Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
válasz
housejoy #18747 üzenetére
Szia!
Ez maximálisan szerviz függő, hogy egyáltalán csinálnak-e valamit a telefonoddal.
Én bevittem Szombathelyen, annyit csinált a szervizes, hogy levette a hátulját meg kivette az akksit hogy leolvassa az IMEI számot, aztán rendelt egy újat (ami valószínű nem jön meg). Ezután visszaadta és mondta hogy jöjjek egy hét múlva.
Szóval, ha szerencséd van nem lesz semmi bevizsgálás, de amint olvashattad van olyan is aki már a sokadik kört járja. -
formengil
tag
válasz
kimiki #18727 üzenetére
Értem, így már világos.
Én is szeretem ezt telefont, de sajnos a wifi fagyás, és az hogy rosszul hallanak most is fennáll. Emelett a hálózatot is eldobálja.
Bevittem, egyből rendeltek cseredarabot, jövő héten kell visszamennem. Gondolom cseredarab nem fog érkezni, kíváncsi vagyok miből választhatok majd. -
formengil
tag
válasz
mtappi #18723 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Hát őszintén szólva egy Xperia SP-nek jobban örülnék. Elvileg az akciós árlista szerint belefér a +5000-be, szóval ha a sima árlistáról ajánlanak, akkor megmutatom nekik az akcióst, hogy nem-e lehetne-e arról választani-e e.
De ha nem hát nem, akkor lesz Idol S.
-
formengil
tag
Egyébként cserénél hogy van ez a +-5000, ha mondjuk +3000-ért választ az ember, akkor nem kell kifizetni azt a +3000-et?
-
formengil
tag
Csak kíváncsiságból.
Szombathelyen cseréltett már valaki? Ha igen, mik a tapasztalatok? -
formengil
tag
válasz
Canonfan #18264 üzenetére
Nekem a Samuval csak egy a bajom, az hogy Samsung.
Miért kell minden Samsungnak ugyanúgy kinéznie? Már csak ezért sem vennék Samut soha, mert nem elég, hogy tucat telefon, de még a különböző típusok is ugyanúgy néznek ki.
Ezt ne vedd kritikának, csak a te hozzászólásodról jutott eszembe a dolog.
-
-
formengil
tag
-
formengil
tag
válasz
counterbill #17323 üzenetére
Ha nem túl bizalmas, megkérdezhetem hogy mennyit fizetsz rá?
-
formengil
tag
Srácok, csak nekem van olyan problémám Next V3-mon, hogy Mass Storage mód után nem akarja visszacsatolni rendesen az SD-t? Úgy mutatja mintha vissza lenne csatolva, de megbolondulnak az alkalmazások, meg minden. Csak újraindítás segít.
-
formengil
tag
Akkor ha már ilyen sokat linkeltek, én is beteszem a képeim.
Szintén utómunka nélkül GXI-vel.
Sajánlatos módon a G+ lecsökkenti a méretét amikor feltöltöm, de így is egész jók szerintem.
-
formengil
tag
válasz
golyós #16491 üzenetére
Szerintem telefonhoz képest nagyon szép képeket csinál.
Természetes fényben gyönyörűek, élesek, még ha kicsit ránagyítok akkor is elég élesek maradnak.A videofelvétel szerintem is nagyon jó, persze ez is csak természetes fényben.
Az egyetlen amit nehezményezek, hogy a gyári kamera app-ban nem lehet kikapcsolni a stabilizátort.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem jön be, ha egy helyben állok, és alig mozgó dolgot videózok, akkor jó, de ha én mozgatom a telefont, vagy a felvétel alanya kicsit gyorsabban mozog, máris elnyújtja az alakokat.Tud valaki egy olyan kamera appot ahol a video stabilizátort ki lehet kapcsolni? :-)
-
formengil
tag
Nem tudja valaki hogyan lehet beállítani Firefox Beta-n hogy a legutóbbi lapokat nyissa meg induláskor?
-
formengil
tag
válasz
Keeperv85 #16358 üzenetére
Én két évig Telenoros voltam, Szombathelytől kezdve Győrön át Budapesten és Vácon keresztül egészen Balassagyarmatig mindenhol telefonáltam vele, már ha tudtam... Mert nem mindig ment, sokat panaszkodtak hogy nem hallanak, és én is sokszor nem hallottam a másik felet. Ehhez képest a T egy kicsit jobb, ugyanezeken a helyeken.
Persze a vonaton telefonálásról ne is beszéljünk, mert az valami katasztrófa.
-
formengil
tag
Ha ELŐFIZETÉSES vagy akkor ez tűnik a legjobb megoldásnak: LNIK
Itt csak akkor fizetsz 195Ft-ot, ha bekapcsolod a mobilnetet, és adatforgalmat generálsz, viszont cserébe kapsz aznapra 10MB adatforgalmat.Ha DOMINÓS vagy, akkor meg ez még jobb megoldás: LINK
Itt csak adatforgalom után fizetsz, 13,2Ft/10kB.Megpróbáltam lemérni mennyi adatforgalmat generál a GPS Test nevű app, miközben fixál. A 3GWatchdog fixálás előtt és után is ugyanannyit mutatott, tehát ha ez igaz, akkor valószínűleg 100kB alatt van a fixálás adatforgalma.
-
-
formengil
tag
Egyébként valaki esetleg tud ajánlani olyan kamera appot, amivel a videofelvétel tulajdonságait is lehet módosítani? (Camera ICS és Camera JB kizárva
) Az sem baj ha fizetős. Legfontosabb az lenne, hogy ki lehessen kapcsolni a képstabilizátort.
-
formengil
tag
válasz
illes.bence #16308 üzenetére
A Beállítások-Helyszolgáltatásoknál be van pipálva a "Támogatott GPS használata"?
Ha nincs, próbáld meg így, de nem tudom hogy Wifivel működik-e, nem hiszem.
-
formengil
tag
Visszatérve a kamera problémára.
Egyelőre úgy néz ki, hogy a Camera ICS+ illetve a Camera JB+ miatt lehet a dolog. Csak ezzel a két appal akad meg a videó, a gyári appal nem. Gyári appal nem sikerült produkálni sem az akadást, sem azt hogy utána nem találja a kamerát. Csak akkor lépett fel eddig a fekete képernyős "nem találja a kamerát" dolog, miután az említett kép app valamelyikével csináltam akadós videót.Szóval egyelőre hanyagolom ezt a két appot, és meglátjuk mi lesz, addig nem cseréltetem a telót.
Kár lenne kicserélni, mert más hibája nem nagyon van. -
formengil
tag
Akkor senkinek semmi ötlete erre a kamera problémára?
El nem hiszem hogy ez is haldokló SD miatt lenne. Vagy igen? -
formengil
tag
Múltkor írtam, hogy olyat csinál néha a kamera, hogy akármilyen kamera appal próbálom használni, kiírja hogy "Nem lehet csatlakozni a fényképezőgéphez!
Most csináltam egy videót, videó közben kétszer is megakadt pár másodpercre. Aztán miután bezártam a kamerát, és később fényképezni akartam, ezúttal elindult a kamera app, de fekete képernyővel, tehát nem mutatta a kamera képét, viszont a szokásos hibaüzenetet nem adta ki.
Lehet hogy készülék csere lesz? :S
-
formengil
tag
válasz
heidricha #16251 üzenetére
Nem, nem a telepített alkalmazások azok. Más alkalmazásokat reklámoznak, amikről még csak nem is hallottam. De most letöröltem egy csomó felesleges ingyenes appot, remélem azok közül csinálta valamelyik.
Amúgy be lehet állítani most is hogy ne tegye ki a telepített alkalmazásokat: Play Áruház-Beállítások-Modulok automatikus hozzáadása a ... innen kell kivenni a pipát.
-
formengil
tag
Valamelyik alkalmazás időnként kitesz ikonokat (gondolom reklám) a kezdőképernyőmre. Nagyon idegesítő. Nem tudja véletlenül valaki, hogy melyik alkalmazás csinálhatja ezt?
-
formengil
tag
Valaki tudna képet mutatni az újabb, szürke keretes Grand X IN-ről?
Nem tudom hogy nekem milyen van, mert nekem is szürkésnek tűnik, de viszonylag sötét. Viszont még nem láttam milyen a másik fajta, ezért összehasonlítási alap kéne.
-
formengil
tag
Van még olyan T-Pont ahol egyből, vagy legalábbis rövidebb idő alatt cserélik a GXI-t? (gondolom ha van, akkor Pesten, ami nem baj).
És mik a tapasztalatok a mostanában cserélt telefonokkal? Mennyire jelentkeznek az esetleges hibák?
Köszi!
-
formengil
tag
Nektek előfordult már, hogy mondjuk egy videofelvétel elkészítése után újra meg akarom nyitni a kamera appot, és kiírja hogy "Nem lehet csatlakozni a fényképezőgéphez", le OK-zom, kilép.
Újraindítás megoldja.Bocsánat az újabb hibaleírásért.
-
formengil
tag
válasz
szaszii #15934 üzenetére
Nem arról van szó, hogy fel van mentve. Hanem arról, hogy becsülöm annyira, hogy ne kössek bele ilyenekbe.
Senki nem mondta, hogy ne szólj egy szót sem. Viszont láthatóan te is követsz el helyesírási hibákat, ahogy én is Keeper is, meg mindenki más, de ebben a fórumban nem elsősorban a helyesírás a lényeg, hanem a mondandó.
Az meg a másik dolog, hogy tudom milyen szar az autocorrect egyes billentyű appokban, ezért nem is használok olyat ami rendelkezik ilyen funkcióval.
-
formengil
tag
Másnál is volt már olyan, hogy teljesen elszállt a wifi? Épp egy alkalmazást távolítottam el, közben ment a wifi. Egyszer csak a telefon egy újraindulás szerű jelenséget produkált. Nem volt igazi újraindulás mert az uptime nem nullázódott le.
Aztán ahogy elindult a rendszer, nem kapcsolt be magától a wifi. Megnéztem a beállításokban, és ott nem is engedte bekapcsolni. A kis gomb "Ki" állapotban volt, és szürke volt, nem lehetett bekapcsolni.
Újraindítás segített.
Másnak előfordult már ilyen?
-
formengil
tag
válasz
tonyqa23 #15758 üzenetére
Nekem múltkor egy éjszaka alatt kb 60%-ról 0-ra merítette a Pou és valami Média szerver. Nem tudom mit művelt az a kettő, de azóta minden éjjel úgy teszem le a telefont, hogy feladatkezelővel egyenként kilövögetem azokat a felhasználói alkalmazásokat amiket nem akarom hogy fussanak. Azóta egy éjszaka alatt kb 3-4%-ot merül a teló.
-
formengil
tag
válasz
gyuribácsi88 #15705 üzenetére
Next V3 itt le van írva minden.
Van kártyaolvasód? Mert az lenne a legegyszerűbb szerintem.
-
formengil
tag
Szépen emelkedik az ára a telefonunknak.
[link]
-
formengil
tag
Olvasgattam egy kicsit a Carmageddon oldalán. Azt írják hogy annyi a hátránya a promo verziónak, hogy mivel azt törölték playről, nem tudják megoldani hozzá a supportot. Tehát nem lehet majd frissíteni, ha megjelenik frissítés.
-
formengil
tag
-
formengil
tag
válasz
golyós #15405 üzenetére
Nekem a sz@r telefonkarcolós tokomhoz adtak fóliát, ami viszont fantasztikusan jó. Olyan volt, hogy mindkét oldalán a fóliának volt védőfólia, meg két papír címke ami megkönnyíti a lehúzást. Először a tapadós feléről kellett lehúzni, de mivel a külső felén még fenn volt a másik fólia, ezért elég merev marad ahhoz hogy buborékmentesen fel lehessen rakni. Aztán miután bankkártyával vagy valamivel az esetleges bubikat kinyomkodtad, le kell húzni a külső védőfóliát és kész is.
Nagyon karcálló, mert kb egy hónapja van fent és hajszálkarc sincs rajta. Az előző márkás fólián egy hét után már sok karc volt.
-
formengil
tag
válasz
counterbill #15404 üzenetére
Nekem még mindig a promo verzió van fent és.minden nap játszok vele. Eddig nem kérte hogy fizessek. Persze tényleg nem sok annyi pénz érte, de amíg a promo működik addig nem veszem meg.
-
formengil
tag
Én voltam akinek megkarcolta (persze nem Nillkin, hanem annak valami olcsó verziója). Természetesen billentve tettem bele. Ha nem úgy csinálnám, szabályosan bele kéne erőszakolni. Pár nap után valamiért le kellett vennem a tokot, és akkor még nem volt rajt karc. Aztán ugyanúgy billentve visszatettem, és rajt volt kb egy hónapig. Majd amikor megint levettem valamiért, akkor már tele volt karcokkal.
Ez alatt az idő alatt egyszer sem volt levéve, sőt, ezen a tokon kívül még egy bélelt vászon "zokni" tokban is tartom, szóval szilárd szemcsék se nagyon kerülhettek a tok alá. A TOK karcolgatta meg sajnos.
-
formengil
tag
válasz
counterbill #15352 üzenetére
Az oké hogy törlik, de aki letöltötte annak működni fog nem? Tehát ma nem érdemes megvenni.
Amúgy remélem lesz majd Droidra a 2. része is, az nekem jobban bejött.
-
formengil
tag
válasz
BazsiBazsi #15320 üzenetére
Az Intel proci miatt ne legyenek kétségeid, mert k*vajó.
-
formengil
tag
-
formengil
tag
válasz
Keeperv85 #15237 üzenetére
Hát jobbam jártam volna ha nem rakok rá semmit.
Nekem a gyári fólia sajnos rosszul volt feltéve, úgyhogy lecseréltem. De ami most rajta van az tökéletes. Pár hete van rajta de még hajszálkarc sincs.
Azon gondolkodtam, hogy vajon szilikon tokban is karcolódna? Mert az azért jobban fogja, nem?
-
formengil
tag
Jaj de jó... Amit vettem a telefonra kemény borítást hogy MEGVÉDJEM, gyönyörűen összekarcolgatta a kijelző körüli keretet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest