- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
válasz
reallalesz #18192 üzenetére
Érdekesek ezek a történetetek szervíz tapasztalatok, nekem minden szó nélkül engedték a ráfizetést Veszprémben
-
t1
veterán
Nah Grand X In pàlyafutàsànak vége. Kerestek a T szervìzből, hogy nem küldött csere készüléket a ZTE ìgy vagy elfogadom a Galaxy S Advance-t vagy Xperia M-t. Ezzel én nem éltem ìgy levàsàroltam az àràt (42k) (azt az összeget vonjàk le ami a Grand szàmlàjàn van). Az ùj készülék egy HTC Desire 500 lett 66k-ért. Hitelre vettem amùgy és ùgy vontàk le a règi telò àràt, hogy addig nem kell fizetnem a törelsztőket ameddig a 42k lett.
-
t1
veterán
válasz
Keeperv85 #18095 üzenetére
Ezt te hol olvastad ?
A videólejátszó minden tárolt filmről ad egy előnézeti képet, lényegében egy kis összeállítást láthatunk a tartalomból. A HD mozikkal nincs gond, a DivX és az Xvid viszont problémás, ami egy Play Áruházból letöltött alkalmazással pillanatok alatt orvosolhatunk
[link]TCTV-t is HDben szoktam nézni telefonról működik
Én is szerettem, de ezzel legalább lehet telefonálni, hallanak nem merül le egyről a kettőre amikor kedve van. Sajnálom, hogy a Grandal nem foglalkoztak jobban elég is lett volna a tudása, de napról napra egyre használhatatlanabb lett
-
t1
veterán
válasz
herrká #17945 üzenetére
Nah Grand X In pàlyafutàsànak vége. Kerestek a T szervìzből, hogy nem küldött csere készüléket a ZTE ìgy vagy elfogadom a Galaxy S Advance-t vagy Xperia M-t. Ezzel én nem éltem ìgy levàsàroltam az àràt (42k) (azt az összeget vonjàk le ami a Grand szàmlàjàn van). Az ùj készülék egy HTC Desire 500 lett 66k-ért. Hitelre vettem amùgy és ùgy vontàk le a règi telò àràt, hogy addig nem kell fizetnem a törelsztőket ameddig a 42k lett.
-
t1
veterán
válasz
#40993792 #17749 üzenetére
Nah halad nálam is az ügy, lassan 1 hónapja várom a csere készüléket a veszprémi Tben, ma bementem és a szervizes azt mondta, hogy még nem jött nekik készülék ( szerinte nem is fog ) , ellenben leadhatom a készülékemet amit felküldenek Budapestre és 4napon belül nem jön új telefon a helyére akkor levásárolhatom az árát . Kérdeztem, hogy erősebb drágább telefonra ráfizethetek-e ( ajánlani fognak majd olyat amire nem kell ráfizetnem)azt mondta, természetesen és állítólag a szerződést is újra kötjük ( nem kell kártyásan vennem).
Hasonló tudású és méretű telefon érdekelne a T kínálatából. Mit ajánlatok?
-
t1
veterán
Gondolkodóba estem ... lehet megy a Grand.
És ez lenne helyette: [link]Fogtam ma a kezemben muter élettársa nem rég vette, teljesen jó nem tűnt gagyinak és nagyon gyorsnak is tűnt Antutuba 14k-t nyomott és hát az ára.... 40k körül itthon van
-
t1
veterán
válasz
pudingstyle #17779 üzenetére
Nekem is jöhet
-
t1
veterán
Nincs 1 hetes a csere készülék de egy pontban lilult a képernyő... visszavittem nincs raktáron új, azt mondja a gyerek ma rendelt kettőt rendel még, ha megjön akkor jön az sms és mehetek az újért. Remélem a 3. nem lesz selejtes mert ott vagyok, hogy inkább ráfizetnék valamire már... mondjuk egy Sony SP-re.
-
t1
veterán
Sziasztok!
7 hónapja vagyok Grand X In tulajdonos és olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy mostanában többen panaszkodnak mobil szolgáltatótól függetlenül, hogy szinte semmit nem hallanak ha beszélünk. Kérdés, hogy érdemes ezzel a T-hez fordulni vagy fejetős mert úgyse cserélik/javítják meg?
-
t1
veterán
Hi!
Minap fényképezni akartam, de a program azt írta tele van az SD kártyám amit kicsit furcsa volt mert tudtommal 7-800mb helyemnek kellet volna még lenni, az egyéb rovat volt elég nagy utána lestem a gépen és DATA mappa foglalt 700-at el. Kérdésem az lenne, hogy ez honnan jött mi ez? Kitörölhetem ? Igaz már megtettem, de csináltam róla biztonsági mentést...
-
t1
veterán
Érdekes dologra lettem figyelmes a minap. A telefon a a galériában és a másik fényképezős program által készített képeket megduplázta. Tippek, hogy mitől lehet ez?
-
t1
veterán
Próbálta már valaki az új Facebook alkalmazás frissítést? Ez is le fagy vagy már hiba mentesen üzemel?
-
t1
veterán
Ez a tok megéri az árát? [link]
-
t1
veterán
Itthon van webshop ahol lehet venni a Grand Xhez tokot?
-
t1
veterán
válasz
sarkanyolo2 #2471 üzenetére
Nekem is ez jön be !
-
t1
veterán
Nekem se megy a Camera 360, tudtok ajánlani egy hasonló programot ami megy?
-
t1
veterán
Hi!
Nah nekem is meghozta a a telót a futár.
1. Kb 2 órát bírt a gyári fólia? Valaki tud ajánlani tartósabbat?
2. Nekem is nagy hangerőn recseg/rezonál a hangszoró ez biztos, hogy a hangszoró hibája valószínűleg egy nagyon gagyi került bele X10 Minimbe sokkal szebben szólt, de így is használható ez miatt nem viszem vissza.
3. Imádom már most -
t1
veterán
2012.11.01 megrendeltem a telefont, elvileg kedden szállítják remélem nekem már félre rakták
-
t1
veterán
Én is így vagyok. Samsung GS2 akartam venni mert normális áron nem volt telefon megvettem volna hitelre is, néztem még a Samsung Galaxy Advance-t is, de nem sokkal drágább a GS2, aztán mikor megláttam azt akkor kezdtem el gondolkodni, hogy nekem is elég lesz ez úgysem használnám ki a GS2-őt csak netezek majd meg fényképek néha gps arra ez is bőven elég-
-
t1
veterán
Telefon megrendelve, elvileg kedd a szállítás időpontja. Azt írja, hogy más nem veheti át csak én? Illetve átvételnél milyen okmányokat kért a futár? Egy SE X10 Mini Pro-t fog leváltani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest