- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
tPedro_ #19469 üzenetére
Gondoltam azert leirom a tortenet veget is:
Tegnap napkozben csak melohelyen tudtam kiprobalni es megelegedtem annyival, hogy miutan ujra kipipaltam a mediaeszkoz opciot, a win felismerte, hogy csatlakoztatva lett valami.
Otthon probalom ma reggel, telefon radug, win-ben felugrik az ablak es ki is irja, hogy az illesztoprogram telepitese sikertelen, ismeretlen eszkoz.
Probalom masik usb csatiban, ugyanez...Kivancsisagbol atallitottam a telon, hogy ne mediaeszkoz legyen, hanem kamera. Erre megint uj eszkoz telepitese, Grand X In felismerve, pipa. Par mp alatt. Igy viszont csak 1-2 mappa latszik a tarhelybol, ahol a kepeket tarolja.
Ezutan visszaallitottam mediaeszkozre, megy hibatlanul, latok minden mappat es masolni is lehetett.Itt a vege fuss el vele.
-
válasz
tPedro_ #19364 üzenetére
Ez valami szoftveres bug lehet, én is találkoztam vele, ha az újraindítás nem segít, törölj valamit, akkor menni fog.
A random hálózateldobás típushiba, ami csak a T-Mobile szervizeiben NEM jelentkezik (tapasztalat), akárcsak a hívás közbeni hangproblémák. Az újraindulásos dolog nálam ritkán, de előfordul, a hálózat eldobása nagyon gyakori, pedig HSDPA területen vagyok, a net sebessége is bőven jó. Ilyenkor általában pár másodperc és újra észhez tér, bár jártam úgy, hogy fél napig nem voltam elérhető őkegyelme miatt.Engem a Wifi fagyás kerget a nem is tudom hová. Amint lehet, szabadulok ettől a telefontól (még két hónap hűség), és soha többet európai-kínai márka, de főként ZTE nem...
Közel két éve szenvedek ezzel a készülékkel. Ott rontottam el, hogy pár nap után, mikor előjött a hanghiba, nem álltam el a vásárlástól. Bíztam benne, hogy lesz új ROM, ami majd megváltást és javítást hoz. Nem kellett volna...
-
-
alexka79
csendes tag
válasz
tPedro_ #18688 üzenetére
Nekem hetente van ilyen, van hogy több van hogy max. 1. Még ezzel is megbarátkoznék ha utána látnám ki hívott.
Egész jól elvagyok vele, de biztos benne van az is, hogy ennyien elkezdték cserélni... Én is mindig mondtam, hogy ilyen "apróságokért" nem viszem vissza. De amióta ennyiszer kikapcsol elég volt! -
gorogtibor
csendes tag
válasz
tPedro_ #17426 üzenetére
Nekem is detto ugyan ez volt.
Volt amikor asztalon fekve kikapcsolgatott, persze volt amikor ugrálástól is.
De aztán volt amikor rázkódásra se.
De az biztos, hogy amióta kitámasztottam (8 hónapja) azóta egyszer sem kapcsolt ki vagy indult újra, míg előtte volt, hogy el se raktam bekapcsolás után és már kikapcsolt.
(Egyébként B04-el volt ugye az elején, utána B06-al, de most megint B04-el van.) -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tPedro_ #16980 üzenetére
Nekem az mx playernél beállítások/lejátszó utolsó pontja: a nagyobb hangerő, ott alapból be van pipálva...
Azonkívül lejátszás közben az ujjam fölfelé húzva nő a hangerő, lefelé csökken... Ezek gyári beállítások, ezt a beállítások/érintésvezérlés menüpontban állíthatod.... -
-
zeg
őstag
válasz
tPedro_ #16682 üzenetére
Érdekesen érzékeny telefon, legalábbis az előző telóimhoz képest. Felraktam a megvásárolt AndroidTunert, 'hüjegyerek' módjára mindent beixeltem kivéve a hálózatos dolgokat, erre minden sikeres wifi-re csatlakozáskor a jelszó beírására újraindult a teló. Ezek a wifi-s és 3g-s, képernyőfagyásos nyavaják szoftveres dolgoknak tűnnek számomra.
Zte képernyőzár és óra időjárással, touchpal bevitel, egyik gagyibb mint a másik
Amint felraktam az ingyenes pimp my rom betát és az Android Tunert, többé sem képernyőfagyás sem wifi gond nem jött elő(kivéve a fentebb említett legutóbbi kipipálósdit). -
GeSsH
csendes tag
válasz
tPedro_ #16707 üzenetére
Nálam is visszakapcsolták! Bár, vagy 10 percet elszöszöltem a menüben, mire a mobilinternetes ügyintézéshez eljutottam, de ott már simán beazonosítottuk a bajt, ugye hogy elfelejtették vissza adni a rendes sávészélt hó végén. Még ígéretet is kaptam hogy többet ez nem fog előfordulni...
-
Canonfan
senior tag
válasz
tPedro_ #16126 üzenetére
Latom meg mindig ajanljak az akksikitamasztos megoldast, de nem hiszem, hogy segitene.
Proba keppen forgattam, raztam a telot egy jo ideig, de nem kapcsolt ki. Ezek utan ketlem, hogy egy kis papirdarab megoldana a problemat.Nekem is kikapcsolgatott kb 4 hónapos korában kezdte el, nekem az aksikitámasztás eddig bevált, azóta magától nem kapcsolt ki sosem.
Szerintem egy próbát megér én legalábbis így voltam vele, ha meg így se jó akkor csere. Ha a kitámasztás ellenére újból elkezd kikapcsolgatni, akkor én is cseréltetni fogom, de kitámasztás óta (lekopogom) nem történt ilyen...
-
ggeleven
őstag
-
heidricha
őstag
válasz
tPedro_ #15118 üzenetére
Nekem ilyenem nincs, csak ha elfelejtem, hogy kikapcsolt mobil-net mellett képtelenség kivárni. Ma reggel épp erre sikerült egy próbát tennem, 35 perc nem volt elég egy nyavalyás pozícióhoz. Endomondo-nak nem elég a GSM, vagy a WiFi, annak mindenképp hód kell. Nálad az ugrálás talán a hódok elvesztésétől lehet, amikor átugrik hálózatosra, vagyis rádob a legközelebbi látott GSM toronyra, vagy ilyesmi.
Mondjuk épp ma gondoltam rá, hogy mintha a hódas trekkelés pontatlanabb lenne. Néha 20-30 méterre elrak az úttól, amin megyek, és nem is csak egy két mérés erejéig, több 100 m-t is lehet kerékpározni ilyen állapotban - az út mellett 30 méterrel. Zsebben használom, ami nagyon nem ideális, de korábban ennyire talán nem volt pontatlan.
-
Keeperv85
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz
tPedro_ #14530 üzenetére
Azért nem lát rá, mert valószínűleg nem T-pont volt.
Van T-pont és van alvállalkozó által üzemeltetett T kirendeltség. A kettő nem ugyan az.
Zsolt_72 Igen, ezt értem, de mégis csak egy szaros műanyagdarab. Nem változik semmi, csak új lesz.
Jano_023 Nem, 4000 Huf körül van. Kivéve, ha sérült, akkor ingyen cserélik.
Gabor777 Gondolom ott is el tud fogyni, de elvileg nekik van bőven raktáron. Elvileg az a legnagyobb szerviz. Ha mégis elfogy, akkor átmész Westendbe esetleg. Máshol nem igen van Pesten.
-
Mate
nagyúr
válasz
tPedro_ #13873 üzenetére
Igen, ez így van. Én is úgy használom, hogy még ismerősöm sincs.
Nekem a legnagyobb gondom azzal van, amit írtam fentebb is. Hogy ráerőltetik az emberre. Nem dönthetem el, hogy én akarom-e használni vagy sem, mert vannak dolgok amit már csak ott lehet elintézni.
Ez olyan, mint pár éve a vezetékes telefon. Ezer éve nincs, mert felesleges volt a mobilok mellet, így lemondtuk. Nem egy regisztrációhoz, banki ügyintéséhez stb. kellet megadni vezetékes telefont, ami nélkül nem lehet tovább menni.... Hiába mondtam, hogy megadok ha kell 5 mobilt, de nem, nekik vezetékes kellet.....
Szerencsére mára ők is rájöttek, hogy elég sok embernek nincs már vezetékes telefonja.
ggeleven Igen, közben rájöttem, hogy pontatlanul írtam. Valószínűsítem, hogy internet kapcsolattal jön elő leggyakrabban a probléma. Vagyis nem feltétlen wifi okozza, az internet kapcsolat.
Bár erre is érkezett cáfolat én csak saját tapasztalataim alapján, józan paraszti ésszel nyomozokVagyis elején néha-néha kapcsoltam be a wifit és néha volt csak fagyás.
Utána folyamatosan ment a wifi és folyamatosan fagyott is.
Pár napja ki van kapcsolva folyamatosan a wifi és nem volt fagyás. -
heidricha
őstag
válasz
tPedro_ #11492 üzenetére
Attól függ... az enyémet (3M) le lehetett mosni (csak nem szappannal, ahogy először próbáltam, mert utána a szappant nehezebb volt lemosni a szösznél), elvileg valami tapadóssal - mint a macskaszőr leszedő szilikon henger - is lehet próbálkozni!
Amúgy a "zsanéros megoldás nekem jobban tetszik, az utóbb javasolt (illeszd fel a tetején) sosem jött be eddig. Pár tized mm a tetején úgy elviszi az alját, hogy "öröm" nézni! 10-20 alkalommal is próbálkoztam, mire sikerült, ezalatt tutira összeszed valami szutykot az aljára! Persze ettől még lehet, hogy mindenki másnak ez bejön!
-
hodostamas
addikt
válasz
tPedro_ #11492 üzenetére
csakis így rakjad fel, ügyelj hogy véletlen se érintsed meg a fólia alsó részét!
Az elején a tetején rakjad rá, akkor nyugodtan ott azon a kis érintkező részen még pozicionálni is tudsz gond nélkül. Ha az kész, szépen húzod le a védőt és simítod rá a fóliátHa egyszer a tapadós részen valami szösz odakerült, kuka..
-
xSide
őstag
válasz
tPedro_ #11468 üzenetére
Mikor letisztítottad a kijelzőt, a kéket a ragadós felületével helyezd a kijelzőre többször (oldalt lógjon ki, hogy le tudd szedni) ettől a maradék szennyeződés (por/ szösz) is lekerül.
Az 1-el jelölt rész megy a kijelzőre, mikor teszed rá folyamatosan húzod lefelé és egyenlíted ki (ha nem lenne alapból az), ha bubi marad kicsit visszahúzod és újra helyezed. Mikor nagyjából bubi mentes bankkártyával kitolod oldalra a maradék bubit, amennyiben teljesen buborék mentes leveszed a 2-es számmal jelölt felső védő fóliát..... -
atillaahun
veterán
válasz
tPedro_ #10447 üzenetére
Nem, jó lett az, csak a MA valamiért tPedro_2 néven tart nyilván. Így már visszaraktalak érvényesre.
Egyébként akkor a mai nappal megtörtént a korábban ígért minőség-ellenőrzés, kb. 40 szavazatot töröltem. Azokét, akik nem voltak regisztrálva, vagy sok éve be sem jelentkeztek.
Természetesen akinek valamilyen félreértés vagy adminisztrációs hiba miatt töröltem a szavazatát (az előzőhöz hasonlóan), és utólag jelzi, azt visszaállítom valahogy, de akár újra is leadhatjaITT.Jelenleg 110 szavazattal ÍGY állunk. Az arányok végülis nem változtak.
-
Peter_Pan
tag
válasz
tPedro_ #4047 üzenetére
Most azt mondod végre működik.
Akkor miért akarnád addig bonyolítani, ameddig megint nem érted majd mi történik?
Előnye: eltérő személyek szerepelhetnek a telefonos és gmailes címlistádon.
Minden más szempontból csak hátránya lenne (pl valószínű kapásból ugrik a szinkronizáció és két helyre kell kézzel beírnod mindent, illetve a telefon tárában talán kevesebb részletet tudsz megadni) -
Peter_Pan
tag
válasz
tPedro_ #4027 üzenetére
Szerinted a szinkronizáció nem azt jelenti, hogy mindent feltölt a telefonról, ami addig nem szerepelt gmail-ben ÉS fordítva??
Pontosítok: első alkalommal, amikor korábban még nem volt szinkronizálva a telefon a gmail-hez, akkor tölti le és fel az eltérést. Amint ez készen van, szinkronizáltnak tekinti a két dolgot és bármit csinálsz a továbbiakban, az automatikusan megtörténik a másikon is.Rákerestem neked valamire
Hazaérve kapcsold ki telefonon a szinkronizációt. AZTÁN minden kontaktot törölj a telefonról. AZTÁN PC-ről gmailbe lépve állíts vissza egy törlés előtti állapotot. AZTÁN a telefonon kapcsold ismét be a szinkronizációt, majd várj 5-10 percet, de ne csinálj semmit. Utána nézd meg a kontaktjaid. -
Peter_Pan
tag
válasz
tPedro_ #4005 üzenetére
Jol sejtem hogy legegyszerubb most pc-rol kipucolni a google fiokot es onnan megprobalni atmasolni a telefonra?
Erre igennel válaszolok. Ehhez képest mégsem ezt teszed, hanem a bekapcsolt szinkronizáció mellett ezt:Na egyszer csak sikerult, kitorolni a telorol, de aztan szinkronizalaskor kitorolte a gmailrol is.
Szerinted a szinkronizáció nem azt jelenti, hogy mindent feltölt a telefonról, ami addig nem szerepelt gmail-ben ÉS fordítva??Vagyis ha mindent szépen rendbe teszel PC-ről azután meg mindent törölsz a telefonon miközben azok szinkronizálása be van kapcsolva, akkor szerinted mi a helyes működés eredménye?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
tPedro_ #4007 üzenetére
Ezzel én is szoptam órákat. Nekem sem világos, de úgy sikerült megcsinálni legegyszerűbben,h először gmail címtárban megszerkesztettem minden névjegyet ahogy én akartam, aztán ezeket exportáltam egy külső fájlba a merevlemezre. Aztán kitöröltem a kártyáról meg a telefonról is mindent, majd ezt szinkronizálva kitörölt mindent a gmail fiókból is. Ezután importáltam ezt a mentett fájlt a fiókban és automatice szinkronizálta magát és minden bekerült a telefonba helyesen.
-
tPedro_
őstag
válasz
tPedro_ #4005 üzenetére
Kozben eszrevettem, hogy valami bugos lesz.
A memoria allapotanal azt jelzi hogy 65 nevjegy van a telefonon, nem latok egyet sem.
Uj nevjegy letrehozasakor tudok valasztani, hogy telefon vagy sim kartya. Sim-nel rateszi a kartyara, viszont ha a telefont valasztom, akkor a google fiok ala teszi a nevjegyet, a telefon pedig ures marad.
-
Peter_Pan
tag
válasz
tPedro_ #3781 üzenetére
Ki tudja mit tettél rá és rootoltad-e. Ötlet? Az van: ne csinálj semmit, ha ismétlődik, akkor factory reset + B04 újratelepítés egymás után és gondold meg mit telepítesz rá. Mondjuk naponta csak egyet és ha újra előjön akkor tudod mihez kötni. Aztán elmondod nekünk is melyik app a gyanús.
-
csill4g
csendes tag
válasz
tPedro_ #2984 üzenetére
Nekem már letelt a 3 nap és a 8 nap is. Nem tudom, hogy mi lett volna ha a 8 napon belül viszem vissza.
Egyébként ha sikerül nekik megjavítani vagy cserélik és jót kapok, akkor még nem megy el tőle a kedvem, mert ennyiért akkor is nagyon megéri. Ez az 1 hét még belefér. Ennél drágább telefonoknál is előfordulnak hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest