Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBG
senior tag
válasz
heidricha #17830 üzenetére
Nem a tartalék akksi a lényeg. Azt sem akarok magammal vinni. Főleg úgy nem, hogy azokhoz meg valami asztali töltő kellene. A gyáris akksi nekem a mostani felhasználással estig 60% körülre esik le, ami jó, de volt egykét extrémebb nap, amikor 20% alá is benézett és éppen nem volt a környéken töltő(nálam sem). Szóval, nekem csak azért kellene nagyobb akksi, hogy egy extrémebb nap után is tuti 40-50 között maradhassak...a kis lelkem megnyugtatása végett
-
TBG
senior tag
Nah mi van? Mindenki visszaadja a T-nek a telefonját?
-
TBG
senior tag
Nah még mindig semmi frissítés?
Se Jelly, se semmi?
-
TBG
senior tag
Agree. Érzésre ez egy kurva gyors telefon. Én még akadást nem tapasztaltam. Játékok más tészta.
-
-
TBG
senior tag
válasz
gorogtibor #17423 üzenetére
Azért ez a darab papír engem mindig kiakaszt. 2013 van. Öldöklő küzdelem az okostelefon piacon és akkor ilyen megoldásokra kényszerül az ember. Elmehetnek ám ezek a telefongyártók néha a pitsába...
-
TBG
senior tag
válasz
counterbill #17370 üzenetére
1. Elfogytak a felhasználók
2. Elfogytak a hibák
3. Elfogyott a türelem
4. Nyár van, nyaralnak -
TBG
senior tag
Nah jól leült a topic.
-
TBG
senior tag
válasz
snyper990 #17111 üzenetére
Szerintem nem túl sanszos.
Kb. 2014 tavaszára érik be a projekt. Akkor meg a GXI már csak egy kósza fuvallat sem lesz a tavaszi szélben.
Ha megnézed, hogy milyen hardver kell majd ideálisan alá, akkor rájössz, hogy a GXI egyszerűen gyenge ehhez. Jövő tavasszal meg már ezért a pénzért, amiért GXI-t vettünk kb. dupla ilyen vasak lesznek. -
TBG
senior tag
válasz
heidricha #17103 üzenetére
Kicsit hibás megközelítés szerintem.
Csájnafón, adott a vas és adott egy csupasz Android. Felrakják, oszt jónapot. Jobb cégek meg optimalizának az adott vasra.
Én pont ezért fogok következő telefonként (ne kövezzetek meg) Window8-at választani. Mivel véleményem szerint ott az adott vasra van kitalálva az oprencer. Konkrétan Nokia a következő célpont.
A GXI ki fog tartani még vagy másfél évig, de aztán én befejezem a Droidos pályafutásom. Nekem használatra kell a telefon, nem hekkelgetni. Ettől függetlenül desktop/noti gépre sosem fogok saját magamtól Windowst tenni, de a telefon az egy másik történet.
-
TBG
senior tag
http://www.investor.hu/news/elemzesek/20130718-pcpiac-haldoklasatol-szenved-az-intel.html?utm_source=origo_cimlapbox
Lényeg, hogy az Intel szenved a PC piacon. És egy menekülési útja van, a mobil piac. Szal, talán most már jobban ráfekszenek a témára
-
TBG
senior tag
válasz
sil3ntbeatz #16868 üzenetére
Wow
Még több ilyet
-
TBG
senior tag
Biztos, hogy nem B06 probléma. Nekem B06 van és bekapcsolt állapotban éjjel 11 és reggel 6 között nettó 4% a merülési faktor. Alkalmazás szopja le...ki kell szaszerolni.
-
TBG
senior tag
Siker!
Ahogy többen javasolták, GPS Test bekapcs, 30 percig kint volt az ablakban. Azóta faszán megy az offline GPS!!
Köszi a tippeket
-
TBG
senior tag
Én ezt a keyboardot használom.
-
TBG
senior tag
Pedig ennek offline-ban is tökéletesen kellene működni. Nem mintha sokat használnám a GPS-t, de akkor miafaxnak árulják úgy, hogy GPS? A folyamatos netkapcsolat max. a térképletöltéshez kellene...vagy rásegítésnek.
-
TBG
senior tag
Hali.
Mennyire sanszos a GPS nethozzáférés nélkül? Offline módban....
-
TBG
senior tag
Nem lesz itt semmi. Akinek seggkinyalás kell, vegyen Galaxy akárhányat. Ez a cucc azért IS kerül ennyibe, mert spórolnak. Többek között a supporton. Szoftvert fejleszteni nagyon nem olcsó buli.
-
-
TBG
senior tag
válasz
callmeakos #16612 üzenetére
Nekem semmi bajom ezzel a telefonnal. Kicsit gatya a kijelző érzékenysége, de ettől függetlenül ezért a pénzért főleg nagyon jóféle. Hogy miért nem biztos, hogy veszek valaha még ZTE-t? Azért, mert lassan nyit a Lenovó is itthon és ha árban ott lesznek, mint a ZTE, de ezért sokkal jobb készülék/support lesz, akkor nem kérdés a váltás. Bár...én nagyon elégedett vagyok az Inteles cuccal, szóval...a 2-es is sanszos...majd kiderül.
-
TBG
senior tag
ZTE GrandxIN 2. A ZTE facebook oldaláról:
"A kezdő árszint a GRand X2 In készülék esetében várhatóan az az árszint, ahol az elődöt, a Grand X In-t is indítottuk."
-
TBG
senior tag
válasz
philoxenia #16545 üzenetére
Azért írtam, hogy elvileg
-
TBG
senior tag
válasz
philoxenia #16542 üzenetére
Viszont ebből a JB-ből elvileg könnyen deriválható a miénkre is.
-
TBG
senior tag
Sziasztok. Úgy látom, hogy a fotóláz tovább gyűrűzött
A korábban linkelt albumba újabb GXI képek kerültek fel. Továbbra is segédeszköz és utómunka nélkül, a mostani, borús, napmentes fényviszonyok között:
-
TBG
senior tag
Akkor én is benyomok pár képet. Semmi utómunka.
-
TBG
senior tag
válasz
Keeperv85 #16451 üzenetére
Akkor lehet, hogy nem fogalmaztam teljesen világosan
Nyilvánvalóan a natív kódokat nem veszem ide
Pl. kollégám C/C++ban írt alkalmazást, ami csak ARM-n fut, x86-on nem. De ha fogok egy Eclipse-t és az Android SDK-val, Java nyelven írok akármit, akkor az futni fog(Asszem az alkalmazások 90%-a minimum ilyen). Legalábbis nekem jelen pillanatban ez van a világképemben -
TBG
senior tag
Azért ez az ICS is jóféle.
-
TBG
senior tag
Az enyém is hibátlan.
-
TBG
senior tag
Az a baj, hogy ugyanarról beszéltek mindketten, de a vita hevében sikerült véletlenül vagy szándékosan faszán elbeszélni egymás mellett.
-
TBG
senior tag
Emberek. Ne keverjük már a szezont a faxommal. Aki szoftvert akar fejleszteni, annak is gyakorlatilag tökéletes a teló. Minden android sdk-val fejlesztett cucc megy rajta.
-
TBG
senior tag
válasz
#40993792 #16152 üzenetére
Ha a kipróbált és ajánlott, tehát megbízható helyek egyikéről rendelsz, akkor kapsz garanciát. Ami működik is, vannak konkrét, élő példák a topikokban.
Ezt értem. Ahogy már írtam is, a probléma nálam ott kezdődik, amikor a gariztatási eljárás gond nélkül megy. Ebben az esetben is 3-4 hét az átfutás. Aztán ha esetleg valami gond van, akkor az idő exponenciálisan is nőhet
-
TBG
senior tag
-
TBG
senior tag
válasz
#40993792 #16145 üzenetére
És egy gariztatás hogy megy? Mert itt bemegyek a T-hez és ha kell, akkor az asztalra csapok, meg hívom a kirendeltségvezetőt, fogyasztóvédelemmel fenyegetőzöm és ezek úgy szoktak sikerülni. Ezt a közvetlen megrendeléssel nehezebb kivitelezni
. Sőt, az átfutási idő miatt lehet, hogy akár hetekre nincs telefonom. Erre van valami workaround?
-
TBG
senior tag
Értse meg már minden vészmadár meg fitymatyi, hogy más gyártók készülékei sem jobbak vagy rosszabbak relevánsan. Tessék benézegetni más típusok fórumaiba, hogy mi és mennyi a probléma. Mi annyival jobb helyzetben vagyunk, hogy hibás készülék esetén azonnal cserélnek. Olvastam nem egy rémtörténetet 3-4 hetes átfutási időkről máshol.
És!!!!!!!!!! Szerintem sokan azért döntöttünk eme készülék mellett, mert a képességei mellé egy igen barátságos árcédulát akasztottak. Nagyjából 30%-al olcsóbb, mint a hasonló tudású SGSII. Jah, nagyobb a hype a samunak....ez egy ilyen világ.
Nem mondom, én is kacérkodtam azzal, hogy eladom, cserélem, de a hónapok alatt beláttam, hogy egészen egyszerűen nincsen alternatívája.
-
TBG
senior tag
válasz
feelurself #16106 üzenetére
Az enyém hibátlan. Sőt, az előző is hibátlan volt, csak én hülye megfogtam az USB töltőnyílást akkusavas kézzel és bekrepált. Persze, szó nélkül cserélték.
-
TBG
senior tag
válasz
Tomacko #15993 üzenetére
Tudom, hogy nem nekem címezted, de mivel én voltam az, aki elsőnek emelte fel a hangját, idézném a (számomra) bicskanyitogató hozzászólásod:
Ne vedd meg ezt, semmi támogatás rá....abszolút nulla minden téren, kivéve, azt, hogy szervíz helyett cserélik, még, ki tudja meddig.
Ez a mondatod nettó hazugság. Többen és többször leírták már, hogy igenis van rá támogatás, mivel ingyen cserélik és nem baszakodnak vele, mint a Samunál pl. Plusz érkeznek a hibajavító frissítések is. Ezt nem is ragoznám tovább, azt gondolom, hogy nyilvánvaló.
-
TBG
senior tag
válasz
reallalesz #15987 üzenetére
Nekem is ilyen, de én nem érzem hatalmas gondnak.
-
TBG
senior tag
válasz
Tomacko #15977 üzenetére
Én ugyan nem. Azt írtam, hogy dühít. Nem kívánom a különbséget elmagyarázni, hiszen majd' 40 éves vagy
Negatív kritika? Szeretném megjegyezni, hogy minden kritika negatív. A tiéd meg ráadásul felületes is. Fasza gyerek lehetsz, idehánysz, aztán röhögsz az egészen
Én is befejeztem.
-
TBG
senior tag
Az meg qrvára dühít, hogy egykori tulajok némelyike veszi a bátorságot, hogy idejön fikázni.....elferdítve a tényeket. Hess innen!
-
TBG
senior tag
Én árnyalnám a képet. Szerintem a telefon szuper. ICSsel is tökéletes. Ha nem akar az ember n+1 romot telepíteni állandóan, akkor hűséges társ. Ha kifog valaki egy hibás darabot, vissza kell vinni. Ez viszont bármelyik gyártó termékével megesik. Nincs JB? Lexarom...így is kiváló. Főleg úgy, hogy hibajavítások érkeznek. 2 év múlva úgy is újat veszek 6-os droiddal :-)
-
TBG
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #15708 üzenetére
Csaxólok, hogy a sgs3 sem megy alapból mass storage módban. Ez nem a ZTE hibája. 4es droid....
-
TBG
senior tag
Lehet böngészőben is használni facebookot. Az nem zabál.
-
TBG
senior tag
Bocsánat. Félreértettem. Nem egy nyelvet beszélünk. Nekem az idehaza = Magyarország. Amikor itthon vagyok, az itthon/otthon.
Mindenesetre ha egy kicsit fogalmad is lenne a TCP és a magasabb szintű protokollok működéséről, akkor pontosan látnád, hogy amit írsz, az nehezen elképzelhető...feltéve, ha explicit nincs tiltva nálad vagy a szolgáltatódnál a frissítőszerver.
-
TBG
senior tag
válasz
illes.bence #15423 üzenetére
Elvileg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest