Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok!

Ha már a cseréről van szó, szeretnék kérdezni én is. :)

Egyelőre csak kíváncsiságból, mert mint írtam korábban is, én még nem szeretnék cserélni, mert szeretem a GXI-t, meg most (kopp-kopp) úgy néz ki rendben van aksi normálisan bírja, nem indulgat újra stb.

Amin most elgondolkoztam (olvasva a fórumot) az az, hogy nekem ugye (tavaly októberben vettem a telót) az első 1 évem letelt, most tartok a +1 évnél, ahol nem indul újra a gari cserekor elvileg.

Viszont ha ez letelik, és valami gondja lesz akkor szívás, mert csere nincs, és nem tudom mennyire javítható szervizben és mennyiért, szóval lutri.
    Ezért arra gondoltam, hogy kb fél évvel a gar lejárta előtt megpróbálkoznék vele én is, de nem kamuzva, mert nekem is kikapcsolgatott de azt az aksikitámasztás megoldotta, így nem is foglalkozok vele, szóval hogy kiszedném a papírt az aksi alól és megmondanám hogy újraindulgat, + néha minden előjel nélkül nagyon gyorsan lemerül magától, ami ugye csak nemrég oldódott meg.

Aztán ha sikerül cseréltetni (bár nekem csak a győri szerviz játszik, ott meg valaki írta hogy a szervizes előtt produkálni kell a hibát) akkor lenne az új telóra még fél év, az alatt meg csak kijön ha van valami gondja, utána meg "bűntelenül" root, + főzött romok (ha vannak) és nem kell aggódni hogy elveszik a gari... :D

Ti mit gondoltok? :F :R

Új hozzászólás Aktív témák