Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Kedves GXI fanok. Úgy néz ki, hogy magam is elhagyom az aktív GXI felhasználók táborát. A kedvenc GXI-m megy a fiókba a tartalék telefonok közé, mivel alapvetően kifogástalan állapotban van, leszámítva a kis sérülést a kijelzőn. 2 évet leszolgált tisztességben, becsületben.
Egy Redmi 1s lesz az utód.
Köszönök minden segítséget, tippet, megosztott élményt.
-
Aethelstone
addikt
válasz
#40993792 #19296 üzenetére
Volt?
Nekem a kicsit megrepedt kijelző mellett is kifogástalanul teszi a dolgát mai napig
2012 novemberi eresztés
Mondjuk a következő nem ZTE lesz, de nem a ZTE miatt. Windows Phonet szeretnék. Elegem lett az androidos bohóckodásból..lesz upgrade, nem lesz...mikor lesz, milyen lesz...grrrr
-
Aethelstone
addikt
Sziasztok.
GXI-m megcsókolta a betont és elreped a kijelzője. Lehet cserélni?
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #19162 üzenetére
Volt egy rendszervisszaállásom, de valamiért a B04-et sikerült felrakni, aztán a szerencsétlen elkezdte húzni a B06-ot. Ezt hittem valami újnak
-
Aethelstone
addikt
Szoftverfrissítés !!!!!
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #19110 üzenetére
Illetve az volt az effekt, hogy hiába unrootoltam, továbbra is rootolt maradt a telefon. Ezért raktam vissza az originál gyárit. Egyébként személy szerint sok hasznát nem vettem a rootnak. Egy gps teszt miatt kellett rootolnom, de a teszt befuccsolt, szóval már nem kellett.
-
Aethelstone
addikt
Unrootoltam a telót és eltűnt a wifi fagyás. Meg minden más, roottal összefüggésbe hozható probléma, pl. gmail fagyás..
-
Aethelstone
addikt
Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de mióta a stock b06-om rootolva van, sokkal gyakrabban van wifi fagyásom.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Keeperv85 #19064 üzenetére
Értem. Mégis...(tudom, hogy nagyon kisebbségben vagyok), nekem bejön most is. A 4.0.4-es Droid nekem használható, nagyon is. Az itteni hibák nálam nem jönnek elő. Másfél napot tudom 1 töltéssel használni, megfelelően gyors, nagy a tévéje
2 évre vettem, annyit röhögve ki fog bírni...de már szemezek egy Geek-kel
-
Aethelstone
addikt
válasz
kimiki #18913 üzenetére
Nézzük csak.
Kiindulási alap, hogy a telefonom hibátlanul működik, illetve 48000 Ft.-ba került. 2 év hűséggel. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy 48000/24=2000 Ft-os havi költséggel van egy jól működő okostelefonom. Ezt a havi 2 rugót a havidíjon felül bőven be tudom vállalni. Aztán ha majd a 2 év lemegy, akkor függetlenül attól, hogy éppen jó lesz-e a telefon vagy sem, besétálok a T-hez és elhozok egy másikat. Kb. ennyi.
Ha meg ezen pont előtt elromlik, akkor még mindig bemehetek és elhozhatok valami retket plusz X évért cserébe. Csak gari hosszabításért nem fogok bemenni és eljátszani, hogy szar, amikor nem az.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #18904 üzenetére
Egyébként meg ha leváltom a GXI-t, többet nem veszek droidos telót. Arccal a WP felé.
-
Aethelstone
addikt
Nem értek egyet. Aki megvette, az 4-es Droiddal vette meg, azért fizetett. Nem azért, hogy majd a jövőben 2*500K évig még a ZTE szoftvert fog fejleszteni rá. Amiben igazad van, az annyi, hogy az eredetileg kiadott, hibákat tartalmazó szoftvert kijavíthatná. Semmi egyéb. Máshol ezeket összevonják egy verzióemeléssel is.
-
Aethelstone
addikt
válasz
kupak_ #18897 üzenetére
Azért nem cseréltetem, mert egyrészt az enyémnek nincs hibája, másrészt meg teljesen elégedett vagyok vele, maximális a használati értéke. Majd lecserélem, ha már semmiképpen nem tudok együtt élni vele. Jelenleg a családban használatban van egy kb. 4 éves Galaxy 3 is, 667 Mhz, 2.3-as Droid..tökéletesen működik. Minek cseréljem?
-
Aethelstone
addikt
Durva, hogy a GXI topic arról szól, hogy ki és mire cseréli...
-
Aethelstone
addikt
válasz
Keeperv85 #18803 üzenetére
Nah itt is
Szóval, megint csak a terminológia. Azt akartam mondani, hogy számomra ezek a bugok nem jelentkeznek. Egyedül a wifis fagyás szokot játszani, ha bekapcsolva hagyom a wifit, de általában nem szoktam.
Tehát megint csak szubjektumEttől eltekintve teljesen elégedett vagyok ICS fronton. Lehet, hogy csak azért, mert Froyoról jöttem?
-
Aethelstone
addikt
Sziasztok.
Végigolvastam a topicot. Nem volt könnyű. Nekem tavaly november óta van GXI-m. Egyszer lett cserélve, az én hibámból (amit persze nem mondtam meg nekik). Azóta a topicban felmerülő problémák közül semmi nem jelentkezett. Egy "gondom" van csak. Néha nem tölt, ilyenkor kikapcs, bekapcs és jó lesz.
Jah és az ICS nekem teljesen megfelel. Froyo-ról "igazoltam" át, szóval nekem "kinyalja a hátsómat"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest