- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
válasz
herrká #18969 üzenetére
Valóban szerviz függő, Budapesten a Pólust ajánlom, ott a fenti T-t, vagy az V. kerületi T-t ahol van szerviz, de valószínűleg mindenképp várnod kell egy hetet, amíg a hivatalos eljárás szerint megrendelik a Grand X In-t, ami persze nem fog jönni, de ezeken a helyeken egyből rendeltek, miután a problémák el lettek mondva...
-
kerxy
őstag
Mindenkinek ajánlom, hogy ragaszkodjatok SP vagy Idol S csere esetén az új garanciajegyhez!!!
Nekem most próblémám volt az Idol S-el és nem tudtam intézni, mert nem adtak új garancialevelet mikor cseréltek, ezért holnap megint be kell mennem, hogy kapjak újat, mert csak akkor intézkedhetnek az Idol S-el... **** Telekom -
kerxy
őstag
válasz
Keeperv85 #18912 üzenetére
Így erthetobb, de valóban mit tud csinálni a felhasználó ha egyszeruen hibás a szoftver, a reklamacion kívül nem sokat..
Az a szerencse, hogy tudtuk / tudjuk cserélni a telefont. Mert igaz maga a hardver tök erős volt mégis ha szoftveresen rossz és kínlódás használni, kivéve persze ha nincs hibája a telefonnak, amit én megint nem értek hiszen ugyan azt a szoftvert használta xy és én is... -
kerxy
őstag
válasz
Aethelstone #18910 üzenetére
Kb egy kettot igen, de én olyanra gondoltam, ami megoldja a hibákat, mert nálam sajnos nem tette.
-
kerxy
őstag
válasz
Aethelstone #18902 üzenetére
Épp ez a baj, hogy van aki ezt így gondolja... Tök mindegy hány ember használja. Az, aki használja megvette, szóval fizetett érte. Ugyan úgy járna hozzá frissítés, ha egy normális cég adná ki... És lehet, hogy alapvetően jó cucc, de a felhasználók elég nagy százalékának egy csomó hiba jött elő, amiért nálam nem érdemli ki a jó cucc elnevezést!
Ez persze az én véleményem. -
kerxy
őstag
válasz
#40993792 #18900 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy nem ők írták a szoftvert (vagy ilyesmi) hanem külső cég és ők nem adják ki a forrásokat, szerintem az is a ZTE hibája. Ki kérte, hogy külső cég írja avagy hogy miért nem állapodtak meg, hogy ki kell adniuk a dolgokat. Valószínűleg nem érdekük... Kérhettek volna frissítéseket, rendelhettek volna új android főverziót... szerintem az ő hibájuk.
-
kerxy
őstag
válasz
Aethelstone #18894 üzenetére
Ez a ZTE-nek köszönhető sajnos...
-
kerxy
őstag
Aki most cseréltet, az légyszi mondja, hogy a Telekom telefonos ügyfélszolgálata szerint ÚJ garanciajegyet kell kiállítani a folyamat során! Kíváncsi vagyok erre mit reagálnak, én majd visszamegyek jövő héten, mert azért mégse mindegy
-
kerxy
őstag
válasz
Jano_023 #18561 üzenetére
Igen, de pont ezt mondom, "ingyen" felajánl jó pár készüléket, ami helyettesítheti a Grand x in-t (Idol S, HTC 500). Az egy más kérdés, hogy nem lehet ráfizetni, kicsit sem logikus, de szerintem el kell fogadni...
A garancia meg még inkább vicces, mert nekem se indult újra, de telefonon azt mondták menjek vissza és kérjek egy új garanciajegyet. Szóval nemsokára szerintem kiderül mi is a helyes eljárás garancia ügyben... -
kerxy
őstag
Nem nagyon értem az itt hozzászólókat... 106.144 Ft a kisker árlista szerint amíg lehet választani. Grand X In helyett az Idol S sokkal jobb, akinek ez nem elég, az nem tudom mit vár, miért vette meg anno a Grand X-et?
-
kerxy
őstag
Ma beszéltem garanciaügyben a T ügyfélszolgálatával, és azt mondta a hölgy, hogy szerintük kellett volna kapnom új garanciapapírt.
Azt mondta, írjak a ZTE-nek egy emailt, aztán pedig menjek vissza a T-be, hogy adjanak új jótállási jegyet... -
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Tegnap megváltam a telefontól, köszönöm mindenki munkáját a roothoz, next -ekhez, ilyesmi!
Nem jött csere Grand X ezért választhattam egyet az értékében (+ 5000 Ft). Egy kisker árlistáról kellett választani: http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/Kisker_arlista.pdf. A Grand X ára 101.144 Ft, tehát 106.144 Ft értékig lehet választani, nálam nem merült fel a ráfizetés ezért nem kérdeztem rá, de szerintem nem igazán engedték volna... Utód egy Idol S lett, nagyon jó!
Még egyszer köszi mindent -
kerxy
őstag
Ez tényleg elég hülyeség, hogy tesztelik... Pólusban egyből rendeletek cserekészüléket, csütörtökön megyek be egy másik készülékre cserélni (ha nem érkezik csere Grand X, és mint tudjuk valószínűleg nem is fog
.
Duna Plázába bunkó volt a szervizes, bár biztos vagyok benne, hogy mivel nyilván többen dolgoznak ott, ha másik nap mentem volna, lehet szerencsésebb lettem volna -
kerxy
őstag
Ma a sors szerencsére összehozott egy normális szervizessel. Azt mondta, hogy neki muszáj megrendelni egy cserekészüléket, felvette az adataim, és mondta hogy egy hét múlva ha visszamegyek és addig nem jön csereteló (ha hamarabb fog akkor küldenek smst, amúgy valószínű, hogy nem fog) akkor pedig másik készülék.
Úgyhogy szerintem, akinek problémája van így intézze, elmondja mi a gond és kér egy cseretelót. -
kerxy
őstag
válasz
bartuczk #18158 üzenetére
Én pl. ma akartam cseréltetni a Duna Plázában, elég tahó volt a szervizes, mondta hogy most nem produkálja a hibát, megkérdeztem hogy itt aludjak e, hogy lássa, hogy néha újraindulgat, fagyogat, eldobja a hálózatot, erre azt reagálta, hogy rendel cserekészüléket, menjek vissza egy hét múlva... Úgyhogy megpróbálom máshol. Szerintem B06-al vidd vissza, akkor nem játsszák le veled azt a kört, hogy "ja de van már frissítés próbáljuk ki azzal"
-
kerxy
őstag
Next v3 (+root) van a telon, gari előtt egy rendszer visszaallitas elèg v gyari b06ot rakjm fel?
-
kerxy
őstag
válasz
pudingstyle #17779 üzenetére
Engem is érdekelne a dolog!!
-
kerxy
őstag
Tegnapi hozzászólásomra reagálva, ma bent voltam az Arénában és kicserélték. Szervizes szerint meghalt a kijelző, egyből cserélték, bár elküldtek, hogy "sétáljak fél órát az adminisztráció miatt", amit kicsit furcsálltam, de hát a teló eddig jó, most felmegy rá a Nextv3
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
GYORS segítségre lenne szükségem!!!
Mai nap nálam volt a telefonom miközben a kertben dolgoztam, de többnyire kerültem a napot már csak magam miatt is... mikor elővettem a telót és próbáltam feloldani elkezdett kékülni a képernyő egyre sötétebben és eltűnt minden. Akksi ki be stb sokszor volt, a piros led világít vagy villog, ahogy érzi, meg ha "bekapcsolom" rezeg, de semmi mást jelet nem ad. Egyszer sikerült a Recoverybe majdnem belépni, már kihozta a "robotot" de aztán maradt a fekete kép...
Next v3 van rajta és vinném be szervízbe, hogy tudom gyárivá alakítani? Én nem jöttem rá... Vagy esetleg azt ők se fogják látni, mivel nem kapcsol be, magyarul elküldik szervízbe de kicserélik a telót nekem utána már mindegy?Valamint, aki tudja esetleg, az ossza meg, hogy melyik szervíznél van teló, ahol tudnak is adni.
Köszi ha valamelyik kérdésre válaszol, aki tudja
-
kerxy
őstag
válasz
moriak #15911 üzenetére
Valószínűleg nem, mert nem tudom mi az a HR...
Robbertho én mondjuk használom a facebookot telóról is, de csak kapcsolattartásra, nem nézegetem az üzenőfalat stb, úgyhogy először én is a facebook apptól váltam meg, és felraktam a facebook messengert, de az se nagyon vált be, szóval egy ideje nálam is a böngésző megoldása maradt...
-
kerxy
őstag
válasz
Lazarus911 #15907 üzenetére
Emiatt volt újratelepítés??? Egyébként ha ennyire nélkülözhetetlen a képfeltöltés, böngészőből is lehet...
Az előző 40-50 hsz-re reagálva, nekem február óta van meg a teló és eddig ha jól emlékszem kétszer fagyott le a kijelző... és semmi más hibája nincs... a B06 óta egy nagyon picit én úgy vettem észre, hogy jobban merül, de még így is elég jónak számít az előző telókhoz képest...
-
kerxy
őstag
Lehet tudni hogy mi ez a teljes megosztàs? Mintha ez nem lett volna eddig
-
kerxy
őstag
válasz
ASRMartyn #13756 üzenetére
Én is pont ezt akartam írni, ami a második részben van...! Kicsit vicces, de valóban ha belemegy a busz egy kátyúba akkor megáll a zene... ezek szerint más progival nem jön elő, kipróbálom én is, én először azt hittem sz@r a memóriakártyám, de másikkal is csinálta úgyhogy mindegy
-
kerxy
őstag
Nektek nem szokott olyan csinálni a teló, hogyha zenét hallgattok és fel akarjátok oldani a képernyőt, akkor tök igénytelen a képernyő..? Olyan értelemben hogy zenét tudok váltani, de a háttér (mintha zene hallgatás nélkül oldalnám fel) az nem látszik csak feketeség..valamilyen más lockscreen megoldaná, tudtok ajánlani?
-
kerxy
őstag
Köszi a linket srácok, esetleg majd bele lehetne írni az első hsz-be, hogy akinek ilyen van annak ez javasolt!
-
kerxy
őstag
válasz
counterbill #12320 üzenetére
Wifi fagyásra annak a programnak a linkjét be tudnátok másolni? Mert én nem találtam meg!
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó tokot? Ki milyet használ?
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Nektek nem volt gond a Viberrel? Miután felraktam és kérte a kódot kilépett és utána sem nyitja meg, persze leszedtem és felraktam újra stb, de valami nem stimm..
-
kerxy
őstag
Beszéltetek itt a hibás készülék cseréjééről, hát én tegnap rendeltem, és ma hívtak hogy szerdán át is vehető, szóval nem hiszem, hogy nagyon ki vannak belőle fogyva..
Aztán ha meg lesz akkor jövök majd a kérdéseimmel, szép estét nektek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest