Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Használjátok az onlinefilmek oldalt?
Nekem nem akarja vinni a filmeket (MX player van fent) mindig hibát ír ki.(connecz és network)
S4-en simán megy gyári lejátszóval. -
golyós
addikt
Nemsokára megválok szeretett telefonomtól.Úgy volt, hogy a nagyobbik lányom megkapja de végül megpróbálom eladni és kap egy újat.
Én is váltok egy nagyobbra mert bár hibátlan a készülék mostanra meguntam.További hibamentes használatot és ilyen szuper közösséget a továbbiakban mindenkinek!
-
golyós
addikt
Így másfél év után használtam volna a telefont video hívásra a telefont de nem sikerült.
Nem is lehet vele videohívást indítani vagy csak nekem okoz problémát? -
golyós
addikt
Szerintem (hangsúlyozom szerintem )
a T- a közeljövőben nem fog a ZTE-vel foglalkozni pont a Grand X rengeteg hibája miatt.Nagyon sok telefont cseréltek más gyártóra ( szerintem a fele sem volt rossz csak kihasználták a lehetőséget) és a rossz tapasztalat nem túl jó reklám.
Én is nagyon gondolkodom már a következő készüléken mert augusztusban már vehetek a T-nél megint de nem tudom mit.
Az álom a Note3 de mostmár az S4 is elérhető áron van és még jó ideig telefon marad, illetve az LG G2 is lehetséges bár rengeteg a negativ kritika. Esetleg Asus Padfone2 a tablet miatt.
Ha behoznának egy normális nagy kijelzős(min 5" ) ZTE-t akkor lehet, hogy megint bevállalnám mert nekem nincs vele gondom.( a support nem létezését meg betudom az intel procinak) -
golyós
addikt
válasz
Orionhilles #19124 üzenetére
Erre Keeperv85 tudja a választ.
-
golyós
addikt
Nekem sincs vele gondom,ez a 2. példány.
SGS touscscreen booster van fenn semmi más.A Greenifyt felraktam de egy perc változást nem tapasztaltam ezért leszedtem.Ha nem használom a telefont akkor elmegy 2 napot de ha játszom és wifizek akkor teljesen mindegy milyen csodaprogramot rakok rá este mindenképpen tölteni kell.
Még van 11 hónapja a telefonnak addig mindenképpen jó lenne ha nem halna meg.
Szeretem, csak a pocsék kamerája bosszant egy kicsit. (Camera FV-5 van rajta)
Csere csak 5"-os telefonra mert sokat játszom. -
golyós
addikt
A duplázást általában megoldja az Sd leválasztása.
Kb 1 hónapja nekem is volt ilyen, hogy eltüntek dolgok a telefonról, főleg a készített fényképek.Fotóztam visszanéztem majd 1 óra múlva nem volt sehol.Előtte nem sokkal telepítettem az Xposed Frameworkot lehet, hogy az kavart be.Nekem egy teljes telefon és Sd törlés megoldotta a problémát. -
golyós
addikt
Nekem jól működik.Esetleg nem cserélünk valakivel akinek szar?
-
golyós
addikt
Én is csak pislogok.Ha jól emlékszem Jan-Februárban cseréltettem mert kikapcsolgatott azóta semmi baja.
A memóriakártyát szarul kezelte(eltüntek fotók, nem müködött a TapTu mert nem talált Sd-t) legyalultam a telefont és az SD-t is újraraktam a V3-at és megint hibátlan.Szerintem sokan vérszemet kaptak az ingyen csere lehetőségétől és tömegesen hordják vissza.Mindenkinek szíve joga de gyanítom a ZTE kikerűl a T- kinálatából vagy valami szankció lesz belőle.
Maradt még valaki egyáltalán akinek még van ilyen telója
noxwill: Ennyire nagy lenne a különbség a telefonok között? Nálam pl. a Dead Trigger hibátlanul megy 1200Mhz-en tehát még nem is maximumon.( a kamera mondjuk tényleg ratyi)
Keeperv85: A 4.1-et még kiadhatták volna valóban ha már a forrást nem akarják de ettől függetlenűl szeretem a készüléket.Bár ilyen támogatás miatt nem biztos, hogy maradok a márkánál.
-
golyós
addikt
-
golyós
addikt
válasz
#40993792 #18392 üzenetére
Köszi.
5x megcsináltam majd meguntam és leformáztam a laptopon sd adapterrel.
Jelenleg újraraktam a V3-at teljes gyalulást csináltam a telon is.Kiváncsi vagyok, hogy a kártya csinált érdekes dolgokat mostanában vagy valami bekavart.Nem szeretném feltétlen cserélteni.(bár az Idol S-re bármikor)
-
golyós
addikt
Az hogy van, hogy rányomok az Sd kártya törlésére és törlés után ott marad minden??Akkor mit törölt?
-
golyós
addikt
Több napja szívok a teloval vagy a memória kártyával. Pénteken állatkertben voltunk, fotóztam vissza is néztem a képeket majd egyszer csak megint eltűntek az aznapi fotók.
Szombaton zenét akartam rakni a telefonra de egyszerűen nem engedte csak ha újraindítottam.
Ma éppen a Taptu szívatott többször is, Sd kártyára hivatkozott .Újraindítás után megjavult. A galéria nagyon sokáig villog majd eltűnik a kijelzőről de viszont ott van csak nem látszik. Hosszú nyomásra felkínálja a törlés lehetőségét.Visszarakom a galériát a szokott helyre és megint működik rendesen.
Van egy Bluetooth fülhallgatóm ami idáig ment gond nélkül. Ma csak úgy tudtam használni ha töröltem a párosított eszközök közül újraindítottam és érdekes módon megint jó volt ez is.Létezik valami Sd kártya teszt program vagy valami amivel kideríthető, hogy a telefon vagy a kártya csinálja a hülyeségeket?
-
golyós
addikt
válasz
Keeperv85 #18156 üzenetére
Ez igaz,de ilyen árért elnézhető.
Más: érdekes dolog történik a telefonnal vagy memóriakártyával: tegnap letöröltem kb 100 fotót és 15 videót a telefonról. Ma fotóztam 3-at , meg is néztem a képeket.
Kikapcsoltam a telefont és vissza majd meglepődve tapasztaltam, hogy a tegnap törölt képek mind újra ott vannak a galériában viszont a ma fényképezett 3 eltűnt.
Újra töröltem őket, újraindítás és megint ott van minden
WTF? -
golyós
addikt
Ha már mindenáron cserélni akartok, A grand X árából kijön postával áfával : [link]
-
golyós
addikt
válasz
alexka79 #18101 üzenetére
Random kikapcsolás miatt már többen cseréltettük( én is) a készüléket.Viszont azóta már nem nagyon van cseretelefon mert már nem forgalmazza a T. Cseréltetheted más típusra ha akarod.
Valakinek a fórumtársak közül bevált az aksikitámasztásos módszer is, egy próbát megér.
[kitámasztás] -
golyós
addikt
Plants vs zombies 2 hibátlanul fut a telefonon!
-
golyós
addikt
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
A Handcent megoldotta a problémát, nem számol csak 1 karaktert a hosszú magánhangzókra függetlenül attól, hogy mondat kezdőbetű illetve kicsi vagy nagy betű. -
golyós
addikt
A telefon SMS irásnál a hosszú í,ő,ú stb betűknél 90 karakternek számolja a betűt.De érdékes módon csak a legelső hosszú betűnél.A többinél már csak egynek .Erre nincs valami megoldás?
Gyári android billentyüzettell és [link] ezzel is ugyan azt csinálja. -
golyós
addikt
válasz
tonyqa23 #17223 üzenetére
Nekem ment 2 hónapig és tegnap este megmakacsolta magát.Előtte ezt használtam fél évig hibátlanul: [link] de ugyan az a fejlesztője és természetesen ez sem frissíti magát most.
A gyári Zte widget nem személyre szabható(legalábbis nekem nem sikerült).
Most éppen 80% átlátszó és nem is látszik az alsó sor írása (túlnyomóan napos akar lenni) de nem tudom állítani sehol.k_imre : igen az jól működik de de csak elvétve használom mert szerintem a kinézete vállalhatatlan.
-
golyós
addikt
Üdv!
használ valaki ilyet?[link]
18 órája nem frissül az időjárás, esetleg másnál is jelentkezik ez?
Közben a fejlesztő több alkalmazását is kipróbáltam és egyiknél sem frissül az időjárás. -
golyós
addikt
válasz
sil3ntbeatz #16868 üzenetére
Köszi!
A telefonom úgy néz ki beijedt, hogy ismét visszaviszem mert csütörtök óta nem kapcsolt ki magától.
Hétvégén felteszem végre a V3-at és vele együtt próbálom a te módosításodat is. -
golyós
addikt
válasz
tonyqa23 #16791 üzenetére
Nekem 4x2-es az időkép widget.
Múltkor még csak 3x2-t tudott de lehet, hogy javították.
Gyári szoft, Nova launcher pro volt rajta akkor is és most is, így a launcher hibát kizárnám.(#16792) spinkler
Van rá lehetőség azonos árfekvésben való cserére főleg, hogy megszűnt a forgalmazása.
Többen gondolkodunk rajta, írd meg ha sikerült valami.
Nekem mióta megérezte, hogy cserélni akarom azóta (3 napja) nem kapcsolgat ki. -
golyós
addikt
Az nem én vagyok!
Közben fel is hívtam őket és szó nélkül cserélik abban árfekvésben.
Természetesen ha drágábbat akarok akkor arra is van megoldás.
A jövő hetet még végigtolom teszt jelleggel és bemegyek megkérdezni, hogy mik a lehetőségek.
Egy Xperia Sp váltás nem tűnik rossznak.? -
golyós
addikt
Hála égnek a már egyszer cseréltetett telefonom ismét elkezdte a random kikapcsolgatást.
tegnap 2-szer, ma 3-szor úgyis , hogy a kezemben volt töltött a Playről és kikapcs.
Úgy érzem én nem szánnék több időt a telefonra.
Szerintetek arra van lehetőség, hogy másik márkát kérjek -e helyett?
Vagy mindig adnak egy újat és ha letelik az 1 év gari akkor így jártam?? -
golyós
addikt
Ajánlom a fotósok figyelmébe:
[link]
Nagyon jó cikk. -
golyós
addikt
válasz
callmeakos #16612 üzenetére
Nekem tetszik.
A Faceről törölték az egyik mai hirt(mai dátummal) amiben irták , hogy tölthető a B06!
Irtam nekik, hogy Április 19-én töltöttem le, miről beszélünk?? -
golyós
addikt
-
golyós
addikt
válasz
philoxenia #16493 üzenetére
Az elkészült kép nagyításáról beszéltem.Telefon digitális zoomja alkalmatlan fényképezésre ezt még én is tudom.
Az agyon szapult finn termék 5-6 éves telefonjaiban jobb kamera volt minden utómunka nélkül.
Az első Grand X amit cseréltettem februárban nagyon jó képeket csinált de ez a mostani gyenge nagyon. -
golyós
addikt
Namármost ha mindenféle lencsék és photoshop használatával lettek jók a képek akkor voltaképpen miért is jó a Grand X fényképezője?
Szerintem meg pont egy erős 2-est érdemel.
Camera Fx-el még elmegy.
Pro capture- szerintem egy forintot sem ér.
Night camera - szintén
Lapse it - tetszikElég sokat fényképezek, próbálgatom a programok beállításait de egyik sem nagy durranás.
A hétvégi jó időben is próbáltam, nagyítás nélkül jó de amint ránagyítok már életlen, elmosódott az egész.
Ez a telefon szerintem ennyit tud.
A video viszont meglepően jó minőségű. -
golyós
addikt
válasz
Garry84 #16350 üzenetére
Lehet benne valami, mert nekem mikor 2G-n voltam Bp-Bp hivásnál töbször panaszkodtak, hogy nem hall rendesen.(konkrétan R2D2-hoz hasonlítottak)Átkapcsoltam 3G-re és azóta jó a hívás és ugyan az a hívó sem panaszkodik.
Viszont én aksi használatban semmit nem vettem észre, teljesen mindegy min van, este mindenképp töltőn van. -
golyós
addikt
válasz
alansmithee #16214 üzenetére
Parancsolj: [link]
-
golyós
addikt
válasz
voktor #16099 üzenetére
Én (többek között) vittem vissza a telefonomat a random kikapcsolás miatt.
Rögtön adtak egy másikat ( másnak is), semmilyen aksi csere meg aksi kitámasztás nem oldotta meg a problémát.Szoftverfrissítés sem fogja orvosolni.
Mostanában úgy látom ki van adva parancsban a szervizeseknek, hogy hülyítsék a népet. -
golyós
addikt
válasz
Garry84 #16074 üzenetére
1 másodperccel sem lett több a készenléti időm tőle.
3 hónapig használtam 2G-n de nem találtam értelmét igy visszaálltam 3G-re.
Fagyasztva van a legtöbb program.
Ha akarok tudok 5 napot produkálni, nem töltöm fel teljesen csak rátöltök mindig , így számol tovább.Most 1 nap 12 órán áll és 67% az aksi de reggel 25 percet töltöttem.Rágyúrok és hétvégén berakok egy 5-6 napos aksi időt. -
golyós
addikt
válasz
tonyqa23 #15805 üzenetére
Erre gyakorlatilag egyszerűbbnek tűnik ez az alkalmazás nem? [system/appmover]
Egyébként igen ez a gondom, hogy amit fagyasztani kéne(főleg a face és a térkép) azt nem látja a greenify.
-
golyós
addikt
válasz
gyuribácsi88 #15794 üzenetére
November 1-én vettem, Még soha az életben nem bírt ki 24 órát.
Reggel 6-kor bekapcs, 1-2 hívás, max 1 óra net, viszont délután 5 után valamelyik gyerek játszik rajta,vagy én wifizek.Este 11-kor kikapcs ha még bírja és nem merült le.
Átlagban kikapcsoláskor 20%-on áll, így megy a töltőre.
Viszont amióta letöröltem a Gsam battery -Clean master- notification toggle kombót nem is merül annyira!
Ezekkel amig fent voltak bekapcsolás után 20 percel már 95%-on állt.
A Greenify is lassan megy a kukába mert érdemleges változást nem hozott.Pont a rendszer alkalmazásokat nem fagyasztja. -
golyós
addikt
válasz
89BDave89 #15683 üzenetére
Én is kicseréltettem random kikapcsolás miatt még februárban, nem is bántam meg.A 2 sec eltűnt a b06 szoftal.
(#15682) moriak
Szerintem akko is hiba (már ahol ki lehet venni az aksit) mert ha le van zárva a telefon akkor az azért van lezárva mert nem akarom, hogy például kikapcsoljon véletlen.
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Egy hozzáértőtől kérdezném :
Küzdök a Greenify progival mert nem akar hibernálni.
Levelezek a fejlesztővel és azt tanácsolta , hogy próbáljam ki a SuperSU-t hátha azzal megy a progi mert elvileg mennie kéne.
Le kell szednem valahogy a mostani Superusert ami a B06 szofthoz van.
Ha igen akkor a saját menüjében elég az unrootot kipipálni?
Vagy simán rakjam rá a SuperSu-t és felülírja? -
golyós
addikt
Én használom az Fb-t de a Taptu sokkal többször kelti fel a telefont mint a Face.
Estére meglesz a 24 órás Gsam megfigyelés akkor többet tudok.
Nekem is 1-1,5 nap az átlag.
Sajna a Greenify nem megy pedig az sokat javítana az aksi időn.
Megvárom Kelzsoca által megszellőztetett frissítést és ha ebből is készít Keeperv mester egy Next romot akkor kipróbálom most már. -
golyós
addikt
Használtok Greenify progit?
Nekem semmit sem hibernàl pedig a Play szerint kompatibilis. -
golyós
addikt
Mostanában sűrűn kiírja a telefon, hogy hálozati kapcsolat hiba.
Játszom a Carmageddonal és közben is.
Mitől lehet ez?Más tapasztalt ilyet? -
golyós
addikt
válasz
counterbill #15413 üzenetére
Ez elég meggyőzőén hangzik, azt hiszem megvan a befutó.
Köszönöm a segítséget. -
golyós
addikt
válasz
counterbill #15410 üzenetére
Köszi!
Könnyű felrakni?Amit most kidobtam könnyű volt de a bubukat nem lehetett kitolni alóla annyira ragadt.
Én is a fényesebbet raknám mert így fólia nélkül nagyon tetszik csak féltem a kijelzőt. -
golyós
addikt
Tudom, hogy lerágott csont de:
[link]
Ilyet használ valaki?
Sajnos leszedtem a szállítási fóliát mert zavartak az apró karcok.Felraktam az S line tokhoz kapottat de az nagyon gyenge mínőség volt, le is szedtem.(hiába a fürdőszobai felrakás, mikro bubik maradtak rajta és nem tudtam kinyomni alóla)
Esetleg itthon kapható jó fóliát tudnátok ajánlani? Vat.ra és társoldala jó, mindkettőn fenn vagyok)
Ebay oké lenne de nem beszélni inglisül igy ezt hanyagolnám. -
golyós
addikt
válasz
counterbill #15352 üzenetére
Ezt vágom, reggel letöltöttem.A kérdésem arra irányult, hogy ha van ingyenes (1 napig) akkor miért vette meg?
Elvileg nincs különbség a két verzió között.?
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest