- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Ezzel az appok összeírásával csak az a gond, hogy nekem teljesen szűz gyári B04-gyel és szűz B06-tal is csinálta, tehát nálam csak a gyári appok voltak fenn amíg teszteltem. Sőt miután ugyanúgy merült, Titaniummal fagyasztottam a gyárikat is, természetesen hiába, tehát itt szerintem már valami más gond lesz.
Én azért lehet megpróbálom a V3-at mert mindig is kíváncsi voltam rá, hátha nekem megoldja a dolgokat. Elvileg jövő héten jön meg a 16-os Samsung SD-m, ha addig nem tér észhez a GXI, akkor valószínű az új kártyával megy fel a V3, illetve ha az sem hoz változást akkor gyári állapot visszaállítása + szintén teszt és ha azután sem jó akkor csere...
Viszont hétvégén Ausztiában voltam 2 nap, és ott este offline módban alig merült, napközben persze azért jobban merült, mert roaming, + nem mindenhol volt térerő. Nem tudom megmagyarázni, de itthon meg kb 15%-ot vagy többet evett szintén offline módban előző este, szóval elég érdekes, lehet véletlen pont akkor észhez tért, de mindenesetre nem tudom mitől lehetett...
Most addig is érdeklődéssel olvasom a cserével kapcsolatos tapasztalataitokat, mert imádom a GXI-t tudásra az eddigi legjobb telefonom, de ha már nincs belőle új cseredarab, akkor ha lehet inkább választok egy másik telefont amit ott bontanak ki a dobozból (pl Samsung S Advance), minthogy egy már visszavitt (refurbished) telefont kapjak érte, amit ki tudja milyen hibával vittek vissza...
(Jó tudom elvileg letesztelik, de akkor is...) -
tonyqa23
senior tag
Mondjuk nem vok szaki, de ha utána wipe-olsz, annak nem sok értelme van... De most is merül nagyon, vagy csak a listában az első az Android OS? Mert gondolom friss telepítés után nyilván az lesz az első a listában,hiszen az van most legjobban használva, még csak most indul be.
-
voci
tag
Nálam is hasonló a helyzet.
Kb 2 órája csináltam gyári visszaállítást, azóta csak a névjegyeimet szinkronizáltam, utána feltöltöttem a telefont. 1 óra 45 perce vettem le a töltőről, de már 94%-on van. Az Android OS meg 70%-kal a lista elején van megint. Ezek szerint nem az általam feltelepített alkalmazások okozzák a merülést. Itt valami másnak kell lennie. De mi?
A telón lévő rendszert OTA-n keresztül frissítettem először B03-ról B04-re, majd - mikor megjelent - B06-ra. Szerintetek segíthetne egy teljes rendszer újrahúzás - update.zip-ből? Hozzáértők, kérlek segítsetek!Az előzményekhez hozzátartozik, hogy nekem is nem régóta csinálja ezt a merülést (kb. 3 hete). Előtte is ugyanilyen használat mellett (2. telefon, nem ezt használom elsősorban, hanem a cégest) akár 5 napig is bírta. Aztán egyszer csak valami miatt elkezdett pörögni az Android OS, és most már 1 nap alatt is képes lemerülni, úgy hogy este még 30-40%-on van, reggel meg be sem lehet kapcsolni. Hozzáteszem, hogy nem telepítettem újabb programokat.
-
Canonfan
senior tag
Nálam is ez a helyzet szintén már több hete, és nagyon idegesít már...
Én is pont a merülés miatt gondoltam feldobni a V3-at de nem tudom mennyire érdemes, ha mindegyik rommal ugyanúgy csinálja...
Bár most akarok majd 16-os sd-t venni a GXI-be, majd addig még nem lesz meg amit lehet ki akarok próbálni a B04-el, aztán lehet felmegy a V3, ha az nem oldja meg akkor újra a B04.
A backupos dolgot kipróbáltam, nálam nem hozott nagy változást, bár nálam nem is jelent meg a backup folyamat a GSam-ban.
Viszont ha mindegyik rommal hasonló a helyzet és appok kizárva, akkor már főleg nem tudom hogy mi lehet ez.
Szeretem ezt a telefont, és ha valahogy meg lehet oldani ezt a merülés problémát akkor nem cseréltetném szívesen, mert ki tudja milyet kapnék helyette, főleg hogy már nem forgalmazza a T.
Szóval csak legvégső esetben, és amit lehet kipróbálok hogy ne csere legyen belőle, de mit gondoltok, ez a túlzott merülés (ami könnyen belátható hogy a használatot bekorlátozza) lehet cserére indok?Bármilyen infót előre is köszi!
Illetve arra gondoltam de ez csak tényleg egy ötlet részemről, hogy anno a GXI hibáiról készült szavazáshoz hasonlóan, akiknek van most ez a túlzott merülés problémája (mint pl nekem is) öszeírhatnánk hogy kinek milyen appok vannak fent, és ha többünknek is ugyanúgy fent van ugyanaz az app (vagy appok) akkor lehetne gyanakodni hogy köztük lehet a bűnös.
Emellett akinek nincs ez a merülés problémája, az is beírhatná hogy pl "ezt az appot én is használom és nekem nem merül a teló", így lehet könnyebben ki lehetne szűrni hogy melyik app vagy appok okozzák a gondot...Ti mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged