- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ha már a cseréről van szó, szeretnék kérdezni én is.

Egyelőre csak kíváncsiságból, mert mint írtam korábban is, én még nem szeretnék cserélni, mert szeretem a GXI-t, meg most (kopp-kopp) úgy néz ki rendben van aksi normálisan bírja, nem indulgat újra stb.
Amin most elgondolkoztam (olvasva a fórumot) az az, hogy nekem ugye (tavaly októberben vettem a telót) az első 1 évem letelt, most tartok a +1 évnél, ahol nem indul újra a gari cserekor elvileg.
Viszont ha ez letelik, és valami gondja lesz akkor szívás, mert csere nincs, és nem tudom mennyire javítható szervizben és mennyiért, szóval lutri.
Ezért arra gondoltam, hogy kb fél évvel a gar lejárta előtt megpróbálkoznék vele én is, de nem kamuzva, mert nekem is kikapcsolgatott de azt az aksikitámasztás megoldotta, így nem is foglalkozok vele, szóval hogy kiszedném a papírt az aksi alól és megmondanám hogy újraindulgat, + néha minden előjel nélkül nagyon gyorsan lemerül magától, ami ugye csak nemrég oldódott meg.Aztán ha sikerül cseréltetni (bár nekem csak a győri szerviz játszik, ott meg valaki írta hogy a szervizes előtt produkálni kell a hibát) akkor lenne az új telóra még fél év, az alatt meg csak kijön ha van valami gondja, utána meg "bűntelenül" root, + főzött romok (ha vannak) és nem kell aggódni hogy elveszik a gari...

Ti mit gondoltok?

Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest