
Esetleg a pc-hez csatlakoztatott webcamerát tudom valahogy telón keresztül nézni ?? valahogy lehet rá csatakozni valami app segitségével vagy ip-vel?
-
boxos23
aktív tag
Hali
Olyan app létezik a telóra mivel webcam-nak lehet használni pl skype-hoz a pc-n??
-
boxos23
aktív tag
válasz
Keeperv85 #15179 üzenetére
Csak az a helyzet, hogy ha beviszem cserére, lehet tényleg olyat kapok ami fagy meg dobálja a wifit...stb(hibásat) vagy valami más problémája lesz..
Ez meg tök jól működik, ezt az egy dolgot kivéve.
Ezért kérdeztem, hogy mennyi esély van rá, hogy jót is kapok vissza.
Szerintem inkább hagyom és takarom a napotHa jól emlékszem februárban kaptam az ujjat egy csere folyamán.
-
boxos23
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #15175 üzenetére
Ezért kérdeztem. Más bajon nem nagyon van a készülékkel hála istennek.
Mondjuk már akkor is a második, mert egy cserém már volt.
De az is lilult, meg a páromé is,pedig annak tényleg semmi más baj nincsA páromnak nincs rajta fólia, és mégis lilul, úgy hogy kétlem hogy a fólia miatt van.
És a lilásodás még elviselhető, már megszokom lassan.Úgy fordulok hogy ne nagyon érje a nap
Kösz a választ.
-
boxos23
aktív tag
Van arra esély ha vissza viszem a telót cserére, hogy oylat kapok aminek nem lilul a kijelző napfény hatására??
-
boxos23
aktív tag
válasz
philoxenia #15085 üzenetére
Érdekes nekem már volt rajta IGO és működött.
-
boxos23
aktív tag
válasz
Gabor777 #14851 üzenetére
Voltam Romániában dolgozni és már gyári B06 van fent.A határon átérve szépen feltette a kérdést hogy milyen hálozatot választok. RO orange vagy ro cosmote ...stb és szépen muzsikált jó térerővel ott is itt is.
Ezt azért irtam le, mert mondjátok hogy valakinek van a B06-al térerő baja. -
boxos23
aktív tag
A párom telefonjára felment a frissítés elő nekifutásra.
már B06
Na meglátjuk hogy milyen, mondjuk az övé amúgy is hibátlan (kopp kopp) legalábbis ő nem panaszkodik semmire. -
boxos23
aktív tag
válasz
philoxenia #13952 üzenetére
Szerintem igaza van TBG kollégának. Ha nincs GXI-d akkor legyél kedves és fáradj át egy másik topokba, vagy nyiss egy S3 topikot és ott dicsérheted a kis samudat.EZ A TOPIK A ZTE GRAND X IN TOPIKJA
Köszönöm. -
boxos23
aktív tag
-
boxos23
aktív tag
Napfényben nekem is olyan lilás.De ez a kijelző fajtája miatt van nem??Vagy ez hiba, nem kéne neki lilásodni?
-
boxos23
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #13656 üzenetére
Na megvan a két telefon eredménye.
Az asszonykámé, mint irtam gyári szűz rom:13fps 1515pont
Az enyém Next V2 rom: 13fps 1516pontez komoly 1 pont.
Majd nézd már meg a Mobile gpumark-ot és ird le úgy mint én menyi pontot kaptál.
Csak a Gpu benchmak menüt indítsd el benne, én is csak azt néztem. -
boxos23
aktív tag
-
boxos23
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #13645 üzenetére
Nekem sem megy fel
Valami olyasmit ir ki, hogy hátsó usb tár és SD kártyára nem sikerült telepítés.(valahogy igy)De ez próbáltátok már ? Mobile GPUMARK
-
boxos23
aktív tag
válasz
counterbill #13642 üzenetére
Most felrakom én is a 3D Markot, az ujjat.
Majd megirom hogy fut-e vagy nem, csak 283mb kis idő mig lejön.ui: ti is ezt a verziót szedtétek le?? Ami 283mb? pontosabban ezt 3D Mark
-
boxos23
aktív tag
-
boxos23
aktív tag
válasz
Keeperv85 #13492 üzenetére
Hu lehet igazad van de már késő elment még egy üzi nekik.Többet nem irok és ezer bocs, de csak érdeklődtem valami szinten jogosan.
Remélem nem jön a yard
De szépen fogalmaztam.Ezt irtam, de többet nem írok.
Tisztel T-Mobile:
Jelenleg én is az Ice Cream Sandwich(B4) gyári rom-ot használom a telefonon.
Én arra lettem volna kíváncsi hogy nem e lesz, vagy nincs-e önöknél az ehez tartozó Ice Cream Sandwich(B5) frissítés.
Így nincs mit frissíteni , mivel nincs frissítés hozzá.
A ZTE azt mondta hogy már nálatok az Ice Cream Sandwich(B5) rom csak tesztelés alatt van és kiadásra vár.
De akkor rosszak az infóim, valószínű.
Kérem ha lehet megérdeklődni a gyártót ha már ennyit fizettünk ezért a telefonért legalább javítsa ki a hibáit nagyából egy új rom-al.
Mivel olyan gondok vannak, mint pl a fagyás kikapcsolás és kompatibilitási problémák.
Én személy szerint már a 2. készülékem használom mert az első hibás volt.De a másodikat is vissza fogom vinni, mivel PC-re csatlakoztatva kikapcsol ha másolok az SD vagy belső memóriára.
Meddig fog ez igy menni??
Esetleg nem lehet más készüléket kérni tőletek a ZTE helyett? Ebben az ár kategóriában pl a Samsung Galaxy S Advanced-et??Kérem még erre válaszoljanak és félreértés ne essék én csak érdeklődtem, hátha többre jutok.
Köszönöm Megértésüket.
-
boxos23
aktív tag
Hali hó.
Irtam a Nagy T-nek a facebook oldalára.
Pontosan ezt.(B)Tisztelt T-Mobile!!(/B)
Arról szeretnénk tudomást szerezni, én és még jó ár ZTE Grand X IN tulajdonos, hogy mikor szándékoznak kiadni ujj frissítést a telefonhoz.
Ugyanis a jelenlegi rengeteg hibát rejt, és állítólag önöknél van már új, csak tesztelik, vagy nem tudom mit ülnek még rajta.
Több száz felháborodott telefon tulajdonos háborog egy fórumon, aminek szerintem és szerintünk sem lesz jó vége.Elvégre nem ezért adtuk ki ezt a pénzt, hogy ilyen telefonunk legyen.
Mi bízunk az önök szolgáltatásában, hát akkor önök is tegyenek valamit érte, hogy ez így is maradjon!!!
Várjuk az új B5 frissítést!!!!Tisztelettel egy T-mobilos ZTE grand x in tulajdonos.
Ui:Várom válaszukat, vagy legalább értesítést arról hogy a jövőben mikor kapunk új frissítést erre a telefonra.
Lehet nem igy kellet volna fogalmaznom, de ezt a választ kaptam ma tőlük vissza.
(I)T-Mobile Hungary
/I)
Kedves Laci! A ZTE Grand X IN készülékre már elfogadtuk az Ice Cream Sandwich szoftvert. Sajnos nem tudjuk, hogy Te melyik szoftvert használod jelenleg, amennyiben nem tudsz frissíteni, javasoljuk, hogy keresd fel szervizeink valamelyikét, és kérd munkatársunk segítségét.
Felhívjuk figyelmedet, ogy a szoftverek elkészítése és kiadása továbbra sem a mi illetékességünk/feladatunk; mi csak a tesztelést végezzük el, amit pedig akkor tudunk elkezdeni, ha a gyártó átadta nekünk az adott szoftvert. Az ilyen folyamatok sürgetésére nincs lehetőségünk semmilyen formában, így előfordul, hogy a gyártó csak sokkal később küldi nekünk a szoftvert (annak elkészítési ideje után).Szerintetek???
-
boxos23
aktív tag
Nekem most a Next v2 van fent.Azzal a recoveryvel amivel azt felraktam,azzal ezt is telepithetem??Ès a telòm rootolva van az sem baj mehet fel az uj rom?Inkább kérdezek minthogy kárt csináljak.
Kinézetben változot az uj rom valamit a v2-höz képest?Elõre is kösz a válaszokat.Még annyit,hogy. Jobb mint a v2? Vagy nagyábol ugyanaz?
-
boxos23
aktív tag
várom az uj rom-ot
Jelezzétek már ha fent van.
Köszi -
boxos23
aktív tag
Még egy kérdés?
Melyik rom jobb stabilabb: Next v2 vagy a HOPE?? -
boxos23
aktív tag
Erre már van JB
ZTE grand X v970m JB ROM V1.0MOD
Videó róla : LINK
Ezzel sem lehet semmit kezdeni?
Vagy legalább reménykedni hogy nekünk is lesz? JB -
boxos23
aktív tag
válasz
kelzsoca #13087 üzenetére
Hali. Na ezt nem tudtam hogy ti már ennyre utána jártatok a dolgoknak. Én ezzel roszat nem akartam csak baromira bosszantó ,hogy már a 3. Telefonom lesz. Bezzeg a páromé hibátlan
. Remélem azért lesz valami javulás. Annyit még,hogy más telefonra, ami hasonló ár kategória mint pl: a samsung galaxy s advanced, ki cserélné nekem a T? Vagy ilyenekbe nem mennek bele.
-
boxos23
aktív tag
Holnap bemásolom én mit irtam nekik. Remélem lesz is válasz vagy reakció. Ugy gondolom kezdetnek egy jó pár user által küldött email azért hasznos lehet. Köszönöm azoknak akik egyet értenek velem, és írnak a zte-nek.
-
boxos23
aktív tag
Úgy néz ki hogy már a 3. telómat fogom kapni a nagy T -től
Azért ez fura én nem erre számoltam.
Szerintetek nem lehet más készüléket kérni hasonló árban ezek után??Hiba jelenség, a korábbival megegyező.
!!!!!!!KIKAPCSOL MINDIG !!!!!!! -
boxos23
aktív tag
Remélem sikeres lesz, hogy szóltál a ZTE-nek
és végre tesznek valamit.
Köszönjük. -
boxos23
aktív tag
válasz
Tomacko #12973 üzenetére
nem csak a pozitívokat, jöhet a negatív is nyugodtan.
Csak tudod vannak fórumtársak akik a leirtakra nem tudnak normális választ adni,erre céloztam ezzel.
Tisztelet a kivétel.
sorryEd3r_X_
Igen a dirt3 egész jól megy csak rá kell érezni, nekem kanyarodik rendesen, no de nem profi módra -
boxos23
aktív tag
Na valaki próbálta már ezt az OnLive nevű appot??
Tegnap egy kis küszködés után rájöttem hogy minden működikcsak nem minden game irányitható, kontroler nélkül. Nagyon király Pl: a drit3, split secund, szépen megy és irányitható a telóval.
Szerintem megéri kipróbálni.
Regelni itt(free):OnLive
OnLive.apk letöltése:ITT!!!!
bejelentkezel és go GAME -
boxos23
aktív tag
Előző kérdéseimre senkinek semmi ötlete??
Vagy még nem próbálta senki ezt az Onlive appot??
Elindulnak a gamek szépen csak a menütől nem tudok tovább meni mert nem lehet semmivel irányitaniugy mint ez előzőleg belinkelt videóban.
-
boxos23
aktív tag
Valaki elmondaná hogyan tudom irányitani ugy a gameket mint a videón a samsungal??
Mert nekem nincsenek olyan vezérlő gombok.
Egyébként minden játék fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby rádiós topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest