- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #16242 üzenetére
Köszi szépen az infót, és előre is nagyon szépen köszönöm a segítséged!
A log fájlt megcsináltam ma reggel, előtte visszaraktam a frissítéseket is hogy teljesebb legyen a kép,innen tudod letölteni:
[link]Nagyon kíváncsi vagyok mi eheti ennyire, ma is elég durván merült...
tonyqa23 (#16243):
Kíváncsi lennék egy applistára...mik lehetnek azon a telón. Az ilyen fekvőtámasz, felülések, push up meg pull up fitness programoknak nincs kint a widgetjük? Eleve sok widget van kint főoldalakon? Mert ha igen, az is lehet,h valamelyik megbolondult...
Hát épp ez az, mert szerintem teljesen átlagos appok vannak fent, pl. DW Contacts, Firefox, Dolphin, Angry Birds, Evernote, Alarm Clock Extreme Free, Android Pro widgets, ES, Shazam (nincs kint widgetje) stb, kb 51 appom van a Play szerint, de ebbe benne vannak azok a gyári appok is, (pl. G+, Facebook, Twitter, Youtube) amik a Playen frissülnek.
Amik widgetek kint vannak, az a ZTE gyári órája és naptára, az Android Pro Widgets Calendar widgete, a Dolphin bookmarks widget, illetve az Evernote, és a Köpönyeg widgete...
Például így nézett ki ma töltés elött az aksigrafikonom, kevesebb mint egy nap aksiidővel, abból is egy rész offline módban és max pár telefon és egy kis netezés mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest