- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Hogy érted el a T-nél a levásárlás opciót, ennyire normálisak voltak, vagy többszöri csere volt?
Elolvastam az MA tesztjét a Desire 500-nak, tényleg jó telónak tűnik, az én igényeimnek is teljesen megfelelne, + még szép is.
(Bár én nagyon szeretem a GXI-t, ameddig bírja marad, csak az aksimerüléssel van gondom arra jó lenne megoldást találni, lehet aksit cseréltetek majd, telefont egyelőre biztos nem, mert más baja nincs.)
Az aksija mennyit bírja amúgy, a tesztben olvastam hogy nem valami fényes, visszafogott (minimál) használattal mennyit bír az aksi?
-
herrká
senior tag
Hmm. Én a gyöngyösiben érdeklődtem, ott azt mondták, hogy adjam le a készüléket. 15 napon belül kivizsgálják, hogy valóban léteznek a hibák? Ha igen, megpróbálják javítani. Ha nem tudják javítani akkor az egyik T-és üzlet szerint kapok egy újat, a másik szerint javítottat. Jeleztem, hogy a fórumok tapasztalata alapján a csere telefonoknál is jönnek a hibák előbb-utóbb, így inkább ráfizetnék, és másik típust választanék! Húúú, erre lett rögtön arrogancia, hogy azt nem én döntöm el, hanem a szervizes kolléga, hogy milyen telefont ajánl helyette, ha nem tudja javítani.
Írtam a T-nek, hogy kérnék egy hivatalos állásfoglalást, hogy milyen lehetőségeim vannak? A napokban felhívtak, hogy a garanciáztatás, javítás a gyártóé! Ők (T) csak forgalmazók. Ha mindenképp másik típust szeretnék, nincs más hátra, mint, hogy ezt valahogy adjam el, és vegyek egy olyat amilyet szeretnék! Ja, hogy előfizetés nélkül sokkal drágább, hát így jártam!
Itt tartok... -
heidricha
őstag
Árban vannak eltérések rendesen, nekem ezt javasolta valaki:
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/15267-mtk6589-lenovo-s750-ip67-quad-core-960540-1g4g.htmlerősen gondolkodom rajta, csakhogy nekem főleg a GPS lenne az érdekes, az meg nem jobb ebben sem, mint a GXI-ben (már eltekintve attól, hogy a GXI néha teljesen elfelejti, hogy van neki GPS-e, néha más szenzor tűnik el, pl. az iránytű szintén szokott hiányozni - tegnap este pedig egy teljesen új jelenség lépett be: nem kapcsolta ki a GPS-t, de nem is mutatta a status-on, hogy aktív lenne, jól le is merült reggelre)
És nem fognak meg mindent, kollégám tegnap vette át a tabletjét az AntELife-tól, semmi vám/áfa nem volt rajta.
Persze könnyen lehet, hogy jobban odafigyelnek, mint korábban!
-
MájkiVán
csendes tag
Véleményem szerint megéri. Én konkrétan ezt vettem meg és megvagyok vele elégedve. Bár teszem, hozzá, hogy az ,,ajándékba" adott fóliát amit tartalmaz a doboz gyorsan és határozottan felejtsd el mert valami borzalom tudom ajándék lónak ne nézd a bal lábát de förtelem. Viszont egy tipp : http://www.fortunagsm.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3010&category_id=210&option=com_virtuemart&Itemid=58 (sry a hosszú linkért) ezt vettem és tettem a Crystalt nem az Antireflex-et. Egyelőre ezzel elvagyok, néha látszik az ujj lenyomat de nem zavar igazán, ha már nagyon gáz megtörlöm a kendővel ami van a dobozban és ennyi.
Szóval saját tapasztalat alapján a tokot ajánlom (a hozzátartozó fóliát nem), illetve szintén a linkelt fóliát.
-
rizso
addikt
Jó nagy váltás lesz
bob011: a kép alapján pixelhibának tűnik inkább, mintsem porszemnek.
unyadavid: kijelző nagyon rendben van, én elégedett vagyok vele. A minimális fényerő talán lehetne egy kicsit kevesebb is, ha sokat akarsz olvasni rajta teljes sötétségben. Egyébként nekem még nem fájt tőle a szemem pár órás éjjeli használat után, szóval talán neked sem lesz gond az olvasás.
w333: ha három munkanapon belül van, és a szervizes über rendes, akkor talán kaphat(nak) egy másikat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest