- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek még szüksége van rá, ingyen, vagy esetleg egy folyékony kenyér fejében oda tudom adni a fekete szilikon tokomat a GXI-hez, nekem már nincs szükségem rá, amikor volt, akkor jó szolgálatot tett!
-
xtevo
őstag
Én is szerettem, nem kicsit... első okostelefonom volt. De telefonálásra abszolút alkalmatlan volt, nem hallottak a vonal másik végén és eldobálta a hálózatot... én örültem volna a legjobban, ha nincs semmi baja és nem kell cseréltetnem, de muszáj volt...
Te belenyúltál a jóba akkor
@mate3553
Nem tudok mást mondani, gyere át a pesti oldalra úgy látszik budán nem cserélik ki a telefonod. -
xtevo
őstag
Urak! Egy élmény volt, de a GXI-s pályafutásomnak ma vége lett. Végre...
Én személy szerint a Pólusban intéztem a garit, korrektek, gyorsak, rugalmasok voltak. Ma bementem, mondtam hogy sms-t nem kaptam, de rendeltek cseretelefont, megnézte, mondta, hogy stimmel, nem jött, mit választok helyette?! Kérdeztem hogy változott-e a kisker árlista, mondta hogy nem. Így az IDOL S mellett döntöttem, a sim-microsim cserét ingyen megejtették az ügyfélszolgálaton és már itt duruzsol nálam a "kicsike".
-
xtevo
őstag
válasz
jamesgesso #18403 üzenetére
Budapesten voltam, jövő hét kedden folyt. köv., addig várok én is az sms-re...
@gonger
Elhiszem, én is csodálkoztam, elhiheted...Amúgy nekem ezt mondták, és ha feljebb olvasol másnál is ez volt, úgyhogy érdemes odafigyelned!
-
xtevo
őstag
Nah, tegnap voltam szervizben, és előadtam a "bánatomat". Szerencsémre egy nagyon rendes szervizeshez kerültem, és elmondott mindent, lényegében 3 fajta variáció létezik.
1.
Megrendelte a cseretelefont, ami szintén ZTE GXI lenne, mivel ugye nincs márkaszerviz, egyből cserélik. Amikor a hibáimat mondtam, sűrűn bólogatott, vagyis már találkozott vele. A példa azt mutatja, hogy nem valószínű, hogy jön, de muszáj követnie a protokollt.2.
Ha nem jön cserekészülék, akkor egy kisker árlistából, amit fentebb már vki linkelt, lehet választani másik telefont cserébe 1:1-ben, illetve árban max 5.000 Ft-al lehet drágább. Vagyis az Idol S, Xperia M, Sony S Advance, Galaxy Express és társaik jöhetnek szóba. FONTOS! Ilyenkor a garancia nem hosszabbodik meg, mivel nem új értékesítésről van szó, ők ezt cserébe adják... Itt elég furán néztem azért rá és megkérdeztem, hogy ha vkinek utolsó héten romlik el és úgy cserélik, akkor a zsír új telóra van 1 hét gari?! Mondta, hogy sajna igen...3.
Ha a fentebbi listából nem szimpatikus egy készülék se, akkor lehetséges egy olyan mód. Hogy a "T" visszavásárolja a telefonod, természetesen olyan áron, amennyit befizettél, ha pl. részletre vetted, akkor az eddig befizetett pénzt jóváírják, és le tudod vásárolni bármilyen telefonra. FONTOS! Ilyenkor a garancia újraindul, új teló, egyetlen "szépséghiba", hogy a 2 év hűségidő is újrakezdődik. -
xtevo
őstag
Kivégez teljesen...
Ne aggódj, hasonlóan szerencsésen tudom intézni én is a garanciás dolgaim, ezért is félek elvinni a GXI-t... Befürödtem már a billentyűzetemmel és az e-book olvasómmal is...
upd.
Azt hittem, hogy karácsonyra kaptam a billentyűzetet, közben pedig születésnapomra. Amúgy kb. 1-2 hónap után elkezdett beragadni az enter, és mire elvittem gariba, már lejárt a gar.idő...Akkor nem volt túl őszinte a mosolyom...
-
xtevo
őstag
Elhiszem persze... de ez így felettébb érdekes... szerintem akár jogszabályt is sért... Amúgy ha pl utolsó héten cserélteted csak a telefont, akkor az új készülékre 1 hét gari van?!
@kfz81
Köszi az infókat, nekem is az Idol S szimpatikus.Amúgy többnyire addig szépek a Samu kijelzői, amíg egy hasonló kategóriás IPS paneles kerül mellé, és akkor már nem.
-
xtevo
őstag
válasz
gonger #18273 üzenetére
Épp ezaz, hogy amire vette az ember nem alkalmas, telefonálásra... Mindenki panaszkodik, hogy így, meg úgy nem/hallanak, én viszont őket so-so egész jól. A lockscreenfagyás nálam megszűnt, de cserébe eldobálja a hálózatot, és nincs térerő időnként. Én is baromi dilemmában vagyok, hogy most akkor mi legyen, mire cseréljem?! Nekem fontosabb a hardware, ezért Alcatel, fényképező, az úgyis van profibb. Ezért lenne jó, ha lehetne ráfizetéssel másra cserélni... akkor másik kategóriában már nincsenek ilyen visszajelzések...
-
xtevo
őstag
Ha összehasonlítod a két telefont, akkor 3/2-ben nyer az Alcatel.
CPU:
HTC 4 magos 1,2GHz (Snapdragon 200)
Alcatel 2 magos 1,2GHz (Snapdragon 400) Krait 200
Összehasonlítás: katt (nem tudom mennyire hiteles)GPU:
HTC Adreno 203
Alcatel Adreno 305DISPLAY:
HTC 480 x 800 pixel (217 ppi) TFT LCD
Alcatel 1280 x 720 pixel (312 ppi) IPS LCD -
xtevo
őstag
Nah, én is kicsit utánajártam a kérdésnek. Mindenképpen T-Pontba kell visszavinni a készüléket, mivel a többi (T-Partnert) csak továbbítja egy "másik szerviznek", gondolom T-Pontba. Elég kicsi az esélye, hogy ráfizetéssel másik készülékre cseréljék, ezt mondta egy T-Partner góré, bár ezt mind a mai napig nem tudom felfogni ép ésszel, hogy nem lehet több pénzt otthagyni...
Tehát csere GXI-re, ami nincs, vagy csere másra, fent a lista, az elállás tuti nem opció, meg a ráfizetéses megoldás se...Ez "A" lista, szerintem:
Sony Xperia M
Sony Xperia Go
Samsung S Advance
Samsung Galaxy Ace 3
Samsung Galaxy Express
HTC Desire 300
HTC Desire 500
LG Optimus L9
Alcatel One Touch Idol S -
xtevo
őstag
Ha visszaolvasol, valakinek fel is ajánlották, hogy cserélheti az Alcatel Idol S-re a telefont. Szóval szerintem lehetséges, amúgy csak sok papírmunka, de megoldható a ráfizetés, ezért nem szokták felajánlani.
@mate3553
Én most 73k-ért láttam kártyásan a telót...upd.
Én 45k-ért vettem előfizusan, részletre Like300 díjcsomagban, bár nem tőlem kérdezted. -
xtevo
őstag
válasz
Jano_023 #18167 üzenetére
Jogos. Nem vitatkozik ezzel szerintem senki. Egy ideig nekem is kikapcsolgatott, hál'istennek a gyári beállítások visszaállítása megoldotta a problémát. Ellenben a hálózat és wifi eldobálása az mindig van, utóbbira ott a regpon tudom... a rossz hangminőség viszont roppant zavaró...
-
xtevo
őstag
válasz
Keeperv85 #18145 üzenetére
Állítólag "utolsó" szállítmány, és utána inkább a Nexus 5-öt promózzák majd. De tényleg best/buy, ilyenkor sajnálom, hogy GXI-m van
Árban a P6 kb. Xperia SP magaslatok, de egyik telefon se egy csúcs, előbbinek a sufni gpu miatt, utóbbi meg nem a legerősebb vas...
Aminek utánalestem, hogy az Alcatel OT Idol S, amit felajánlanak magenta gariban cserének, az még so-so elmenne, jobb kijelző 4.2.2, mondjuk a support ott is kérdés -
xtevo
őstag
válasz
Jano_023 #18139 üzenetére
Megmondom őszintén nekem a Huawei Ascend P6 ragadta meg a figyelmem, de egy kisebb utánaolvasás után elég sok hibába futottam bele, így elvetettem az ötletet, pedig kegyetlen szép külsőre, de belsőre igencsak sántít. A másik ami most mozgatja a fantáziám az kártyafüggetlenül egy Nexus 4 16GB, most 80k körül lehet kapni, ahhoz képest hogy anno 45k volt a GXI-m, és kb. 60k körüli aktuális telefonokra cserélik minőségi ugrás.
-
xtevo
őstag
Egyre jobban gondolkozom azon, hogy gariztatom a telefont. Vajon rossz hangminőség elég hozzá? Ez kezdetek óta van stabilan, hogy rosszul hallanak, mintha lábasból beszélnék... Régebben volt pár wifi fagyás, de B06 óta megszűnt. Egyszer volt, hogy 1-2 napig kikapcsolgatott de megoldottam egy gyári beállítások visszaállításával, valszeg az új launcher kavart be. Szóval főbb gond nincsen vele, kivéve a hangminőséget... Talán csak meguntam?!
Ezért szívem szerint nem cserélném, hanem ráfizetnék egy másik telcsire, de ha csak cserélnék, akkor inkább megtartom.
Mit gondoltok?! -
xtevo
őstag
Nemrég frissült az AnTuTu... ez már tendencia lesz, hogy minél újabb, annál kevesebb pontot kap a teló?
Először, amikor teszteltem 11k körül, aztán 9k, most meg 7,4k az új 4.0-val.
-
xtevo
őstag
Urak!
Az lenne a kérdésem, hogy Equip MHL to HDMI Adapter működik vajon root nélkül is?Illetve, hogy egy noname műanyag tokot, érdemes lenne-e cserélni Nillkin-re? (Ez picit szubjektív, de hátha meggyőz vki
)
-
xtevo
őstag
válasz
feelurself #14036 üzenetére
Dettó...
@formengil
Jó ötlet, megpróbálom. -
xtevo
őstag
válasz
madkiller #13761 üzenetére
Én Power Toggles-t használok, ezzel nagyon alaposan be tudsz állítani mindent.
-
xtevo
őstag
Hogy ne csak a rosszat olvassa, aki ide betéved, egy kis ellenpéldát is mondanék... igaz az előző telefonom egy ősöreg nokia volt, de ahol annak semmi, azaz zéró térereje volt, akkor a ZTE-nek gond nélkül közepes (baromi nagy vasbeton csarnok) nem mellesleg a hívott fél szerint tökéletes volt a hangminőségem, még ilyen körülmények között is.
A telefon nem tökéletes, ezt mindenki tudja, elfogadja, én is, de tökéletes telefon nincs. Szeretem, igaz első androidos telefon lévén sok összehasonlítási alapom nincs, de ez nem lényeg. Az anno frissen vásárolt készüléket 3 napon belül ugyan cseréltettem én is, de azóta *kopkopkop* (szinte) hibátlan. Ajánlom-e másnak?! Igen.
-
xtevo
őstag
@ggeleven
Amit anno ajánlottál óra+időjárás app a Sense Analog Clock Dark mennyire frissül, ill. mutatja megfelelően a ram-ot?
Pl most is 361mb szabad memóriát ír, és közben 490mb van... -
xtevo
őstag
válasz
agressor12 #12714 üzenetére
Ha jól emlékszem kb. 4-5k-t drágult...
@Ed3r_X_
Köszi az infót, holnap kipróbálom magasabb órajellel, mit változtat. -
xtevo
őstag
válasz
apeelme #12385 üzenetére
Igazad van, ott a pont sok mindentől függ. Mondjuk én személy szerint nem teszteltem olyan sokat a fullHD anyagokat, pár trailer/sample ilyesmi. (Nem tartom szükségesnek ekkora kijelzőre se) Inkább 720p-s sorozatokat nézek rajta, azokkal gond nélkül elbánik, így már pontosabb a válasz.
-
xtevo
őstag
válasz
Joe Cockroac #12333 üzenetére
Én már látom, hogy a T szervizben billeg az asztal és a szervizes ember felé fog dőlni...
Viccet félretéve sajnálom... főleg ennyi várakozás után is...
-
xtevo
őstag
Ezt keresed: REGPON wifi KeepAlive
-
xtevo
őstag
Valaki próbálta már ezt: Call Delay Patch 1.3 ? Megszünteti az 1-2 másodperces késést a hívás fogadásától számítva?
-
xtevo
őstag
válasz
levisboy #12161 üzenetére
A Lockscreen fagyásra jó megoldás: REGPON wifi KeepAlive Mindig bekapcsolva hagyja a wifit, cserébe viszont így jobban eszi az akksit.
-
xtevo
őstag
válasz
feelurself #12011 üzenetére
Kb. 1 hónapja. A szervizes elmondása alapján én voltam az első, aki visszavitte garba... hihető, ugye?!
-
xtevo
őstag
válasz
feelurself #11999 üzenetére
Aréna Plázában lévő T-ben, volt raktáron, azonnal cseréltek (mondjuk 3 napos is volt), hátrament raktárba, aztán hozta is, mondjuk papírmunka 30 perc volt... de sebaj, rögtön kaptam cserét.
-
xtevo
őstag
ZTE hivatalos oldaláról "normál frissítés" vagyis nem custom, 2012.09.29 patch a legfrissebb verzió? (Hungary Grand X In SD card upgrading instruction & software package (T-Mobile) ez ugye?
Érdemes ezt felrakni?
-
xtevo
őstag
válasz
Keeperv85 #11974 üzenetére
Ez a furcsa, hogy ez a 2 másodperces késleltetés random jön elő. Van egy ősezer éves Nokia-m telenoros, és ha hívnak ott is hallózgatok egy ideig, mire meghallom a másikat... De van, hogy rögtön jó.
A ZTE Grand X In-em például elég rapszodikusan csinálja szintén, van, hogy tökéletes, van hogy semmi... (ez persze t-mobile-os)Jó tipp:
Mire jó a két másodperc? Megnézed ki hív, felveszed, nagy levegő, átgondolod, hogy köszönsz és voila'. -
xtevo
őstag
válasz
kelekyle #11851 üzenetére
Akkor egyre valószínűbb, hogy a hálózat a ludas, nekem eddig sosem csinálta, hogy egyik pillanatról a másikra megszűnt a mobilinternet, de most pár napja szenved. Megoldja többnyire egy Adat Ki és Adat Be gombváltás, szóval annyira nem bosszantó. Nem hiszem, hogy telefon hiba lenne...
-
xtevo
őstag
Én nem szeretném a kukába dobni, megbarátkoztam már vele.
Hülyeség tudom, műszaki ember lévén, de ennek a telefonnak lelke van, ha nem szereted, azt megérzi és sz*pat.
Erre tudnátok válaszolni, kérlek: (#11601) ?
@w333
Engem nem a főzött rom érdekel, hanem, amiket ZTE oldaláról le lehet szedni, full hivatalos frissítés. Ha azzal jönnek elő a problémák, isten ments, hogy kell nekem... mert amióta cserélték kopkopkop semmi gondja nincs a cuccnak. -
xtevo
őstag
válasz
Keeperv85 #11650 üzenetére
Oks, köszi, akkor reális! Erre voltam kíváncsi.
@Zsolt_72
Tuti besírtam volna...Főnökömnek 384mb memóriás Galaxy W-je van, eléggé hamar elfogy neki, főtt is a feje, hogy 1gb memóriás telót vettem én, erre ma rendelte meg LG Nexus 4 16GB verziót 2gb rammal...
@heidricha
Persze, arra van, hogy használjuk, de azért szeretek minél több szabad memóriát látni. -
xtevo
őstag
Nektek mennyi szabad memóriátok van? Elvileg csak pár háttérfolyamat fut, és csak 400-450MB szabad RAM-om van? Van erre vmi bevált szokás, hol lehet a folyamatokat/nem használt app-okat kilőni, esetleg erre külön app?
Pár folyamatot kilőttem így 500MB free, de ez nem kevés?! Vagy ennyit eszik a droid?!
-
xtevo
őstag
Érdemes felrakni a javító patch-eket? Javítanak/segítenek egyáltalán? Vagy jobb a szinte gyári állapot? (Ha igen, akkor a megfelelő oldalt linkelné valaki légyszíves?
)
-
xtevo
őstag
válasz
SilverToM #11577 üzenetére
Szerintem mindenképp olvass vissza a topicban, illetve kérdezz rá a Melyik okostelefont vegyek topic-ban, a pontos igényeidnek megfelelő teló érdekében.
-
xtevo
őstag
válasz
motoflug #11575 üzenetére
Esetleg Dolphin HD Browser?
-
xtevo
őstag
-
xtevo
őstag
Nah, mai napom volt lockscreen fagyásom, először az új telóval. Viszont egyetlen helyen jön elő, a munkahelyemen, a régi telefon is csak itt csinálta, (akkor még a telefon hibájának tudtam be...) úgyhogy kelzsoca kollégának igaza lesz, ez is azt támasztja alá, hogy a router lesz a hibás, mivel máshol tökéletes.
-
xtevo
őstag
válasz
airwawes #11289 üzenetére
Próbáltad már manuálisan beírni a kapcsolat infókat, és úgy csatlakozni?
@Zsolt_72
~11.500 pont Antutu nálam is, valószínűleg e-pénisz növelésre jó, ha több pontot hoz az Antutu, mint a haverod telója.
Pedig nincs is annál jobb érzés, amikor a nagyképű gyerek telefonját szétgyalázza "Az a kínai szutyok..." -
xtevo
őstag
Egy "egyszerű" kérdésem lenne, ha megnyitom a tárcsázót, és utána bal szélső gombra nyomok, vagyis a beállításait nézem, akkor előjön "2mp-es szünet hozzáadása" ez milyen "szünet" és mit befolyásol?
-
xtevo
őstag
válasz
curtis2 #11204 üzenetére
A beállításoknál -> Helyszolgáltatások a középső kettő négyzet van bejelölve? Ha igen, és úgy se talál műholdakat, akkor tényleg szerviz.
Más.
Most próbaképpen nem nagyon használtam igazán se wifit, se mobilinternetet, szinte csak telefonálásra használom, meglepő, nem?!
Így az aksi közel 2 napja megy (1nap 20óra) és még mindig 71 %-on áll.
-
xtevo
őstag
Ma megjött a 16GB microSD-m, létezik olyan megoldás, hogy átemeljek mindent a régi kártyáról? ctrl+c , ctrl+v ?
Vagy hiú ábránd, és állíthatok be mindent újra...
-
xtevo
őstag
válasz
Winchester95 #11040 üzenetére
"Másik" fórumon is volt valakinek ilyen gondja, itt találod.
Megoldás ott se volt (még) rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged