- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow #3232 üzenetére
Hát ez nem jó, de ez van. Köszönöm.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow #3230 üzenetére
Ezt így nem találom, lehet az a probléma, hogy watch 3-ról van szó és ott másképpen kell.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow #3228 üzenetére
A célkitűzést szeretném beállítani, hogy mindig 5km legyen. Kiválasztom a kültéri futást, célnak 5km-t, itt csak kezdés gombot találok és nem tudom, hogyan lehet ezt a célt fixre állítani. Tehát a cél mindig 5km legyen.
-
burgatshow
veterán
válasz
bozsozso #3227 üzenetére
Persze. Szamtalan programot csinalhatsz.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A futás edzést be tudom fixálni, hogy mindig 5km-es távot indítson?
Előre is köszönöm a választ.
-
h1mpi
félisten
válasz
szabonagyur #3220 üzenetére
És neked is megjavult? Nekem reggel 7-kor 53%-on volt, most 49-en van, szerintem ez rendben lett
-
h1mpi
félisten
Sziasztok,
Egy kb. fél éves Watch Ultra 2-m van és eddig úgy merült kb., hogy 75%-45%-15%, tehát 3 nap alatt merült le. Most kb. 60%-20% vagy annyi se 2 nap alatt. Az akku 100%-os, hol keressem a hibát? Minden ugyanaz, semmit nem változtattam telepítettem az órán.
-
Noxy
veterán
Az órát nem tudom feloldani, valamiért a számkódot sem fogadja el.
Az Apple Watch alaphelyzetbe állítása, ha elfelejtette a jelkódot
-
still2
tag
Sziasztok,
Tanácsot kérek. Van egy Apple Wach 7 órám és jelenleg nem tudom használni. A történet a következő. A céges telefonomhoz volt csatlakoztatva. Történt egy központi frissítés a telefonon, ami előtt én nem csatlakoztattam le az órát a telefonról. Jelezték ezért ez az én hibám. A frissítés után amíről kiderült hogy több volt annál már nem látják egymást és nem csatlakoznak egymáshoz. Az órát nem tudom feloldani, valamiért a számkódot sem fogadja el. A telefon újra akar indítani egy csatlakozási folyamatot. Valahol fel tudják oldani ezt az órát és alaphelyzetbe állítani? Köszönöm! Az órához meg van a számlám,szóval nem egy simlis dologról van szó. -
Sasi001
senior tag
válasz
szabonagyur #3206 üzenetére
A két Gombos újraindítás.
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog #3209 üzenetére
Amíg bírja teljes eszköz cserét nem tervezek.
Normál esetben napi 60 perc edzés nekem is benne kellene, hogy legyen még.
2,5 éves az eszköz kb.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #3208 üzenetére
Most látom, valamiért azt hittem, hogy onnan indultál reggel a töltöttség terén.
Szintén első generációs SE-vel van tapasztalat, kb. egy hónapra volt
akkumulátorcserésa teljes készülék kicserélve. Reggel 6-tól este hatig már nehezen bírta, bár szokott lenni egy 45-60 perces enyhébb edzés, de ennél hosszabb esetén volt, mikor már kikapcsolt. 81%-os volt az akkumulátor állapot, viszont az első váratlan kikapcsolást követően megjelent a "Szervizelés javasolt" felirat. -
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog #3207 üzenetére
Írtam fentebb, 83%, de ennyi már vagy 1 éve vagy több is.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #3199 üzenetére
Újraindítás volt? Akkumulátor állapotánál mit ír?
-
Sasi001
senior tag
válasz
szabonagyur #3202 üzenetére
Kezd el lekapcsolgatni a dolgokat egyenként és figyeld ha javulás van. Egyébként egy reset valóban nem árthat, hátha beragadt valami.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #3203 üzenetére
Alapjában véve távolinak sem mondanám, appokat megnézem bár szinte semmi sincs rajta.
-
burgatshow
veterán
válasz
szabonagyur #3202 üzenetére
Hat a wifi elegge zabalja ha tavol van a telotol.
Egy resetet en meg megprobalnek, vagy legalabb legyaknam rola az appokat.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #3201 üzenetére
Igen, de mit nézzek meg rajta ami ennyire leviheti?
Erre már új szoftver sincs, szóval az sem változott szeptember óta.
-
burgatshow
veterán
válasz
Ez eleg szubjektiv: kb. ezer dologtol fugg. De egy kicsit tenyleg gyengusz. Oreg mar?
-
Sasi001
senior tag
válasz
Ez tényleg gyenge.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #3198 üzenetére
Ettől többet várok tőle, főleg üres járatban.
-
burgatshow
veterán
válasz
szabonagyur #3197 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
AW eseteben meg lehet nezni, hogy mi meriti nagyon? Elso gen SE, 83%os akksi es reggel 7kor leveszem toltorol es mist 33%n van, es meg nem is sportoltam vagy valami, csak kezemen van
-
tl-x
addikt
válasz
BigBlackDog #3194 üzenetére
Hát akkor ez lesz a megoldás
. Új amit adnak vagy felújított? Előtte törölni kell róla mindent?
-
tl-x
addikt
Megjött a válaszuk elég korrekt: "Gyártói utasítások értelmében az Apple Watch készülékek nem javíthatóak.
Amennyiben a diagnosztika alapján az akkumulátor hibásnak bizonyul, jogosult a teljes készülék cserére, akkumulátor árában, ez a Series 5 esetében Br 45 000 Ft.Az átfutási idő szervizünkben 1-1,5 hetet vesz igénybe. Időpontot nem szükséges foglalni, nyitvatartási időben bármikor behozhatja hozzánk a készüléket."
Mi számít hibásnak?
-
tl-x
addikt
Hát ha kapok helyette egy új S5-t akkor az nem rossz. Elég amit tud, újat meg nem vennék most 200-ért. Az SE meg nem tudja AOD-t ami nagy szívfájdalom lenne nekem. Most kikapcsoltam, hogy nem merüljön le olyan gyorsan. Írtam nekik e-mailt várom a válaszukat. Köszi a segítséget
.
-
tl-x
addikt
Series 5-m kezd behalni, lassú és nagyon hamar lemerül. Jó szolgálatot tett lassan 5 év alatt. Kuka vagy aksicsere?
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok!
Kb. 1 hete váltottam SE2-ről 8-as modelre. Kérdésem az lenne, hoyg valamiért nem látok a csuklóhőmérsékletre adatokat. Értem, hogy alvás fókusz kell hozzá, meg minimum 5 északa, de elvileg ezek már megvannak. Használtam vettem ezért érdeklődőm, hogy másnál is ilyen nehezen elérhető vagy nálam lehet valami hiba
Köszi!
-
JamesHun
addikt
újabb negatív gyakorlat rekordom lett.
majdnem 4 km séta 13 perc gyakorlat.
És ebből 5 perc manuálisan sétát berakva jött létre és volt benne egy kb 3-4 perces futás a buszhoz, amit talán érzékelt magától.
Így kb 2,5 km-t számolt a maradék 5 percnek
Gyereknek a kis Huawei órája ellenben közel 50 percet rögzített.Nem lehet valahogy állítani ezen a mit vegyen mozgásnak dolgon?
-
pamesz
tag
Sziasztok! Ma vettem észre autóban kihangosítás közben, hogy az Ultra 2 hangszórója telefonálás közben, fülsüketítően néha bereccsen teljes hangerőn. Nem állandó, gondolom a másik fél hangszíne befolyásolja. Mivel az óra állandóan néma, illetve másra nem használom a hangszóróját, így csak telefonálás közben vettem ezt észre. Még bőven garis, sőt care plus is van hozzá. Érdemes ezzel foglalkozni? Vagy csak inkább vegyem halkabbra? Az óra még sosem volt vízben, se nem ács se nem festő nem vagyok, így por sem mehetett bele, csak normál használatból.
-
xhege
veterán
-
xhege
veterán
Nem kötekedés tényleg, de érdekel, hogy miért éri meg ezeket a Temus szíjakat 3-5-szörös áron megvenni? Miért nem a Temuról (Aliról) rendelitek meg sokkal olcsóbban? Ezek a websdhopok is ott veszik meg és adják tovább. A szállítás 6-8 nap általában, szóval még csak heteket sem kell várni.
-
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok!
Szeretnék S8 41mm-re venni elegáns fém, vagy minőségi milánói szíjat ami nem lazul le mindig.
Egy jó minőségű szövet szíj is kellene.
Valaki tapasztalatból tud e valamit ajánlani, mert rengeteg márka és féle van, de már két fajta milánói szíjat vettem és mindegyik lelazul folyamatosan. Gyárit 60k-ért nem szeretnék azért venni.
Nagyon köszönöm az ajánlásokat! -
McLee
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg az ultra2 vekkeremet, s egyszerűen nem tudom elővarázsolni a billentyűzetet rajta, pl. ha üzit szerkesztenék, akkor csak a mikrofon és az emoji ikon látszik. Be kell kapcsolnom valamit, hogy megjelenjen?Köszönöm, ha megsúgja valaki.
-
xhege
veterán
Használja valaki az Athlytic appot közületek?
-
scdlsc
senior tag
válasz
mtomi95 #3153 üzenetére
Az Apple Watch Series 4 és az újabb modellek, valamint az összes Apple Watch Ultra-modell.
forrás: https://support.apple.com/hu-hu/120278 -
mtomi95
senior tag
Melyik órák támogatják az EKG mérést?
-
gabyka
aktív tag
válasz
burgatshow #3151 üzenetére
Jaja, néztem, úgy látszik ez 'máshogy jó'
-
gabyka
aktív tag
válasz
burgatshow #3149 üzenetére
Hasznos volt ez a jelzés mikor pl az irodában felejtettem a telefont, rögtön szólt az óra.
Na, mindegy, elengedem...A samunál úgy működött, hogy ha elindultam otthonról, kezemen az órával de telefon nélkül, akkor jelzett, hogy nincs telefon (megszakadt a bt és a wifi). Amikor odaértem a fiamékhoz, akkor az óra felcsatlakozott az ottani wifire és csatlakozott így a neten keresztül a telefonhoz, tudtam fogadni, indítani hívásokat is akár és az összes értesítés is megjött (az óra csak wifis volt).
-
gabyka
aktív tag
Köszi a válaszokat. Nem vesztettem el egyiket sem, csak kerestem ezt a funkciót és fura hogy egy alapvető dolog hiányzik...
-
gabyka
aktív tag
Srácok, samsungnál be lehetett állítani, hogy szóljon az óra, hogy lecsatlakozott/elvesztette a telefont. Ilyet itt nem lehet? Legalábbis nem találtam a menüben. AW10 és 15pro.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Tudjátok e, hogy az istyle-ban cserélnek e watch-ban akkumulátort? (Watch 8) A honlapjukon nem igazán találok erre opciót. Segítségeteket köszönöm!
-
Kbali
nagyúr
válasz
yodamester10 #3136 üzenetére
Mármint az apnoe funkciót nem, de még mit nem?
-
Zolix
tag
válasz
yodamester10 #3136 üzenetére
Az pedig ez egyik legfontosabb lett volna!
-
Zolix
tag
A watchOS 11 használatához iOS 18-as rendszert futtató iPhone Xs vagy újabb iPhone, illetve második generációs vagy újabb iPhone SE, valamint a következő Apple Watch-modellek egyike szükséges:
Apple Watch SE (2. generáció)Apple Watch Series 6 Apple Watch Series 7Apple Watch Series 8Apple Watch Series 9Apple Watch Series 10Apple Watch UltraApple Watch Ultra 2
Nem minden funkció érhető el mindegyik eszközön. -
Zolix
tag
Sziasztok!
Vennék egy watch 7-et, ezen úgy tudom megy a legújabb OS11,
de bizonyos funkciók nem fognak működni(apple oldalán olvastam) mik lehetnek ezek?Valaki tudna erről valami infót?
Nem nagyon találtam semmit a neten! -
Poonkie
tag
Sziasztok!
Apple Watch Series 8 akkumulátor cseréhez (79% a jelenlegi állapot) keresnék megbízható szervizt. Ha valakinek van ilyen tapasztalata, szívesen venném az ajánlásokat. Köszönöm!
Üdv,
Pali -
r3dsnake
nagyúr
Nagyon meg vagyok elégedve az S10 üzemidejével.
AOD mellett, kikapcsolt zaj/siri hangfigyeléssel óránként kb 2-3%-ot merül. Cellularon 5%-ot. Tegnap 6 órás gps használattal (túraséta tracking, auto low power mode edzés közben) merült 100-ról 66%-ra. Aztán használtam tovább ugyanúgy egész nap+alvás monitorozás. Most másnap reggel 28%-on raktam töltőre. Rátöltve közben egyszer sem volt.
Szerk.: Nem válaszként akartam postolni.
-
kopogo
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával hogy adott egy Apple watch S 7 45mm
az EKG funkció nem működik elindul de nem csinál semmit.
Volt gyári visszaállítás illetve két gombos újraindítás.
Valakinek esetleg valami ötlet? -
0xmilan
addikt
válasz
burgatshow #3113 üzenetére
S9 Cellular-on nekem soha nem jott ertesites arrol, hogy fel van toltva. Most tudtam meg, hogy ilyen letezik.
Be volt kapcsolva a Sleep alatt a Charging reminder. Kikapcsoltam, majd vissza es ujrainditottam az orat is. Felraktam tolteni es megint csak nem jott semmi ertesites a telefonra 100%-nal.
Arrol korabban jott, hogy alvas elott rakjam fel tolteni, de a teljes toltottsegrol meg soha.Na de most telepul a watchOS 11.3. Az majd biztosan javit minden hibat...
-
Nekem kezd elegem lenni az órából. 8-as verzió. Értesítés vagy jön vagy nem. A hívások rendre nem jönnek át az órára. Pedig minden be van kapcsolva elvileg.
Üzenet dettó…. Mindig fel kell oldanom, régen ha telefon nálam volt, magától feloldott…
-
pamesz
tag
Sziasztok! Azt hol lehet beállítani, hogy az óra teljes feltöltésekor jöjjön egy értesítés telefonra, hogy az óra teljesen feltöltve. Régen ez ment. Most jutott eszembe, hogy ez már hónapok óta nem megy nekem. Valami elállítódhatott.
-
liberacse
lelkes újonc
sziasztok
olyan problemam lenne a watch se 2nd-el, hogy ha le huzom az ertesiteseket majd megnyomom a cornert akkor megfagy az ora 1-2 mpre. nem mindog jon elo, olyan 10bol 2-3szor. ezen kivul semmi mas anomaliat nem tapasztaltam. legujabb 11.2 van rajta. lehet kezd gyenge lenne a hw?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marvel Snap
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest