- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Nem rossz az, ha minden értesítést kikapcsolsz, akkor már csak a GPS-t kell kivenni alóla, mert akkor is piszkálja, ha le van amúgy tiltva benne a helyközlés. Amúgy használatban tényleg jó, nekem most mégis Friendcaster van, mint amikor még az eredeti hulladék fb volt.
Liluláshoz. Ma a durva napfényben forgattam a kijelzőt kicsit. Létezik olyan állás, ahol lilás, de abban a tartományban, amiben amúgy is alig lehet látni bármit a napsütésben. Bár tudnám, mindenkinek ugyanígy viselkedik-e! Nálam csak teljesen életszerűtlen körülmények között lehet látni, akkor sem durva.És a lock fagyás: nekem a wifi alvás átállításával egy időben jött helyre. Azóta eltelt vagy két hét és talán egyetlen alkalommal volt.
Azért kíváncsi leszek arra a javításra, ami elvileg ezt is megoldja. Amúgy mit is még?
Ja wifi jelszó. Nekem sosem felejtette el. Ha nem kapcsolódik, eddig minden alkalommal a routert kellett újraindítani!
-
w333
félisten
Nekem is volt ilyen jelenségem
Először is próbáld meg a beállításokból SD kártyát leválasztani majd kb. 1 perc mulva csatlakoztasd újra ...
Ha így sem jó akkor : minden adatot ments le számítógépre aztán formázd az SD-t, majd másolj vissza mindent az SD-re de arra vigyázz hogy nehogy duplát vagy triplát másold újra vissza, így megszünik ez a jelenség -
heidricha
őstag
Megvettem valamikor egy akcióban a Swift-et, korábban rendes áron a Smart-ot. Mindig a Smart volt a nyerő, decemberben próbáltam utoljára a Swift-et, labdába sem rúghatott nálam. Pontatlan, lassú. Főleg lassú. A swipe szerűségek nekem nem jöttek be sosem, a rendesen beállított Smart eddig minden egyebet porba alázott!
Viszont ez a jó az Androidban, hogy mindenki kiválaszthatja, neki melyik a "szuperlativuszos überlibling".
-
Keeperv85
nagyúr
"Köztünk szólva" én is annak érzem, fényében annak, hogy 3 driver kompletten hiányzik, kettő pedig a mester leírása szerint sem működik megfelelően... De nem akarok mindig én lenni a negatív ember, aki szerint nem lehet megcsinálni, úgyhogy én most szurkolok, hogy hatalmasat tévedjek... bárcsak ne lenne igazam...
-
Canonfan
senior tag
Válts 2G-ről 3G-re(vagy fordítva), aztán vissza. Ez nekem megoldotta régen.
Köszi a tippet, de sajnos nálam nem működött, legutóbb amikor csinálta próbáltam ezt, + offlline mód be-ki de semmi, csak az újraindítás hozta helyre,
úgyhogy én is kíváncsi vagyok minden infóra mobilnet ügyben!
kobipeti (#11127):
Azt vettem észre akkor dobja az adatkapcsolatot, ha új adókörzetbe megyek, ha maradok a helyemen napközben akkor nem dobja le, ez lehetséges?
Nálam volt hogy böngészés közben ment el az adatkapcsolat, úgy hogy egy helyben álltam, és természetesen csak az újraindítás hozta vissza más nem, úgyhogy passz...
-
xtevo
őstag
Köszi!
Én is szeretem pofozgatni, egységes kinézetet adni a telónak. Ezzel a WidgetLocker-al, se lehet módosítani ugye, a jobb felső sarokban lévő infókat?!
Most még ismerkedek a Mort Player-el, illetve Dolphin Browser-al, amit Keeperv85 ajánlott, eddig szimpatikus nagyon mindkettő, ha lesz "kedvem" akkor majd letöltöm a fizetős appokat is (Poweramp).Facebook terén nem vagyok akkora addict, csak legyen vmi, ez meg egész vállalható.
-
xSide
őstag
Köszönöm, közben kiderült a superuser tagadta meg a root jogot, annak ellenére, hogy engedélyeztem korábban.
Egy su értesítés beállitás módositással minden rendben lettTudom nem e topic témája lenne, azonban nem régóta van Apex esetén x86 root támogatás, ezért leírnám azokat a funkciókat amik az Apex mellett szólnak Novával szemben a használati szokásaimnak megfelelően és más GX tulajnak is jól jöhet:
- alkalmazás ikonra tapp megosztás
- külön állitható álló/fekvő rácsnézet elrendezés sor/oszlop nemcsak az appdrawer-ben
- ikon méret tetszőlegesen állitható a dokkon is (nem csak előre meghatározott 'Small' lehetőség
- több/szebb áttűnési animáció
- külön app nélküli számláló megjelenítés sms/email/tárcsázó és más appok esetén
- mappa a mappában lehetőség
- csoportos hozzáadás mappákhozNegatívum:
- appdrawer-ben nem hozható létre mappa -
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából nem akartam nagyon sokat szórakozni velük, mert nekem nem ér annyit, ami kipróbálható lenne az, hogy a képméret csökkentésével csökken-e a mosás... Az eredeti képeken is nagyon erős... A részletvesztést részben ez okozza... öt megás kép, mintha jobb alapanyag lenne....
gonger: Pont azért írjuk le sokszor, mert sokan azt hiszik a megapixel minden... Kezelése nehézkes, optikai kereső nincs, kicsi szenzor, kicsi optika... Ezek minden mobilra jellemzőek. A mobilokon belül is sok jobb kamerával szerelt van azonban, mint ez.....
-
gonger
senior tag
"A csúcsfények, illetve a fehérek csökkentésével már sokkal jobb eredményt kaptam, de máshoz is hozzányúltam, bár az eredmény -természetesen- így sem méltó egy gagyibb kompakt géphez."
Azért amikor egy telefon kameráját hasonlítjátok kompaktokéhoz azt ne felejtsétek el hozzátenni, hogy a telefonban egy kis pici kamera van besűrítve sok más egyéb telefonos alkatrész mellé, míg egy kompaktban is már több lencsetagból álló 'komoly'optika, valamilyen normálisabb érzékelővel.
Sosem értettem, hogy miért gondolják azt az emberek, hogy akár egy 8 Mp-es telefonos kamerával lehet helyettesíteni egy normális fényképezőgépet, bár így is van aki a telefonnal dokumentálja a családi nyaralást is.... -
Coolmat
őstag
Screenshot készítése: hangerő le és power gombokat nyomd egyszerre kb. 2-3 mp-ig (rá kell érezni a dologra). Ez elvileg minden Androidon így működik 4.0-tól.
Az S Advance és S3 Mini témához: biztosan van multicore támogatás a 2.3-as Advancehez is (elég megnézni egy Linpack multi-thread eredményt), csak azt nem a Google, hanem a Samsung reszelte hozzá. 4.1-el biztosan "smoothabb" lesz már csak a project butter miatt is, de elképzelhető hogy ez antutu meg egyéb pontszámokban nem fog tükröződni.
-
Bill0121
csendes tag
Közben kaptam segítséget, egy kis modding formályában
Kösz de a zenéket szeretem benne, akkor inkább lagoljon! De itt a grafika a gond mert erősebb hardvert érzékel a játék mint az alkatelnél és följebb állított grafikával futtatja.
Ha már fps akkor ot995=24-28fps. GXI=15-18fps.
Te informatikus vagy én szervizelek, ettől még szorulhat segítségre az ember -
Bill0121
csendes tag
Nekem van viszonyítási alapom, mind két telómon rajta van a game. És bár játszató a GXI-n is de az ot-995-ön sokkal simábban fut.
Igen nagyobb felbontású a kijelző is de ami szembetűnőbb az a tükröződés ami az alcatelnél nem nagyon van. És talán AA és AF is van a GXI-n.
Na dehát quadrant és antutu dupla pontszám a GXI-N! Az NFS MW meg lassabban fut? -
Coolmat
őstag
Azért azt ne felejtsétek el, hogy ez nem ugyanaz az Atom mint ami a mi telefonunkban is van, ez a Z2760-as már kétmagos, és PowerVR SGX 545 IGP kerül bele. Bővebb infók ebben a cikkben, amiből kiderül, hogy lesz androidos telefonokhoz/tabletekhez készült változata is Z2580 néven.
Szerk: Amit még fontos kiemelni, hogy nincs még normális DirectX 10.1 driver Win8-ra ehhez az IGP-hez, amivel jelentős lépéshátrányba kerül a Tegra3-hoz képest (amihez most jött ki a Tegrazone Windows RT-re is).
Viszont az androidos változatba készülőben 2-szer erősebb IGP lesz normális OpenGL ES 2.0 támogatással, inkább az lesz érdekes mint ez a Win8-as elfuserált változat -
junkpod
veterán
NEM, ezzel sem tudsz ezen a telefonon 720p-ben lejátszani...
720p tartalmat lekonvertálva 540 sorosra, azt talán... de hát 4,3 incsen?
Egyébként meg félreértettél, én soha nem is akartam lejátszani 720p tartalmat ezen a telón, amúgy meg nekem ez a verzió (4.2.16) van fent... -
ko9
addikt
Azért azt is nézd megy, hogy mi munka van mögötte. Teljes hozzáférésük van a mindenhez, azt csinálnak amit akarnak vele. Tudják írni a bootloadert, az összes partíciót.
Anno feltörték a bootloadert és valahogy visszafejtették teljesen forrásig. Onnan meg már egyenes út mindenhez. -
Canonfan
senior tag
Így igaz egyik volt kollégámnak is ilyen telefonja volt amikor még együtt dolgoztunk, (most S2-je van) és ő is kihasználta ezt rendesen, első héten már root + win custom rom, de utána már csak Androiddal használta, és még megtalálta a neki legmegfelelőbbet, addig elég gyakran cserélgette rajt a romokat a srác...
-
xSide
őstag
Mig gondolkodtam irjak-e, olvasgattam külföldi fórumokat. A probléma nem egyedi és nem grand x függô, volt ahol az fb app helyett épp a friendcastert javasolták. Erre is tehetsz próbát, most kiváncsiságból nálam is fut a gsam úgyis éjszakás leszek és ráadom az értesitèst az fb appra.
-
xSide
őstag
Ha a nevéből indulok ki audioout máris hangokra gondolok, ha mindenképp a friendcaster lett beállitva fő bűnösként (szvsz indokolatlanul, nálam pushként értesitve sem ébreszti a telót többször, mint az alap fb) kapcsold ki az értesitésnél a hangokat...
Illetve a bbs helyett tedd fel gsam battery-t, ez apponként mutatja melyik-mit-mennyi ideig vett igénybe.
Külföldi fórumokon illetve a bbs wiki-n egyértelműen a rendszerhangokat (érintés, tárcsàzó, képernyőzár) okolják.
Nálam az Ebay kikapcsolt értesités mellett ébresztette fel kb negyedòránként és hosszabb időre, ment is a levesbe. Az ébrenlét és kijelző az akksi statban azóta megegyezik. -
Coolmat
őstag
Szerintem felesleges belenyúlkálni ezzel a proci energiamenedzsmentjébe. A mobilarénás Intel Atom Z2460 cikkből idézek: "Legfontosabb talán a fejlett erőforrás-kezelés: az úgynevezett Smart Idle technológiának köszönhetően a processzor kikapcsolható akár az operációs rendszer futása közben is (értelemszerűen lezárt képernyő mellett), mely elvileg nagymértékben javít az akkumulátor kihasználtságán. A készülékek a kiadott anyagok alapján villámgyorsan vissza tudnak majd térni a tétlen állapotból."
-
M0RGI
őstag
Itt gmailben minden rendezve van. A telefonon ha kiválasztom, hogy telefonmemória látszódjon csak, akkor nincs egy névjegyem sem. Ha az egyebet választom ki, akkor látszik minden. Az egyéb gondolom a gmail account lehet.
De én ezt ki akarom zárni a buliból, én csak a telefonmemóriában akarom tárolni a kontaktokat, gmailben még csak párhuzamosan sem.Azt sem értem mikor kerüt át az összes névjegyem a gmailbe, amikor a bladen mindig csak a telefonra mentettem helyileg és a szinrkonizáció is ki volt kapcsolva.
Talán a grandx-nél elkéstem a szinkronizáció letiltásával és suttyomban átrakta a gmailbe. Talán ha megkérdezte volna, annak örültem volna....(#2743) Keeperv85: simen nincs semmi, telmemóriában sincs semmi. Épp azt szeretném, hogy a netes lista kerüljön át a telmemóriába, de nem jövök rá hogy tegyem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest