Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
Meridius11
üzenetére
Ne aggódj én is be voltam *zarva.
-
AMD Power
titán
Ma sikeresen pofára esett az órám kijelzővel lefelé, kb 1.5 méterről járólapra. Jól vizsgázott. Semmi baja nem lett.
-
Noxy
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Watch töltéshez kinek milyen töltő vált be? Gyári van használatban egyelőre, de jó lenne egy másik töltő is, amit az ember magánál tud tartani, ha nincs otthon. Érdemes a gyárit venni, vagy van más gyártónál ugyanez a minőség olcsóbban? Gyorstöltés nem lényeges, elegendő, ha néhány óra alatt tölt bele 50-60 %-ot, de örülnék, ha nem melegítené az órát.
-
válasz
brumicica
üzenetére
Sajnos tényleg csak úgy működik, ha egy meglévő előfizetés multisimje van az órában, és csak Telekommal. Szóval havidíjas kell hogy legyen a fő sim és mellé multisim, ha azt akarjátok, amit írtatok.
De esetleg megoldható áthidaló megoldással, ha wifire csatlakozik az óra közben. Pl egy olcsóbb mifi router a közelben (zsebben, táskában, kabátban stb). Nem olyan nehéz mint a telefon, és ha ütődik, leesik jobban bírja (nincs kijelző ami törne) vagy nem akkora kár, ha valami baja lesz. -
cross56
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszönöm szépen! Ezt valóban elfelejtettem, hogy normálisan ki kellene először jelentkezni.
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Odaadtam barátomnak a régi watchomat, amin gyári adatok visszaállítását csináltam, és az apple fiókomból is töröltem az eszközt. Ezek ellenére zárolva van neki, és csak én tudnám feloldani az apple fiókommal, viszont ő most nem tartózkodik a közelembem. Van lehetőség máshogy feloldani, vagy kénytelen leszek megadni neki a jelszavamat?
-
Noxy
veterán
válasz
brumicica
üzenetére
Az AW akkor is gyűjti az adatokat ha nincs ott a mobil. Újracsatlakozáskor meg rögtön szinkronizálja a telefonra.
Az hogy mi marad éppen otthon tel.. vagy az óra ezt nem lehet kiszámítani.
Mondjuk én előbb hagyom a töltőn az órát ha elmegyek, mint a telefont.
Arra amit szeretnél, csak T-s multiSIM az egyedüli megoldás.
-
brumicica
tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Igen, pontosan, Guardian 4 CGM szenzorosak vagyunk (Medtronic). Az iphone veszi és küldi a felhőbe 5 percenként a cukor értéket. Erre bőven elég a Domino. Szóval így a szülő és a diabmentor is látja az értékeket távolról. Persze csak ha a gyerek mellett van a mobil. De ha mondjuk kimennek az udvarra és az osztályteremben hagyja a mobilt, akkor nem
. Vagy otthon felejti a mobilt. Ezért volna jó az eSIM. -
brumicica
tag
Gyereknek hozott Jézuska egy SE3-t. (Cukorbeteg, ezen fogja a cukrát ellenőrizni). Nem szeretnék havidíjas T multisimet, az iphone-ban Dominó egyelőre. Valami más esim szolgáltató (1Global, Airalo stb) AppleWatch esim előfizetésre van lehetőség? BetterRoaming-ot (1Global) javasolják, de Magyarországon még nem elérhető sajnos. Köszi.
-
Noxy
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Elvileg. Gyakorlatilag meg nem cserélnek aksit az Apple szervizben.
HA is szoktak árulni aksi cserélt órát de ott van a leírásban, hogy az már nem vízálló. Na amikor ilyent tovább adnak, akkor jön a meglepetés.
Nálam is volt ilyen, ami pár mp-ig gőzben volt. Soha nem láttam ezután a kijelzőt. -
adp
őstag
Sziasztok. Melyik órának a legjobb az üzemideje? Igazából csak ez számít . Sokat sportolok és mérem is vele de a jelenlegi 4-es watch-om van, hogy nem bír ki egy teljes napot sem pedig már a wifi is ki van kapcsolva. Szóval cserélném. Jelenleg 40mm-es órám van és nem feltétlen kell nagyobb.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Hátha valakit még érint. Megtaláltam ami tényleg gyorstölti az órát
[link] Egy óra és tíz perc alatt 20-100-ra tölti. Én 20W töltőfejjel próbáltam. -
bbendre
őstag
válasz
Litta08
üzenetére
iOS 26.2 Apple Watch Wi-Fi változás (EU)
Az EU-s szabályozás (DMA) miatt az Apple módosította a jelszómegosztást. A cél a konkurens órák esélyegyenlőségének biztosítása.A lényeg: Az új Apple Watch beállításakor többé nem másolódik át a telefonról az összes régi Wi-Fi jelszó. Az óra csak akkor tanulja meg a hálózatot, ha az iPhone-nal együtt, egy időben csatlakozol rá. Ha nincs nálad a mobil, a régi helyeken is manuálisan kell beírnod a jelszót az új Apple Watch-on

Ez valoban olyan nagy gond?
-
Litta08
csendes tag
Sziasztok! Azoktól kérdeznék, akik feltelepítették már a 26.2-t, hogy végül ezt tényleg meglépték? https://www.hwsw.hu/hirek/69813/apple-airpods-live-translation-watch-wifi-sync-szinkronizalas-eu-dma-digital-markets-act.html
Vagyis most már nincs szinkronizáció a watch és az iphone mentett wifi hálózatai között? ha valóban ez a helyzet, akkor szerintem egy darabig még nem frissítek

-
classic B
senior tag
Sziasztok!
Kényelem szempontjából a gumis vagy a textil óraszíj jobb? A vizet mennyire bírja a textil? -
Szerintetek miért nem tudok iMessage-t küldeni az óráról, amikor ott hagyom a telefont valahol? Olyankor az iMessage-képes kontaktoknak SMS-t küld.
-
AMD Power
titán
Reggelre az óra is kapott frissítést....
-
(ex)Cat
senior tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy MultiSim-et szeretnék aktiválni az órára és amikor a a telefonon levő Watch alkalmazáson belépek a Mobilhálózat menübe, ott ráböknék a Mobilhálózat beállítására, akkor amikor kapcsolódna a Telekom-hoz és ugye fel kellene dobnia a telekomos oldalt, ahelyett egy hibaüzenet jön, hogy "A szerverkapcsolat megszakadt." és ennyi. Innen tovább nem jutok. Már beszéltem 4 ügyintézővel, elküldtem Wandát a picsába egy párszor, de semmi sem segített.
-
scdlsc
senior tag
A szíjat csek ezért említettem: "2-3 éve ugyanazt a számlapot használom". Van aki szeret ezzel pöcsölni. Én sem mindig variálom, de pont a múlt héten volt, hogy elővettem egy citromsárga pólót és hozzáigazítottam a számlap színét. Fekete nadrág, fekete cipő, fekete szíj, sárga póló és sárga számlap.
-
Nem mindenkinek ugyanaz a véleménye, ne piszkáljuk már egymást azért mert ki-ki másképp látja / használja a watchot.
-
Sasi001
őstag
Én például ha tudom, hogy nem viszek telefont magammal akkor is megnyitom az appot, hogy a mobil hálózat az órán csatlakoztatva van-e. Egyébként ez pont szakmai, hogy megfelelően működik vagy sem az órához tartozó app még ha valaki nem használja akkor is. Nem vagyunk egyformák.
-
lmno
őstag
Ez rendben van, de a számlap váltáshoz nem kell a telefonos Watch app. Vagy minden nap új számlapot szerkesztesz? A szíj cseréhez meg pláne nem kell az app

Persze mindenki úgy használja ahogy jólesik, csak fura volt ez az akadás probléma, mert nálam elő se jönne soha mivel nem használom. -
AMD Power
titán
Nálam minden rendben van.
-
lmno
őstag
Egyáltalán mit nézegettek a telefonon a Watch appban? Kb. soha nem nyitom meg.
-
Viper26
nagyúr
A Watch app másnál is laggol?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- Apple watch SE 2022 44mm cellular akku 100%!
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó!
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy okosóra 7 44 mm-es katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Új Garmin Venu 3S - rózsa krémarany - bolti ár 2/3-án
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Vagy otthon felejti a mobilt. Ezért volna jó az eSIM.