-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
piltom83
csendes tag
Nekem ugyanez volt a jelenség SIM csere és két készülékcsere után is. Számos hibabejelentés és az előzőek figyelembevételével tegnap sikerült elintéznem a T-nél, hogy más készülékre cserélhessem. LG L9-re váltottam némi ráfizetéssel és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Más. Köszi a válaszokat a vonal és net szakadás helyét illetően. Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy van-e olyan tulaj, aki nagyvárosban használja a telefont, ahol - hasonlóan mint vonatozás közben - sűrűbben kell tornyot váltani és mégsem észlelt ilyen hibát.
-
piltom83
csendes tag
Túl vagyok 2 cserén, ez a mostani is ugyanúgy megszakad cirka minden 2. hívás közben ha cellahatár közelében vagyok.
Azoktól kérdezném, akiknek nincs hálózati gondjuk, hogy általában melyik városban/településen használják a telefont. Előre is köszi a válaszokat! -
piltom83
csendes tag
válasz
Canonfan #12127 üzenetére
Én mondjuk állandóan fent vagyok 2G-n, tehát itt van egy felhasználásbeli különbség. Lehet, ha néha "pihentetném" akkor nálam is ritkábban jelentkezne.
De ez a kisebbik gondom, az sokkal jobban zavar, hogy az elmúlt napokban már a hívásaim ~70%-a megszakadt, két alkalommal úgy, hogy utána vagy másfél percig térerő sem volt.
-
piltom83
csendes tag
Azért azt fontos megjegyezni, hogy a csere önmagában sem leányálom (cirka 20-30 perc papírmunka + előtte a várakozás) pláne ha köcsög a szervizes.
Én az imént jártam az Alléeban a 2. cserém ügyében, ahol egy unott nyikhaj be akarta vizsgálni a GrandX-em, annak ellenére, hogy a szeme láttára nem volt rajta net és volt nálam temérdek videó a vonalszakadásokról. Nemigen lehetett még dolga ilyen telefonnal - ami önmagában persze jó jel is lehet - mert a gyári zárképernyő is kifogott rajta.
A MOM Parkban viszont rendesek, ott megerősítették, hogy a legtöbb helyen hiánycikk a cseredarab, de jövő hét közepére azért ígérte, hogy meglesz.(#11987) Canonfan
Megdőlt a teóriánk: ma délelőtt kb. 11 óta ismét nincs net a telefonomon, pedig az adatkorlát továbbra is ki van kapcsolva. -
piltom83
csendes tag
válasz
Winchester95 #11436 üzenetére
A szervizes is erre tippelt, ezért első körben a SIM-et cserélték, másodjára pedig a készüléket - a videóban látott példányra :-/
Amúgy volt már nálam is hosszabb hívás szakadás nélkül, de sajnos ez a ritkább. -
piltom83
csendes tag
válasz
bubi92 #11219 üzenetére
Első nap jónak tűnt, de ma már két hívásom is megszakadt
Az a gyanúm, hogy cellahatáron lakom és ez a telefon a cellák közötti váltást rosszabbul kezeli, mint a többi. A Blade-em is gyakran váltogatott itthon 3G-EDGE (sőt akár GPRS) között, de a hívások azért nem szakadtak meg. -
piltom83
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest