- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- A OnePlus Turbo még az Ace 6-ra is rálicitál
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném megkérdezni.
Én is szeretem a GXI-t, és jelenleg (kopp-kopp) semmi baja, egyedül a kikapcsolgatás jött elő nekem (amit az aksi kitámasztás megoldott azóta sem kapcsolt ki magától) és az aksimerülés, amit szerencsére agy Play frissítés szintén megoldott.

Viszont egy ötlet erejéig felmerült bennem hogy gari letelte után bármi baja lenne akkor valószínűleg papírnehezék lenne belőle, és sajnos itt a fórumon is egyre fogyatkozik mögüle a közösség,
szóval könnyen lehet (szerintem) hogy a gari letelte után (nekem még kb 10 hónap van hátra) se szerviz nincs, se közösség mögötte akiktől tanácsot lehetne kérni, hogy megjátsszam-e én is a cserét ha lehet sp-re azzal az indokkal hogy kikapcsolgat. . Persze előtte kiszedni a papírt az aksi alól és visszarakni gyárira (ez utóbbiról nem tudom hogy megéri-e nekiállni...)Ti mit gondoltok?
Ha nincs gondom vele mindenképp tartsam meg, vagy inkább próbáljam meg a cserét egy sp-re vagy idol-s-re?Válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Synology NAS
- iPhone topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Születésnapos a Noctua
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szóval könnyen lehet (szerintem) hogy a gari letelte után (nekem még kb 10 hónap van hátra) se szerviz nincs, se közösség mögötte akiktől tanácsot lehetne kérni, hogy megjátsszam-e én is a cserét ha lehet sp-re azzal az indokkal hogy kikapcsolgat. . Persze előtte kiszedni a papírt az aksi alól és visszarakni gyárira (ez utóbbiról nem tudom hogy megéri-e nekiállni...)