- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zBass
csendes tag
válasz
Keeperv85 #16936 üzenetére
Próbáltam B06-ot is, jelenleg is az van, sőt ez ment nagyon sokáig hiba nélkül, aztán egyszer csak megkattant. Előtte pedig B04-el sem volt semmi hibám (eléggé az elején vettem, ha jól emlékszem október-novemberben).
Természetesen a rom felrakása előtt volt wipe, csak a kommentem volt félreérthető.
És jobban is merül, nemcsak annyi a gond, hogy Android OS van elől, régen simán ment 3-4 napot, jelenleg pedig estére mindenképp töltőre kell tennem, pedig ugyanúgy használom. -
zBass
csendes tag
válasz
Canonfan #16904 üzenetére
Ezzel az appok összeírásával csak az a gond, hogy nekem teljesen szűz gyári B04-gyel és szűz B06-tal is csinálta, tehát nálam csak a gyári appok voltak fenn amíg teszteltem. Sőt miután ugyanúgy merült, Titaniummal fagyasztottam a gyárikat is, természetesen hiába, tehát itt szerintem már valami más gond lesz.
-
zBass
csendes tag
Így Gsam-ban megnézve nálam a Kernel (Android OS) van 80%-on, az Android rendszer csak 0.2%, tehát valószínűleg nem ugyanaz a probléma, nálam nem a backup a gond.
-
zBass
csendes tag
Sziasztok!
Látom nem vagyok egyedül az aksimerülős problémával.
A merülés kb 2 hete kezdődött. Gyári B06-ot használtam rootolva, az akkumulátor menüben mindig a cella készenlét vezetett. Egyik napról a másikra viszont megugrott az Android OS, folyamatosan valami ébresztgeti a telefont. Egyértelműen valami nemrég telepített alkalmazásra gondoltam. Próbáltam terminálban kideríteni, de nem jutottam sehova.
Mivel már régóta ki akartam próbálni a Next V3-mat, így feldobtam azt, gondolván a friss rendszer majd helyrehozza. Sajnos nem ez történt, maradt a merülés. Elkövettem azt a hibát, hogy nextre szinte rögtön felraktam a szokásos appjaimat.
Kb 1 hét múlva visszatettem a gyári B04-et (mégcsak nemis a 06-ot), és most semmi, de tényleg semmi appot nem tettem fel, hagytam gyári állapotban, és ígyis ugyanúgy az Android OS van elől 70-80%-kal!Ezek után már nemtudom mit próbálhatnék meg, mert egyértelmű, hogy nem az általam telepített appok közül ébresztgeti valami (Próbáltam még nexten Titanium Proval a gyári appokat is fagyasztgatni, 0 eredménnyel). Elég zavaró, hogy kb 2 hete még simán kibírt 3 napot a telefon úgy, hogy használtam is, most meg estére simán töltőre kell tennem, pedig nem sok mindent csinálok vele...
Esetleg valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest