- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
pudingstyle
tag
válasz
gonorrea #17003 üzenetére
Igazából, ha nem sikerülne az SP, akkor nem hajlanék szívesen a cserére, más telefon közeli árfekvésben nekem nem jön be, akkor már szívesebben használnék egy hibamentes GXI-t.
Keeperv85
Egyébként én is csodálkozok, hogy még mindig szó nélkül cserélik őket, kíváncsi leszek mikor tűnik fel nekik, hogy ez így nem éppen gazdaságos a számukra.
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz
gonorrea #14356 üzenetére
Leszedtem ezeket én is, mostmár működik rendesen ha TC-vel kitörlöm, akkor appdrawerből is eltünik. Nincs root explorerem, de úgy emlékszem van vagy egy ezres. Arra lennék kíváncsi, h ha pl térképet is törlöm, utána visszatelepítem play-ből, akkor már nem fogja rendszeralkalmazásként kezelni és a greenify látni fogja? Mert a térképet akarnám hybernálni, de nem látja a greenify.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gonorrea #13324 üzenetére
Csak a kernelt, a romok forrását nem, azt sem mindre még. A CodeAurora-féle forrásokat többnyire kiadják idővel részben, de az Intel lapkára más írta a kernelt
Az Intel MID forrása elérhető, de az csak egy alap kernel, nem tartalmazza az eszközök drivereit, illetve a board kódjait.
-
válasz
gonorrea #12906 üzenetére
Megoldottam, a helyreállítást a ZTE beépített appjával csináltam, de letöröltem és újratelepítettem a Fancy-t és az unlocker-t is, és két másodperc alatt feloldotta. Nekem nagyon bejött, egy ideig a kalózverziót használtam, de amikor áttértek erre az unlockeres megoldásra, megvettem, annyira megszerettem.
Tehát, Macedón ROM on board, kíváncsi vagyok. Viszont ezt az akkuhasználatos lapot hogy lehet előkaparni? Nekem csak a T-s gyári ROMban lévő látszik...
-
atillaahun
veterán
válasz
gonorrea #11586 üzenetére
Igen, régebben esett róla szó.
Egyébként jó hogy mondod, mert épp valamelyik nap akartam megírni, hogy ez a remegés nálam a régi 1 mm-ről, kb. 1 cm-re emelkedett, és még csak nem is csillapodik, amíg fel nem engedem.
Aztán észrevettem, hogy ha lehúzom a töltőről akkor megint csak nagyon picit remeg.
Aztán az is feltűnt, hogy ezt a gyári töltővel nem csinálja, csak egy másik Samu-sal (van egy az asztalomon, meg az ágyam mellett is).Ebből kiindulva szerintetek lehet valami maradandó baja, ha nem a gyári töltőt használom - ezen a tüneten kívül - ?
-
Winchester95
őstag
válasz
gonorrea #11272 üzenetére
Ezek csak szoftveres gondok.
Feltennék rá egy JB-t és kész.
De azon gondolkodom hogy érdemleges előrelépés csak a processzor lenne.Megér az +11000Ft ot?
Úgy hogy nem is lesz akkor 32gb os memkarim+ 0,1" al kisebb képernyő+kisebb felbontás+ super amoled plus beég majd a képernyőbe.....?
Cserébe alapból 12gb tárhely+jobb kamera+jobb proci+gpu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged