- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Hát én is elköszönök, ugyan nagyon elégedett voltam a GXI-mmel, de 52-ért nem tudtam kihagyni a 8 gigás Moto G-t. A GXI-t meg eladom, remélem jó kezekbe kerül. Engem nagyon jól kiszolgált 1,5 évig, gyakorlatilag hibamentesen (pár wifi-fagyás, egyszer újraindult még a 2. napon, azóta se fagyás, se kikapcs, se reset).
További jó használatot a tulajoknak! -
Csapoati
nagyúr
Érdekes, nekem eddig se hangosított ki, és továbbra is a frissítetlen Chrome van fent. B06-tal.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Orionhilles #19126 üzenetére
Az alap led villogás az sárgászöld.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Orionhilles #19124 üzenetére
App függő, nekem facebook vagy bbm üzenetnél is. Pirosan meg akkor, ha lemerül, vagy nincs térerő.
-
Csapoati
nagyúr
Nekem is megvan és a meglehetősen ritka wifi fagyástól eltekintve hibátlan. Pedig meglehetősen sokat használom és töltöm is naponta. Ja és a kábel is makulátlan állapotban van.
De nekem nem is kell 4.1, amire kell, arra elég a teló, másra (főleg játékokra) meg ott a 4.2-es RK3188-as tabletem.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Jano_023 #19032 üzenetére
Padlógáz. Nekem most azt játsza a T-akony, hogy az 500MB-os havi adatforgalmi keretem mellett olyan 330-nál kapom az sms-t, hogy meghaladtam a korlátot, úgyhogy marad a 32kbps. Hozzáteszem, a Traffic Counter elég pontosan mér, a barátnőm telefonján ellenőriztük (ő vodás). Ja és mindez már 3. alkalommal fordul elő. Persze az sms-ben reklámozzák a +1 giga/1250Ft-os csomagjukat.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Aethelstone #18829 üzenetére
Én kimondottan imádom. Igaz, 2.1-en és 2.2-n nőttem fel (Blade).
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
Háááát, Xperia L? Az SP jobb a GXI-nél, ez nem kérdés, jól meg is drágult. De az L jó kis (gyengébb felbontású) tft-vel, harmatgyenge kamerával, a Sony saját hülyeségeivel telepakolva... Mondjuk utóbbin egy custom rom biztos segít. A kameragomb azért pozitívum, meg ha annyira hibás volt a GXI, akkor annál minden jobb. Sok sikert az új telóhoz!
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
szaszii #18676 üzenetére
Ott van, amit az előbb írtam: durvább hibákkal jogos a csere. A 2. bekezdésben írtakra gondoltam én is, ezért nem írtam véletlenül sem neveket (nem is néztem). Nekem sem tökéletes, a wifis fagyás meg a lilulás nálam is megvan, de ezektől függetlenül teljesen elégedett vagyok a telóval. Eszem ágában nincs irigykedni, az Idol S nekem már amúgy is túl nagy lenne. Ha most váltanék a Grand X2-t venném.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #18674 üzenetére
A kérdés csak az, hogy mekkora a probléma. Nyilván ha olyan mértékű, mint pl. a tiéd, hogy nem tudsz telefonálni vele, akkor megértem (nem is konkrétan rád céloztam). De pl wifi fagyással, vagy képernyő lilulással visszavinni... hát, határeset. Tudom, a hiba az hiba, de meglepő módon akkor ugrott meg a cserék száma, amikor kiderült, hogy miket lehet kapni helyette.
-
Csapoati
nagyúr
Azért kezd kicsit nevetséges lenni ez a "gyorsan keressünk egy indokot, hogy Idol S-re válthassak" dolog szerény véleményem szerint.
-
Csapoati
nagyúr
Na majd ezután figyelem az Idol S topikját, hogy annál milyen gikszerek jönnek elő.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
callmeakos #18601 üzenetére
Erről azért nem igazán a ZTE tehet, hanem inkább az x86-os architektúra.
-
Csapoati
nagyúr
Na, mindenkié kidőlt? Egyedül az enyém szed Béres-cseppet?
Sőt, nemrég feltettem a 2x Battery nevezetű progit, ami kikapcsolt képernyőnél kilövi a mobilnetet is (megadott időtartamonként szinkronizál persze), ettől javult azért jócskán az üzemidőm. Mondjuk én rengeteget használom a mobilnetet, ami szívja rendesen az akksit. De lekopogom, az elég ritka wifi-fagyáson és a direkt napfényes liluláson kívül semmi hibám nincs, resetelni meg lefagyni/kikapcsolgatni sem szokott soha. Végre egyszer szerencsém volt a telefonnal ezek szerint.
-
Csapoati
nagyúr
Nekem lilul direkt napfényben, de akkor amúgy se nagyon látnám, szóval mindegy is. Színeződés nincs erősebb nyomásra sem. A töltőd tuti rossz, ha nem is világít és nem is tölt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Keeperv85 #18142 üzenetére
Hát, igen, a szoftveres supportjuk egy rakás szar. De nekem akkor is tetszik az X2, és a mostanival is nagyon meg vagyok elégedve. Lehet, hogy JB-vel még jobb lenne, de nagy hiányérzetem nincs. Ha nem lenne az alkalmankénti wifi fagyás, akkor gyakorlatilag hibamentes lenne nálam. Sokkal jobban hozzám nőtt, mint az előde (Blade). De mire cserélek, csak lesz egy még újabb modelljük, ahol nem szúrnak el semmit és akkor kitartok mellettük. Az Intel procihoz nem ragaszkodom, de eddig bevált nekem.
-
Csapoati
nagyúr
Pult alól jöhetett.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
feelurself #17244 üzenetére
Mit tennétek a helyemben? Még van 1 napom gondolkodni!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
KicsiDawe #17118 üzenetére
Én itt vagyok elégedett vásárlónak. A néha-néha előjövő wifis lockscreen-fagyáson (pár power gombnyomás után feloldható a zár) és a liluló kijelzőn -erős direkt napfényben- mást én nem tapasztaltam. A proci tényleg bika, nekem nem hiányzik a JB sem, van olyan sima a menü meg az animációk, mint a jb-s tabletemen, ami 2x1,6GHz-es (Rockchip RK3066). A kijelző tényleg marha jó, szerintem leüti az S Advance-ét, nincsenek felesleges appok mint azon, amiket ki se tudsz irtani és csak eszi az amúgy is kevesebb memóriát. A készülékház nem kopik, nem reped, nem recseg-ropog-nyöszörög. Az akksi egy napot bír aktív használat mellett, de ez eléggé általános.
-
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
Erről kaphatnék egy jobb minőségű képet (a fémesebb hatású keretről)?
-
Csapoati
nagyúr
Mindenki Fradi-drukker? Bezzeg ha zöldülne, fele ennyi panasz nem lenne!
Amúgy nekem is lilul, de szerencsére megadatott, hogy két kis kacsóm legyen, amikkel elég precíz módon tudom döntögetni a műszert, így simán kiküszöbölhető a dolog. Soha ne legyen ennél nagyobb baja. Amúgy az előző telefonomat (Blade) se lehetett látni max. fényerővel sem tűző napsütésben, szóval még így is messze jobb ez.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
illes.bence #14382 üzenetére
Nfs, asphalt megy, utobbinal a giroszkopos vezerles nem okes.
-
Csapoati
nagyúr
Nekem elsore felment siman a frissites esa touch valoban jobbnak tunik. A zte idojaras widgeten probalgattam sokaig, eddig nagyon erzeketlen volt az ora resze. Most nagyon tuti.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Winchester95 #9925 üzenetére
Pocsék a gyári füles, nem tudom, hogy akkor a One V-é milyen lehet.
A gyári fólia meg hm hm (egy hétig használtam vele), ha már fólia, akkor valami normálisat inkább. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Winchester95 #8920 üzenetére
Nekem egy hónapja van ilyen tokom, és elég sokat hordozgatom meg pakolgatom a telefont, de még egy mikrokarc sincs sehol a tetején vagy az alján.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
adamsz82 #8822 üzenetére
A fényképes dolog abszolút igaz, múltkor felnéztem (valamilyen megmagyarázhatatlan indokból
) Handras blogjára, és azon elmélkedett, hogy hova fejlődött a telefonok - és főleg az Iphone persze - fényképezője. Hát nem tudom, egyrészt a némiképp szerkesztett képeit megeszi reggelire a 6 éves alsó kategóriás digitális fényképezőgépem reggelire, és még csak azt se mondanám, hogy olyan összehasonlíthatatlanul jobb lett a SE K800i-hez (3,2 Mp, auto focus) képest. A Nokia 808 Pureview persze más kérdés.
Zseblámpát kb sose használok, az Fm-rádió meg... meh. -
Csapoati
nagyúr
válasz
reallalesz #8558 üzenetére
Én is fóliapárti vagyok, de a gyári az nem használathoz lett rátéve, elég gyenge. Én 1 hétig használtam kényszerből, de inkább plusz tokba tettem addig is.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Necronomicon #8056 üzenetére
Hm az fura, nekem tökéletesen játszható (a NFS:MW-vel ellentétben, ami szaggat), pedig nem állítottam fix 1600 MHz-re a procit.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mephisto97 #8046 üzenetére
Asphalt 7, Towers'n'Trolls (jó kis tower defense), Ski Jumping 12 - én ezeket használom rajta.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Winchester95 #7197 üzenetére
Persze.
Sok sikert a Samuhoz, én is az Advance-szal szemeztem még a GXI mellett, de talán részben a Blade-es múltam miatt is (semmi gondom nem volt vele egy-két lelassuláson kívül) választottam az utóbbit.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Winchester95 #7195 üzenetére
Mind kínai.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Winchester95 #7102 üzenetére
Két dologhoz akarnék csak hozzászólni:
1. A zenehallgatás abszolút jó a GXI-n, egy közepes fülessel is (4 ezres Philips) jól szól már, a Denonommal pedig nagyszerűen. Agybadugósakról beszélek.
2. A fényképező meg kétarcú. Tud gyönyörű képeket is csinálni megfelelő képviszonyok mellett, este viszont szar, na. A villanója elmegy, de nem fog kiváltani még egy közepes kompakt fényképezőt sem. Amire én használom (bulifotók, egy-egy elkapott pillanat ha épp nincs nálam a fényképezőm), tökéletesen megfelel.
A minőségérzet meg összehasonlíthatatlanul jobb a Bladenél, és tapasztalatból beszélek. Semmi nyikorgás-recsegés nincs, és nekem külsőre is kimondottan tetszik. -
Csapoati
nagyúr
válasz
kamcore #6560 üzenetére
Én azt vettem észre inkább, hogy a hangszóró csak akkor ad megfelelő hangerőt, hogy ha pont derékszögben van a fülhöz tartva. Amint pár fokot akaratlanul is fordítok, szinte semmit se hallok. A hangminőség nálam viszont pazar, a Blade (amiről váltottam), a lába nyomás se szagolhatja meg - ja és ez utóbbi elég sokszor szét is kapcsolt valamiért (miután már pár másodperce nem jött hang), ami a GXI-vel még egyszer se fordult elő 3 hét alatt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bododani #6529 üzenetére
Ne félj tőle, az appok töredéke nem megy rajta, meg szerintem ezek java része simán kiváltható mással. Proci-ügyben bőven hozza az Xperia Go teljesítményét a telefon, sőt... A kijelzőt meg nem is merném egy lapon elmíteni a Goéval, feltörli vele a padlót. 3,5" - 320x480 vs 4,3" 540x960 (165-256 ppi).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Torento #6219 üzenetére
Nálam tök ugyanez, sajnos akad.
Van egy Rockchip 2 magos procival szerelt tabletem is, ma megnézem azon is (szintén 1,6 GHz-s). De annyira azért nem csodálkozom rajta, a grafikája porig aláz minden eddigi mobilos játékot. Az Asphalt 7-et is megvettem, az nem szaggat, igaz ratyin is néz ki a MW-hez képest.
-
Csapoati
nagyúr
Halihó! Egy hete én is a Grand X In tulajok táborát gyarapítom. Szuper a telefon, a kijelzővel és a sebességgel is maximálisan meg vagyok elégedve, eddig egyszer indult újra magától valami Play-es művelet után. Az lenne a kérdésem, hogy másnál is ennyire meríti az akksit a telefonálás? Ma egy 22 perces beszélgetés valami 12%-ot elvett. Azért furállom csak, mert az előző telefonom (Blade
) szinte meg sem érzett egy fél órás dumaparty-t, max pár százalékot merült csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Medence topik
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák