- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Őszintén szólva meg lennék lepve, ha nem lehetne vele unrootolni, bár a mostani verzióban Zsoca lehet nem cserélte vissza a kernelt, ami azt jelenti, hogy hiába unrootolod, mert azon lebukik. Meg kell próbálni. Jobb, mint egy komplett rendszer visszaállítás.
Köszönöm szépen a válaszodat,
ettől lehet baj amúgy, úgy értem hogy bezavarhat valamibe, vagy egyszerűen leáll a script ha nem tudja unrootolni, és minden marad érintetlenül?Bár úgy emlékszem hogy volt arról szó anno valami unsecured kernelről valóban ennél a megoldásnál, szóval a biztosabbnak valóban a rom újrahúzása tűnik...
Viszont (nem akarom hogy úgy tűnjön esetleg) abszolút nem azt akarom mondani ezzel hogy nem vagyok elégedett kelzsoca megoldásával, épp ellenkezőleg, nekem ez volt az első rootolásom és elsőre rendben megvolt tökéletesen, bárcsak minden ilyen simán menne....

Gariztatásra remélem nem lesz szükség, frissíteni sem akarok mindenáron, mert a mobilnet problémát leszámítva (ami rootolás után eddig nem jött elő, bár semmi közük egymáshoz, mert elvileg hálózati a hiba) tökéletesen megy a B04-es rom, (az eddig emlegetett hibák vagy nem jöttek ki nálam, vagy nem zavarnak) úgyhogy szerintem azzal járok legjobban, ha majd (és reméljük lesz) a JB frissítésnél is le lehet szedni külön a romot mint a B04-nél akkor majd akkor felrakom a JB-t recoveryből ha lehet rootolni, illetve ha nem akkor meg az arra épülő Next romot majd...

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Videó stream letöltése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Születésnapos a Noctua
- A harcokra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ettől lehet baj amúgy, úgy értem hogy bezavarhat valamibe, vagy egyszerűen leáll a script ha nem tudja unrootolni, és minden marad érintetlenül?