- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
k_imre #18210 üzenetére
Ezekbe a *arokba bezzeg nem sajnálják a 4.2-t.
3 gond lesz csak vele.
1. Biztos vagyok benne, hogy gyengébbek lesznek, mint Grand X In
2. Telenor kínálatába illik, szerintem T nem vezeti be ezeket se.
3. Miután szoftveresen eddig minden telefont elkeféltek, várható, hogy ezzel is problémák lesznek. -
heidricha
őstag
válasz
k_imre #17903 üzenetére
Van ilyen mappám, négy is. Viszont nem csak azok választhatóak, ami itt van. Messze nem.
Nem az a kérdés, hogy hova tegyem, hogy biztosan megjelenjen, hanem fordítva: hogy oldjam meg, hogy ne jelenjen meg minden?
Lehet, hogy nem értetted félre, de akkor valami nagyon másképp működik Nálad, mint nálam!
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz
k_imre #17529 üzenetére
Kutyát nem érdekli,h te hány százezret kültesz előfizura, "már ne is haragudj". Az a baj ezzel a merülősdivel, hogy amikor rájön a gebasz, akkor úgy merül,mintha használnád, mint állat.Pedig nem is használjuk,ha használjuk, akkor fél napot se bírna ki. Az nem normális, mikor nekem is kiírta régebben,hogy 13 óra mulva lemerül.Mert valami be volt akadva.mire végzek a műszakommal és hazaérek, addigra eltelik 14 óra.Nehogy ne bírja már ki ez a szar egy pár telefonálással meg pár perc wifivel.Meg szerintem idegesítő, hogy tudom,hogy eddig ha nyúztam meló közben is és 10 óra után pl hazamentem 72%-al, most meg kevesebb használattal még kevesebb %-al, akkor tudom,h valami gebasz van megint.
-
kelzsoca
félisten
válasz
k_imre #17147 üzenetére
Mivel a készülék kifutó termék, ha nem már ki is futott, így elképzelhető, hogy már kártyafüggetlenül is megvásárolható, viszont Keeperv85 kollega is jól írja, a T-Mobile kizárólagossággal rendelkezett, és csak a ZTE-t megkerülve tudott kártyafüggetlen készülék bejutni az országba (vagy legálisan, szolgáltatónál unlockolt készülékből szaladgált eddig pár darab az országban) ezeket a csatornákat a gyártó igyekezett megszüntetni korábban.
-
Tigryss76
tag
válasz
k_imre #12545 üzenetére
Üdvözlet!
Nos hát akkor nem lettünk okosabbak, tekintettel arra, hogy én B04 gyári szoftvert használok, és a Reboot sincs meg, hogy az meg mi ...
Mindenesetre kellemetlen.
Valamint ha belépek a wifi menübe, hajlamos kérni azt a jelszót, amelyik wifi hálózaton éppen vagyok.
Persze ha nem írom be, és kilépek, akkor már hipp-hopp, nincs is wifi kapcsolatom.
Remek.
Mindezek mellett egy igen kellemes kis készülék ez továbbra is.Minden jót!
T
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz
k_imre #11364 üzenetére
Mi az a wipe cash? Nem lehet utánanézni,h mi ragad be? Mert amúgy hibátlanul működik, eddig le a kalappal, egyetlen dolog ami nem megy az az asphalt 7 irányítása...esetleg launcher? azt cserélgettem egy párat, mire az adw-nél megragadtam.+ikonpack. Az akkuhasználat(CPU háttérben) 28,1%, míg a többi csak ilyen 0,6-0,7.
-
atillaahun
veterán
Most vettem csak észre, hogy WiFi fagyásnál nekem a meglévő kapcsolatomat is lereseteli szépen, írhatom be újra a jelszavakat, meg oszthatom ki a fix IP-ket.
Nektek megmaradnak az adatok fagyás után?(#9458) andyTM
A build.prop-ot végigolvasva úgy tűnik, hogy újabb baseband van benne, vagy legalábbis más. 7-es helyett 9-es. Viszont az összes többi dátum meg mind régebbi benne, mindegyik szeptemberi. -
Robbertho
aktív tag
Hm, én ezzel próbálkoztam már, de nem jött be
Olyannal is próbálkoztam, hogy hozzáérintettem fagyáskor az érintőképernyőt óvatosan egy halogén asztali lámpa fém rúdjához (ezeknél a 12V ezen a két fém tartón halad át), és jé, rögtön használható lett
(persze nem a 12V miatt, hanem amiatt, hogy "leföldeltem"
/Nagy valószínűséggel csak véletlen volt/
-
tonyqa23
senior tag
Igazából nem tudom.
Nem baj,h van fent a telón vagy 60 plus alkalmazás a next2höz képest? Meg nem igazán értem ezt a belső tárhely felosztást. Meg ma beszart a galériám is, nem akart belépni sd kártya nélkül, nem értem,h miért nem lépett be, elméletileg sd kártya nélkül is tudok fényképet csinálni vagy videót és azt is a galériában tudnám megnézni, de nem engedte. Szal nem értem ezt az 1,59gb - 510 mb-511 mb- os felállást. Nem lassítja be a telefont,ha túl sok alkalmazás van fent rajta? Ilyenek pl, h angol szótár meg ilyesmik, mehetnének kártyára, nem?
-
adamsz82
tag
Vagy.. ha valaki félős a sötétben => nagyon tuti led-es kulcstartók is vannak (HelloKitty és társairól nem is beszélve
)
Évente egyszer, ha ilyesmire szorul az ember.. valószínű, hogy ez kritikus pontja kell, hogy legyen egy telefonnak
Az FM rádió a másik fele, a na.. inkább nem minősítem milyen rádióadásainkkal..(2perc vágott zene, 3 perc reklám - 10 perc szájkarate, jobb esetben talán hírek..
aztán ez ismétlődik)
Nagyon fontos funkció még a fényképező, lehetőleg gigapixel felbontással
Úgy gondolom ez a tini ('enyimé a jobb') harcokon kívül másra nem igazán használható és használt részek egy kicsit önmagára igényességgel ellátott egyednél(nem szeretnék megsérteni senkit a fentiekkel, de ugyan már számolja már ki mindenki, hogy egy évben hány alkalommal is használja ezeket a visszatérő "hisztik" tárgyait)
A legprofibb legújabb samu - szifon telefonokkal is elkövetett legideálisabb (szépnek soha nem mondanám
) képek is egy átlag kompakt gépről általában törlésre kerülnek, mert vagy tompa vagy a környezet tompa, vagy a fókusz is elcsúszik, vagy zajos, a színeknek a valósághoz nem sok közük van stb stb.. (persze, ha épp délben úgy csillan meg a nap a fenyőfa 4-5 tűlevelén akkor szépnek tűnhet telefonon a kép, utána egy rendes monitoron megnézve.. khm ) tehát.. gáz és vízmérőóra állásnál, esetleges balesetnél hasznos, és arra elegendő, minden másra vétek használni.
(aki pedig telefonnal lövi végig a nyaralását, az végképp no komment)
-
mephisto97
csendes tag
-
mephisto97
csendes tag
Más kártyával még nem próbáltam mert jelenleg csak ez az egy kártya van most nálam, ami minden más telefon felismer (galaxy ace, Noki c3,...)
Lenne egy másik kérdésem, miért van az hogy szinte minden játék amit leszedek a netről és a gépről rárakom a telefonra USB-n keresztül vagy lefagy vagy egyből kidob a programból/játékból vagy el sem indítja :S ??? -
Tigryss76
tag
Szia!
Feltettem a Ring extendedet, és ahogy a sound settingsre nyomok, már lép is ki "A(z) Beállítások alkalmazás sajnos leállt." üzenettel ... Megpróbálom megint a Zedge-t ...
Köszi!
J
Úúúúú! Istenkirálycsászárfáraó vagy! Már beenged a hangmenü! Ha beállítom ez alatt, akkor a zedge már törölhető ugye?
Köszi!
T
-
kelzsoca
félisten
-
Keeperv85
nagyúr
Légyszi ne találjuk ki, hogy a GPS-nek van köze a recovery-hez!
Abszolút semmi. A recovery maga nem is vesz részt a rendszer indításában, sem előtte, sem közbe nem működik. Erről egyszerűen meg tudsz győződni. Egyszerűen törlöd s recovery helyét. Biztosíthatlak, hogy a készülék be fog kapcsolni. Függetlenül attól, hogy milyen rom van rajta.
-
kelzsoca
félisten
Belépsz recovery módba, ha egy fekvő robot jön be=>gyári a recovery, ha egy narancs figura jön be=>custom recovery van fent.
Gyári recoveryvel csak gyári romot, custom recoveryvel csak custom romot tudsz telepíteni, minkét esetben ettől eltérő próbálkozás sikertelen lesz.
-
pakkerpista
csendes tag
Megy az, nekem Hope van fent, és egyedül épületben van kis baja (megjegyzem egy régi szerverterem, faraday kalitka mellett ülök kb.).
Kolégámnak is GXI van, gyári rommal, egyáltalán nem megy a helymeghatározás neki. GPS test progival nekem max 10mp és 4-8 műhold, neki gyári rommal fél perc alatt jó ha 1-3, de azokat sem használja. -
k_imre
tag
Önmagamnak válaszolok:
Visszatettem a gyári recoveryt, és valami belső sugallatra kipróbáltam így. Hasít minden, jó a helymeghatározás, jó az air control, vagyis minden ok.Mindenesetre a mesterek figyelmébe ajámlom ezt az érdekes dolgot:módosított recoveryvel a helymeghatározás nem megy a navigációban és az olyan játékoknál, amely ezt megkívánja. Valami a gps-sel lehet kapcsolatban, mert mobilnet+gps szabad térben megy, de lassan találja meg a helyet. Míg a gyári recoveryvel pillanatok kérdése az egész. Épületben is.
-
M3aN
senior tag
Nem csak a telefonok piacon figyelhető meg ez az egyre erőteljesebb Kínai és egyéb keleti előretörés. Ott vannak az autók (Kia) és a notebookok (Lenovo) is. Egyre minőségibb, és szinte verhetetlen ár-érték arányú kütyüket dobnak a piacra a Samsunggal és az egyéb "régi" vállalatokkal szemben.
-
mumk1
addikt
Akkor sem gondolnám, hogy ez lenne az eljárás, hogy még ügyfélnek kell bebizonyítania, hogy finoman szólva is átb@ták....
Különben, meg ha a rom-ba tették az említett alkalmazásokat és nem a Play-ről lett telepítve, akkor FR után is ott lesznek.
@ SziberTomi
Vissza tudod állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged